کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
سلام

خیلی‌ از تلاش و پیگیریت ممنون نیما جان

چند نکته‌رو توجه کن

اول اینکه تموم اپلیکیشن فی‌ هارو که گرفته شده به علاوهٔ خسارت باید پس بدند که کار مشکلیه

دوما این قانون موجب شکایت بسیاری می‌شه و مشکلات human right بوجود میاره

سوماً هر قانونی‌ عطفه ماسبق نمی‌شه
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، amir2640 ، battosai
پس قضیه age out چی میشه ... آقا نیما این همه وقت گذاشتی تا بیای تو دل بچه ها رو خالی کنی بگو بالاخره قضیه age out چی شد ؟ اگر برادر و خواهر حذف بشن . f2b چه جوری میشه حتمن سال منتظر بودن کم میشه ...
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، نیما6446 ، f1f
(2013-03-27 ساعت 14:11)sahra نوشته:  سلام

چند نکته‌رو توجه کن

اول اینکه تموم اپلیکیشن فی‌ هارو که گرفته شده به علاوهٔ خسارت باید پس بدند که کار مشکلیه

باسلام
نیما جان از وقتی راجع به این قانون صحبت کردی خدا میدونه چقدر حاله من یکی که تو این ایام عیدی گرفته شده Sad

بنده هم با نظر صحرا خانوم موافقم که کسانی که اپروو شدن پروندشون نباید کنسل شه
اخه این چه منطقی هست که لاتاری باید وجود داشته باشه ولی ماها که پروندمون خانوادگی هست بعد از حدود ۱۰ سال توی نوبت بودن یهو بیان بگن شما پروندتون کنسل شده !!!! اخه ما چقدر باید استرس بهمون واردشه عقب گرد ویزا بولتن بسمون نبود؟ حالا یه بازی دیگه دراوردن سرمون Sad

لطفا بگید توی این قانون جدید تکلیف لاتاری چی میشه؟
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، نیما6446 ، dreamer60 ، f1f ، shahabjafari
(2013-03-27 ساعت 20:59)amir2640 نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 14:11)sahra نوشته:  سلام

چند نکته‌رو توجه کن

باسلام
نیما جان از وقتی راجع به این قانون صحبت کردی خدا میدونه چقدر حالم من یکی که تو این ایام عیدی گرفته شد Sad

بنده هم با نظر صحرا خانوم موافقم که کسانی که اپروو شدن پروندشون نباید کنسل شه
اخه این چه عدالتی ومنطقی هست که لاتاری وجود داشته باشه ولی ماها که پروندمون خانوادگی هست بعد از حدود ۱۰ سال توی نوبت بودن یهو بیان بگن شما پروندتون کنسل شده !!!! اخه ما چقدر باید استرس بهمون واردشه عقب گرد ویزا بولتن کم نبود؟ حالا یه بازی دیگه دروردن سرمونSad

لطفا بگید توی این قانون جدید تکلیف لاتاریها چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟

من اصلن شک دارم همچین قوانینی اجرا بشن ...

آقا نیما شما چرا جواب منو نمیدین ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام به تمام دوستان

باور کنین من با مطرح کردن این موضوع قصد ناراحت کردن شما رو ندارم بلکه هدف من این بود مثل چینی ها ویتنامی ها جامایکایی ها فلیپینی ها هندی ها که از تصویب یه چنین قانونی ناراحت هستن و حسابی به تکاپو افتادن و حتی دیروز گروه های مدافع حقوق اساسی و مهاجرت خانوادگی آمریکا دو سناتور دموکرات رو دعوت کردن و جلسه شنودی رو برگزار کردن.... از همین الان که حتی طرح بیرون نیومده و معلوم نیست که توش چیه خیلی از وکلای مهاجرت خانوادگی از این موضوع ناراحتن. موضوع خیلی سادست هین سناتور ها میان اول یه موضوع مهم رو و تغییراتش رو مطرح می کنن و منتظر واکنش هاش توی سطح جامعه وکلا و سیاست مدارای دیگه می مونن و اگه واکنش خیلی کم بود طرح رو اجرا می کنن و در غیر این صورت تغییراتش رو به حداقل می رسونن. شما فقط واسه اینکه ابعاد این موضوعی رو که من مطرح کردم و حقیقت این موضوع رو بخواین بفهمین کافی این عبارت رو تو search سایت google تایپ کنین و 30 یا 40 یا 50 سایت جواب اول رو بخونین. متوجه می شین که نگرانی در چه حده و همین حدود 10 روزی که از صحبت ها در مورد کاهش ویزاهای خانوادگی مطرح شده چه واکنش های در آمریکا ایجاد شده

immigration reform and reduce family visa

در مورد dv lottery هم تا اونجایی که من خوندم اولین تغییر و حذف شامل همین موضوع می شه و ویزاهاش رو که حدود 55000 ویزاست رو می خوان به دانشجویان phd یا دکترا در رشته های کامپیوتر.. ریاضی ...و فیزیک که در دانشگاهای آمریکایی در دنیا تحصیل کردن اختصاص بدن.

در مورد اجرا شدنشونم هر قانونی در آمریکا که به تصویب سنا و سپس کنگره ودر نهایت ریس جمهور برسه از لحظه تصویب لازم الاجراست.... البته اگه به تصویب برسه
همین الان مثلا 65000 ویزا در سال برای کتگوری F4 یا کتگوری های دیگه تصویب کنگرست

در مورد دوستمون هم که گفته بودن قانون عطف به ماسبق نمی شه بارها خود من دیدم و خودتونم می تونین ببینین که مثلا در سال 2007 چند تا از قوانین مهاجرت به امریکا عطف به ماسبق شد و همین حالا پرونده مهاجرتی خود من که واسه کانادا سال ها پیش اقدام کرده بودم عطف به ما سبق شده...

در مورد هزینه Application ها که گفتین ما در مورد تغییر قانون مهاجرتی صحبت می کنیم که جمهوری خواهان آمریکا شرط رای مثبت دادن به این طرح رو secure کردن مرز جنوبی آمریکا با مکزیک کردند که مهمترین بحثی که همراه با citizen شدن اون 12 میلیون امکان داره باعث بشه این طرح رای نیاره ( که من خودم از صمیم قلب امیدوارم همین موضوع باعث شکست خوردن طرح بشه)

یه مقاله خوندم که secure کردن مرز جنوبی آمریکا با مکزیک 100 ها میلیارد $ هزینه داره... حالا خودتون حساب کنید 4.3 میلیون Applicatin یا 100 یا 200 یا الان شده 420 دلاری کلش می شه حداکثر یک میلیارد دلار...

دوستان اینا زیاد مهم نیست باید تا 3 تا 4 هفته دیگه صبر کرد تا طرح کامل بیاد بیرون و جزییاتش مشخص بشه بعدش نگران تصویبش باشیم...

بنابراین اصلا فکرشو نکنید و من قول می دم از امروز هر اتفاقی و هر پیشرفتی که پیش بیاد واسه دوستان share کنم و اخبارش رو واسطون بگم
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، الهه سابق ، amir2640 ، shahabjafari ، battosai ، dreamer60 ، f1f ، sahra ، محمد. ، Farshid22
علی آقا عذر خواهی می کنم من سوال شما رو ندیده بودم. پیشنهادی که همین سناتور جمهوری خواه سناتور Lindsey Graham و یکی از اعضای 8 نفره نویسنده ی این طرح مطرح کرده اینه که علاوه بر حذف گروه های F3 و F4 که سالانه حدود 90000 ویزا رو شامل می شن ( حالا شامل کیس های approved شده می شه یا نمی شه در حاله ای از ابهام) ولی چندتا قسمت دیگه هم داره

1- حذف کردن ویزای مهاجرتی پدر و مادر افراد سیتیزن از این به بعد
2- تغییر دادن وضعیت گروه F2A به حالت immediate (یعنی از این به بعد بدون صف می تونن برن واسه گرفتن ویزا مثل بچه های زیر 21 افراد سیتیزن)
3- تسریع دادن ویزا برای همسران افراد سیتیزن به خصوص تسهیل و سریع تر کردن ویزای همسران افراد green card دار که طبق قانون الان یه چند سالی زمان می بره و می خوان immediate شون کنن

علی آقا من کتگوری خودم F2B هست و دارم می شم F1 و جالب اینجاست که در هیچ سایتی هیچ مطلبی در مورد این دو گروه یعنی F2B و F1 که چه بلایی می خواد سر این دو گروه بیاد منتشر نشده و من خیلی خیلی search کردم ولی حتی یه اشاره از این مورد رو ندیدم

در مورد AGE OUT چون جزئ از جزییات کوچک طرح هست هنوز ندیدم صحبتی راجب بهش بشه و وقتی طرح کامل رو دادن اون موقع مشخص می شه.

جریان اصلی اینه که سرنوشت مهاجرتی ما شده دست 8 تا سناتور --- یه ریس جمهور فوق العاده بی اراده که روز اوال انتخابش هدفش هم بستکی خانواده ها تو شعارش بود که به خاطر دادن CITIZEN ی به 11-12 میلیون مکزیکی و مهاجر غیر قانونی حاضر هر طرحی رو تصویب کنه.....ولی متاسفانه؟؟؟؟؟؟؟

و لابی گری شرکت های عظیم آمریکا از جملهAPPLE و Microsoft , Google و .... شرکت های حامی low skill workers (مزارع آمریکا و کارگران ارزون ) که لابی عظیمی رو به راه انداختن واسه افزایش ویزاهای کار و کاهش ویزاهای خانواده

به قول یکی از دوستام اولین و آخرین خبر همه چیز در دست خد-است
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، dreamer60 ، الهه سابق ، f1f ، amir2640 ، شاپرک ، shahabjafari ، Farshid22
با سلام به دوستان
سنای آمریکا واسه 2 هفته ای تعطیله ( دو هفته تعطیلات بعد از Easter که خوشون می گن بهش two-week Easter break ) و حدود 11 روز دیگه بر می گردن و سناتور Charles Schumer یکی از اعضای 8 نفره تدوین کننده این طرح امروز اعلام کرده که به احتمال زیاد طرح تا روز 8 April کامل شده و آماده ارائه هست

http://www.voanews.com/content/us-senato...30583.html

WASHINGTON — The U.S. Congress is not in session this week, but a group of senators working on immigration reform are scrambling to finish a bill to introduce to Congress when it resumes in 11 days.

Four of the eight senators visited the U.S.-Mexico border on Wednesday, balancing a highly publicized helicopter flyover with private phone negotiations with other stakeholders.

Democratic Senator Charles Schumer of New York, on his first-ever trip to the border, expressed hope the group would have a bill ready for Congress when it reconvenes April 8.

“The bottom line is we're very close," Schumer said at a press conference in Nogales, Arizona Wednesday. "I'd say we're 90 percent there. We have a few little problems to work on. We've been on the phone with our four colleagues all day."
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، الهه سابق ، bsbali ، shahabjafari ، Farshid22
آقا نیمای عزیز از اینکه آنلاین خبر ها رو میذاری ممنونم .. مرسی ایشالا که تو این بازه 1 ماه خوش خبر باشی ... باید ببینیم چه اتفاقاتی میوفته ... امیدوارم به نفع ما مهاجرتی ها باشه ...
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، نیما6446 ، الهه سابق ، sahra ، bsbali
به نظر من زياد جاي نگراني نيست ، چون براي اينكه بتونن اين تغييرات رو به وجود بيارن بايد يك سري تغييرات در قانون اساسي به وجود بياد و اين امر هم به اين راحتي ها نيست ......
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، الهه سابق ، f1f ، sahra ، GBUSA ، ladan ، amir2640
Dreamer jan آخه مشکل واسه ما اینجاست که این طرح شامل دقیقا تغییر قانون اساسی هست نه بندی مربوط به قانون مهاجرت بر خلاف 30 سال گذشته

در ضمن این تغییر قانون اساسی بایستی حتما به تایید سنا و کنگره و رئیس جمهوری برسه و بخاطر همینه که چندین ماه این پروسه ادامه داره..

اینم صحبت های آقای اوباما ( همین امروز ) در مورد ارائه و تصویب این طرح مهاجرت تا ماه April از واشنگتن تایمز

http://www.washingtontimes.com/blog/insi...er-easter/
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، f1f ، شاپرک
(2013-03-24 ساعت 14:24)نیما6446 نوشته:  اولا با تشکر فراوان از دوستی که تاپیک من رو تو این قسمت حذف کرده و در جواب شما دوست عزیز sahra

لینک روزنامه واشنگتن پست پاراگراف سوم رو مطالعه کنین خودتون متوجه می شین که اگه این طرح تصویب بشه حتی این شامل کیس های approve شده سال ها پیش و حتی ده ها پیش هم می شه طوری که الان بردار و خواهران فلیپینی هم که 20 ساله فرم پر کردن به عنوان مثال شامل این طرح می شن

http://www.washingtonpost.com/blogs/post...ily-visas/

این تکه از متن رو بخونین متوجه می شین

The Washington Post reported last week that the senators are planning to eliminate those categories to help clear a back load of 4.3 million family visa applications, while also making it easier for some foreign workers to enter the country. Those family members could still apply for visas but would need other qualifications such as work skills and English proficiency to increase their chances. Senate aides said no decisions have been finalized

الان 4.3 میلیون Application هست که approve شده و توی سازمان NVC هست

نیما جان ممنون از اطلاع رسانیت ولی اگه من درست متوجه شده باشم قرار نیست تو این طرح مهاجرت فامیلی را حذف کنند فکر میکنم قراره شرایطش رو سخت تر کنند ....
اگه این طرح تصویب بشه میخوان درخواست مهاجرت از طریق کار رو تقویت کنند و اونایی که میخوان از طریق خانواده مهاجرت کنند باید هم زبان انگلیسیشون خوب باشه و هم از نظر علمی سطح بالائی داشته باشند درسته؟!
تو این سایتی که گذاشتید هم همینو نوشته:

but unmarried children over 21 years of age and married adult children with families are likely to have to show high-tech skills or other qualifications to gain entry.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai
با سلام به دوست عزیز maymary1220 و سایر دوستان

توجه کنید اتفاقا اگه کامنت های قبلی من رو بخونین و لینک هایی رو که واسه دوستان گذاشتم رو یه سر بزنید. دقیقا متوجه می شین که یکی از اهداف این طرح تغییر کامل قوانین گرفتن گرین کارت واسه اعضائ خانواده است که البته تغییراتش رو باید منتظر بمونیم که طرح بیاد بیرون تا کامل مشخص بشه....

طبق قانون حال حاضر آمریکا برای مهاجرت خانوادگی و گرفتن گرین کارت اعضای خانواده تنها پیوند خانوادگی ماها باعث توانایی برای پر کردن petition و گرفتن گرین کارت بعد از یه پروسه زمانی می شه و هم اکنون برای مهاجرت بچه های زیر 21 سال یا بالای 21 سال مجرد یا بچه هایی متاهل و یا خواهر و برادر.... نیازی به (سایر) other qualifications از جمله work skills یا English proficiency یا high-tech skills or other qualifications واسه گرفتن گرین کارت نداریم....

اما اگه اگه این طرح به تصویب برسه با این شرایطی که بهش خودشون اشاره کردن.... همچنان گروه های F3 وF4 و یا حتی شاید شامل F1 و F2B هم بشه میتونن هنوز هم تقاضای گرین کارت رو بدن ولی دیگه به خاطر فقط داشتن خانواده درجه 1 در آمریکا شامل گرین کارت نمی شن و طبق صحبت هایی که خودشون می کنن یه نوع Point System رو بوجود می آرن دقیقا مشابه چیزی که الان در مورد مهاجرت Skill Workersدر کانادا و استرالیا ما می بینیم

که شما تو یه پروسه Point System قرار می گیرین که خانواده درجه 1 شما واسه شما Point مثبت به حساب می آد ولی نه در حد امتیازی که بتونه شما رو به گرین کارت برسونه....

اون موقع دیگه بحث مهاجرتی و گرین کارت می شه شامل مدرک تحصیلی و اعتبارش...سابقه کاری...شرایط زبانی... نظر سفیر.... شرایط آب و هوای روابط ....و 1001 فاکتور دیگه که خوده من شخصا امیدوارم هیچ وقت پروسه مهاجرتی ما ها یا لااقل کسایی که پروندشون Approve شده به همچین جایی نرسه...

چون شکی نیست که در صورت بوجود اومدن این حالت دردسر گرفتن گرین کارته خیلی خیلی زیاده و اکثر این 4.3 میلیون نفر حائز این شرایط نمی شن

بهر حال تنها با بیرون اومدن این طرح و مشخص شدن کامل جزییاتش می شه گفت که سرانجام شرایط مهاجرتی به چه نحوی دقیقا تغییر می کنه
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، الهه سابق ، f1f ، maymary1220
من تمام خانوادم اونجا باشن سیتیزن هم باشن اونوقت به من ویزا ندن ... آقا نیما خوش خبر نیستی ... خوش خبر بیا پست بذار ( با احترام Smile) )
پاسخ
تشکر کنندگان: نیما6446 ، الهه سابق ، f1f ، شاپرک ، bsbali ، amir2640 ، dreamer60 ، shahabjafari ، Farshid22
با عرض سلام و احترام به دوستان ! همه میدونید گه آقای اوباما اول هر سال در پیام نوروزی عید را به ما تبریک میگوید و یا از سعدی برای ما شعر میخواند یا از حافظ !!! و چند روز بعد هم یک بسته تحریمی جدید برای ما به رسم کادو میفرستد !!!! شاید بتوان فرق یک مسیحی واقعی و غیر واقعی را در تفاوت بین آقای جرج بوش و پرزیدنت کنونی جستجو کرد که اولی هر جا را که دوست داشت با خاک یکسان کرد و حتی همین الان هم از کارهایش دفاع میکند !! ولی اوباما یک روز میگوید با صدای اذان از خواب بیدار میشده و روز بعد میگوید دوست مردم ایران است ! و... دوستان جوان من ! از این آقا هر کاری بر میاد ! قضاوت با شما . . . متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f
من الان برنامه ای رو دیدم که وکیل محترمی میگفت از ما خیلی در مورد age out پرسیدن و ... توضیحاتشون خیلی جالب بود میگفت من تو 2007 خودم از اولین نفرها بودم که گفتم بچه ای به طور مثال 13 سال صبر میکنه اما از 21 بالاتر میره . میره تو صف برای فایل بعدی که این درست نیست ... 120 روز اینا این status رو مهلت خواسته بودن روز آخر ... 30 روزه دیگه مهلت خواستن و در آخر دادگاه عالی باید نظرشو بگه ... حتی ایشون نام دادگاه های موافق این طرح رو گفتن مثل تگزاس و 9... حالا باید صبر کنیم ... در مورد قوانین جدید و لایحه جدید هم گفتن تا دوهفته دیگه همه چی معلوم میشه ....
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، شاپرک ، f1f ، bsbali ، Farshid22

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان