کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
در مرحله اول فراموش نکنید که ویزا بولتن اخیر شایدد به نوعی بهترین جدول 2011 تا امروز باشه . امیدوارم که از این به بعد هر ماهه جدول یک پیشرفت معقول داشته باشه و خوب اکثر بچه ها هم , همه امیدشون به بعد از اکتر هست (به خصوص کتگوری F1,F4) . ان شا... که دوران انتظار به زودی تموم میشه , البته هنوز هم اتفاقات عجیب و غریب زیادی در روال مهاجرت اتفاق می افته . چند روز پیش یکی از اقوام ما که موفق به دریافت ویزای سرمایه گذاری شده بود بعد از سفر به آمریکا , اجازه خروج از فرودگاه رو بهش نمی دهند و با کمال تعجب برگشته ایران !!!!! و الان وکیل گرفته و ....!!!!!!
بهتره امیدوار باشیم این روال بی نظمی و بی احترامی هرچه زودتر تموم بشه .
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
(2011-06-21 ساعت 22:55)rbadboy85 نوشته:  
(2011-06-21 ساعت 20:00)dreamer60 نوشته:  در مرحله اول فراموش نکنید که ویزا بولتن اخیر شایدد به نوعی بهترین جدول 2011 تا امروز باشه . امیدوارم که از این به بعد هر ماهه جدول یک پیشرفت معقول داشته باشه و خوب اکثر بچه ها هم , همه امیدشون به بعد از اکتر هست (به خصوص کتگوری F1,F4) . ان شا... که دوران انتظار به زودی تموم میشه , البته هنوز هم اتفاقات عجیب و غریب زیادی در روال مهاجرت اتفاق می افته . چند روز پیش یکی از اقوام ما که موفق به دریافت ویزای سرمایه گذاری شده بود بعد از سفر به آمریکا , اجازه خروج از فرودگاه رو بهش نمی دهند و با کمال تعجب برگشته ایران !!!!! و الان وکیل گرفته و ....!!!!!!
بهتره امیدوار باشیم این روال بی نظمی و بی احترامی هرچه زودتر تموم بشه .

واسه ما 3 ماه از ویزا بولتین عقبه، خدایی ستمه تا اکتبر صبر کنیم، البته ما که داریم زندگیمان رو بر طبق روال انجام میدیم.
هر چی خدا بخواد...
فامیل شما حتما یه مشکلی داشته که ممنوع الخروج شده، ربطی به آمریکا رفتنشان نداره...
البته اتفاق عجيب ديگر اينكه خانواده اي از گروه f4 كه سه نفر (پدر -مادر - فرزند دانشجو) پدر متقاضي اصلي بودند سال گذشته همان روز ويزا ميگيرند و ارديبهشت امسال به امريكا ايالات واشنگتن مي روند بعد از يكي يا دوهفته تنها گرين كارت خانم مي آيد و بابت پدر و فرزند يك نامه ارسال ميشود كه براي اين دونفر بايد يك بررسي ديگري انجام شود كه سه ماه طول ميكشد و تا جواب منتظر باشيد حالا شما فكركنيد كه در اين مدت اينها چكار كنند نه ميتوانند خانه اجاره كنند نه دخترشان ميتواند دانشگاه ثبت نام كند و غيره و غيره و يك بلاتكليفي .....
Category: F4
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، frozen mind ، amir2640 ، Kaveh90

سلام و تشکر از شما آقای dreamer عزیز برای راهنمایی های خوبتون
من هم امیدوارم که یک اتفاق عجیب و غریب البته از نوع خیلی خوبش اتفاق بیفته
و یک جهش خوب داشته باشیم .
ولی آقای dreamer من یک سوال دارم . پسرم سال بعد 16 ساله میشود و خروجش مشروط به گذاشتن ودیعه . من می خواهم بدانم آیا مکاتبه با NVC می تواند باعث جلو انداختن نوبت ویزا از نوع cut off شود یا واقعا" باید تا 4-5 سال منتظر باشم؟

کتگوری F3
تاریخ اپلای : sep2004
case number:ank2010561xxx
تاریخ مصاحبه: 4Aug
وضعیت: AP
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60
با سلام خدمت همه دوستان
چرا دوستانی فکر میکنند در ماه اکتبر اتفاقی قراره بیفته و پیشرفت قابل توجهی صورت میگیره ؟
با نگاهی کوتاه به خلاصه جدول سالهای قبل منکه تغییر خاصی در این ماه ندیدم :

http://www.travel.state.gov/pdf/Cut-off_...online.pdf

حالا شما میگین هست ! ما که از خدامون
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، amir2640 ، Kaveh90 ، dreamer60 ، پرستو
(2011-06-22 ساعت 12:03)واهیک آقاجانی نوشته:  
ولی آقای dreamer من یک سوال دارم . پسرم سال بعد 16 ساله میشود و خروجش مشروط به گذاشتن ودیعه . من می خواهم بدانم آیا مکاتبه با NVC می تواند باعث جلو انداختن نوبت ویزا از نوع cut off شود یا واقعا" باید تا 4-5 سال منتظر باشم؟

واهیک جان متاسفانه این امکان وجود نداره و شما مجبور هستید که منتظر بمونیییییید تا کارنت بشید ...
امجد جان یه جورایی حق با شماست ولی یادتون باشه که برای اولین بار هست که همه کتگوری ها به شدت عقب گرد کردند و سالهای پیش همچین مشکلی نبوده از طرف دیگه اگه واقعا" مشکل , اتمام ویزا های موجود باشه خوب پس تزریق ویزاهای جدید به این سیستم میتونه مشکل را اگر 100% نه ولی تا حد زیادی حل کنه .... در واقع اگر بعد از اکتبر هم وضع به همین ترتیب بمونه اون موقع هست که میشه حدس زد کلا" مشکل از جایی دیگه ای آب می خوره ...
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh90 ، amir2640 ، bsbali ، f1f ، ms-banoo ، GBUSA ، واهیک آقاجانی ، Toranj ، comrun ، frozen mind
سلام فروزن جان

مرسی از اطلاعاتی که دادیSmile
حتما سری به visajourney.com بزنید
اینطور که پیداست category f2a که تا june 2008 پیشروی داره (شاید هم بیشتر) چون کسانی با pd june 2008 تاریخ مصاحبه در august گرفتن!!!!!!
و امکان پیشروی کتگوری های دیگه هم زیادهBig Grin
WinkSmileTongue
کتگوری : F2A
تاریخ درخواست : OCT 2009
شماره پرونده : ABD2010XXXXXX
تاریخ تکمیل : OCT 2010
دریافت نامه مصاحبه: April 10 th 2012
مصاحبه: May 21 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
دریافت ویزا: May 23 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، f1f ، amir2640 ، sasan_rock ، bsbali ، Kaveh90 ، dreamer60 ، rozollina ، Farshid22 ، پرستو
سلام من مهشید هستم وتازه عضو این سایت شدم.من در گروه f4هستم و PD من 2001jul.همه مدارک رو هم از من خواستن ومن 2 ماه که همه مدارکو فرستادم حالا گیج شدم شلث ویزا بولتن داره بهPD های 2000 ویزا میده پس چرا از من مدارک خواستن من حتی شناسنامه رو هم فرستادم.به نظرتون تا کی طول میکشه که به من وقت مصاحبه بدن؟ممنون میشم منو از این سر در گمی نجات بدین. خسته شدم از بس هر شب ایمیلامو چک کردمSad
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به تمام دوستان و مدیران محترم. من حدود 1 ساله که بصورت مهمان سایت شما رو میخونم و پیگیری میکنم ولی حالا فرصتی دست داد تا عضو بشم و احیانا" اطلاعات خودمو به اشتراک بذارم. این سایت بسیار مفیده و به دوستان دلگرمی میده.خلاصه ای از وضعیت خودمو اینجا شرح میدم و در ادامه قصد دارم تاپیکی جدا به عنوان تحمل بلاتکلیفی تا گرفتن ویزا و سفر به آمریکا ایجاد کنم که امیدوارم بقیه دوستان هم بپسندند.
من برادرم متولد آمریکاست و در سال 2000 برای من که مجرد بودم تقاضای گرین کارت کرد که در طول این سالها من ازدواج کردم و الان صاحب 2 فرزند پسر هستم.طبق قانون مهاجرت متقاضی مجازه تا حداکثر 1 سال تغییر وضعیت خودشو اعلام کنه که من پس از هر تغییر در اولین فرصت اینکارو انجام دادم تا سال گذشته که مثل خیلی از دوستان ظرف فاصله های کوتاهی نامه ارسال پول ها و معرفی نماینده و .. بدستم رسید که یکی بعد از دیگری را انجام دادم و فرم ها رو پر کردیم در آن زمان کتگوری ما کارنت شد ولی ما شامل نقص پرونده( اصل شناسنامه آمریکایی برادرم) شدیم که او هم بعلت مشغله زیاد در آمریکا و اینکه باید جهت تسریع در دریافت شناسنامه آمریکاییش به شهر دیگه ای میرفت کمی تعلل کرد و در نهایت بعد از تکمیل کامل پرونده ما مثل خیلی از دوستان با کمال تعجب دیدیم که ویزا بولیتن عقب گرد کرده و مشکلات بلاتکلیفی گریباگیر ما شد که در تاپیک جدید مفصلا" شرح میدهم. امیدوارم تکلیف همه دوستان بزودی مشخص بشه و تا قبل از اون بتونیم با کمک همدیگه این شرایط سخت رو تحمل کنیم.
کتگوری : F4
تاریخ درخواست : JUL 2000
شماره پرونده : ABD2005XXXXXX
تاریخ تکمیل : OCT 2010
منتظر ظهور نامه مصاحبه
درخواست گرین کارت برای والدین:
Case number: YRV2019
Visa Class: IR5
Your case is currently at: NVC
Foreign state of chargeability: Iran
Interview Location: Yerevan
Priority Date:  09-Feb-2018
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، f1f ، Toranj ، Farshid22 ، dreamer60 ، ladan
(2011-05-15 ساعت 15:35)anahita1361 نوشته:  مامان من 5 سال پیش گرین کارت گرفته و برای من اقدام کرده. ولی به دلایلی الان 3 سال هست که خارج از امریکا بوده.
اگه مامانم امروز بره امریکا و گرین کارتش به مشکل بر بخوره، کیس من هم کنسل میشه یا نه؟

اگه تا زمانی که کار من درست شه مامانم نره آمریکا و اونا متوجه موضوع نشن چی؟؟؟
پنجاه پنجاهه.بعضی موقع ها متوجه می شن بعضی موقع ها نه.پسر عمه ی من چون مشکلات دانشجویی داشت 8 سال نرفت!اما 1 سال پیش رفت واشینگتن هیچی هم بهش گیر ندادن و اصلا متوجه نشدن.اما بالاخره مادرتون باید بره.ولی میشه یه کم ایرانی بازی دراورد!با یه نسخه ی پزشک.چند تا فامیل هامون این کارو کردن اما یه ذره گیر دادن و گرین کارتشون رو نگرفتن.(نسخه ای که بشه توجیه کرد برای چی سه سال نرفتی)
موفق باشی
تونل ها نشان می دهند در دل سنگ ها هم میتوان راه ساخت.....

"اینجآ بجز دوری تــو چیزی به مــن نزدیک نیست"
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640
(2011-06-03 ساعت 16:55)frozen mind نوشته:  [quote='Kaveh90' pid='111012' dateline='1306582356']
سلام یکی از دوستانم خانم رحمانی عزیز یک سایتی به من معرفی کردن که تاریخ کارنت شدن کیس رو تخمین می زنه
http://www.myprioritydate.com/
به من که گفت June 24, 2013 کارنت میشیم.Big Grin
ما که رفتیمBig Grin

خیلی جالبه,کیس مم f2b هست و تاریخ pd هم 2010,طبق چیری که این سایت هعلام کرده ما سال 2019 کارنت میشیم

پاسخ
تشکر کنندگان: Pay ، Kaveh90
حتی اگر درست هم نباشه به آدم روحیه میدهSmile
(2011-07-07 ساعت 16:31)amir_khoramian نوشته:  
(2011-06-03 ساعت 16:55)frozen mind نوشته:  [quote='Kaveh90' pid='111012' dateline='1306582356']
سلام یکی از دوستانم خانم رحمانی عزیز یک سایتی به من معرفی کردن که تاریخ کارنت شدن کیس رو تخمین می زنه
http://www.myprioritydate.com/
به من که گفت June 24, 2013 کارنت میشیم.Big Grin
ما که رفتیمBig Grin

خیلی جالبه,کیس مم f2b هست و تاریخ pd هم 2010,طبق چیری که این سایت اعلام کرده ما سال 2019 کارنت میشیم

درخواست گرین کارت برای والدین:
Case number: YRV2019
Visa Class: IR5
Your case is currently at: NVC
Foreign state of chargeability: Iran
Interview Location: Yerevan
Priority Date:  09-Feb-2018
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh90
(2011-07-07 ساعت 06:36)comrun نوشته:  دوباره شمارش معکوس... (August 2011 (Coming Soon

اميدوارم در ماه August همه گروهها پيشروي داشته باشد و باعث خوشحالي همه شود .
Category: F4
پاسخ
تشکر کنندگان: sasan_rock ، comrun ، frozen mind ، f1f ، dreamer60 ، leily ، behnia ، Toranj ، واهیک آقاجانی
:فکر کنم کامپیوتر هاشون یه ایرادی پیدا کردهSad
آخه این چه وضعشه؟
بیاین بریم دم سفارت اعت.صاب کنیمSmile
اما به نظرم این قضیه میتونه یه کم جنبه ی مثبت داشته باشه.اینکه شاید ببینن نفرات داره خیلی زیاد میشه واسه اینکه شلوغ نشه یهو شه موج شادی برای همه بفرستن و یکی یکی به همه یکی از اون ویزا خوشگل ها بدن.Cool

[font=Tahoma]آمین[/font]
تونل ها نشان می دهند در دل سنگ ها هم میتوان راه ساخت.....

"اینجآ بجز دوری تــو چیزی به مــن نزدیک نیست"
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، amir2640 ، sasan_rock ، Toranj ، bsbali ، ladan
خب، پست زدن درباره پیشرفت ویزا بولتن در حالی که هر لحظه ممکنه ویزا بولتن جدید در بیاد، خیلی جرات می خواد! چون اگه حرف آدم اشتباه باشه، بلافاصله خیط میشه! Big Grin

بگذریم ...
یکی توی ویزا جورنی راجع به ویزا بولتن آگوست گفته:
Since there's no bad news in July's VB I expect a healthy 4 month advance and if we are lucky, maybe another 7 months advance.
به نظر من هم راست میگه. منم هرچی گشتم در ویزا بولتن جولای درباره ماه بعد خبر بدی ندیدم. امیدوارم این ماه واسه دلخوشی ما هم که باشه، تاریخ ها کمی پیشرفت کنن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: comrun ، bsbali ، f1f ، amir2640 ، Toranj ، GBUSA ، بنفشه ، amjad ، dreamer60 ، Farshid22
عجب سوت و کوریه تو مهاجرسراBig Grin
من تا به حال راجع به ویزابولیتن پیش بینی نکردم. اما این بار فکر میکنم قضیه فرق داره! فکر می کنم این بار یه تکونی به خودش بده و بارقه ای از امید در دل همه ایجاد کنهRolleyes
با توکل به خدا و امید به کامیابی همه دوستان...
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، Kaveh90 ، bsbali ، comrun ، frozen mind ، sohi ، ladan ، Toranj ، GBUSA ، بنفشه ، dreamer60 ، Farshid22

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان