کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
ممنون آقای علی .از پاسختون.pd ما 19 jun 2003 است . نامه دوم یعنی approve شده یا نه؟?درد من امیدیه که به این کیس بسته بودم من این 10 سال را روز بروز شمارش کردم .دست گلشون درد نکنه با این تصمیماتشون.اگه حذف شیم ....................
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai ، amir2640
سلام
بچه ها فکر کنم بالاخره ریز این طرح رو اعلام کردن. اینقدر تعداد صفحاتش زیاده زورم اومد بخونم، اینم لینکش:

http://www.schumer.senate.gov/forms/immigration.pdf
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، amir2640 ، battosai ، mom ، sanbad ، نیما6446
از دوستانی که می تواند مقاله را بخونون و قسمت ویزاهای خانوادگی پیدا کنند خواهشمند هستیم بنویسن چه تغییراتی در روند کیس های خانوادگی افتاده است. من هر چی نگاه کردم که پیدا نکردم.
باتشکر
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، battosai ، frozen mind ، mom
سلام جناب frozen mind عزیز! چشم ما روشن. به دادمان برسید!
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-04-17 ساعت 19:24)bsbali نوشته:  از دوستانی که می تواند مقاله را بخونون و قسمت ویزاهای خانوادگی پیدا کنند خواهشمند هستیم بنویسن چه تغییراتی در روند کیس های خانوادگی افتاده است. من هر چی نگاه کردم که پیدا نکردم.
باتشکر

از صفحه 59 تایتل 2 بخش 2101و 2102و2301 الی 3 مربوط به ویزاهای خانوادگی است تا اینجا که خوندم چیز جدیدی ندیدم
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، battosai
مرسی ار همه دوستان. لطفا اگه کسی تونست مطلبی مربوط به پرونده های approve شده پیدا کنه با آدرس صفحه مثل sina اطلاع رسانی کنه. مرسی
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
(2013-04-17 ساعت 17:35)مهسا20132013 نوشته:  ممنون آقای علی .از پاسختون.pd ما 19 jun 2003 است . نامه دوم یعنی approve شده یا نه؟?درد من امیدیه که به این کیس بسته بودم من این 10 سال را روز بروز شمارش کردم .دست گلشون درد نکنه با این تصمیماتشون.اگه حذف شیم ....................

احتمالن دیگه شما اپروو شدین نگران نباشید خیالتون راحت اتفاقی نمیوفته ...
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، شاپرک
با سلام به تمام دوستان

این متن کلی قانونه ( به قول معروف این متن خام قانونه) و اگه دقت کنین تو تمام قسمتاش ارجاع شده مثلا section 2 بند....
بنابراین به نظر من خوندنش کار من و شما نیست و خیلی خودتون رو خسته نکنید.
فقط وکیل ها ( اونم وکیل های مسلط ) که به شماره بند ها و موارد قانونی قوانین مهاجرت از گذشته تسلط کامل داره می تونن نتیجه کلی خیلی از قسمت هاش رو درک کنه

در ضمن تو چند روز آینده یه متن 200-300 صفحه ای منتشر می کنن که نتیجه گیری کلی و قوانین به صورت عامیانه تر بدون اشاره به بند های قانونی توش هست که خوندن اون خیلی راحت تر و قابل فهم تر از این متن قانونه واسه من و شماست
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، amir1344 ، battosai ، شاپرک ، amir2640 ، f1f ، mohamadtj
(2013-04-18 ساعت 14:53)نیما6446 نوشته:  با سلام به تمام دوستان

این متن کلی قانونه ( به قول معروف این متن خام قانونه) و اگه دقت کنین تو تمام قسمتاش ارجاع شده مثلا section 2 بند....
بنابراین به نظر من خوندنش کار من و شما نیست و خیلی خودتون رو خسته نکنید.
فقط وکیل ها ( اونم وکیل های مسلط ) که به شماره بند ها و موارد قانونی قوانین مهاجرت از گذشته تسلط کامل داره می تونن نتیجه کلی خیلی از قسمت هاش رو درک کنه

در ضمن تو چند روز آینده یه متن 200-300 صفحه ای منتشر می کنن که نتیجه گیری کلی و قوانین به صورت عامیانه تر بدون اشاره به بند های قانونی توش هست که خوندن اون خیلی راحت تر و قابل فهم تر از این متن قانونه واسه من و شماست

قانون مهاجرتشون این همه هست قانون اساسی شون جقدره ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: نیما6446
بابا چقدر ديگه صبر کنيم تا ببينيم اون ور دنيا براى سرنوشت ما چه تصميمى مى گيرن. کاش ما به آمريکايى ها گرين کارت مى داديم بيان ايران کوروش Smile
Approval Date: 23 Sep 2009
Prioty Date = 12 Sep 2001
Interview Date : 12 Jan 2014
کلیر 22 اکتبرBig GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: siavashasg
http://www.washingtonpost.com/wp-srv/spe...provisions

http://www.washingtonpost.com/blogs/post...ased-visas
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، bsbali ، battosai
اینم یه خبر خیلی خوب واسه گروه های F3 و F4 های تو صف :

Family Visas Cut, Family Visas Added

The immigration bill promises to clear out the existing backlog of over 4 million family members of U.S. citizens and permanent residents waiting for green cards to join their family members. Over the next 10 years, all those who’ve already petitioned to come to the U.S. could be allowed in

But beginning 18 months after the bill takes effect, U.S. citizens will no longer be allowed to bring their non-citizen siblings to the U.S. Those currently waiting in the long visa backlogs will be cleared, but after that, if you’re from another country and your brother or sister is in the U.S., they’ll be of no help to get you here

The bill would also stop granting visas to the adult married children of U.S. citizens

http://colorlines.com/archives/2013/04/t...um=twitter
پاسخ
تشکر کنندگان: abdolreza ، شاپرک ، hossein2 ، arsia ، bsbali ، amir2640 ، battosai
مرسی نیما جان، واقن خوندن اون فایل پی دی اف دشوار بود. من دیروز قسمت family رو خوندم اما همونطور که گفتی همش ارجاع داده بود به تبصره های مختلف که تو متن نبود.
الان بر اساس این لینک شما:
Changes to family visa program
Allows unlimited number of visas per year for foreign spouses, children and parents of U.S. citizens and permanent legal residents.
Eighteen months after the law takes effect, eliminates visas reserved for foreign brothers and sisters of U.S. citizens, and married children over 30 years of age.
Eliminates diversity visa program starting in 2015. Creates new merit-based visa category using point system based on family ties and work skills.

-ظاهرن باید گرین کارت گرفتن برای بچه ها و همسر افراد سیتیزن و یا گرین کارتی سریعتر انجام بشه. (چون دیگه محدودیت در تعداد ویزا به این کتگوری برداشته میشه.)
-از 18 ماه بعد از تایید قانون امکان اقدام برای خواهر و برادر و فرزند متاهل بالای 30 سال شخص سیتیزن نیست.
-از سال 2015 لاتاری حذف میشه و به جاش شرایطی میذارن که بر پایه شایستگس افراد بهشون ویزا بدن، مثل مهارت های شغلی و داشتن فامیل در آمریکا.
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، amir2640 ، battosai ، f1f ، saba.m ، hossein2 ، yalda91 ، mom
شاپرک جان پس ما که F2b هستیم باید خیلی زودتر دیگه کارمون درست بشه دیگه ؟!
واقعا خبر خوبیه برای همه دوستان امیدوارم همه زودتر با این تغییرات گرین کارت بگیریم.
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، amir2640 ، ladan
دوستان من فقط يک سوال دارم اگر قراره روند سريع تر بشه پس چرا اين چند ماه F4 انقدر کند هفت روز هفت روز رفت جلو و اين ماه آخرى که ديگه هيچى؟
Approval Date: 23 Sep 2009
Prioty Date = 12 Sep 2001
Interview Date : 12 Jan 2014
کلیر 22 اکتبرBig GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، sahra

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان