موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
واقعیت اینه که منم 1 ساعت پیش که سایت رو زدم ویزا بولتن آگوست رو زده بود و لینکش رو هم که در پست قبلم دادم و اونجا مال september رو coming soon زده بودن.اومدم مهاجرسرا دیدم دوستان زدن هنوز که ندادن مال این ماه رو/بعد رفتم چک کنم دیدم اااااااا برداشتن و همچنان coming soon هست.اما اون لینک هنوزم کار می کنه.شاهکارن اینا:دی
موضوعها: 2
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-12 ساعت 22:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-12 ساعت 23:41 توسط rbadboy85.)
گذشته از تمام این حرف ها
باز خوبه حداقل F4 یه حرکتی زد
باز ما 3 ماه نیاز داریم
بچه ها الکی استرس به خودتان وارد نکنید، دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
میگذره این روز ها هم، الان که مملکت خودمان هستیم و تقریبا مطمئنیم که همگی تو آینده نزدیک میریم از اینجا، بهترین کار تقویت خودمان هست، زبان، کار، درس، رزومه و خلاصه هر مهارتی که بشه اینجا انجام داد که اونجا رفتیم شوک نشیم
موفق باشید.
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ویزا بولتن این ماه هم کارنت شد و این هم نتایج:
F1 : 01MAY04
F2A : 22JUL08
F2B : 01JUL03
F3 : 22AUG01
F4 : 08APR00
F1 بدون تغییر
f2A سه ماه
F2B بدون تغییر
F3 - کمنر از یک ماه (22روز)
f4 یک ماه[/align]
موضوعها: 0
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-13 ساعت 14:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-13 ساعت 14:52 توسط dreamer60.)
فروزن جان سوال من اینه که ((بر می گرده به جای اولش)) یا به شکلی که در vb اعلام شده ((بر میگرده به جای قبلش)) منظور از جای قبل چیه ؟
چون کتگوریه f1 در این مدت این بلاها سرش اومد
. الف)دوران طلایی
ب) عقب گرد کبری
پ) عقب گرد صغری
ت) فریز شدن در تاریخ می 2004
حالا به نظر شما اگر باز هم شاهد عقب گرد باشیم بعد از اکتبر و برگشتن به جای اولش !!! منظور از جای اولش کدو م یک از این دوران هست؟
(من از این می ترسم که بیان و 7-8 ماهی f1 رو ببرند عقب تر و بعد از اکتبر بیان و سر ما منت بگذارند و دوباره بیارنش همینجایی که الان هست )
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
برداشت من از اون متن اینه که برمی گرده به جایی که قبل از عقبگرد احتمالی سپتامبر امسال بوده، یعنی به همین جایی که الآن تشریف دارین!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
2011-07-13 ساعت 19:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-13 ساعت 20:03 توسط frozen mind.)
bsbali عزیز،
ببین عزیزم، من گفتم «برداشت من از اون متن اینه که ...» یعنی استنباطم اینه. متاسفانه نمی تونم یه لینک توی اینجا به استنباطم در مغزم براتون بذارم!
شوخی کردم...
اما از شوخی گذشته، اگر خوب به اون جمله در ویزا بولتن نگاه کنیم:
Heavy applicant demand for numbers in the Family First preference could require retrogression of some of the September Family First preference cut-off dates
می بینیم که گفته عقبگرد «می تونه لازم باشه»، پس وقوع این پدیده حتمی نیست. یعنی اینها خودشون هم نمی دونن عقبگرد حتما وجود خواهد داشت یا نه.
بعدش می بینیم که نوشته عقبگرد می تونه لازم باشه برای «برخی از» یا «اندکی از» افراد زیرمجموعه F1 در ماه سپتامبر. پس اینا احتمال میدن که عقبگرد کوچکی ممکنه پیش بیاد.
لطفا توجه داشته باشین که ترجمه بالا کاملا تحت اللفظی و تاکید من فقط بر روی «could require» و «some» هست.
خب بریم سراغ جمله بعدی. میگه:
If this were to occur they could be expected to return to the previous cut-off date for October, the first month of the new fiscal year
یعنی اگر این قضیه اتفاق بیفته (تاکیدی بر این که هنوز نمی دونن واقعا عقبگردی وجود خواهد داشت یا نه)، اونها رو میشه انتظار داشت در ماه اکتبر که ماه اول از سال ویزایی جدیده، برگردن به cut-off date قبلی (فرض کنین الآن اکتبره و در ماه قبلش یعنی در سپتامبر در گروه F1 عقبگرد داشتیم، cut-off date قبلی میشه همین cut-off date که الآن در ماه آگوست داریم، یعنی cut-off date قبل از عقبگرد احتمالی در سپتامبر) ...
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]