موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
وااااای 18 ماه؟ چه خبره؟ نکنه آنکارایی ها این مشکلو دارن؟ خوب زودتر مینداختن ارمنستان میمردن؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام وتشکر ازبه اشراک گذاشتن اطلاعاتتون
داشتم آرشیو ویزابولتین رو چک می کردم و دیدم که درآغاز سال 2011 دراکثرگروه هاازجمله گروه خودم که F2Bهست cut off date ها به عقب برگشته!درحالی که درسال 2010 پرونده های سال 2005 بررسی میشده 2011 دوباره برگشتن روی پرونده های 2003 و الان که 2012 هستیم تازه رسیده به سپتامبر2004!!کسی میدونه علت چی هست؟ممنون از شما
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من فکر نکنم برای کیس f4 تا اول مارچ 2002 که برسند بخوان دوباره به عقب برگردن. الان 1 سال و نیم هست که پرونده ما کامل شده و پول ویزاها رو از ما گرفتن فکر کنم 1 سالی دیگه هم طول بکشه. من نمیتونم بفهمم اگه بخوان به عقب برگردند معنیش چی میتونه باشه؟؟؟؟؟
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-28 ساعت 03:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-28 ساعت 03:28 توسط abdolreza.)
[font=Impact][font=Courier][font=Arial]من دوست دارم اینجا چند تا مطلب را در مورد بولتن ویزا برای دوستان بنویسم ، خود من هم همینطور بودم و کلی غصه خوردم که چرا این عقب گردها پیش آمد ، و این نوشته شیاد کمک کنه به شما که کم تر غصه بخورید !
در ۲۰ سال گذشته بولتن ویزا عقب گرد های در کتگوری های مختلف داشته ( کتگوری های مهاجرتی بر پایه خانواده ) :
این عقب گرد ها در سه دوره 1997 -2006 -2011 اتفاق افتاده که تنها در کتگوری F1 هر سه دوره دیده میشه و در کتگوری F2a دوبار در سالهای 2006 و 2011 و در باقی کتگوری ها یعنی F2b ،F3 و F4 تنها یک بار و آنهم در سال 2011 اتفاق افتاده .
- بیشترین عقب گرد مربوط به کتگوری های F1 و F2b بوده که هرکدوم با بیش از ۲۱ ماه عقب گرد من را هم به غصه انداختند ! ( ارقامی که به عنوان عقبگرد و پیشرفت نوشته شدند ، به معنی میزان پیشرفت یا عقب گرد هر کتگوری در یک سال با توجه به اعلام ماهیانه بولتن ویزا در پیشرفت یا پسرفت پرونده ها است )
- کمترین هم مربوط به کتگوری F3 است که با ۸.۴ ماه و تنها یک دوره کمترین عقب گرد را داره والی نباید فراموش کرد که این کتگوری از آخرین کتگوری هاست و معمولا در تقسیم بندیها مظلوم واقع میشه و خیلی کم جلو میره .
ولی اگر با دقتی بیشتر به این عقب گرد ها نگاه کنیم ، به نکته جالبی هم میرسیم :
- در تمامی کتگوری های مهاجرت خانوادگی ، درست یک سال قبل از این عقب گردها شاهد جهشی تقریبی بین ۲ تا ۴ برابر حد معمول در سال های قبل در کورنت شدن پرونده ها بودیم ، به عنوان مثال در کتگوری F2a در سال ۲۰۱۰ یعنی یک سال قبل از آخرین عقبگرد این کتگوری با جهشی حیرت انگیز بمیزان ۵۸.۸ ماه پرونده را به حالت کورنت در آورده . در حالی که در سال 2011 این کتگوری عقب گردی معادل ۱۶.۲ ماه داشته . این مثال به ما نشان میدهد که با وجود عقبگردی 16 ماهه باز هم در دوسال ۴۲.۶ ماه پیشرفت داشته است که این میزان بسیار بیشتر از حد استاندارد در سال های قبل بوده! و همچینین برای باقی کتگوری ها ، F2b در سال 2010 ۴۳.۹ ماه پیشرفت در سال 2011 ۲۱.۳ ماه عقبگرد ، F1 در سال 2010 ۳۱.۳ ماه پیشرفت و در سال ۲۰۱۱ ۲۳.۳ ماه عقبگرد ،F3 در سال 2010 ۱۵.۷ ماه پیشرفت در ۲۰۱۱ ۸.۴ ماه عقبگرد ، F4 در سال ۲۰۱۰ ۳۲ ماه پیشرفت و در سال ۲۰۱۱ ۱۹ ماه عقب گرد .
- این آمار به ما نشون میده که در حقیقت نه تنها که عقبگردی در معنای واقعی نبوده بلکه با وجود این ( عقبگرد ) در مجموع در بعضی از کتگوری ها پیشرفت هم بوده ! در مجموعه دوسال !
-نکته دیگر این است که خیلی ها هم در این سال پرونده هاشون کورنت شده و موافق به مصاحبه شدن ، پس پس تعداد متقاضیآن در اون سال پایین آماده ، برای همین در امسال شاهد پیشرفت نسبتا محسوسی هم در بعضی کتگوری ها هم بودیم .
پس این عقب گرد ها در کنار مشکلاتی که ایجاد کردند نکته مثبتی هم با خودشان داشتند .
تنها غصه ای که میشود خورد شاید این باشه که چرا ما هم مثل اون تعدادی که کارشون درست شد موافق نشدیم به مصاحبه بریم ، ولی خوب من میتونم غصه بخورم چرا در بلیت بخت آزمائی برنده نمیشوم ! خوب این شانسی بود که بعضی ها موفق به بهره بردن ازش شدن ، این دیگر از توانائی ما خارج است ، پس غصه خوردن در موردش هیچ کمکی به ما نمیکنه ، امیدوارم این نوشته به شما کمک کرده باشه که کمتر غصه بخوردید ! و یا شروع به خرید بلیت بخت آزمائی کنید !
عبدالرضا [/font][/font][/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ویزا بولتن در این ماه چه روزی update میشه؟ اگر کارنت شیم mail میزنن که اطلاع بدن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
لادن عزیز ممنون از اطلاعاتتون، باید فرم D230 رو به آنکارا پست کنیم بعد از کارنت شدن یا دوباره به KCC؟ با تشکر
ویزا بولتن در این ماه چه روزی update میشه؟ اگر کارنت شیم mail میزنن که اطلاع بدن؟
[/quote]
دوست عزيز
حدودا دهم هر ماه ميلادي ويزا بولتن اعلام ميشه يعني حدودا بيستم هر ماه شمسي
وقتی کیستون کارنت بشه بايد فرم DS230 رو ارسال کنن و بعد از اون حدودا چند ماه بعدش نامه دعوت به مصاحبه رو دریافت می کنید. البته باز هم بستگي به محل سفارتيه که انتخاب کردين که اين روزا ظاهرا آنکارا بسيار شلوغه و اين ميتونه که کار رو عقب بندازه ...
ضمنا دوست عزيز شما ميتونين در تاپيک «راهنمای جامع اخذ گرین کارت خانوادگی» که توسط هستي بانوي عزيز ايجاد شده و تمام مراحل دريافت ويزاي خانوادگي بصورت جز به جز توضيح داده شده جواب خيلي از سوالاتتون رو بگيرين.
موفق باشين
[/quote]
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-30 ساعت 20:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-30 ساعت 20:40 توسط abdolreza.)
اگر Case شما مهاجرت خانوادگی است ، اون وقت براتون E -mail میاد که درآن آدرس دقیق جائی که باید Visa application and civil documents را بفرستید را ذکر کرده ،
در غیر این صورت حتمن با NVC تماس بگیرید و E -MAIL خودتان را برای آنها بگوید که از این به بعد تمام نامه هارو به این صورت دریافت کنید .
* تا یادم نرفته بگم که شما نمیتونید همینجور که خواستید برای DS-230 NVCپر کنید شما حتما به صورت کتبی ( منظورم نامه ای است یا E -MAIL ) باید ازتون درخواست بشه که چه فرمی را پر کنید و در آن درخواست قید شده به کجا پستش کنید ،
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-31 ساعت 13:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-31 ساعت 16:53 توسط ladan.)
سلام نيما خان به جمع ما خوش آمدي
اگه اينطور که شما ميگي باشه که قبل از رسيدن PD در ويزا بولتن ويزا گرفتن که خيلي چيزا ميره زير سوال؟!
در هر حال فکر ميکنم اينجا تنها سايتي باشه که ما بدون بحث و جدل و با کمال ميل اطلاعات موثق خودمون رو با ديگران در ميون ميذاريم همانطور که شما با ورودتون اين کار رو کردين و راستش براي خود من اين جاي خيلي تعجبه که يه گروه ايراني بدون اينکه با هم دعوا کنن و يا اختلاف پيدا کنن بتونن حداقل در يک سايت (يک مکان مجازي) در کنار هم يه پروسهاي رو دنبال کنن
پس ما اگه بخوايم ميتونيم با هم بصورت گروهي همفکري کنيم ...
باز هم خوش آمد ميگم بهت بخصوص به گتگوري F2B
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»