کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
با سلام به دوستان مهاجر سرا

من در سایت avvo که تقریبا یکی از قوی ترین سایت وکلای آمریکاست یه سوال رو مطرح کردم در مورد اینکه اگر احتمالا قانون مهاجرت آمریکا عوض بشه و همون جوری که سناتورها مطرح کردن اگه شامل حذف بعضی از کتگوری های ویزاهای خانوادگی بشه یا تغییراتی در مورد قوانین بوجود بیاد (در جهت بدتر شدن قوانین مهاجرت خانوادگی) ......

آیا قانون جدید ( در صورت تصویب) در مورد پرونده افرادی که approve شده هم شامل می شه و قانون در این مورد عطف به ماسبق (retroactive) می شه؟؟؟؟

این سوالی بوده که من مطرح کردم و شاید سوال خیلی از دوستان باشه

First of all I really appreciate your help. I have a question. My question is about retroactive Of Immigration laws
If immigration reform bill will pass than most likely it will eliminate some categories of family visas… (I know Impossible to tell what will be pass…But I just want to ask about retroactive Of Immigration laws .So my question is... is it possible to retroactive the new bill and new law (If it will pass…) for about 4.3 million people on the wait list for family-based visas and their petitions were approved?

از دیروز که من سوالم رو مطرح کردم 4 وکیل جواب دادن و 9 وکیل هم تایید نظر کردن. واسه دوستان لینک جواب های وکلا رو گذاشتم تا شما خودتون هم مطالعه کنید و ببینین نظرشون چی بوده :

http://www.avvo.com/legal-answers/first-...79317.html#
پاسخ
من جوابی که مدتها میخواستم رو امشب گرفتم امشب خانوم دکتری در مورد ویزاهای مهاجرتی صحبت کردند ... همونطور که قبلن گفتم ایشون تایید کردن دادگاه 9 به نفع بچه ها رای داده و ... که همه عزیزان میدونن ایشون تایید کردن که ما تمام تلاشمون رو خواهیم کرد همه در حال شکایت هستن و ... اما سازمان مهاجرت نپذیرفت رفت دادگاه عالی .... جواب سوالی که تو این چند مدت دنبالش بودم این خانوم وکیل محترم بالاخره پاسخ دادن ... دادگاه عالی از 1000 پرونده میاد 2 الی 3 تا رو بررسی میکنه و برای همه تصمیم میگیره و... الان دارن رو پروندهای ( چند سال قبل ) تمرکز کردن .... ( این که تو 6 ماه یا 1 سال دیگه دادگاه عالی جواب این نظر رو بده بسیار بسیار احتمالش کم هست ) پس نتیجه میگیریم تا بررسی اون حداقل 1 سال طول میکشه ... اما ایشون گفت تا دوهفته دیگه خبرهای زیادی میرسه ...گفتن شاید در بین این خبرها در مورد این افراد هم باشه ....
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، bsbali ، شاپرک ، الهه سابق ، amir2640 ، Farshid22 ، dreamer60
سلام
بچه های کتگوری F2A خوشحال باشید که ویزا بولتن تو ماه می، 2.5 ماه پیشرفت میکنه . امیدوارم برای بقیه هم این پیشرفت چشمگیر باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، شاپرک ، f1f ، الهه سابق ، bsbali ، hvossoughi ، amir2640 ، Farshid22 ، dreamer60
سلام به دوستان مهاجر سرا

قراره تو این هفته کاری طرح کامل سناتورها در مورد Immigration Reform با تمام جزییاتش بیاد بیرون ...
شاید اولین ماه ی هست که جدول تغییرات ویزا بولتن واسه من شخصا خیلی خیلی بی اهمیت تر از اون 400-500 صفحه ای که این هفته میاد بیرون

تنها چیزی که امیدوارم اینه که این طرح

(شامل بشه) تسریع در مهاجرت پرونده های خانوداگی .... یا حداقل (شامل بشه) ثابت بودن قوانین الان رو.... یا خونه آخرش دیگه اینه که اگه تغییرات جدیدی هم تو قانون در جهت بدتر شدنش (اگه بشه) لااقل عطف به ما سبق نشه ...
واسه تمام آدم ها از تمام جاهای دنیا که یه دهه ( کم و بیش و گاهی هم حتی دو دهه) از بهترین سالهای عمر شون رو قمار کردن و گذاشتن رو یه تاریخ Pd

یه مقاله تو New York Times امروز خوندم چند تا نکته جالب توش بود :
http://www.nytimes.com/2013/04/05/us/pol...fuses.html

The most important overhaul proposals in play would all modify or expand on a core progression in existing law. Currently, certain immigrants who have family ties or employment prospects here can become legal permanent residents with a green card. That is the first step on the path to citizenship, because permanent residents can apply to naturalize after five years, or three years if they are married to citizens.
..................................................................................................................................................................................................................
Because of numerical caps on visas for foreigners seeking residency, more than four million people who have been approved for green cards are waiting in those lines for visas, according to official figures. They include about 1.3 million Mexicans, but only 47,250 visas are available for Mexicans each year, according to the State Department. Some Mexican-born children of American citizens must wait 20 years for visas.

A political fight is coming on this issue. Democrats hope to raise or eliminate the caps, at least temporarily, to allow these applicants to move through rapidly, and they want to make new green cards available for immigrants who finish their provisional term.

Two leading Republicans in the negotiations, Senator Marco Rubio of Florida and Representative Raúl R. Labrador of Idaho, reject any separate path to citizenship, insisting that formerly illegal immigrants should be able to apply for green cards only through the existing system, a plan that could add many years before naturalization if current backlogs are not sharply reduced. Republicans, whose voters, recent polls show, are more skeptical about the value of immigration, are reluctant to increase visa numbers. They have proposed freeing up visas by eliminating some relatives of immigrants from eligibility.
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، battosai ، Farshid22 ، الهه سابق ، abdolreza ، dreamer60 ، shahabjafari ، amir2640
WASHINGTON - As the Senate returns from recess this week, Sen. Chuck Schumer, D-N.Y., said he thinks the bi-partisan Gang of Eight will have its immigration plan completed by the end of the week

http://news.yahoo.com/immigration-plan-r...itics.html
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، f1f ، amir2640 ، الهه سابق ، shahabjafari ، bsbali ، battosai
دیگه خسته شدم بخدا از بس صبر کرذم....دیگه بیخیال امریکا
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، amir2640 ، battosai ، verlaine ، نیما6446
(2013-04-09 ساعت 19:53)پروانه نوشته:  سلام به همگی اینم از ویزا بولتن جدید
Family-Sponsored All Chargeability Areas Except Those Listed CHINA- mainland born INDIA MEXICO PHILIPPINES
F1 08APR06 08APR06 08APR06 08AUG93 15JUN99
F2A 15JAN11 15JAN11 15JAN11 01JAN11 15JAN11
F2B 15MAY05 15MAY05 15MAY05 22MAR93 15AUG02
F3 01AUG02 01AUG02 01AUG02 01APR93 22OCT92
F4 08MAY01 08MAY01 08MAY01 15SEP96 15SEP89

این اطلاعات رو از کجا اوردید ؟ هنوز ویزا بولتن می نیومده و مطمئنا این اطلاعات اشتباهه
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
سلام دوست عزيز
خير. اين اطلاعاتي که پروانه خانم گذاشتن از سايتي هستش که هر ماهه پيشرفت ويزا بولتن رو پيش بيني مي‌کنه و تقريبا نزديک به ويزا بولتن اصلي هستش.

سايتي که پروانه جان ازش نقل قول کردن اين هستش:
http://www.visajourney.com/timeline/visa...nsored.php

لطفا سريع و بدون بررسي قضــــــــــــــــــــــاوت نکنيد، با تشکر.

--------------------------------------------------------------------------------

(2013-04-09 ساعت 20:25)mohamadtj نوشته:  
Family-Sponsored All Chargeability Areas Except Those Listed CHINA- mainland born INDIA MEXICO PHILIPPINES

این اطلاعات رو از کجا اوردید ؟ هنوز ویزا بولتن می نیومده و مطمئنا این اطلاعات اشتباهه
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai ، Farshid22
(2013-04-09 ساعت 22:57)ladan نوشته:  سلام دوست عزيز
خير. اين اطلاعاتي که پروانه خانم گذاشتن از سايتي هستش که هر ماهه پيشرفت ويزا بولتن رو پيش بيني مي‌کنه و تقريبا نزديک به ويزا بولتن اصلي هستش.

--------------------------------------------------------------------------------

سلام
اولا اگه با دقت همین سایت رو چک بفرمایید میبینید که f2a تا اواخر فوریه هم جلو رفته پس حداقل تو این کتگوری تاریخ داده شده خیلی فاصله داره و درست نیست
دوما ایشون باید مینوشتن پیش بینی ویزا بولتن نه "اینم از ویزا بولتن جدید" !
سوما من حرف اشتباهی نزدم و قضاوت من بر اساس سایت رسمی ویزا بولتن بود
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، amir2640 ، Farshid22 ، شاپرک ، shahabjafari ، الهه سابق
سخت نگير دوست عزيز
نمره پروانه خانم در اين مورد با غلط ديکته‌اي که شما گرفتين ميشه 19 !!!!!!!!!!!!!! Big Grin
حالا مشکل حل شد؟!!!!!!!!! Wink

(2013-04-09 ساعت 23:41)mohamadtj نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 22:57)ladan نوشته:  سلام دوست عزيز

سلام
اولا اگه با دقت همین سایت رو چک بفرمایید میبینید که f2a تا اواخر فوریه هم جلو رفته پس حداقل تو این کتگوری تاریخ داده شده خیلی فاصله داره و درست نیست
دوما ایشون باید مینوشتن پیش بینی ویزا بولتن نه "اینم از ویزا بولتن این ماه" !
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، نیما6446 ، الهه سابق ، battosai ، Farshid22
Gang of Eight aiming to unveil immigration reform bill Thursday

طبق جدید ترین خبر قراره به احتمال خیلی زیاد طرح Immigration Reform سناتورها پنج شنبه همین هفته بیاد بیرون

The Senate’s Gang of Eight is aiming to release comprehensive immigration reform legislation on Thursday, according to Senate sources
A member of the group said the bill is virtually complete and the plan is to roll it out this week, but he warned it could slip into next week

http://thehill.com/homenews/senate/29267...y-thursday
پاسخ
تشکر کنندگان: Farshid22 ، الهه سابق ، battosai ، amir2640 ، شاپرک
سلام به همگی من این اطلاعات از visa bulletin درست توی همان صفحه ای که باز میشه زیر visa bulletin for april 2013 زده visa bulletin may درضمن امیدوارم اشتباه باشه و f4 یک ماه پیش روی کرده باشه لادن جان خوبی عزیزم ا درسال جدید بهترینها برایت ارزو دارم درضمن خودتت راناراحت نکن درضمن اقای محمد کی f2a تا اواخر فوریه پیش رفته این جور که من دیدم این کتگوری در اپریل تا 15 دسامبر 2010 پیش رفته به هرحال گذاشتن پست دراین صفحه نیاز به اجازه گرفتن نداره واگه اشتباه باشه تایک دو روز دیگه معلوم میشه زیاد سخت نگرید انتظار همون کلافه کرده
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، ladan ، battosai ، Farshid22
(2013-04-10 ساعت 00:37)نیما6446 نوشته:  Gang of Eight aiming to unveil immigration reform bill Thursday

طبق جدید ترین خبر قراره به احتمال خیلی زیاد طرح Immigration Reform سناتورها پنج شنبه همین هفته بیاد بیرون

The Senate’s Gang of Eight is aiming to release comprehensive immigration reform legislation on Thursday, according to Senate sources
A member of the group said the bill is virtually complete and the plan is to roll it out this week, but he warned it could slip into next week

http://thehill.com/homenews/senate/29267...y-thursday
فکر میکنید چه اتفاقی برای f4 پیش بیاد ؟ یعنی ما که 11 سال پیش اقدام کردیم وضعمون خراب تر میشه؟؟ Sad
Category : F4
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
با سلام به تمام دوستان

آقا سیامک متاسفانه متاسفانه و متاسفانه این اتفاقی هست که داره می افته و هیچ کاری هم از دست من و شما بر نمی آد
طبق چیزی که تا حالا دادن بیرون یکی از مفاد این طرح کاهش کامل ویزاهای خانوادگی در مورد قرن آینده مهاجرتی آمریکا خصوصا در مورد گروه های F3 و F4 و حتی به احتمال قوی شامل F1 و F2B هم میشه و حتی شاید شامل ویزاهای پدر و مادر هم بشه

تنها نکته مبهم اینه که این کاهش شامل پرونده های Approved شده من و شما هم می شه یا خیر... (از لحاظ قانونی هم این کار امکان داره و با توجه به نظرات وکلایی آمریکایی که من شنیدم کنگره در آمریکا قدرت عطف به ما سبق کردن قانون رو داره)

و آیا من و شما ها اگه شامل قانون جدید بشیم آیا واسه ادامه پروندمون مجبوریم بریم به سیستم ...Merit point system یا که نه؟

جوابه سوالات من خیلی سادست. فردا پنج شنبه یا حداکثر توی چند روز آینده که طرح اومد بیرون... تکلیف تمام پرونده های قدیم و جدید خانوادگی توی یکی دو صفحه از 400-500 صفحه این طرح کاملا مشخص می شه
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، ladan ، Farshid22
لاتاری چی؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان