کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
سلام نیما جان

میگم هنوز مشخص نشده که کی جزییات کامل طرح بیرون میاد؟

با تشکر
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، battosai ، الهه سابق ، نیما6446
نیما جان در مورد F2b که علی هم در رابطه باهاش گفت فکر می کنی پس اتفاقی نیافته ؟! من در مورد کتگوری های دیگه هم فکر کنم از جمله F2b سرعت رسیدگی هم زیادتر بشه.... به هر حال تمامی دوستان امیدوار باشید به بهتر شدن شرایط و مثبت فکر کنید Smile
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، شاپرک ، الهه سابق ، ladan
دوستان خواهشا اجازه بدید طرح به صورت کامل اعلام بشه و بعد نقد و بررسی هارو آغاز کنیم. چیزی که تا الان مشخص هستش این هست که کیس های اپروو شده اصلا نباید نگران باشند
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، الهه سابق ، battosai ، yalda91
سلام علی جان
یعنی ما که الان 3 سال اقدام کردیم Receipt Number هم داریم مشمول این تغییرات نمی شویم؟!

علی جان سلام
یعنی ما که در کتگوری F2b هستیم و 3 سال پیش فرم را پر کردیم و ارسال کردیم و Receipt Number هم داریم مشکلی برامون پیش نمیاد و کیس ادامه پیدا می کند؟!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai
(2013-04-16 ساعت 20:31)bsbali نوشته:  سلام علی جان
یعنی ما که الان 3 سال اقدام کردیم Receipt Number هم داریم مشمول این تغییرات نمی شویم؟!

علی جان سلام
یعنی ما که در کتگوری F2b هستیم و 3 سال پیش فرم را پر کردیم و ارسال کردیم و Receipt Number هم داریم مشکلی برامون پیش نمیاد و کیس ادامه پیدا می کند؟!

والا درباره ی این موضوع من چیزی نخوندم که بتونم نظر بدم ولی تنها چیزی که میدونم این هستش که برای مثال اگر قرار باشه هر قانونی در آمریکا تصویب بشه ، هیچ وقت اون قانون جدید بر روی برنامه های گذشته تاثیر نداشته و شامل اونها نمیشده
برای مثال شاید کیس F4 به طور کلی حذف بشه ولی معناش این هست که دیگر سازمان NVC برای این گروه تشکیل پرونده نمیده و این قانون برای از زمان حال به بعد هستش
پاسخ
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، bsbali ، الهه سابق ، battosai ، ladan ، yalda91
جدیدترین خبر در مورد این طرح و ویزاهای خانوادگی

البته درک مفهوم این خبر واسه خود من یه مقدار سخته. متن خبر رو می زارم خود دوستان بخونن ببینن چی برداشت می کنن و متن کامل خبر رو با لینک هایی که گذاشتم یه مطالعه کنین

The Senate immigration bill: Here’s what you need to know
http://www.washingtonpost.com/blogs/wonk...s_business

Are there any changes to family-based visas

Yep. The bill allows an unlimited number of visas to go to parents, children and spouses of U.S. citizens and permanent legal residents. But 18
months after the law takes effect, visas for siblings of citizens and permanent residents would be eliminated, as would visas for adult married children over 30

............................................................................................................

Answers to 7 Important Immigration Reform Questions
http://abcnews.go.com/ABC_Univision/Poli...W2bAErxrDc

Will siblings of U.S. citizens still be eligible for family-based green cards

No. The Senate immigration bill will eliminate visas for brothers and sisters of U.S. citizens within 18 months of when it goes into law. It will also
strike visas for children of U.S. citizens who are married and over 31 years old
. Sen. Lindsey Graham (R-S.C), one of the lawmakers working on the bill, has said that family-based visas should be limited to nuclear family, meaning parents and their kids. "This is not a family court we're dealing with here," Graham said in March. Immigrant rights activists have opposed dropping the sibling category
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، الهه سابق ، sanbad ، f1f ، saba.m ، شاپرک ، yalda91
سلام نیما جان
من از خط اول اینو برداشت کردم که گفته ویزای خانوادگی نیز تغییر می کند ولی به تعداد نامحدود ویزا در اختیار همسر و بچه های یک فرد سیتیزن و دارای گارت قرار میگیرد. بعد از اجرای قانون به مدت 18 ویزا برای خواهذ و برادر سیتیزن و دارای گرین کارت (این جای سوال چون گرین کارت دار نمی تواند برای خواهر و بردار درخواست بدهد) کاملا حذف خواهد شد. همچنین ویزا برای فرزندان بالای 30 سال که ازدواج کرده باشند.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، نیما6446 ، sanbad ، f1f ، battosai
(2013-04-16 ساعت 23:30)نیما6446 نوشته:  جدیدترین خبر در مورد این طرح و ویزاهای خانوادگی

البته درک مفهوم این خبر واسه خود من یه مقدار سخته. متن خبر رو می زارم خود دوستان بخونن ببینن چی برداشت می کنن و متن کامل خبر رو با لینک هایی که گذاشتم یه مطالعه کنین

The Senate immigration bill: Here’s what you need to know
http://www.washingtonpost.com/blogs/wonk...s_business

Are there any changes to family-based visas

Yep. The bill allows an unlimited number of visas to go to parents, children and spouses of U.S. citizens and permanent legal residents. But 18
months after the law takes effect, visas for siblings of citizens and permanent residents would be eliminated, as would visas for adult married children over 30

............................................................................................................

Answers to 7 Important Immigration Reform Questions
http://abcnews.go.com/ABC_Univision/Poli...W2bAErxrDc

Will siblings of U.S. citizens still be eligible for family-based green cards

No. The Senate immigration bill will eliminate visas for brothers and sisters of U.S. citizens within 18 months of when it goes into law. It will also
strike visas for children of U.S. citizens who are married and over 31 years old
. Sen. Lindsey Graham (R-S.C), one of the lawmakers working on the bill, has said that family-based visas should be limited to nuclear family, meaning parents and their kids. "This is not a family court we're dealing with here," Graham said in March. Immigrant rights activists have opposed dropping the sibling category
دیدین همه چیز برای همه بهتر شد .فقط درست متوجه نشدم که ایا
فرزندان بالای 21 سال مجرد گرین کارتی ها هم جز ویزاهای فوری شده اند؟

(2013-04-16 ساعت 23:42)bsbali نوشته:  سلام نیما جان
من از خط اول اینو برداشت کردم که گفته ویزای خانوادگی نیز تغییر می کند ولی به تعداد نامحدود ویزا در اختیار همسر و بچه های یک فرد سیتیزن و دارای گارت قرار میگیرد. بعد از اجرای قانون به مدت 18 ویزا برای خواهذ و برادر سیتیزن و دارای گرین کارت (این جای سوال چون گرین کارت دار نمی تواند برای خواهر و بردار درخواست بدهد) کاملا حذف خواهد شد. همچنین ویزا برای فرزندان بالای 30 سال که ازدواج کرده باشند.

The bill allows an unlimited number of visas to go to parents, children and spouses of U.S. citizens and permanent legal residents
یعنی گزین کارتی ها هم میتوانند برای والدینشان درخواست بدهند؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-04-15 ساعت 11:47)arsia نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 09:59)sina454 نوشته:  
(2013-04-14 ساعت 22:24)sanbad نوشته:  
(2013-04-14 ساعت 16:28)arsia نوشته:  سلام . بچه ها کسی می زدنه چرا F4 اصلا جلو نرفت؟ ممکن این دلیلی بر این باشه که تو طرح جدید F4 از همه بیشتر تو خطره؟

اصولا پیشرفت F4 همیشه کمتر از بقیه بوده. امیدواریم که اینطور که میگی نباشه

بیایید همه مثبت فکر کنیم تا بتونیم نتایج مثبت هم بگیریم من که مطمینم همه چیز بهتر میشه

پس حالا که اینجوریه احتمالا چون دو سال پرونده F4 کشیدن عقب و 6 ماه 7 روز 7 روز رفتن جلو و این ماه هم اصلا نرفت جلو بعز این طرح 2 سال میکشن جلو و مصاحبه هم سریع انجام میدن Big GrinShy

دمت گرم گرم

(2013-04-15 ساعت 11:47)arsia نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 09:59)sina454 نوشته:  
(2013-04-14 ساعت 22:24)sanbad نوشته:  
(2013-04-14 ساعت 16:28)arsia نوشته:  سلام . بچه ها کسی می زدنه چرا F4 اصلا جلو نرفت؟ ممکن این دلیلی بر این باشه که تو طرح جدید F4 از همه بیشتر تو خطره؟

اصولا پیشرفت F4 همیشه کمتر از بقیه بوده. امیدواریم که اینطور که میگی نباشه

بیایید همه مثبت فکر کنیم تا بتونیم نتایج مثبت هم بگیریم من که مطمینم همه چیز بهتر میشه

پس حالا که اینجوریه احتمالا چون دو سال پرونده F4 کشیدن عقب و 6 ماه 7 روز 7 روز رفتن جلو و این ماه هم اصلا نرفت جلو بعز این طرح 2 سال میکشن جلو و مصاحبه هم سریع انجام میدن Big GrinShy

دمت گرم گرمBig Grin
Category : F4
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009
پاسخ
تشکر کنندگان:
مرسی نیما جان،
از این اطلاع رسانی سریع و اینکه این اطلاعات رو اینجا به اشتراک گذاشتی.
من هر دو تا لینک رو خوندم و فکر می کنم باز هم باید منتظر جزییات بیشتر باشیم.
با اینکه قراره 18 ماه بعد از تصویب اجرا بشه، امیدوارم به پروسه ویزای همه ما سرعت بده.
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: نیما6446 ، amir2640 ، yalda91
دوستان میشه بگید بالاخره تکلیف f4 چی مشه؟ ما برامون ژانویه2003 اقدام شده تقریبا 10ساله.امکان داره که طبق طرح جدید حذف بشیم؟یا امکانش هست قبل از این 18 ماه که می گن دوباره پرونده گروهf4 سرعت بگیره؟ممنون می شم که پاسخ بدید.
راستی یه سئوال دیگه.ما سال 2003 نامه ای داشتیم که با wac شروی میشد .تو سال 2010 هم نامه که گرفتم تحت عنوان NVC که با ANK شروع می شه .مشه لطفا بگید نامه دوم به چه درد میخوره؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، sahra
تکلیف قانون cspa چی میشه؟
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، amir2640
سلام به تمام دوستان عزیز

شاپرک خانم دقیقا درست می گین تقریبا همه چیز بستگی داره به جزییات و مواردی که من آوردم تو کامنتم همه موارد کلی بودن که تا حالا آمدن بیرون و این جزییات که تعیین کننده هست

در ضمن تا جزییات طرح مشخص نشه به نظر من اصلا مشخص نمی شه که این طرح به نفع چه گروهی و یا به ضرر چه گروهی تمام می شه

مهسا خانم در مورد پرونده شما و 18 ماه و سرعت گرفتن احتمالی... و هر مورد دیگه ای که وجود داشته باشه واقعا تا بیرون امدن طرح باید منتظر بمونیم .
چون خود من 2-3 تا برداشت از اون کامنت خبر قبلی خودم در مورد گروه F4 ها و حتی F3های بالای 31 سال داشتم....

در ضمن سوال شما رو و موارد مربوط به گروه F3 ها و F4 ها رو توی یکی از سایت های وکلایی آمریکا پرسیدم و به محض گرفتن جواب و برداشت اون وکلا از صحبت ها مربوط به گروه F3 ها و F4 ها رو واستون share می کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، battosai ، amir1344 ، الهه سابق
ممنونم آقا نیما .امیدوارک کار تون هرچه سریعتر درست بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، الهه سابق ، amir2640 ، نیما6446
(2013-04-17 ساعت 14:51)مهسا20132013 نوشته:  دوستان میشه بگید بالاخره تکلیف f4 چی مشه؟ ما برامون ژانویه2003 اقدام شده تقریبا 10ساله.امکان داره که طبق طرح جدید حذف بشیم؟یا امکانش هست قبل از این 18 ماه که می گن دوباره پرونده گروهf4 سرعت بگیره؟ممنون می شم که پاسخ بدید.
راستی یه سئوال دیگه.ما سال 2003 نامه ای داشتیم که با wac شروی میشد .تو سال 2010 هم نامه که گرفتم تحت عنوان NVC که با ANK شروع می شه .مشه لطفا بگید نامه دوم به چه درد میخوره؟؟؟؟

مهسا اون نامه دومی توش کیس نامبر هست و pd میشه بگی pd چه سالی هست بعدش برو تو این سایت ببین http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html برای f4 تا کجا پیش رفته به طور مثال Upcoming month's visa bulletin می 2013 روبزن تو صفحه یه ذره بیا پاینتر یه جدول هست f4 رو ببین زده 1 می 2001 پس هنوز دو سال دیگه مونده تا پرونده شما کارنت بشه . سوالی بود در خدمتم ...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، amir2640

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان