کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2011-08-08 ساعت 19:16)comrun نوشته:  2- ایشان هم اسپانسر دوم دارن. برای هر دو اسپانسر برگه مالیات 2010 ارائه دادند. در واقع آفیسره گفته بوده که tax 2010 اسپانسر باید باشه تا پرونده نقص نداشته باشه. ایشان میگن که من co-sponsor دارم، آفیسر پرونده رو دوباره باز میکنه و میگه آهان! خب مال هردوشونو بیارSad

سلام comrun جان

تا جایی که من یادم هست وقتی یک نفر (co-sponser (joint-sponser داره فقط tex return co-sponser لازم هست . در مورد من چون شوهرم gcree cart داره و ایینجا زندگی میکنه بنابر این عموم اسپانسرم شد و فقط tex return اون را همراه فرم i864 فرستادیم nvc و انها هم قبول کردند ولی با این حرف شما نگران شدم Sad چون شوهرم tax retun نداره!!!!! ایا لازمه جدا؟؟؟؟
کتگوری : F2A
تاریخ درخواست : OCT 2009
شماره پرونده : ABD2010XXXXXX
تاریخ تکمیل : OCT 2010
دریافت نامه مصاحبه: April 10 th 2012
مصاحبه: May 21 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
دریافت ویزا: May 23 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، comrun ، Kaveh90
وایییییییی تورنج
منو باش بعد اینهمه وقت که شما رو میشناسم فکر می کردم شما به خاطر زیر 21 سال بودن در کتگوریf2a هستین. نمی دونستم به خاطر کیس ازدواج هستیدBig Grin. آخیییییی !!! Rolleyes
یاد روزولینا به خیر !!! Rolleyes
در مرود سوالتون هم من فکر می کنم اگر عموتون همه شرایط لازم رو به عنوان یک اسپانسر داره کافی باشه .چون برای من هم (که پدرم پتیشنر هست ) برادرم اسپانسر شد و فقط او بود که برگه های tax رو تحویل داد و کسی هم که تاحالا حرفی نزده , زمانی هم که خواهرم برای مصاحبه رفت براش مشکلی پیش نیومد.
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: Toranj ، comrun ، Kaveh90
Tongue
(2011-08-09 ساعت 13:09)dreamer60 نوشته:  وایییییییی تورنج
.

وایییییییییییییییییی مجید جان Big Grin بله اینطوریاست که ما شدیم f2a Tongue
البته من 18 سالمه هااااا ( هه هه Wink )
منم یادمه هستی بانو جان هم گفته بود که وقتی co-sponser داری نیازی به tax return petitioner نیست !!! گفتم نکنه قوانین فرق کرده!!!!!!!!
کتگوری : F2A
تاریخ درخواست : OCT 2009
شماره پرونده : ABD2010XXXXXX
تاریخ تکمیل : OCT 2010
دریافت نامه مصاحبه: April 10 th 2012
مصاحبه: May 21 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
دریافت ویزا: May 23 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60
(2011-08-09 ساعت 14:04)Toranj نوشته:  منم یادمه هستی بانو جان هم گفته بود که وقتی co-sponser داری نیازی به tax return petitioner نیست !!! گفتم نکنه قوانین فرق کرده!!!!!!!!
سلام ترنج عزیز
همونجور که dreamer عزیز گفتند اگر sponsor درآمد کافی داشته باشند، هیچ مشکلی نیست. در واقع بر مبنای راهنمای تعریف فقر مشخص هست که هر کس در چه محدوده درآمد و چه تعداد افراد تحت تکفل میتونه برای چه تعداد اشخاص دیگر، متعهد بشه. وقتی کسی درآمد کافی نداره، چاره کار تقبل حامی غیر هست. مثلا همین دوست من که پدرشون تقریبا" بدون درآمد هست، 2 تا از دختر خاله هاش اسپانسرش شدند و هیچ مشکلی هم تا بعد از مصاحبه نداشنتد. فقط چون موقع مصاحبه مدارک مالیاتی 2009 را داده بودند، 1 ماه پیش که برای ویزا به سفارت رفتند، ازشون tax 2010 را خواستند و براحتی هم ویزاشون صادر شد.
البته اینکه برگه های جدید petitionerشونم دادن یا نه را باید سوال کنم
راستی اگر موافق باشید بحث اسپانسر را در جای اسپانسر ادامه بدیم. خودمم سوال دارمSmile

فایل‌های پیوست
.pdf   i-864p 2011.pdf (اندازه 55.84 KB / تعداد دانلود: 143)
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، amir2640 ، بنفشه ، Farshid22 ، frozen mind ، Kaveh90
ویزا بولتن سپتامبر 2011 :
F1 : (اول می 2004) همچنان تکون نخورده
F2A : (اول دسامبر 2008) هشت روز پیشروی! مبارک باشه! (نخیر، 4 ماه و 9 روز پیشروی. لطفا اطلاعات صحیح بدهید. Frozen Mindء)
F2B : (اول جولای 2003) همچنان بدون حرکت
F3 : (بیست و دوم آگوست 2001) همچنان بدون حرکت
F4 : (پانزدهم آوریل 2000) فقط هفت روز پیشروی.
Sad
درخواست گرین کارت برای والدین:
Case number: YRV2019
Visa Class: IR5
Your case is currently at: NVC
Foreign state of chargeability: Iran
Interview Location: Yerevan
Priority Date:  09-Feb-2018
پاسخ
(2011-08-10 ساعت 12:47)dreamer60 نوشته:  سلام
والا یه 2 ساعتی هست که من اینجام ولی نمی دونم چی بنویسم . در مورد ساسان عزیز و پریچهر گرامی باید بگم که زیاد ناراحت نباشید احتمالا" ماه دیگه کارنت میشید و همین ماه نامه مصاحبتون می یاد .
در مورد لاتاری هم که فقط به شانس بستگی داره , آخه اگه ماها شانس داشتیم که vb و nvc به این روز نمی افتادن.
ولی من هنوزم امیدم به اکتبره .

نمیدونم کلا بچه اهل دنبال کردن خبر های اقتصادی هستند یا نه!
اگه تو این 3 هفته دفت کرده باشید، موضوع بدهی ها آمریکا بود که یه دعوای اساسی تو کنگره و سنا بین جمهوری خواه ها و دموکرات ها بود برای چگونگی بازگرداندند بدهی های دولت آمریکا و تا روز آخر اینها به نتیجه نرسیدند رو روز آخر تصمیم گرفتند باز سقف بدهی های دولت آمریکا رو افزایش بدهند (بدترین تصمیم)، خود ابوما هم گفت این تصمیم ایده آل نبود و چین بزرگترین طلبکار دولت آمریکا به آمریکا هشدار داد که زمان مقروض بودن به سر آمده
سر همین دوباره بعد از بحران اقتصادی 2008 تمامی بورس های دنیا (نیویورک، لندن، ایرلند، پاریس، توکیو، هونگ کونگ، پکن و ...) سقوط کردند و سهام دارها شروع کردند به فروختن سهام
کلا این هفته بازرا ها خیلی ملتهب بودند و صحبت ها و قول های وزرای اقتصادی 7 کشور بزرگ صنعتی هم نتونست بازار رو آروم کنه.
خلاصه کنم و سرتان رو درد نیارم، من فکر میکنم آمریکا و کلا جهان داره وارده یه بحران اقتصادی میشه بدتر از 2008
روی همین هم هست که فکر میکنم سرعت حرکت ویزا بولتین اینقدر متغییر و کم هست، مخصوصا این ماه که 7 روز بود.
شاید این حرف من برای ماه بعد مشخص بشه که درست هست یا نه، ببینیم حرکت زیاد هست یا نه
به شخصه فکر میکنم اگر چنین چیزی باشه فعلا صلاح من یکی در نرفتن باشه، چون تو بحران اقتصادی خودشان با رزومه و تجربه 20 ساله کاری اونجا، کلی بیکار دادند، دیگه من که رزومه اونجا رو ندارم وضعم مشخصه
ببخشید زیاد شد.
فروزن عزیز، قصد هیچ کدام منفی بافی نیست، این منفی بافی رو این ویزا بولتین به آدم منتقل میکنه، وگرنه همه دوست داریم زودتر کارنت شیم، شما اینطوری ببین که ما میایم اینجا حرف هامون رو بزنیم بلکه یه کم خالی شیم، دستمون به منیجر ویزا بولتین که نمیرسه...
دوست عزیز، اینجا تاپیک ویزا بولتن و کارنت شدن پرونده هاست. لطفا در چارچوب موضوع صحبت کنید. متشکرم Frozen Mind
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، amir2640 ، Toranj ، f1f ، sasan_rock ، Farshid22 ، Kaveh90 ، محمد.
من یه سوال برام پیش اومده...
من خودم تو گروه F2B هستم ... و این گروه اول سال 2011 یه عقبگرد 2 ساله داشت و بعد هم که متوقف شد تا ماه پیش که یه حرکت کوچولو کرد و دوباره متوقف شد. (فکر کنم اکثر گروه ها هم همینطور هستن تقریباً)

حالا سوال اینه که الان این دوستانی که میگن مثلاً 2 روز مونده به کارنت شدنشون ، چطور ممکنه؟ آخه مثلاً گروه من توی دسامبر 2010 داشته پرونده های سال 2005 رو چک می کرده... حالا تاریخ برگشته به 2003... یعنی واقعاً کسانی هستن که اون وسط جا موندن و پروندشون بررسی نشده بوده و به خاطر اونا برگشته عقب؟؟؟ و حالا ماه به ماه باید همه بررسی شن و دوباره بره جلو؟؟؟؟

تمام امیدم به اینه که وقتی پروسه راه بیفته برگردیم به تاریخ قبلی و اصلی....
کتگوری: F2B
تاریخ درخواست: May 2006
شماره پرونده: YRV2013XXXXXX
تاریخ کارنت شدن: ژانويه ٢٠١٤
دریافت نامه مصاحبه: اپريل ٢٠١٤
تاريخ مصاحبه: مي ٢٠١٤
دريافت ويزا: يك ضرب و يه ذره!!
سفرنامه من رو اینجا بخونید
همسرم:
كتگوري: F2A
تاريخ درخواست: september 2014
كيس نامبر: ANK2015XXXXXX
ارسال مدارک: اواخر اکتبر 2015
دریافت نامه کامل بودن مدارک از NVC: دسامبر 2015
دریافت نامه مصاحبه: فوریه 2016
تاریخ مصاحبه: مارج 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: comrun ، frozen mind ، dreamer60
(2011-08-16 ساعت 20:42)anahita1361 نوشته:  این دوستانی که میگن مثلاً 2 روز مونده به کارنت شدنشون ، چطور ممکنه؟ آخه مثلاً گروه من توی دسامبر 2010 داشته پرونده های سال 2005 رو چک می کرده... حالا تاریخ برگشته به 2003... یعنی واقعاً کسانی هستن که اون وسط جا موندن و پروندشون بررسی نشده بوده و به خاطر اونا برگشته عقب؟؟؟ و حالا ماه به ماه باید همه بررسی شن و دوباره بره جلو؟؟؟؟
در مورد بولتن، دوستانی که میگن مثلاً 2 روز مونده به کارنت شدنشون، یعنی: مثلا ایشان در گروه F2b و با تاریخ 29june 2003 هستند و مثلا با توجه به بولتن سپتامبر فقط 2 روز لازم دارند که بولتن جلو بره تا کارنت بشن. مثل من f1 که با اولویت june 2004، پارسال مصاحبه کردم و کلیر هم شدم اما هنوز حدود 2ماه لازم دارم تا بتونم برمو ویزامو بگیرم! از طرفی مثلا دسامبر پارسال برای F1 تا feb 2006 کارنت بود ولی من تا حالا حتی نشنیدم که یک فرد f1 با اولویت 2006 یا حتی 2005 باشه و تا دسامبر پارسال پاش به مصاحبه رسیده باشه. در گروههای دیگه هم فکر میکنم همینطور بوده برای مثال بنفشه عزیز در f4 یا بقیه دوستانی که به تدریج کارنت میشن و میرن ویزاشونو میگیرن، بر طبق همین عقبگرد 1/5-2 ساله دارن پیش میرن. به این ترتیب انگار همه ماها جاماندگانیم Smile فکر میکنم در اصل پیشرویهای بولتنهای پارسال (قبل از عقبگرد) بی رویه بوده و بدون اینکه پروسه بررسی پرونده افراد تا مصاحبه طی شده باشه، صرفا تاریخها در هر بولتن بیخود جلو میرفت. همونطور هم از افرادی مدارک و پول خواسته شد تا وقت مصاحبه تعیین بشه که نشد و همینطور افرادی به مصاحبه رفتند و آزمایش پزشکی و انگشت نگاری کردند و حالا که این آزمایشات بی اعتبار میشن، مجبورند هر وقت کارنت شدند، دوباره برن و این کارها از نو انجام بشه... با انواع و اقسام این مدل بلبشو ها، به نظر من کلا چیزی به عنوان حقوق ارباب رجوع در پروسه مهاجرت، وجود خارجی نداره و نهایتا با یک oh, sorry for any inconvenience سرو ته قضیه هم میاد و بیانیه مشتری مداری در سایتهای دولتی، کپی و البته جامعتر و خوشگل تر از نمونه های وطنی هستن و کاربرد آنچنان خاصی ندارن..
پاسخ
(2011-08-17 ساعت 01:04)comrun نوشته:  در مورد بولتن، دوستانی که میگن مثلاً 2 روز مونده به کارنت شدنشون، یعنی: ...

خیلی ممنونم از جواب خوب و کاملتون...
پس با این حساب اون پیشروی یک دفعهء قبل از سال 2011 بی حساب کتاب بوده، نه کند شدن روند در حال حاضر Sad
و اینطوری هم هیچ امیدی نمیمونه که این تاریخ ها به جای قبلی برگردن چون واقعاً کسانی بودن که اون وسط بدون اینکه کارشون بررسی شده باشه از روشون جهش شده.....
کتگوری: F2B
تاریخ درخواست: May 2006
شماره پرونده: YRV2013XXXXXX
تاریخ کارنت شدن: ژانويه ٢٠١٤
دریافت نامه مصاحبه: اپريل ٢٠١٤
تاريخ مصاحبه: مي ٢٠١٤
دريافت ويزا: يك ضرب و يه ذره!!
سفرنامه من رو اینجا بخونید
همسرم:
كتگوري: F2A
تاريخ درخواست: september 2014
كيس نامبر: ANK2015XXXXXX
ارسال مدارک: اواخر اکتبر 2015
دریافت نامه کامل بودن مدارک از NVC: دسامبر 2015
دریافت نامه مصاحبه: فوریه 2016
تاریخ مصاحبه: مارج 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: comrun
دوستان یه نگاه به وضعیت ویزا بولتین از سال 1992 تا 2011 برای گروه F4 آمار زیر رو به ما نشان میده:
Fiscal Year: 1992 - Average Movement: 7.07 months
Fiscal Year: 1993 - Average Movement: 8.83 months
Fiscal Year: 1994 - Average Movement: 8.47 months
Fiscal Year: 1995 - Average Movement: 8.8 months
Fiscal Year: 1996 - Average Movement: 6.83 months
Fiscal Year: 1997 - Average Movement: 11.7 months
Fiscal Year: 1998 - Average Movement: 12.9 months
Fiscal Year: 1999 - Average Movement: 5.1 months
Fiscal Year: 2000 - Average Movement: 10.13 months
Fiscal Year: 2001 - Average Movement: 3.6 months
Fiscal Year: 2002 - Average Movement: 11.93 months
Fiscal Year: 2003 - Average Movement: 14.67 months
Fiscal Year: 2004 - Average Movement: 8.13 months
Fiscal Year: 2005 - Average Movement: 17.83 months
Fiscal Year: 2006 - Average Movement: 19.7 months
Fiscal Year: 2007 - Average Movement: 19.27 months
Fiscal Year: 2008 - Average Movement: 6.33 months
Fiscal Year: 2009 - Average Movement: 18 months
Fiscal Year: 2010 - Average Movement: 32.03 months
Fiscal Year: 2011 - Average Movement: -19.83 months
با یه آمار گیری کوچیک بدون در نظر گرفتن سال های 2010 و 2011 از سال 92 تا آخر سال 2009 به طور متوسط هر سال این جدول برای گروه F4 حدود 11 ماه و 7 روز پیشروی داشته.
باز طبق جدول هر دو یا سه سالی که پیشرفت بیشتر از سالی 12 ماه بوده، سال بعدش شده 8 ماه یا 6 ماه و حتی 3 ماه
پس سال 2010 و 2011 طبق همین جدول و آمار رفتار کرده
32 ماه رفته جلو و 19 ماه رفته عقب
من احتمال میدم تو سال 2012 حداقل 12 ماه پیشروی ( هر ماه یه ماه) و حتی بیشتر وجود داشته باشه
بر اساس آمار و احتمال ریاضی، امسال حدود پیش روی بین 10.78 تا 11.82 هست.
امیدوارم بیشتر باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: بنفشه ، frozen mind ، dreamer60 ، sasan_rock ، behnia ، Kaveh90 ، GBUSA ، comrun ، Pay ، sahra ، f1f ، Farshid22 ، محمد. ، mom ، پرستو ، hamid87
دوستان چه فايده اينكه ما دو بار كارنت شده ايم اما هنوز از طريق ايميل نتوانسته ايم جوابي بگيريم بااينكه همه كارهاي ما انجام شده فقط بايد به ما ويزا بدهند . پس تنها كارنت شدن ملاك نيست بلكه سفارت هم بايد پاسخگو باشد . البته من فكر ميكنم !اگر دوستان اطلاعاتي دارند راهنمايي كنند ممنون مي شوم
Category: F4
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، Blaze ، dreamer60
(2011-08-18 ساعت 14:58)dreamer60 نوشته:  ای بابا بنفشه خانم هنوز جواب ایمیلتون رو ندادن؟؟؟؟ توی سایت سفارت شمارتون اعلام شده ؟
يعني وقتي سفارت آنكار مينويسد كه با توجه به ويزا بولتن تشريف بياوريد .
سفارت ابوظبي هم اينطور مي باشد . من واقعا گيج شدم چون در سايت ابوظبي در كيس نامبر ما هنوز همان متن قبلي است كه پروسه با موفقيت انجام شده اما متاسفانه ويزا بولتن شامل شما نيست اين متن قبل از كارنت شدن تغيير نكرده است .و از طرفي هم در برگ آبي نوشته زماني كه كارنت شديد از طريق ايميل تماس داشته باشيد كه 3 بار ما ايميل زده ايم و هنوز جوابي نگرفته ايم .

پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، frozen mind
دوستان عزيز بالاخره سومين ايميل مرا سفارت بعد از يكهفته جواب داد .
كه متن آن اين است با توجه به اينكه از زمان پروسه اداري شما گذشته است نياز به تمديد دارد زماني كه تمديد شد ما به شما اعلام ميكنيم كه پاسپورتهارا با چه مداركي در اسرع وقت به ما تحويل دهيد .ودر سايت سفارت هم دوباره همان متن آماده دوره بررسي اداري كه از دوهفته تا چند ماه شايد طول بكشد گذاشته شده تنها بايك متن جديد در زير آن كه تنها سايت را كنترل كنيد ونيازي به تماس تلفني - ايميل ويا فاكس جهت سرعت دادن اين بررسي نيست .
درضمن سفارت ابوظبي يكهفته تا پايان روز4 سپتامبر تعطيل مي باشد .
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، frozen mind
(2011-08-27 ساعت 10:13)بنفشه نوشته:  با توجه به اينكه از زمان پروسه اداري شما گذشته است نياز به تمديد دارد زماني كه تمديد شد ما به شما اعلام ميكنيم كه پاسپورتهارا با چه مداركي در اسرع وقت به ما تحويل دهيد .

یعنی الان جلوی Case Status دوباره زده Application in Processing؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: بنفشه
(2011-08-27 ساعت 10:13)بنفشه نوشته:  دوستان عزيز بالاخره سومين ايميل مرا سفارت بعد از يكهفته جواب داد .
كه متن آن اين است با توجه به اينكه از زمان پروسه اداري شما گذشته است نياز به تمديد دارد زماني كه تمديد شد ما به شما اعلام ميكنيم كه پاسپورتهارا با چه مداركي در اسرع وقت به ما تحويل دهيد...

بله همه ماهایی که قبلا یک بار اف بی آی چک رو گذروندیم ولی به عقبگرد ویزا بولتن خوردیم، باید دوباره این پروسه رو بگذرونیم. اعتبار کلیرنس من هم اگه اشتباه نکنم در ماه می امسال تموم شد و اگر کیسم دوباره کارنت بشه باید دوباره اف بی آی چکم کنه. البته این بار قاعدتا باید مدت کمتری طول بکشه.

نکته جالب توجه برای من این بود که از بنفشه خانم نخواستن که دوباره فرم 230 پر کنن تا جدیدترین وضعیت شغلی و تحصیلی و مسافرتهای بعد از مصاحبه رو بنویسن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: بنفشه ، comrun ، dreamer60 ، battosai ، Kaveh90 ، Farshid22

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان