کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
بچه ها الان ویزا بالتن جدید آپدیت شده F2A یعنی ازدواج با گرین کارتی 792 روز تا کارنت شدن زمان می بره که می شه 2 سال و 2 ماه .با پیشرفت خوبی که بالتن این ماه داشت (76 روز) اگه باز هم عنایت بفرمایند مسئولین و دل ما رو باز هم خرسند کنند شاید تا 2 سال هم کاهش پیدا کند انشاللهههههههههههههههههههه . دعا بفرمایید. البته من هنوز اپرو حتی نشدم: )
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، mom ، saba.m ، battosai
چه قدر f2a زیاده ... یعنی زیر 21 سال ... f2b نبود؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ladan
(2013-04-12 ساعت 14:54)naka_sach نوشته:  عليرضاي عزيز مگه نامه مربوط به مصاحبه بعد از اينكه اپليكنت و پتيشنر مدارك رو براي nvcفرستادن نمياد؟ مثلا ما اين ماه كارنت شديم ولي تنها نامه اي كه برامون اومده نامه uscisهست كه گفته كيستون اپرو شده و رفته به nvc و هنوز نامه nvc به دستمون نرسيده.پس ئما نامه مصاحبه رو قبل از دريافت نامه اي كه ازتون مدارك و فرمهاي مورد نياز رو خواسته بودن دريافت كردين؟ من گروه f2a هستم و اين ماه كارنت شدم و هنوز نامه اي از nvc به ما نرسيده
سلام
شما پروندتون دست Vermont بوده احتمالا برای همین یک کم طول کشیده تا NOA2 به دست شما برسه و پرونده به nvc فرستاده بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai
بالاخره سه شنبه شد آقا نيماى گل ما همه بى صبرانه منتظر خبرهاى خوش هستيم و داريم نهايت سعى خودمون رو اين مدت ميکنيم على الرغم تحريم ها انرژى مثبتمون به دست سناتور ها برسه. به اميد روزهاى خوب و خبرهاى خوب
Approval Date: 23 Sep 2009
Prioty Date = 12 Sep 2001
Interview Date : 12 Jan 2014
کلیر 22 اکتبرBig GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، نیما6446 ، battosai ، ladan
(2013-04-16 ساعت 09:40)arsia نوشته:  بالاخره سه شنبه شد آقا نيماى گل ما همه بى صبرانه منتظر خبرهاى خوش هستيم و داريم نهايت سعى خودمون رو اين مدت ميکنيم على الرغم تحريم ها انرژى مثبتمون به دست سناتور ها برسه. به اميد روزهاى خوب و خبرهاى خوب

آقا نیما عزیز همه مامنتظر خبر خوش از شما هستیم.
ممنون
Category : F4
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، نیما6446 ، saba.m
باز بررسی این لایحه بخاطر حادثه بوستون به تاخیر افتاده. اما تو متن خبر نکات مثبت میشه پیدا کرد.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: شیفته ، battosai ، ladan
با سلام به تمام دوستانم در مهاجر سرا و ادای احترام به تمام کشته شدگان حادثه بوستن و تاسف از این اتفاق

دوستان نمی دونم چه حکایتیه که این طرح بیرون امدنش هر بار به یه علتی باید عقب بیوفته ... با این حال فکر می کنم امروز بالاخره طرح بیاد بیرون ولی احتمال داره به خاطر این اتفاق به تاخیر بیوفته

من این چند روزه ماموریت بودم و به اینترنت دست رسی نداشتم ولی همین الان فرصت شد و یه نگاه اجمالی به اخبار که داشتم... مثل این چند تا نکته از طرح قبل از ارائه به رسانه ها درز کرده...

3Leaked Immigration Reform Details You Need To Know

http://abcnews.go.com/ABC_Univision/Poli...W0RBErxrDc
http://www.nytimes.com/2013/04/12/us/pol...0#reported

یکی از نکاتش اینه که به احتمال 100% از این به بعد گروهی به نام F4 دیگه وجود نداره و دیگه برادر و خواهر افراد سیتیزن نمی تونن واسه خواهر و برادرشون تقاضای گرین کارت از طریق خانوادگی بدن و فرم جدید پر کنن
At the same time, some family-based visas will be eliminated. Siblings of U.S. citizens would no longer be eligible for green cards, the documents that show legal permanent residence

نکته دیگه که پروسه دادن گرین کارت به 11 میلیون مکزیکی 10 سال طبق این طرح زمان می بره و مثل اینکه طرح طوری هست که تکلیف حدود 4 و خورده ای میلیون نفر توی صف تو این 10 سال باید مشخص بشه ( حالا احتمال هست که حتی واسه تمام آدم هایی که تو صف هستن و approved شدن پروسه خیلی سریع تر و بهتر بشه و احتمال هر چیز دیگه ای هم هست)
Over a 10-year period, the government will seek to clear the backlog of 4.7 million immigrants waiting to come to the U.S

نکته دیگه... که از این به بعد ویزاهای مهاجرتی کار آمریکا تعدادشون بسیار بیشتر از ویزاهای خانوادگی می شه و سیستم مهاجرتی آمریکا تقریبا شامل Merit Point System می شه
After that, the bill will create a new, merit-based visa program that will offer legal permanent residence based on work skills

و نکته آخری که من دیدم اینه که به احتمال زیاد زن و شوهر افراد گرین کارت دار و گروه F2A از این به بعد شامل Immediate میشن
The bill would also remove annual limits on the number of green cards for a different category, spouses and minor children of legal permanent residents. The senators estimate that 800,000 immediate family members will move through the backlog and gain green cards over the next decade as a result of that change

و از این بابت خبر خیلی خوبی واسشون هست و خوده من از بابت این قسمت در مورد F2A واقعا خوشحالم

تقریبا این قسمتای کلی طرح در مورد ویزاهای خانوادست و جزییات دقیقش نامشخصه و امیدوارم تا امشب خصوصا تکلیف این 4 میلیون تو صف و نحوه برخورد با پرونده هاشون کاملا معلوم بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، saba.m ، شاپرک ، amir2640 ، mohamadtj ، omnia ، bsbali
سلام نیما جان.ممنون. حالا فکر میکنید تکلیف ما هایی که F4 و من الان 12 ساله تو انتظارم و 4 ماه مونده کارنت شم چی میشه؟ مت هم مثل این اواخر مظلوم وتقع میشیم باز یا ممکنه قبلی ها سریع تر پیش برن؟
Approval Date: 23 Sep 2009
Prioty Date = 12 Sep 2001
Interview Date : 12 Jan 2014
کلیر 22 اکتبرBig GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، شاپرک
(2013-04-16 ساعت 13:56)نیما6446 نوشته:  با سلام به تمام دوستانم در مهاجر سرا و ادای احترام به تمام کشته شدگان حادثه بوستن و تاسف از این اتفاق

دوستان نمی دونم چه حکایتیه که این طرح بیرون امدنش هر بار به یه علتی باید عقب بیوفته ... با این حال فکر می کنم امروز بالاخره طرح بیاد بیرون ولی احتمال داره به خاطر این اتفاق به تاخیر بیوفته

من این چند روزه ماموریت بودم و به اینترنت دست رسی نداشتم ولی همین الان فرصت شد و یه نگاه اجمالی به اخبار که داشتم... مثل این چند تا نکته از طرح قبل از ارائه به رسانه ها درز کرده...

3Leaked Immigration Reform Details You Need To Know

http://abcnews.go.com/ABC_Univision/Poli...W0RBErxrDc
http://www.nytimes.com/2013/04/12/us/pol...0#reported

یکی از نکاتش اینه که به احتمال 100% از این به بعد گروهی به نام F4 دیگه وجود نداره و دیگه برادر و خواهر افراد سیتیزن نمی تونن واسه خواهر و برادرشون تقاضای گرین کارت از طریق خانوادگی بدن و فرم جدید پر کنن
At the same time, some family-based visas will be eliminated. Siblings of U.S. citizens would no longer be eligible for green cards, the documents that show legal permanent residence

نکته دیگه که پروسه دادن گرین کارت به 11 میلیون مکزیکی 10 سال طبق این طرح زمان می بره و مثل اینکه طرح طوری هست که تکلیف حدود 4 و خورده ای میلیون نفر توی صف تو این 10 سال باید مشخص بشه ( حالا احتمال هست که حتی واسه تمام آدم هایی که تو صف هستن و approved شدن پروسه خیلی سریع تر و بهتر بشه و احتمال هر چیز دیگه ای هم هست)
Over a 10-year period, the government will seek to clear the backlog of 4.7 million immigrants waiting to come to the U.S

نکته دیگه... که از این به بعد ویزاهای مهاجرتی کار آمریکا تعدادشون بسیار بیشتر از ویزاهای خانوادگی می شه و سیستم مهاجرتی آمریکا تقریبا شامل Merit Point System می شه
After that, the bill will create a new, merit-based visa program that will offer legal permanent residence based on work skills

و نکته آخری که من دیدم اینه که به احتمال زیاد زن و شوهر افراد گرین کارت دار و گروه F2A از این به بعد شامل Immediate میشن
The bill would also remove annual limits on the number of green cards for a different category, spouses and minor children of legal permanent residents. The senators estimate that 800,000 immediate family members will move through the backlog and gain green cards over the next decade as a result of that change

و از این بابت خبر خیلی خوبی واسشون هست و خوده من از بابت این قسمت در مورد F2A واقعا خوشحالم

تقریبا این قسمتای کلی طرح در مورد ویزاهای خانوادست و جزییات دقیقش نامشخصه و امیدوارم تا امشب خصوصا تکلیف این 4 میلیون تو صف و نحوه برخورد با پرونده هاشون کاملا معلوم بشه

با تشکر از نیما. اینطور که من استنباط کردم به نظر میرسه قراره همه این اتفاقات در طی یک دوره زمانی 10 ساله صورت بگیره. به هر حال ب خوندن همه ای مقالات که موارد متنقاضی هم در آنها دیده میشه گمان نمیکنم که این افراد منتظر طی این سالها یعنی 4.3 میلیون به یکباره حذف بشن. البته نیما عزیز ظاهرا خیلی میونه خوبی با F4 ها نداره!
پاسخ
تشکر کنندگان:
اینم خبر شبکه Fox News که به صورت نکته نکته واستون می زارم و شامل جزییات بیشتری هست:

در مورد تاریخ ارائه طرح ک قرار بود امروز بیاد بیرون :
Senators planned to formally introduce the bill on Tuesday, but after the tragedy at the Boston Marathon a planned press event was delayed until later in the week

افزایش ویزاهای کار نسبت به خانواده:
The bill would institute a fundamental shift in an immigration system long focused on family ties, placing more importance on prospective immigrants' skills and employment potential.

احتمال سرعت گرفتن پرونده افرادی که تو صف هستن :
Billions of dollars would be poured into border security, and millions of people who've been waiting overseas for years, sometimes decades, in legal immigration backlogs would see their cases speeded up

حذف شدن گروه F4 و پر نشدن Application جدید تو این گروه :
U.S. citizens would no longer be able to sponsor their siblings for eventual U.S. citizenship, a change activist groups have opposed.

حذف شدن کامل لاتاری ( که واسه بعضی از دوستان خیلی سوال بود )
Also eliminated would be the government's Diversity Visa Lottery Program, which randomly awards 55,000 visas to immigrants from countries with historically low rates of immigration to the United States

تبدیل سیستم مهاجرتی آمریکا به merit-based visa:
The bill would create a new "merit-based visa" five years after enactment, beginning at 120,000 visas a year, and awarding points based on talent, employment and family ties

اینم متن کامل خبر
Bipartisan Senate immigration bill provides path to citizenship for millions, heightens border security
http://www.foxnews.com/politics/2013/04/...r-millions

هنوز اون جزییاتی که در مورد پرونده افرادی که تو صف هستن نیومده بیرون ولی خوده من شخصا فکر می کنم به احتمال زیاد شامل افرادی که تو صفن و Approved شده گروه F4 هستن نمی شه...
فقط باید مثل همیشه منتظر موند تا طرح با جزییاتش بیاد بیرون
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، شاپرک ، omnia ، amir2640
با سلام به آقای نیما و بقیه دوستان پس f2b چی شده ؟ آقا نیما شما اصلن در مورد f2b صحبت نمیکنید .
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، شاپرک ، amir2640 ، ladan
نیما جان! اینها همه گزاره هایی پراکنده هستند من همه اینها رو خوندم واقعیت اینه که اصلا نمیشه از روی این گزارشات روزنامه های و خبرگزاریها به یک جمع بندی رسید. اما نکته ای که قابل تامل اینه که این طرح در یک دوره 10 ساله قراره که اجرا بشه. مرسی از توجهت.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
ali جان من خودم F2B ی هستم و تا چند مدت دیگه به امید خد-ا بتونم برم تو کتگوری F1
تا هنوز هیچ موردی و جزییاتی در مورد این دو تا گروه گفته نشده و هر چی که باشه مطمئن باش سر تیتر خبرام می زنم

در مورد میونه خوبی نداشتن من با کتگوری F4 دوست عزیز sanbad :
تنها مشکلی که این وسط من دارم اینه که 11 میلیون مهاجر واقعا غیر قانونی رو... قانونی می خوان یه شبه بهشون اجازه اقامت بدن و در نهایت گرین کارت... ولی اگه خودم رو فاکتور بگیرم ( که 7-8 ساله تنها عضو خانوادم هستم که اینورو اونور می شم تو کشورایی مختلف) الان آدم های توی کتگوری های مثل F4 تو بعضی از کشورها 2 دهه هست که تو صف انتظارن و دارن از ظرفیت و حق مهاجرت این افراد واسه قانونی کردن این 11 میلیون مایه می زارن... که من شخصا 100% حق رو به خانواده می دم تا اون 11 میلیون غیر قانونی و یا حتی ویزاهای کار ( ولی حیف که چیزی هم تو حرف من نیست و بی تاثیره توی اون طرح و چیزی که تصویب می شه)

در ضمن اگه خودتون هم یه search کنین می بینین که تا الان فقط در مورد کتگوری F4 صحبت شده و راجب حتی کتگوری F3 و آینده این گروه هم چیزی مشخص نشده

نکته آخر هم دوست عزیز اگه یکم متن رو با دقت بیشتری مطالعه کنی
according to an outline of the measure released Monday و
3Leaked Immigration Reform Details
اینها گزارش روزنامه ها و خبرگزاری ها نیست بلکه outline of the measure و Leak اطلاعاتی مربوط به طرحه که بر اساس طرح اصلی و جزییات مشخص شده و نه اینکه بر اساس احتمالات و نظر گزارشات ...

http://news.yahoo.com/bipartisan-bill-re...itics.html
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، battosai ، شاپرک ، amir2640 ، amir1344 ، bsbali ، ladan
یعنی براشت شما اینه که F4 ها که تو انتظارن و یا حتی یکبار current شدند بیکباره حذف میشند؟ من چنین برداشتی نکردم و باز هم تاکید میکنم از روی همین منابعی که معرفی کردی این طرح قراره که طی 10 سال اجرایی بشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
جناب sanbad ...
من نه تنها برداشت نکردم که ( F4 ها که تو انتظارن و یا حتی یکبار current شدند بیکباره حذف میشند....)

بلکه من اصلا هیچ برداشتی راجب گروه F4 و اینکه چه بلایی قراره سر پرونده های گروه F4 ی که یه سال ازشون گذشته یا 5 سال یا 20 سال یا current شدن یا نشدن نکردم و نمی کنم

چون هنوز به غیر از سناتورها هیچ شخصی از جزییات این طرح در مورد پرونده افراد گروه F4 و یا حتی سایر گروه ها (مثل F2A ) که قبلا فرم رو پر کردن نداره . هیچ شخصی و یا رسانه ای اطلاعی نداره که پرونده ها چه بلایی سرش می آد ( بهتر می شه یا بدتر می شه)

عذر خواهی می کنم دوست عزیز ولی اگه یه مقدار حالا چه متن انگلیسی یا فارسی رو با دقت بیشتری بخونی می بینی که چه شخص من چه خبرهای new york times چه Fox news و .........

1 نکته رو می گن که من اون رو تو دو تا کامنت قبلی هم بزرگ کردم و هم پر رنگ تر که اتفاقا همه دوستان بهتر ببینن

دوست عزیز و تمام F4 های عزیز
طبق طرح و جزییاتش که تا اینجا معلوم شده

از این به بعد ( در صورت تصویب طرح) دیگه هیچ شخصی نمی تونه واسه خواهر و برادرش Application پر کنه
لطفا به لغت از این به بعد یا فرم جدید یکم بیشتر توجه کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، amir2640 ، sanbad ، bsbali ، شاپرک

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان