کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2011-05-28 ساعت 00:23)dreamer60 نوشته:  sahra خانم:
در مورد petition فکر می کنم user عزیز در این مورد اطلاعات خوبی داشته باشه. اگه کمکمون کنه ممنون میشم.
آقا بهروز :
سوالتون یه کم نا مفهومه !! در مورد جدول ویزا بولتن سوال دارید؟ یا معنی F2a رو نمی دونید ؟ یا دلیل این عقب گرد رو نمی دونید؟ اگه یه کوچولو توضیح بدید ممنون میشم.
سلام.سوال من اینه که جریان این عقب رفتن چیه؟اونم 3 سال؟حالا باید چی کار کرد.من دارم ds-230 میفرستم.
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام یکی از دوستانم خانم رحمانی عزیز یک سایتی به من معرفی کردن که تاریخ کارنت شدن کیس رو تخمین می زنه
http://www.myprioritydate.com/
به من که گفت June 24, 2013 کارنت میشیم.Big Grin
ما که رفتیمBig Grin
خلاصه وضعیت در لینک زیر است.
اینجا
پاسخ
تشکر کنندگان: SAEED 60 ، GBUSA ، dreamer60 ، bsbali ، amir2640 ، f1f ، frozen mind
(2011-05-28 ساعت 16:02)Kaveh90 نوشته:  سلام یکی از دوستانم خانم رحمانی عزیز یک سایتی به من معرفی کردن که تاریخ کارنت شدن کیس رو تخمین می زنه
ما که رفتیمBig Grin

This tool was created by an immigrant for the immigrants;!!!خدا از کار اینا سر در نمیاره یکی مثله من و شما که جای خودداره!جدی نگیرید خیلی!
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh90 ، dreamer60 ، f1f ، comrun ، amir2640 ، frozen mind ، Farshid22
ای بابا !Big Grin
برای من نوشته با توجه به اینکه در کتگوری مظلوم قرار دارید و این کتگوری از سال 1997 تا حال به طور میانگین در هر سال 8.64 ماه پیشروی داشته Sad
تاریخ کارنت شدن شما 12 دسامبر 2012 هست SadSad.
آقا ما رفتیم که کتگوریمون روF3 بکنیم . Tongue
----------------
کاوه جان این جمله آخر امضات منو کشته Smile
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: sahra ، Kaveh90 ، amir2640 ، f1f ، Toranj ، frozen mind ، Farshid22
كاوه جان دستت درد نكنهSmile
ولي واقعا اشتباه جساب مي كنه ،اين سايت در محاسباتش وضعيت غير عادي كنوني را هم در نظر ميگيره كه با اين اوصاف ما بهتر ديگه اصلا صبر نكنيم و فكر مهاجرت را از سر بيرون كنيم چون 9 سال ديگه طبق محاسباتش طول ميكشه كه من كارنت بشوم كه اين به نظر من دور ذهنه چون در بدترين شرايط ديگه من ديدم 5-6 سال طول ميكشه!!!!!!
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: sahra ، Kaveh90 ، dreamer60 ، amir2640 ، frozen mind ، Farshid22
تاریخ کارنت شدن اینجانب در این سایت با توجه به ورقهای تاروت و قهوه ای که خوردم!!!بتاریخ جولای 2011معین گردید!!!!(خدا از دهنش بشنود) ولی خودمونیم مملکته که داریم یا دارن؟؟؟!!؟؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh90 ، dreamer60 ، amir2640 ، sahra ، rozollina ، Farshid22
به سلامتی لحظاتی قبل جمله دلهره آورJuly 2011 Coming Soon بر صفحه زیبای ویزا بولتن نقش بست تا منجمان دربار مهاجرسرا حدس و گمانهای خود را آغاز کنند!!!! ولی از شوخی گذشته شخصا دوست دارم نظرات همه رو اعم از مثبت یا منفی داشته باشم.پس نظراتتون رو دریغ نکنید.با آرزوی موفقیت برای همه مهاجرسراییهای عزیز
پاسخ
تشکر کنندگان: Linspire ، bsbali ، amir2640 ، dreamer60 ، sahra ، Kaveh90 ، frozen mind
(2011-06-02 ساعت 20:42)sasan_rock نوشته:  به سلامتی لحظاتی قبل جمله دلهره آورJuly 2011 Coming Soon بر صفحه زیبای ویزا بولتن نقش بست تا منجمان دربار مهاجرسرا حدس و گمانهای خود را آغاز کنند!!!! ولی از شوخی گذشته شخصا دوست دارم نظرات همه رو اعم از مثبت یا منفی داشته باشم.پس نظراتتون رو دریغ نکنید.با آرزوی موفقیت برای همه مهاجرسراییهای عزیز

باز هشت روز انتظار كه چه اتفاقي مي افتد ولي بهتره مثبت فكر كنيم و همه افكار منفي را از ذهنمون پاك كنيم. من كه دعا مي كنم به حالت عادي برگرده كه همه از سرگرداني نجات پيدا كنيم و يك روجيه تازه بگيريم.
با اميد جهش بلند Visa bulletin....
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، sasan_rock ، dreamer60 ، sahra ، Kaveh90 ، frozen mind ، comrun ، Farshid22
ساسان جان به دلیل پیشنهاد bsbali عزیز در مورد مثبت فکر کردن .........Sad
بنده این ماه هم از ارائه هر گونه پیشبینی و حدس وگمان در مورد جدول وزین ویزا بولتن خودداری می نمایم ....Big Grin
Tongue

(( در ضمن دوستان جدول بعدی , هفتمین جدول 2011 خواهد بود !!! و فقط 3 تا جدول دیگه مونده تا برسه به اکتبر !!! ))

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، sahra ، Kaveh90 ، sasan_rock ، frozen mind ، f1f ، amir2640 ، comrun ، Farshid22
البته فکر نکردن بهتره از مثبت فکر کردن در این مورده!چون هر وقت این کار رو کردم و وقتی واقعیت! اومده جلو چشمام
واقعا مثله این بوده که یه سطل آب یخو خالی کردن روی سرم...
پس بهتره اصلا راجع بهش فکر نکینیم!
البته آقای ساسان شما دیگه نباید نگرانی داشته باشید با این فاصله ی کم...
بهترین راه فهمیدنش از کسایی یه که براشون نامه مصاحبه میاد!
میشه فهمید که ماه بعد حدودن تا چه تاریخی میرن جلو!

از فروزن خبری نیست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، Kaveh90 ، amir2640 ، bsbali ، dreamer60
فرض کنیم که ماه اکتبر ویزا تزریق شه! این یعنی دوباره همون جهش قبل رو ماه اکتبر خواهیم داشت یه نه؟؟  

Periority Date:sep 2005
Category: F2B

تکمیل پرونده : ۱۶ مارچ ٢٠١١
در انتظار وقت مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان:
برای گروه f2aحتما تا 8 سپتامبر جلو میره

چون تاریخ تشکیل پرونده من 8 سپتامبره ولی یک هفته پیش با توجه به اینکه نوز کارنت نشده بودم نامه مصاحبه اومد

پس این گروه حداقل یک یا دو ماه پیشرفت داره
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، dreamer60
(2011-06-03 ساعت 16:55)frozen mind نوشته:  
(2011-05-28 ساعت 16:02)Kaveh90 نوشته:  سلام یکی از دوستانم خانم رحمانی عزیز یک سایتی به من معرفی کردن که تاریخ کارنت شدن کیس رو تخمین می زنه
ما که رفتیمBig Grin

سايت خيلي خوبيه! Big Grin
خيلي خوب از اين نظر كه با اين كه معلومه كه داره اشتباه مي كنه، اما خيال آدمو راحت مي كنه تا به كاراي روزمره اش برسه و اينقدر حرص ويزا بولتن رو نخوره!
تازه، اگر هم زد و زودتر كارنت شديم، خب اين ميشه كيف مضاعف! Big Grin Big Grin

تاريخ كارنت شدن منو April 02, 2012 تعيين كرد!
(2011-06-03 ساعت 16:13)نانا بانو نوشته:  برای گروه f2aحتما تا 8 سپتامبر جلو میره
چون تاریخ تشکیل پرونده من 8 سپتامبره ولی یک هفته پیش با توجه به اینکه نوز کارنت نشده بودم نامه مصاحبه اومد
پس این گروه حداقل یک یا دو ماه پیشرفت داره

در انجمن ويزا بولتن هم يك نفر حرف شما رو زده بود. بنابر اين بايد منتظر پيشرفت خوبي در اين گروه باشيم. Smile

در مورد سایت که من یکی واقعا از خدامه که اشتباه باشه چون در قسمت وت من زدم اصلا از این پیش بینیتون خوشم نیامد در ثانی فروزان مایند کاوه عزیز شما باید باید باید بدون چونه بی برو برگرد 11 الی 12 سال در نوبت باشین من 11 سال در نوبت بودم الانم که ویزا بولتن استوپ کرده معلوم نیست چه مرگشونه
و فقط چیزی که یادمه اینکه در این 11 سال من 3 ماهه دنباله پروندمم اونم بخاطر اینکه سنم بالا 21 هست میخوام از قانون های محاسبات برای فریز شدن سن مطمئن شم مثل بعضی ها نرم سفارت دست از پا درازتر برگردمBig GrinBig GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، Kaveh90 ، sahra ، amir2640
این یکی هم در اومد!
بازم خبرا برای من خوب نیست ولی باز برایه بعضیا یه اتفاقات خوبی داره میوفته!
F1
01MAY04
F2A
22MAR08
F2B
01JUL03
F3
15JUL01

F4
08MAR00
پاسخ
تشکر کنندگان: mohager2479 ، amir2640 ، dreamer60 ، Kaveh90 ، f1f ، behnia ، rozollina ، comrun ، Toranj
این کامینگ سون فقط یه بازیه روانی هست , 3-4 روزی باقی می مونه و بعد هم پاک میکنن و بعد از 20 روز دوباره می گذارندش . کلا" گول این تاکتیک ها رو نخورید الان آگه برید به صفحه آرشیوها می بینید که دوبار ماه جون 2011 رو زدند که در واقع یکیش جولای2011 هست. حالا کی این مساله رو تصحیح کنند خدا داند.
ساسان جون شمام زیاد ناراحت نباش ! دلت می یاد بری و مارو تنها بزاری؟! Shy
ولی واقعا" به جز کتگوری مظلوم F1 و F4 مابقی کتگوریها بازم یه تکونی خوردند به خصوص F2a که در این اوضاع ترکونده
ّF1 --------------بدون عقب گرد (هورررررااااا Tongue)
F2A---------- هفت ماه پیشرفت
F2b -------- سه ماه پیشرفت
F3 ------------- یک و نیم ماه پیشرفت
F4 ------------- صفر ماه و صفر روز پیشرفت . Tongue

. امیدوارم که در این ماه تعداد بروبچه های کارنت شده زیاد باشه < پیشاپیش تبریک .

پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان