کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
دوستان همه مثبت فكر كنيد و اميدوارم باشيم يك جهش خوبي در اين ماه شاهد باشيم به اميد روزي كه همه كارنت شده باشيم.Smile
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: comrun ، frozen mind ، sohi ، ladan ، واهیک آقاجانی ، Toranj ، GBUSA ، بنفشه ، Kaveh90 ، amir2640 ، Pay ، Farshid22
ویزا بولتن آگوست 2011 :
F1 : (اول می 2004) تکون نخورده که هیچ، قراره ماه بعد عقبگرد هم بکنه، ولی قول دادن در ماه اکتبر (آغاز سال ویزایی جدید) برگرده سر جاش! Sad
F2A : (بیست و دوم جولای 2008) چهار ماه پیشروی! مبارک باشه! Big Grin
F2B : (اول جولای 2003) بدون حرکت Sad
F3 : (بیست و دوم آگوست 2001) یک ماه و 7 روز پیشروی. باز هم کاچی به از هیچی! Smile
F4 : (هشتم آوریل 2000) یک ماه پیشروی. کوفت بگیری الهی! Sad

ولی نکته اینجاست که خود NVC هم ظاهرا امیدواره که با آغاز سال ویزایی جدید، وضع Cut-off Date ها سر و سامونی بگیره.
خوشحال و امیدوار شدم. (غیر از این هم کاری نمی تونم بکنم! Smile )
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: sasan_rock ، comrun ، bsbali ، GBUSA ، dreamer60 ، واهیک آقاجانی ، amjad ، Toranj ، Blaze ، بنفشه ، Farshid22
(2011-07-12 ساعت 18:31)frozen mind نوشته:  ویزا بولتن آگوست 2011 :
F1 : اول می 2004: تکون نخورده که هیچ، قراره ماه بعد عقبگرد هم بکنه، ولی قول دادن در اکتبر برگرده سر جاش! Sad
F2A : بیست و دوم جولای 2008: چهار ماه پیشروی! مبارک باشه! Big Grin
F2B : اول جولای 2003: بدون حرکت Sad
F3 : بیست و دوم آگوست 2001: یک ماه و 7 روز پیشروی. باز هم کاچی به از هیچی! Smile
F4 : هشتم آوریل 2000: یک ماه پیشروی. کوفت بگیری الهی! Sad
ساعت18:30 سه شنبه 12 جولای.این که هنوز coming soonهستش.از کجا این آمار رو دارین؟

پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، bsbali
اینم از بولتن آگست
من که همچنان یخ زده موندم! Sad ولی بازم خوبه که خیلیا کارنت شدن

----جولای--------------------آگست
F1---------01-MAY--2004<=====01-MAY--2004--همچنان یخ زده ولی بدون عقب گرد! هورررررااااا
F2A--------22-JUL--2008<=====22-MAR--2008--چهار ماه پیشرفت
F2B------ 01--JUL--2003<=====01--JUL--2003--صفر ماه و صفر روز پیشرفت
F3-------- 22-AUG--2001<=====15--JUL--2001--یک ماه و هفت روز پیشرفت
F4----------08-APR-2000<=====08--MAR-2000--یک ماه پیشرفت

با تقلب! Smile و تشکر از dreamer و sahra ی عزیز
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، dreamer60 ، بنفشه ، Farshid22
واقعیت اینه که منم 1 ساعت پیش که سایت رو زدم ویزا بولتن آگوست رو زده بود و لینکش رو هم که در پست قبلم دادم و اونجا مال september رو coming soon زده بودن.اومدم مهاجرسرا دیدم دوستان زدن هنوز که ندادن مال این ماه رو/بعد رفتم چک کنم دیدم اااااااا برداشتن و همچنان coming soon هست.اما اون لینک هنوزم کار می کنه.شاهکارن اینا:دی
پاسخ
تشکر کنندگان: sasan_rock ، frozen mind
گذشته از تمام این حرف ها
باز خوبه حداقل F4 یه حرکتی زد
باز ما 3 ماه نیاز داریم
بچه ها الکی استرس به خودتان وارد نکنید، دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
میگذره این روز ها هم، الان که مملکت خودمان هستیم و تقریبا مطمئنیم که همگی تو آینده نزدیک میریم از اینجا، بهترین کار تقویت خودمان هست، زبان، کار، درس، رزومه و خلاصه هر مهارتی که بشه اینجا انجام داد که اونجا رفتیم شوک نشیم
موفق باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، comrun ، f1f ، amir2640 ، sohi ، sasan_rock ، Kaveh90 ، Toranj ، dreamer60 ، بنفشه ، Farshid22
سلام دوستان
ویزا بولتن این ماه هم کارنت شد و این هم نتایج:

F1 : 01MAY04
F2A : 22JUL08
F2B : 01JUL03
F3 : 22AUG01
F4 : 08APR00
F1 بدون تغییر
f2A سه ماه
F2B بدون تغییر
F3 - کمنر از یک ماه (22روز)
f4 یک ماه[/align]
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، frozen mind ، Kaveh90 ، sasan_rock
dreamer60 نوشته: یه سوال خانمان سوز برای بروبکس F1:
منظورشون از ویزا بولتن قبلی چیه ؟
بدترین گزینه : سپتامبر یه 6-7 ماهی بر می گرده عقب. اکتبر دوباره بر می گرده همین جایی که الان هست !!!! نظرتون چیه؟ یعنی امکان داره یه همچین بلایی سر ما بیاد ؟؟؟ ای خدااااااااا
من که وقتی به جدول کارنت شدنهای سالهای 92-2010 نگاه میکنم، اینقدر بخصوص F1 جابجاییهای عجیب و غریب داشته، که نمیتونم یه پیش بینی منطقی کنم. الان با اون جمله که توی بولتن آگست برای سپتامبر نوشته، معلومه لشکریان عظیمی Tongue از F2B در حال انتقال به F1 قرار داشته (بر مبنای توضیحات مربوط به سالهای پیش در انتهای جدول مقایسه ای) و احتمالا F1 بازم عقبگرد داشته باشه ، ولی دل خودمو خوش میکنم که تا دسامبر کارنت میشم! Wink البته این چندمین بار هست که هی تاریخ دلخوشیو عقب میبرم Big Grin واقعا ای خداااااااا
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، frozen mind ، f1f ، GBUSA ، sasan_rock ، Farshid22 ، بنفشه ، Kaveh90
فروزن جان سوال من اینه که ((بر می گرده به جای اولش)) یا به شکلی که در vb اعلام شده ((بر میگرده به جای قبلش)) منظور از جای قبل چیه ؟
چون کتگوریه f1 در این مدت این بلاها سرش اومد
. الف)دوران طلایی
ب) عقب گرد کبری
پ) عقب گرد صغری
ت) فریز شدن در تاریخ می 2004

حالا به نظر شما اگر باز هم شاهد عقب گرد باشیم بعد از اکتبر و برگشتن به جای اولش !!! منظور از جای اولش کدو م یک از این دوران هست؟

(من از این می ترسم که بیان و 7-8 ماهی f1 رو ببرند عقب تر و بعد از اکتبر بیان و سر ما منت بگذارند و دوباره بیارنش همینجایی که الان هست )
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، comrun ، frozen mind ، amir2640 ، sasan_rock ، f1f ، bsbali ، GBUSA ، Blaze ، Farshid22 ، Kaveh90
برداشت من از اون متن اینه که برمی گرده به جایی که قبل از عقبگرد احتمالی سپتامبر امسال بوده، یعنی به همین جایی که الآن تشریف دارین!
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، comrun ، dreamer60 ، ooghab ، amir2640 ، Farshid22 ، Kaveh90
frozen جان سلام
اول تشکر از راهنمایی های خوب شما دوست عزیز
فروزن جان یعنی شما از این متن پیش بینی میکنید که در ما آینده دوباره همه بر گردند به همون تاریخ های 7- 8 ماه پیش که عقب گرد نکرده بود؟!!اگر اینطور باشه که عالی می شود باز باید بریم کلی خدا شکر کنیمSmile
بعد این اطلاعات شما از کجا مطالعه می کنید میشه لینکشو بزارین؟!در همون صفحه visa bulletin یا جای دیگه ای است؟
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، sohi
bsbali عزیز،
ببین عزیزم، من گفتم «برداشت من از اون متن اینه که ...» یعنی استنباطم اینه. متاسفانه نمی تونم یه لینک توی اینجا به استنباطم در مغزم براتون بذارم! Big Grin
شوخی کردم...

اما از شوخی گذشته، اگر خوب به اون جمله در ویزا بولتن نگاه کنیم:
Heavy applicant demand for numbers in the Family First preference could require retrogression of some of the September Family First preference cut-off dates
می بینیم که گفته عقبگرد «می تونه لازم باشه»، پس وقوع این پدیده حتمی نیست. یعنی اینها خودشون هم نمی دونن عقبگرد حتما وجود خواهد داشت یا نه.
بعدش می بینیم که نوشته عقبگرد می تونه لازم باشه برای «برخی از» یا «اندکی از» افراد زیرمجموعه F1 در ماه سپتامبر. پس اینا احتمال میدن که عقبگرد کوچکی ممکنه پیش بیاد.
لطفا توجه داشته باشین که ترجمه بالا کاملا تحت اللفظی و تاکید من فقط بر روی «could require» و «some» هست.
خب بریم سراغ جمله بعدی. میگه:
If this were to occur they could be expected to return to the previous cut-off date for October, the first month of the new fiscal year
یعنی اگر این قضیه اتفاق بیفته (تاکیدی بر این که هنوز نمی دونن واقعا عقبگردی وجود خواهد داشت یا نه)، اونها رو میشه انتظار داشت در ماه اکتبر که ماه اول از سال ویزایی جدیده، برگردن به cut-off date قبلی (فرض کنین الآن اکتبره و در ماه قبلش یعنی در سپتامبر در گروه F1 عقبگرد داشتیم، cut-off date قبلی میشه همین cut-off date که الآن در ماه آگوست داریم، یعنی cut-off date قبل از عقبگرد احتمالی در سپتامبر) ...
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، GBUSA ، comrun ، ParsTrader ، dreamer60 ، shahram es ، ms-banoo ، ooghab ، f1f ، sohi ، sasan_rock ، Farshid22
The visa numbers for your f4 category have retrogressed and there fore[/
align]
[align=left]the priority date for your case is not [align=left]current . please check the department of state’s
website at travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_1360.html
and contact our office by email at abudhabiiv……
[/align

سلام دوستان
من در ماه آگوست كارنت دوم شدم حالا به نظر شما چه متن و نامه اي بدهم كه سفارت جواب درست و دقيق بدهد و مانند دفعه قبل نباشد و رفتن ما هزينه ساز و بي مورد نباشد .
Category: F4
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، comrun
(2011-07-19 ساعت 10:30)بنفشه نوشته:  The visa numbers for your f4 category have retrogressed and there fore[/
align]
[align=left]the priority date for your case is not [align=left]current . please check the department of state’s
website at travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_1360.html
and contact our office by email at abudhabiiv……
[/align

سلام دوستان
من در ماه آگوست كارنت دوم شدم حالا به نظر شما چه متن و نامه اي بدهم كه سفارت جواب درست و دقيق بدهد و مانند دفعه قبل نباشد و رفتن ما هزينه ساز و بي مورد نباشد .

سلام تا اونجایی که یادم هست شما قبلا" کلیر هم شدید . خوب حالا یه ایمیل بزنید به سفارت و بعد جوابشون رو پرینت کنید و به سلامتی برید ویزا بگیرید دیگه....Wink
به نظر من در ایمیل قید کنید که در فلان تاریخ کلیرنس شدم و در ویزا بولتن آگوست هم کارنت.

چند روز پیش تصمیم گرفتم مثل فروزن عزیز خودم رو بزنم به اون راه و یه ایمیلی دادم برای سفارت Big Grin. اونها هم این جواب رو دادند.

Dear Sir,
Your file is still at the National Visa Center. As soon as NVC schedules an appointment date for your case, they will notify you.

SBU
This email is UNCLASSIFIED

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

این بار اصلا" حرفی از کارنت نبودن و ویزا بولتن نزدند کلا" گفتند پروندتون هنوز تو nvc هست Tongue
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، sasan_rock ، GBUSA ، frozen mind ، بنفشه ، f1f ، comrun ، amir2640 ، Farshid22 ، محمد.
(2011-07-20 ساعت 13:54)dreamer60 نوشته:  سلام تا اونجایی که یادم هست شما قبلا" کلیر هم شدید . خوب حالا یه ایمیل بزنید به سفارت و بعد جوابشون رو پرینت کنید و به سلامتی برید ویزا بگیرید دیگه....Wink
به نظر من در ایمیل قید کنید که در فلان تاریخ کلیرنس شدم و در ویزا بولتن آگوست هم کارنت.

سلام . خيلي عالي ! شما حافظه خيلي خوبي داريد اميدوارم كه اين حافظه تا 100 سالگي ادامه داشته باشد .
همانطور كه گفتيد كلير شده ايم و اين دفعه بار سوم خواهد بود كه به سفارت ميرويم البته اگر وقت بدهند ؟من هم يك نامه تهيه كردم كه ما در چه ماهي براي دريافت ويزا پاسپورتها را ارائه داديم و شما جواب كارنت مجدد را داده ايد و حالا در ماه آگوست كارنت هستيم و بايد چكاركنيم . اميدوارم كه اين بار جواب درست به ايميل بدهند تا ما متحمل هزينه و .... نشويم . دعا كنيد !
Category: F4
پاسخ
تشکر کنندگان: comrun ، dreamer60 ، amir2640 ، Toranj ، Farshid22

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان