موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-18 ساعت 13:08)نیما6446 نوشته: سلام به همه دوستان مهاجرسرا
اولا از بابت پیشرفت ویزا بولتن واسه تمام گروه ها خیلی خوشحالم
تبریک بابت تمام کسانی که کارنت شدن و اونایی که رفتن واسه مصاحبه و اونایی که ویزا گرفتن
دوستان هنوزم اخبار Immigration Reform رو هر از گاهی دنبال میکنم. خیلی Tweet وار بخوام واستون بگم چه خبره....
طرح تو سنا هست ... باید 60 تا رای بیاره از 100 نفر تا تصویب بشه بره کنگره.... دموکرات ها گفته بودن که با 70 رای تصویبش می کنن تو سنا... بعد از گذشت چند ماه هنوز 60 رای هم نتونستن جمع کنن... بزرگترین و مهمترین فرد نویسنده طرح U.S. Senator for Florida, Marco Rubio درخواست کرده که یا تغییراتی در طرح در مورد امن کردن مرزهایی آمریکا و enforcement کردن قوانین باید تو طرح ایجاد بشه وگرنه از طرح می کشه بیرون.... سناتورهای دموکرات سنا گفتن در صورت تغییر این قسمت اونا از طرح می کشن بیرون... رئیس سنا Harry Reid گفته طرح هر بلایی که بخواد سرش بیاد چه قبول چه رد بشه تا قبل از 4 جولای تو سنا رای گیریش می کنن( کمتر از 2 هفته دیگه )....نمایندگان جمهوری خواه آمریکا توی کنگره که اکثریت رو دارن قول دادن که حتی 1% هم این طرح رو در صورت تصویب در سنا در کنگره نمی زارن رای بیاره و حتی نمی زارن تو کنگره مطرح بشه و رای گیری بشه (طبق قوانین مجلس نمایندگان آمریکا چون اکثریت رو دارن قدرت این کار رو دارن).... مشکل سر ویزاهای خانوادگی و این حرف ها نیست و مشکل اصلی در مورد ویزاهای کار خصوصا Low Skilled Worker ها و تصمیم در مورد تکلیف 11 میلیون مهاجر غیر قانونیه
نکته آخر هم اینکه امکان قانون شدن این طرح در حال حاضر 0%
مگر اینکه با تغییرات خیلی خیلی زیاد توی طرح و شاید تقریبا بشه گفت یه طرح کاملا جدید هم سنا و هم کنگره بهش رای بدن
بنابراین دوستان نه نگران نه ناراحت و نه خوشحال از بابت طرح نباشن چون فعلا که همه چی در همه و تازه اصلا معلوم نیست آخر کار اگه (اگه!) طرحی بخواد تصویب بشه و قانون بشه اصلا چی توش باشه
امیدوارم ویزا بولتن های بعدی هم شامل پیشرفت واسه همه گروه ها باشه اونم از نوع زیادش
سلام نیما جان اگر پست شماره ی 1043 و 1045 رو بخونید میبینید که این طرح توی سنا فکر میکنم تصویب شده هم توی هیئت قضایی سنا وهم توی خود سنا اگر اشتباه میکنم بگید ممنون میشم
PD: 28 dec 2012
case: f2b
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-18 ساعت 16:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-18 ساعت 16:03 توسط نیما6446.)
دوست عزیز maral bastani
واسه اینکه یه قانون توی سنا آمریکا (یا کنگره) به تصویب برسه باید مراحل زیر رو طی کنه
اولا: توسط یک یا چند نماینده سنا و یا رئیس جمهور نوشته بشه
2وم: توسط رئیس سنا (کنگره) و با اجازه اون اجازه ادامه روندش رو می ده
3وم: به تمامی نمایندگان سنا (کنگره) داده بشه برای مدت زمانی که روش مطالعه کنن و ایراداش رو بگیرن
4وم: طرح با توجه به موضوعش به یکی از کمیسیون های مخصوص می ره تا در موردش نظر بدن و رای گیری بشه و از نظر اکثریت اعضای اون کمیسیون که آیا این مشکل قانونی یا ایرادی نداره و طرح اجازه مطرح شدن توی سنا (کنگره) رو اصلا داره یا نه؟؟؟
در مورد Immigration Reform این طرح به کمیسیون قضایی سنا رفت و همون جوری که دیدم بعضی از دوستان اشاره کرده بودن با 13 رای موافق و 5 رای مخالف به تصویب رسد ( علت تصویبش هم این بود که اکثر کمیسیون قضایی سنا رو تو سنا دموکرات ها تشکیل دادن)
4وم: وقتی توی کمیسیون قضایی سنا رای آورد میره توی صحن علنی سنا و یه رای گیری می شه از 100 سناتور که آیا روند این طرح تا مرحله رای گیری نهایی همین جا متوقف بشه یا ادامه پیدا کنه ( دوست عزیزی که توی پست های شماره ی 1043 و 1045 گفته بودن... مربوط به این مرحله هست که 84 سناتور به ادامه این طرح نظر مثبت دادن نه به تصویب طرح ) این دو مورد رو با هم اشتباه نگیرین
5وم: نمایندگانی که با طرح اصلی مشکل دارن یه سری نظراتی رو می دن که توی طرح اضافه یا کم می شه و هر نظر توی این مرحله باید تو کل سنا مطرح بشه و رای گیری بشه و هر نظری که بالای 60 رای بیاره به طرح اضافه می شه و طرح اصلی تغییر می کنه. این مرحله از یه هفته تا دو ماه یا بیشتر ممکنه طول بکشه
6وم:وقتی مرحله 5 تمام شد یه تاریخ تعیین می شه که طرح واسه رای گیری نهایی بره و یه بار در موردش رای گیری می شه اگه 60 تا مثبت که تصویب میشه و تازه می ره کنگره و زیر 60 رای مثبت در رای گیری نهایی باعث رد شدن اون طرح واسه همیشه می شه
الان Immigration Reform توی سنا توی مرحله 5وم
و در مورد کنگره هم که دقیقا همین مراحل رو داره با این تفاوت که در مورد Immigration Reform در کنگره جمهوری خواهان نظرشون اینه که این طرح حتی از مرحله 2وم و 3وم و 4وم بیرون نمی آد که به مراحل بعدی و حتی رای گیری نهایی برسه (رئیس کنگره John Boehne گفته اگه این طرح حتی اگه توی سنا تصویب بشه توی کنگره مطرحش نمی کنم و طرح مهاجرتی خودمون رو می آریم و کمیته قضایی کنگره که برعکس کمیته قضایی سنا اکثرا جمهوری خواه هستن گفتن اگه این طرح حتی در کنگره مطرح هم بشه از کمیته قضایی کنگره رد نمی شه...
این داستان سر درازی رو داره.... خیلی سعی کردم به ساده ترین زبان این مراحل رو توضیح بدم. امیدوارم اطلاعاتم واستون مفید باشه
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-18 ساعت 16:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-18 ساعت 16:24 توسط amir2640.)
ممنون نیما جان از اطلاعات خوبتون
واقعا دارن اعصاب ملت رو با این اقداماتشون خورد میکنن هر روز یه چیزی میگن اینا ظاهرا تکلیفشون با خودشون هم مشخص نیست چه برسه با بقیه ...
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر ABD2010
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سلام اگر هم هیچ اتفاقی نیوفته دوستان امیدشون رو برای دادگاه عالی age out از دست ندن . حداقل برای افرادی که قبلن پرونده مهاجرتی داشتن .
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-18 ساعت 13:18)saba.m نوشته: دوستان عزیز سلام
سوالی که برام پیش اومده اینه که من هنوز مدارک نهاییم رو نفرستاده بودم که تو ویزا بولتن اپرو شدم الان مدارک نهاییم رو فرستادم باید منتظر نامه مصاحبه باشم یا نامه تکمیل مدارک ؟ به نظرتون زمان مصاحبه برای من و بقیه دوستان مثل من که هنوز به مرحله تکمیل مدارک نرسیدن ولی تو بولتن اپرو شدن به چه صورتیه ؟
ممنون
هیچ کس نمی دونه ؟
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-18 ساعت 16:02)نیما6446 نوشته: دوست عزیز maral bastani
واسه اینکه یه قانون توی سنا آمریکا (یا کنگره) به تصویب برسه باید مراحل زیر رو طی کنه
اولا: توسط یک یا چند نماینده سنا و یا رئیس جمهور نوشته بشه
2وم: توسط رئیس سنا (کنگره) و با اجازه اون اجازه ادامه روندش رو می ده
3وم: به تمامی نمایندگان سنا (کنگره) داده بشه برای مدت زمانی که روش مطالعه کنن و ایراداش رو بگیرن
4وم: طرح با توجه به موضوعش به یکی از کمیسیون های مخصوص می ره تا در موردش نظر بدن و رای گیری بشه و از نظر اکثریت اعضای اون کمیسیون که آیا این مشکل قانونی یا ایرادی نداره و طرح اجازه مطرح شدن توی سنا (کنگره) رو اصلا داره یا نه؟؟؟
در مورد Immigration Reform این طرح به کمیسیون قضایی سنا رفت و همون جوری که دیدم بعضی از دوستان اشاره کرده بودن با 13 رای موافق و 5 رای مخالف به تصویب رسد ( علت تصویبش هم این بود که اکثر کمیسیون قضایی سنا رو تو سنا دموکرات ها تشکیل دادن)
4وم: وقتی توی کمیسیون قضایی سنا رای آورد میره توی صحن علنی سنا و یه رای گیری می شه از 100 سناتور که آیا روند این طرح تا مرحله رای گیری نهایی همین جا متوقف بشه یا ادامه پیدا کنه ( دوست عزیزی که توی پست های شماره ی 1043 و 1045 گفته بودن... مربوط به این مرحله هست که 84 سناتور به ادامه این طرح نظر مثبت دادن نه به تصویب طرح ) این دو مورد رو با هم اشتباه نگیرین
5وم: نمایندگانی که با طرح اصلی مشکل دارن یه سری نظراتی رو می دن که توی طرح اضافه یا کم می شه و هر نظر توی این مرحله باید تو کل سنا مطرح بشه و رای گیری بشه و هر نظری که بالای 60 رای بیاره به طرح اضافه می شه و طرح اصلی تغییر می کنه. این مرحله از یه هفته تا دو ماه یا بیشتر ممکنه طول بکشه
6وم:وقتی مرحله 5 تمام شد یه تاریخ تعیین می شه که طرح واسه رای گیری نهایی بره و یه بار در موردش رای گیری می شه اگه 60 تا مثبت که تصویب میشه و تازه می ره کنگره و زیر 60 رای مثبت در رای گیری نهایی باعث رد شدن اون طرح واسه همیشه می شه
الان Immigration Reform توی سنا توی مرحله 5وم
و در مورد کنگره هم که دقیقا همین مراحل رو داره با این تفاوت که در مورد Immigration Reform در کنگره جمهوری خواهان نظرشون اینه که این طرح حتی از مرحله 2وم و 3وم و 4وم بیرون نمی آد که به مراحل بعدی و حتی رای گیری نهایی برسه (رئیس کنگره John Boehne گفته اگه این طرح حتی اگه توی سنا تصویب بشه توی کنگره مطرحش نمی کنم و طرح مهاجرتی خودمون رو می آریم و کمیته قضایی کنگره که برعکس کمیته قضایی سنا اکثرا جمهوری خواه هستن گفتن اگه این طرح حتی در کنگره مطرح هم بشه از کمیته قضایی کنگره رد نمی شه...
این داستان سر درازی رو داره.... خیلی سعی کردم به ساده ترین زبان این مراحل رو توضیح بدم. امیدوارم اطلاعاتم واستون مفید باشه
نیما حان ممنونم از توضیحات کاملت. الآن به خوبی متوجه شدم
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-19 ساعت 00:36)alisarvareharchiabi نوشته: سلام اگر هم هیچ اتفاقی نیوفته دوستان امیدشون رو برای دادگاه عالی age out از دست ندن . حداقل برای افرادی که قبلن پرونده مهاجرتی داشتن .
آخه اون دادگاه هم که هنوز رو هواست نتیجش علی جان نه من( بعد از 6 ماه که اقدام کردم) نه شما هیچکدوم هنوز priority date خانوادمون رو نگرفتیم
رتبه:
5
6 تشکر در 6 ارسال
(2013-06-19 ساعت 00:36)alisarvareharchiabi نوشته: سلام اگر هم هیچ اتفاقی نیوفته دوستان امیدشون رو برای دادگاه عالی age out از دست ندن . حداقل برای افرادی که قبلن پرونده مهاجرتی داشتن .
علی جان ممنون برای امیدت
اطلاعات دقیق تری هم هست در مورد این دادگاه؟
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه: 14Sep2015 - ویزا : یکضرب
همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر، از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید متشکرم
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سلام صبح به خیر . خانوم مارال همچین چیزی هم نیست که رو هوا باشه . امیدم خیلی بیشتر هست تا این ریفورم جدید .
به هر حال شکایت شده و همینجوری الکی نیست که بره رو هوا مثل اینجا نیست که آدم رو اذیت کنن . دادگاه عالی تا اینجایی که من فهمیدم رو پرونده های مختلفی کار میکنه مثلن چند سال پیش یه قانونی رفت تو دادگاه عالی دارن حالا رو اون موضوع کار میکنن ... بالاخره که تا 1 یا 2 سال دیگه حتمن این قضیه رو بررسی میکنن .
خیلی از وکیل ها هم فشار آوردن که زودتر این کار انجام بشه . اغلب دادگاه های ایالتی هم به نفع ما هستن . امید رو نباید از دست داد . یه خبر هم بدم دوستان وکیل هم نامه زده که بالاخره چی شد؟ اونها هم زدن داریم بررسی میکنیم . در مورد priority date همونطور که کیس نامبر رو مثل آب خوردن اینا عوض کردن شما مطمئن باشید در صورت تایید... pd قدیم رو اجرا میکنن. پس برای چی بود که میگفتن این قانون اومد سریع فایل باز کنید . پس وکیل گرفتیم که چی بشه .
این ریفورم جدید حالا حالاها کار داره . اما این دادگاه عالی من خیلی خوشبینم .
موضوعها: 2
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
علی جان خبری شد به ما هم خبر بده
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-20 ساعت 08:45)alisarvareharchiabi نوشته: سلام صبح به خیر . خانوم مارال همچین چیزی هم نیست که رو هوا باشه . امیدم خیلی بیشتر هست تا این ریفورم جدید .
به هر حال شکایت شده و همینجوری الکی نیست که بره رو هوا مثل اینجا نیست که آدم رو اذیت کنن . دادگاه عالی تا اینجایی که من فهمیدم رو پرونده های مختلفی کار میکنه مثلن چند سال پیش یه قانونی رفت تو دادگاه عالی دارن حالا رو اون موضوع کار میکنن ... بالاخره که تا 1 یا 2 سال دیگه حتمن این قضیه رو بررسی میکنن .
خیلی از وکیل ها هم فشار آوردن که زودتر این کار انجام بشه . اغلب دادگاه های ایالتی هم به نفع ما هستن . امید رو نباید از دست داد . یه خبر هم بدم دوستان وکیل هم نامه زده که بالاخره چی شد؟ اونها هم زدن داریم بررسی میکنیم . در مورد priority date همونطور که کیس نامبر رو مثل آب خوردن اینا عوض کردن شما مطمئن باشید در صورت تایید... pd قدیم رو اجرا میکنن. پس برای چی بود که میگفتن این قانون اومد سریع فایل باز کنید . پس وکیل گرفتیم که چی بشه .
این ریفورم جدید حالا حالاها کار داره . اما این دادگاه عالی من خیلی خوشبینم .
ممنونم علی جان با حرفات بمن هم حس خوبی دادی
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-18 ساعت 14:52)maral bastani نوشته: (2013-06-18 ساعت 13:08)نیما6446 نوشته: سلام به همه دوستان مهاجرسرا
اولا از بابت پیشرفت ویزا بولتن واسه تمام گروه ها خیلی خوشحالم
تبریک بابت تمام کسانی که کارنت شدن و اونایی که رفتن واسه مصاحبه و اونایی که ویزا گرفتن
دوستان هنوزم اخبار Immigration Reform رو هر از گاهی دنبال میکنم. خیلی Tweet وار بخوام واستون بگم چه خبره....
طرح تو سنا هست ... باید 60 تا رای بیاره از 100 نفر تا تصویب بشه بره کنگره.... دموکرات ها گفته بودن که با 70 رای تصویبش می کنن تو سنا... بعد از گذشت چند ماه هنوز 60 رای هم نتونستن جمع کنن... بزرگترین و مهمترین فرد نویسنده طرح U.S. Senator for Florida, Marco Rubio درخواست کرده که یا تغییراتی در طرح در مورد امن کردن مرزهایی آمریکا و enforcement کردن قوانین باید تو طرح ایجاد بشه وگرنه از طرح می کشه بیرون.... سناتورهای دموکرات سنا گفتن در صورت تغییر این قسمت اونا از طرح می کشن بیرون... رئیس سنا Harry Reid گفته طرح هر بلایی که بخواد سرش بیاد چه قبول چه رد بشه تا قبل از 4 جولای تو سنا رای گیریش می کنن( کمتر از 2 هفته دیگه )....نمایندگان جمهوری خواه آمریکا توی کنگره که اکثریت رو دارن قول دادن که حتی 1% هم این طرح رو در صورت تصویب در سنا در کنگره نمی زارن رای بیاره و حتی نمی زارن تو کنگره مطرح بشه و رای گیری بشه (طبق قوانین مجلس نمایندگان آمریکا چون اکثریت رو دارن قدرت این کار رو دارن).... مشکل سر ویزاهای خانوادگی و این حرف ها نیست و مشکل اصلی در مورد ویزاهای کار خصوصا Low Skilled Worker ها و تصمیم در مورد تکلیف 11 میلیون مهاجر غیر قانونیه
نکته آخر هم اینکه امکان قانون شدن این طرح در حال حاضر 0%
مگر اینکه با تغییرات خیلی خیلی زیاد توی طرح و شاید تقریبا بشه گفت یه طرح کاملا جدید هم سنا و هم کنگره بهش رای بدن
بنابراین دوستان نه نگران نه ناراحت و نه خوشحال از بابت طرح نباشن چون فعلا که همه چی در همه و تازه اصلا معلوم نیست آخر کار اگه (اگه!) طرحی بخواد تصویب بشه و قانون بشه اصلا چی توش باشه
امیدوارم ویزا بولتن های بعدی هم شامل پیشرفت واسه همه گروه ها باشه اونم از نوع زیادش
سلام نیما جان اگر پست شماره ی 1043 و 1045 رو بخونید میبینید که این طرح توی سنا فکر میکنم تصویب شده هم توی هیئت قضایی سنا وهم توی خود سنا اگر اشتباه میکنم بگید ممنون میشم
نیما جان سلام ممنون از پست هایی که میگذارید ولی من فکر کنم اگر رئیس جمهور آمریکا هم این طرح را قبول کنه شما باز هم منفی مینویسید و قبول ندارید . نمی دونم چند سالتونه فقط میدونم با این نظر منفی به زندگی نگاه کردن شما را در آینده دچار مشکل میکنه !!!!!!!!!! به هر حال امیدوارم از حرف هایم ناراحت نشید و در زندگی موفق باشید.
Category : F4
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-23 ساعت 13:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-23 ساعت 14:06 توسط نیما6446.)
با سلام به تمام دوستان مهاجر سرا
دوست عزیز سیامک ع
قبل از هر چیز از بابت نظرتون و لطفتون سپاسگذارم
من 28 سالمه... مهندس مکانیک هستم و حدود 11 ساله که مدرس زبان انگلیسی هستم و حدود 3 ساله زبان فرانسه
دلیل گفتن خط بالا این بود که به این نکته اشاره کنم
من بر خلاف اکثریت بچه های توی این پروسه خانوادگی خواهر بزرگتر و برادری داشتم که متولد آمریکا هستن.... به راحتی اونا می تونستن واسه پدر و مادر تقاضا بدن... من زیر 21 ساله خیلی راحت تر به نتیجه برسم.....وووووووووووووووووووووو 1001 راه دیگه که فعلا واسه رسیدن به آمریکا تقدیر نبود
متاسفانه آدم هایی اطراف ما بودن که اطلاع چندانی از قوانین آمریکا نداشتن ولی ادعایی بالایی داشتن ( حتی وکیل هم شاملشون می شد) و ما هم رو حساب حرف اونا راه رو یه کوچولو اشتباهی رفتیم
از اون زمان یه درس بزرگ تو زندگیم گرفتم و اون درس هم این بود که از این به بعد خط به خط قوانین و مقررات رو خودم بخونم و بدونم و عمل کنم.... چون شاید از نظر خیلی ها خنده دار باشه ولی در مورد 2تا مورد از جمله قوانین فوت پتیشنر و پر کردن هم زمان 2فرم واسه یه نفر تو دو تا کتگوری متفاوت 3تاوکیل از جمله 2تا ایرانی و یه آمریکایی هر 3تا اشتباه گفتن
در مورد صحبت هاتون هم باید بگم که من الان دارم واسه رشته ی حقوق بین الملل تو آمریکا خودم رو آماده می کنم و مطالعه ی قوانین بیشتر واسه این موضوعه
ولی با تمام این حرف ها بعید می دونم حتی توی یه خط نظرات شخصی یا نظر منفی رو داده باشه
دوست عزیز سیامک ع تمامی صحبت های و متن های من ترجمه 100% متن انگلیسی معروف ترین روزنامه ها و خبرگزاری های دنیاست( تمام کامنت های من با لینکشونه)
من که نمی تونم به خاطر نظر شخصی خودم یا شما که موافق تصویب این قوانین هستیم بیام اینجا بگم که از 500 نماینده مجلس نمایندگان 300 تاشون با این طرح موافقن در حالی که مخالفن یا 1001 موضوع و قانون دیگه رو برعکس کنم چون به مذاق خودم یا دوستان دیگه خوش نمی آد
روزی که تو همین forum صحبت هام رو مطرح کردم در مورد تغییر قوانین تقریبا تمام دوستان گفتن حذف کردن گروه های مهاجرت خانوادگی غیر ممکنه و بعضی از دوستان دیگه پاشون رو فراتر گذاشتن گفتن ما با وکیل تماس گرفتیم و وکیل گفته اصلا ربطی به گروه های مهاجرت خانوادگی نداره و کاری به اونا ندارن...( 20 صفحه برگردین عقب تمام کامنت ها هنوز هستنشون ) و دیدیم که اتفاقا اولین تغییر در مورد گروه های مهاجرت خانوادگی و F3 , F4 اتفاق افتاد
دوست عزیز سیامک ع شما توصیتون رو به من کردین حالا نظر من اینه که
یه مقدار رو زبان کار کنین و قوانین تغییرات و اتفاقات و ... رو از منابع اصلیش بخونین و در ضمن یه سر به forum های ملیت هایی دیگه مثل شرق آسیایی ها و حتی آفریقایی ها بزنین ( فروم هاشون اکثرا انگلیسه) و ببینین که چطور منظم و با دقت زیاد تمامی قوانین رو جز به جز ( شاید بشه گفت خیلی متفاوت با اون چیزی که ما تو مهاجرسرا می بینیم) برسی می کنن و راه حل می زارن
و در آخر هم من نمی دونم که شما هم چند سالتونه ولی یادتون باشه که امید و مثبت اندیشی بدون فکر... پشتوانه... تلاش.... منطق و آینده..... یه سراب خالی بیش نیست
موفق و پیروز باشین