کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
وااااای 18 ماه؟ چه خبره؟ نکنه آنکارایی ها این مشکلو دارن؟ خوب زودتر مینداختن ارمنستان میمردن؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: SAEED 60 ، ASALI ، battosai ، girl ، dreamer60
(2012-08-15 ساعت 19:07)mohamadtj نوشته:  
(2012-08-15 ساعت 10:41)mmaloumi نوشته:  سلام به مدیران و دوستان گرامی‌،

وقت مصاحبهٔ من سپتمبر/۰۴/۲۰۱۲ داده شد،

می‌خواستم از شما سوال کنم که ۲ ساله پیش من به انیسیتو پاستور برای وکسینسینم مراجعه کردم و تمام کارهامو برای پروندهٔ مدیکالم انجام دادم ولی‌ با توجه که عقبگردی که شد ۲ سال از زمان وکسنهم گذشته آیا باید یه سری از وکسنهرو دوباره برم پاستور بزنم؟چه وکسنهای باید دوباره زده بشه؟

ممنون

سلام میشه بگید که تاریخ PD شما کی بوده ؟ و کدوم سفارت درخواست کرده بودید؟
ممنون

تاریخ پد من ۱۲sep/۲۰۰۵ هست،

ابوظبی،
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، الهه سابق ، 3pideh
باسلام وتشکر ازبه اشراک گذاشتن اطلاعاتتون
داشتم آرشیو ویزابولتین رو چک می کردم و دیدم که درآغاز سال 2011 دراکثرگروه هاازجمله گروه خودم که F2Bهست cut off date ها به عقب برگشته!درحالی که درسال 2010 پرونده های سال 2005 بررسی میشده 2011 دوباره برگشتن روی پرونده های 2003 و الان که 2012 هستیم تازه رسیده به سپتامبر2004!!کسی میدونه علت چی هست؟ممنون از شما
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، الهه سابق
(2012-08-18 ساعت 16:00)mmaloumi نوشته:  [man F1 hastam

لطفا به زبان فارسی بنویسید.
ارسال های پینگلیش حذف می شوند.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، ASALI ، f1f ، saljoogh ، battosai ، frozen mind ، Farshid22 ، dreamer60
(2012-08-18 ساعت 15:03)e.m نوشته:  باسلام وتشکر ازبه اشراک گذاشتن اطلاعاتتون
داشتم آرشیو ویزابولتین رو چک می کردم و دیدم که درآغاز سال 2011 دراکثرگروه هاازجمله گروه خودم که F2Bهست cut off date ها به عقب برگشته!..........

بله دوست عزیز متاسفانه در طول این 2-3 سال اخیر ویزا بولتن بعد از جهش چشمگیری که داشت دو بار با عقب گرد روبرو شد .. اینکه دلیلش چی بود و چه بر سر افرادی که شامل این عقب گرد شدن خودش داستان طولانی هست ولی اونچه که در طی یک سال اخیر (حداقل) شاهد بودیم روند رو به جلو و منطقی ویزا بولتن هست . و شواهد امر هم نشون می ده که انشا.. به همین شکل به حرکتش ادامه خواهد داد.
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، mmaloumi ، frozen mind ، الهه سابق ، Farshid22 ، usamilad ، ladan ، amir2640 ، battosai
من فکر نکنم برای کیس f4 تا اول مارچ 2002 که برسند بخوان دوباره به عقب برگردن. الان 1 سال و نیم هست که پرونده ما کامل شده و پول ویزاها رو از ما گرفتن فکر کنم 1 سالی دیگه هم طول بکشه. من نمیتونم بفهمم اگه بخوان به عقب برگردند معنیش چی میتونه باشه؟؟؟؟؟
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، frozen mind
[font=Impact][font=Courier][font=Arial]من دوست دارم اینجا چند تا مطلب را در مورد بولتن ویزا برای دوستان بنویسم ، خود من هم همینطور بودم و کلی غصه خوردم که چرا این عقب گردها پیش آمد ، و این نوشته شیاد کمک کنه به شما که کم تر غصه بخورید !
در ۲۰ سال گذشته بولتن ویزا عقب گرد های در کتگوری های مختلف داشته ( کتگوری های مهاجرتی بر پایه خانواده ) :
این عقب گرد ها در سه دوره 1997 -2006 -2011 اتفاق افتاده که تنها در کتگوری F1 هر سه دوره دیده میشه و در کتگوری F2a دوبار در سالهای 2006 و 2011 و در باقی کتگوری ها یعنی F2b ،F3 و F4 تنها یک بار و آنهم در سال 2011 اتفاق افتاده .
- بیشترین عقب گرد مربوط به کتگوری های F1 و F2b بوده که هرکدوم با بیش از ۲۱ ماه عقب گرد من را هم به غصه انداختند ! ( ارقامی که به عنوان عقبگرد و پیشرفت نوشته شدند ، به معنی میزان پیشرفت یا عقب گرد هر کتگوری در یک سال با توجه به اعلام ماهیانه بولتن ویزا در پیشرفت یا پسرفت پرونده ها است )
- کمترین هم مربوط به کتگوری F3 است که با ۸.۴ ماه و تنها یک دوره کمترین عقب گرد را داره والی نباید فراموش کرد که این کتگوری از آخرین کتگوری هاست و معمولا در تقسیم بندیها مظلوم واقع میشه و خیلی کم جلو میره .
ولی اگر با دقتی بیشتر به این عقب گرد ها نگاه کنیم ، به نکته جالبی هم میرسیم :
- در تمامی کتگوری های مهاجرت خانوادگی ، درست یک سال قبل از این عقب گردها شاهد جهشی تقریبی بین ۲ تا ۴ برابر حد معمول در سال های قبل در کورنت شدن پرونده ها بودیم ، به عنوان مثال در کتگوری F2a در سال ۲۰۱۰ یعنی یک سال قبل از آخرین عقبگرد این کتگوری با جهشی حیرت انگیز بمیزان ۵۸.۸ ماه پرونده را به حالت کورنت در آورده . در حالی که در سال 2011 این کتگوری عقب گردی معادل ۱۶.۲ ماه داشته . این مثال به ما نشان میدهد که با وجود عقبگردی 16 ماهه باز هم در دوسال ۴۲.۶ ماه پیشرفت داشته است که این میزان بسیار بیشتر از حد استاندارد در سال های قبل بوده! و همچینین برای باقی کتگوری ها ، F2b در سال 2010 ۴۳.۹ ماه پیشرفت در سال 2011 ۲۱.۳ ماه عقبگرد ، F1 در سال 2010 ۳۱.۳ ماه پیشرفت و در سال ۲۰۱۱ ۲۳.۳ ماه عقبگرد ،F3 در سال 2010 ۱۵.۷ ماه پیشرفت در ۲۰۱۱ ۸.۴ ماه عقبگرد ، F4 در سال ۲۰۱۰ ۳۲ ماه پیشرفت و در سال ۲۰۱۱ ۱۹ ماه عقب گرد .

- این آمار به ما نشون میده که در حقیقت نه تنها که عقبگردی در معنای واقعی نبوده بلکه با وجود این ( عقبگرد ) در مجموع در بعضی از کتگوری ها پیشرفت هم بوده ! در مجموعه دوسال !
-نکته دیگر این است که خیلی ها هم در این سال پرونده هاشون کورنت شده و موافق به مصاحبه شدن ، پس پس تعداد متقاضیآن در اون سال پایین آماده ، برای همین در امسال شاهد پیشرفت نسبتا محسوسی هم در بعضی کتگوری ها هم بودیم .

پس این عقب گرد ها در کنار مشکلاتی که ایجاد کردند نکته مثبتی هم با خودشان داشتند .

تنها غصه ای که میشود خورد شاید این باشه که چرا ما هم مثل اون تعدادی که کارشون درست شد موافق نشدیم به مصاحبه بریم ، ولی خوب من میتونم غصه بخورم چرا در بلیت بخت آزمائی برنده نمیشوم ! خوب این شانسی بود که بعضی ها موفق به بهره بردن ازش شدن ، این دیگر از توانائی ما خارج است ، پس غصه خوردن در موردش هیچ کمکی به ما نمیکنه ، امیدوارم این نوشته به شما کمک کرده باشه که کمتر غصه بخوردید ! و یا شروع به خرید بلیت بخت آزمائی کنید !

عبدالرضا
[/font][/font][/font]
پاسخ
ویزا بولتن در این ماه چه روزی update میشه؟ اگر کارنت شیم mail میزنن که اطلاع بدن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-08-28 ساعت 12:25)afsanehh_197 نوشته:  ویزا بولتن در این ماه چه روزی update میشه؟ اگر کارنت شیم mail میزنن که اطلاع بدن؟

دوست عزيز
حدودا دهم هر ماه ميلادي ويزا بولتن اعلام ميشه يعني حدودا بيستم هر ماه شمسي

ضمنا شما ميتونين در تاپيک «راهنمای جامع اخذ گرین کارت خانوادگی» که توسط هستي بانوي عزيز تمام مراحل دريافت ويزاي خانوادگي بصورت جز به جز توضيح داده شده جواب خيلي از سوالاتتون رو بگيرين.

راهنمائي جامع اخذ گرين کارت خانوادگي:
http://mohajersara.com/thread-2914.html

موفق باشين.
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
پاسخ
تشکر کنندگان: 3pideh ، الهه سابق ، ahmadi.k ، f1f ، dreamer60 ، afsanehh_197
لادن عزیز ممنون از اطلاعاتتون، باید فرم D230 رو به آنکارا پست کنیم بعد از کارنت شدن یا دوباره به KCC؟ با تشکر
ویزا بولتن در این ماه چه روزی update میشه؟ اگر کارنت شیم mail میزنن که اطلاع بدن؟
[/quote]

دوست عزيز
حدودا دهم هر ماه ميلادي ويزا بولتن اعلام ميشه يعني حدودا بيستم هر ماه شمسي
وقتی کیستون کارنت بشه بايد فرم DS230 رو ارسال کنن و بعد از اون حدودا چند ماه بعدش نامه دعوت به مصاحبه رو دریافت می کنید. البته باز هم بستگي به محل سفارتيه که انتخاب کردين که اين روزا ظاهرا آنکارا بسيار شلوغه و اين ميتونه که کار رو عقب بندازه ...

ضمنا دوست عزيز شما ميتونين در تاپيک «راهنمای جامع اخذ گرین کارت خانوادگی» که توسط هستي بانوي عزيز ايجاد شده و تمام مراحل دريافت ويزاي خانوادگي بصورت جز به جز توضيح داده شده جواب خيلي از سوالاتتون رو بگيرين.

موفق باشين
[/quote]
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
باید فرم D230 رو به آنکارا پست کنیم بعد از کارنت شدن یا دوباره به KCC؟

سلام
تا اونجائي که من ميدونم (منبع اطلاعاتم همان توضيحات کامل هستي بانوست) NVC کارهاي متقاضيان گرين کارت از طريق خانواده رو رسيدگي مي‌کنه و KCC کارهاي برندگان لاتاري گرين کارت که هر دو زيرمجموعه اداره مهاجرت هستن. شما معلوم نکردين که از چه طريقي اقدام براي اخذ گرين کارت کردين؟

در هر حال من به جاي اظهارنظر نامطمئن خودم شما رو هم به لينک زير ارجاع مي‌دم و باز هم تاکيد ميکنم با مطالعة آن جواب خيلي از سوالاتتون رو بگيرين. براي من که اينطور بوده:

راهنماي اخذ گرين کارت خانوادگي:
http://mohajersara.com/thread-2914.html

موفق باشين.
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، frozen mind ، battosai ، dreamer60 ، GBUSA ، الهه سابق ، Farshid22
اگر Case شما مهاجرت خانوادگی است ، اون وقت براتون E -mail میاد که درآن آدرس دقیق جائی که باید Visa application and civil documents را بفرستید را ذکر کرده ،
در غیر این صورت حتمن با NVC تماس بگیرید و E -MAIL خودتان را برای آنها بگوید که از این به بعد تمام نامه هارو به این صورت دریافت کنید .
* تا یادم نرفته بگم که شما نمیتونید همینجور که خواستید برای DS-230 NVCپر کنید شما حتما به صورت کتبی ( منظورم نامه ای است یا E -MAIL ) باید ازتون درخواست بشه که چه فرمی را پر کنید و در آن درخواست قید شده به کجا پستش کنید ،
پاسخ
تشکر کنندگان: ladan ، frozen mind ، الهه سابق ، Farshid22
سلام و با تشکر از تمام دوستان
من تازه امروز با سایت شما و دوستان آشنا شدم و از این بابت خیلی خوشحالم.

چند تا نکته بود که دوست داشتم با دوستانم share کنم

1- در سایت زیر دوستان می تونن visa-bulletin رو در هر گروه به طور جداگانه و به صورت سالانه و ماهانه هم زمان مشاهده کنند
http://immigrationroad.com/visa-bulletin.php
مثلا واسه دیدن کتگوری F2B که کتگوری خوده من هست به :
http://immigrationroad.com/visa-bulletin...t+Bulletin

2- در مورد عقب گرد کتگوری ها من با نظر دوستمون که گفته بود در کل ( ...... پس این عقب گرد ها در کنار مشکلاتی که ایجاد کردند نکته مثبتی هم با خودشان داشتند ) اصلا موافق نیستم. چون یه حساب ساده ریاضی راحت به ما مگه که مثلا
درکتگوری F2B در ماه اول سال 2011 ما 778 عقب گرد داشتیم و در ضمن نکته ای که باید توجه داشت اینه که در 9 ماه سال 2011 در کتگوری F2Bهیچ پیشرفتی وجود نداشته و 0 بوده. اگه بخوام خیلی ساده بگم یعنی ما در فوریه 2011 در کتگوری F2B به عنوان مثال 778 روز عقب گرد و 9 ماه ثابت بودن این کتگوری رو میبینیم که با یه حساب ساده دقیقا یعنی 3 سال.
یعنی از پایان سال فیزیکی 2010 تا آغاز سال فیزیکی 2012 تقریبا نه تنها ما پشرفتی تو این کتگوری نداشتیم بیش از 2 سال هم پسرفت....

3- راستش رو بخواین هیچ کس و هیچ نهادی و.... در مورد NVC و
Visa Bulletin نه میتونه پیش بینی کنه و نه نظر بده . چه در مورد پیشرفت چه عقب گرد و یا ثابت شدن زمانش.
یه مثال خیلی ساده میخوام واستون بزنم که نشون میده این جریان پیشرفت یا پسرفت پرونده ها و زمان بندی Visa Bulletin تا حد زیادی از انچه تو واقعیت مگذره کاملا متفاوته.
طبق قانون هر سال بایستی 114,200 نفر از کتگوری F2B و F2A دارای ظرفیت هستن واسه پذیرش....

FAMILY-SPONSORED PREFERENCES

Second: Spouses and Children, and Unmarried Sons and Daughters of Permanent Residents: 114,200, plus the number (if any) by which the worldwide family preference level exceeds 226,000, plus any unused first preference numbers:

A. (F2A) Spouses and Children of Permanent Residents: 77% of the overall second preference limitation, of which 75% are exempt from the per-country limit;

B. (F2B) Unmarried Sons and Daughters (21 years of age or older) of Permanent Residents: 23% of the overall second preference limitation.

که طبق همین قانون 77% این ظرفیت مربوط به گروه F2A و 23% این ظرفیت مربوط به گروه F2B یعنی هر سال بایستی 26,266 ویزا به گروه F2B تعلق بگیره.
و در قسمت دیگه این قانون هست ویزای مربوط به هر کتگوری مربوط به همان کتگوری و مختص به سال گذشته یا سال بعد به هیچ عنوان نمی شود ( جهت اطلاع بیشتر http://www.travel.state.gov/pdf/WaitingListItem.pdf )
حالا تمام اینا رو گفتم که به اینجا برسم که واسه کتگوری خودم که F2B هست
به سال 2011 یه نگاه بندازین
http://immigrationroad.com/visa-bulletin...t+Bulletin
میشه گفت تو این کتگوری تو سال 2011 تقریبا از 26,266 ویزا تعداد ویزاهای صادره تقریبا برابربا صفر بوده و اینه که واقعا جالب;)
و این نکته یادتون نره که تعداد ویزا هر کتگوری تو هر سال مربوط به همون سال میشه و نه سال قبلش و نه سال بعدیش. و اتفاقا یکی از مهمترین کارای NVC همینه ک نظارت کنه که هر سال بیشتر از تعداد مجاز ویزا واسه هر کتگوری صادر نشه!!!!

در ضمن یه سوال از دوستان داشتم که آیا شما تا حالا case رو دیدید که قبل از رسیدن PD در Visa Bulletin حتی شاید سال قبلش - واسه مصاحبه دعوت شده باشه؟ چون من خودم 3 مورد رو دیدم ( یه مورد F2A و دو مورد F2B ) که مدت ها قبل از رسیدن تاریخ PD در Visa Bulletin موفق به گرفتن ویزا و گرین کارت شدن.
میخواستم بدونم آیا دوستان هم مثل من چنین تجربههای شخصی رو دیدن؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، bsbali ، ladan ، GBUSA ، الهه سابق ، vanda ، Farshid22
سلام نيما خان به جمع ما خوش آمدي

اگه اينطور که شما ميگي باشه که قبل از رسيدن PD در ويزا بولتن ويزا گرفتن که خيلي چيزا ميره زير سوال؟!

در هر حال فکر ميکنم اينجا تنها سايتي باشه که ما بدون بحث و جدل و با کمال ميل اطلاعات موثق خودمون رو با ديگران در ميون ميذاريم همانطور که شما با ورودتون اين کار رو کردين و راستش براي خود من اين جاي خيلي تعجبه که يه گروه ايراني بدون اينکه با هم دعوا کنن و يا اختلاف پيدا کنن بتونن حداقل در يک سايت (يک مکان مجازي) در کنار هم يه پروسه‌اي رو دنبال کنن
پس ما اگه بخوايم مي‌تونيم با هم بصورت گروهي همفکري کنيم ...

باز هم خوش آمد ميگم بهت بخصوص به گتگوري F2B
پاسخ
تشکر کنندگان: GBUSA ، frozen mind ، نیما6446 ، الهه سابق ، vanda ، usamilad ، Farshid22 ، battosai
(2012-08-31 ساعت 05:15)نیما6446 نوشته:  در ضمن یه سوال از دوستان داشتم که آیا شما تا حالا case رو دیدید که قبل از رسیدن PD در Visa Bulletin حتی شاید سال قبلش - واسه مصاحبه دعوت شده باشه؟ چون من خودم 3 مورد رو دیدم ( یه مورد F2A و دو مورد F2B ) که مدت ها قبل از رسیدن تاریخ PD در Visa Bulletin موفق به گرفتن ویزا و گرین کارت شدن.
میخواستم بدونم آیا دوستان هم مثل من چنین تجربههای شخصی رو دیدن؟؟؟

به نظرم بعید میاد! اون F2B شاید کتگوریشون فرق کرده و F1 شدن یا شاید تاریخ درخواستشون رو اشتباه فکر می کردن مثلا تاریخ approve پرونده رو فکر می کردن priority date هست.
F1
تشکیل پرونده: آگوست 2007 |مصاحبه: جون 2015 ،ارمنستان | ویزا: یکضرب
ورود اول به امریکا: جون 2015 | دریافت سوشال: 2 هفته بعد از ورود - گرین کارت: 6 هفته بعد از ورود
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، الهه سابق ، vanda ، Farshid22

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان