کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
دوستان همونطور كه گفتم كتگوري f2a با ٢.٥ ماه پيشرفت در ماه مي ١ مارچ 2011 اعلام شد منبع شماره تلفن :
12026631541+
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Farshid22
اینم بقیه کتگوری های در ماه می:
f1 01 Apr 2006
f2a 01 Mar 2011
f2b 15 May 2005
f3 8 Aug 2002
f4 1 May 2001
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، شاپرک ، Farshid22
ببخشید دوستان این تاریخ ها رو از کجا میارین و با اطمینان میذارین؟
البته میدونم یکی دو روز دیگه خود سایت رسمی بولتن جدید رو اعلام می کنه. من همیشه از 10 ام هر ماه چکش میکنم.
آقای mohamadtj میشه بگین این شماره ای که نوشتین مال کجاست؟ ممنون.
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، الهه سابق ، Farshid22
(2013-04-10 ساعت 15:53)نیما6446 نوشته:  با سلام به تمام دوستان

آقا سیامک متاسفانه متاسفانه و متاسفانه این اتفاقی هست که داره می افته و هیچ کاری هم از دست من و شما بر نمی آد
طبق چیزی که تا حالا دادن بیرون یکی از مفاد این طرح کاهش کامل ویزاهای خانوادگی در مورد قرن آینده مهاجرتی آمریکا خصوصا در مورد گروه های F3 و F4 و حتی به احتمال قوی شامل F1 و F2B هم میشه و ...

ای بابا! اگه خدایی نکرده اینطوری بشه که واسه من آخر دنیاست! 6 ساله همه برنامه هام روی همین برنامه ی رفتن چیده شده!! واقعن زندگیم بهم میریزه. امیدوارم دست-کم عطف به ماسبق نشه! اصلن منطقی نیست. مسخره است. یعنی پول این همه آدم رو می خوان برگردونن؟ یا مثلن کل خانواده من، مادر، پدر، برادر،... اونجا باشن و من تنها اینجا باشم و راه رفتن نباشه؟ به مامانم اینا بگم به فکر کیس ازدواجی باشن پس!!
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، الهه سابق ، amir2640 ، sahra
(2013-04-10 ساعت 22:33)شاپرک نوشته:  
(2013-04-10 ساعت 15:53)نیما6446 نوشته:  با سلام به تمام دوستان

آقا سیامک متاسفانه متاسفانه و متاسفانه این اتفاقی هست که داره می افته و هیچ کاری هم از دست من و شما بر نمی آد
طبق چیزی که تا حالا دادن بیرون یکی از مفاد این طرح کاهش کامل ویزاهای خانوادگی در مورد قرن آینده مهاجرتی آمریکا خصوصا در مورد گروه های F3 و F4 و حتی به احتمال قوی شامل F1 و F2B هم میشه و ...

ای بابا! اگه خدایی نکرده اینطوری بشه که واسه من آخر دنیاست! 6 ساله همه برنامه هام روی همین برنامه ی رفتن چیده شده!! واقعن زندگیم بهم میریزه. امیدوارم دست-کم عطف به ماسبق نشه! اصلن منطقی نیست. مسخره است. یعنی پول این همه آدم رو می خوان برگردونن؟ یا مثلن کل خانواده من، مادر، پدر، برادر،... اونجا باشن و من تنها اینجا باشم و راه رفتن نباشه؟ به مامانم اینا بگم به فکر کیس ازدواجی باشن پس!!

اینم از اوباما که همتون سنگش به سینه میزدید. من میدونستم از این مردک همه چی بر می یاد . بعید هم نیست پول همه ی مارو بخورن و به هیچ کدوممون ویزا ندن
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، الهه سابق ، sahra
(2013-04-10 ساعت 22:20)شاپرک نوشته:  ببخشید دوستان این تاریخ ها رو از کجا میارین و با اطمینان میذارین؟
البته میدونم یکی دو روز دیگه خود سایت رسمی بولتن جدید رو اعلام می کنه. من همیشه از 10 ام هر ماه چکش میکنم.
آقای mohamadtj میشه بگین این شماره ای که نوشتین مال کجاست؟ ممنون.

سلام ،
The Department of State also has available a recorded message with visa cut-off dates which can be heard at: (202) 663-1541. The recording is normally updated by the middle of each month with information on cut-off dates for the following month.
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، battosai ، الهه سابق ، Farshid22 ، saba.m
چرا باید لاتاری باشه طرف لب جوب آب تو میدون انقلاب پر کنه برنده بشه و نره ما تمام خانوادم اونجان باید بدبختی بکشیم ... متاسفم...
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، الهه سابق ، bsbali ، nora ، shahabjafari ، amir2640 ، f1f ، sahra ، abdolreza
Immigration Bill Delayed, Likely Not Ready Until Next Week

http://news.yahoo.com/immigration-bill-d...itics.html

http://home.topnewstoday.org/home/article/5427033
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640
با اجازه mohamadtj عزيز Wink
ويزا بولتن مي با پيشرفت‌ نسبت به ماه گذشته:
01APR06: F1 : پيشرفت: 24 روز
01MAR11: F2A پيشرفت : 77 روز
15MAY05: F2B پيشرفت: 37 روز
08AUG02: F3 روز پيشرفت: 17 روز
01MAY01: F4 = بدون پيشرفت
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
پاسخ
تشکر کنندگان: Farshid22 ، mohamadtj ، battosai ، GBUSA ، شاپرک ، saba.m ، bsbali ، amir2640 ، omnia
سلام دوستان
با توجه به پیشرفت خوبی که ویزا بولتن در گروه F2A داشت کیس من هم کارنت شد و امیدوارم برای همه گروها این پیشرفت ادامه داشته باشه .
موفقیت همگی را آرزومندم
CATEGORY : F2A
Case Number: ANK2011xxxxx
اولین اقدام: 2011
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ تکمیل مدارک : 2011
تاریخ مصاحبه: سپتامبر 14/ 2013
تاریخ کلیرینس :/12 فوریه 2014
تاریخ گرفتن ویزا: 11 مارچ 2014
تاریخ ورود به آمریکا 26 آگوست 2014
تاریخ دریافت گرین کارت 27 سپتامبر 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، battosai ، ladan ، saba.m ، bsbali ، amir2640
[quote='نیما6446' pid='305148' dateline='1365592981']
با سلام به تمام دوستان

طبق چیزی که تا حالا دادن بیرون یکی از مفاد این طرح کاهش کامل ویزاهای خانوادگی در مورد قرن آینده مهاجرتی آمریکا خصوصا در مورد گروه های F3 و F4 و حتی به احتمال قوی شامل F1 و F2B هم میشه و حتی شاید شامل ویزاهای پدر و مادر هم بشه

تنها نکته مبهم اینه که این کاهش شامل پرونده های Approved شده من و شما هم می شه یا خیر... (از لحاظ قانونی هم این کار امکان داره و با توجه به نظرات وکلایی آمریکایی که من شنیدم کنگره در آمریکا قدرت عطف به ما سبق کردن قانون رو داره)

و آیا من و شما ها اگه شامل قانون جدید بشیم آیا واسه ادامه پروندمون مجبوریم بریم به سیستم ...Merit point system یا که نه؟

جوابه سوالات من خیلی سادست. فردا پنج شنبه یا حداکثر توی چند روز آینده که طرح اومد بیرون... تکلیف تمام پرونده های قدیم و جدید خانوادگی توی یکی دو صفحه از 400-500 صفحه این طرح کاملا مشخص می شه
آقا نیما عزیز ممنون از اطلاعاتتون خواهشا" هر وقت خبر ی در خصوص قانونی که فرمودید داشتید در سایت اعلام کنید که همه متوجه بشوند. باز ممنون
Category : F4
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه
معمولا چند وقت بعد از کارنت شدن تو ویزا بولتن مصاحبه رو میذارن ؟
ممنون
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
سلام نیما جان
آقا این تکلیف تغییرات جدید کی مشخص می شود...؟!!! به خدا فکر من همش درگیر این قضیه است از اون روز که گفتی. بهتر نیست همه بچه ها این سایت جمع بشیم با هم یک متن آمادهکنیم هر کدام جداگانه برای nvc بفرستیم و اعتراض کنیم به تغییرات احتمالی یا بهتره بگذاریم اعلام بشه بعدا اعتراض کنیم ،چون خود من 3 سال الان منتظر هستم و تمام برنامه برای رفتن در 5 سال آینده تنظیم کردم یک دفعه بگن اقا نمی شه خیلی از انصاف دوره یا بقیه دوستان که الان چندین ساله در انتظار گرفتن گرین کارت هستند حتی شاید بیشتر از 10 سال. ولی در هر حال من باز فکر می کنم یعنی دعا میکنم این تغییرات مربوط به افرادی که در نوبت هستند نشود و از این به بعد این تغییرات اجرایی شود.
باتشکر
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، شاپرک ، amir2640 ، الهه سابق
f4 هم تغییر نکرد اخه چرا اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

پاسخ