موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و عرض درود خدمت همه بچه های گل مهاحرسرا
من این تا1یک رو ندیده بودم ولی دیدم واقعا عالیه ...
ممنون از اطلاعات خوبتون
من یه سوال برام پیش اومده
طرحی که برای اصلاح قوانین مهاجرت داره به تصویب می رسه یا رسیده در مورد کسانی هستند که غیر قانونی به آمریکا سفر کرده اند.
من جایی در مورد اصلاح قوانین مربوط به ویزاهای خانوادگی ندیدم. آیا قرار تغییراتی تو این قوانین و مخصوصا زمان رسیدگی به پرونده ها بشه ؟
به نظرتون این جهش ناگهانی ویزا بولتن به این مسائل ربطی داره ؟ آیا رسما چیزی در این مورد اعلام کردن ؟
ممنونم از همه بچه ها ایشاا.. هرجا رو برای سکونت انتخاب می کنید اونجا شاد باشین ... (این مهمه)
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-24 ساعت 13:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-24 ساعت 13:53 توسط نیما6446.)
با سلام به تمام دوستان مهاجرسرا و hooman18968
دوست عزیز hooman18968 طرح اصلاح قوانین مهاجرت بیشتر مربوط به حدود 11 میلیون مهاجر غیر قانونی که یا به صورت غیر قانونی وارد شدن و یا بعد از اتمام ویزاشون خاک آمریکا ترک نکردن و در ضمن شامل تغییراتی در قوانین ویزاهای مهاجرت خانوادگی و ویزاهای کار Low skill , High skill می شه ( واسه اطلاعات بیشتر در مورد نحوه ی تغییر می تونین یه سر به کامنت های قبلی بزنین چون حدود 840 صفحه بازنویسی و تغییر قوانینه)
100% در صورت به تصویب رسیدن این قوانین این تغییر شامل کوتاه تر شدن مدت زمان انتظار واسه ویزاهای مهاجرتی خانوادگی و ویزاهای کار می شه
در ضمن دوست عزیز جهش ناگهانی ویزا بولتن هیچ ارتباطی به این طرح نداره. همون طوری که از اسمش پیداست این یه طرحه و هنوز هم طرحه و تا زمانی که به تصویب سنا و مجلس نمایندگان و امضای ریس جمهور نرسه قانون نیست و ضمانت اجرایی نداره
جهش ناگهانی ویزا بولتن یا ثابت بودنش و یا حتی عقب گردش واسه تمامی گروه ها تنها دلیلی که داره میزان پرونده های پر شده در اون بازه زمانی مورد نظر و تعداد ظرفیت باقی مانده واسه اون کتگوری در سالی که توش قرار داریم هست.
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام به تمام دوستان مهاجرسرا
سوالی داشتم که در رابطه با کیس های F4 است .اگر در زمان ثبت نام برای پدرم که توسط عمه ام صورت گرفته فقط ترجمه شناسنامه پدرم فرستاده شده ایا لازم بوده ترجمه شناسنامه فرزندان زیر 21 سال هم در همان زمان فرستاده میشد تا بتوانیم بعدا از قانون CSPA استفاده کنیم .چون من الان20 سالمه و میخواهم اگر لازم به فرستادن ترجمه شناسنامه ام بوده تا دیر نشده بفرستم . و یا اساسا این برای مراحله بعدی است ؟ ضمنا ثبت نام سال 2005 بوده است. ممنون میشوم اگر کسانی تجربه این کیس را داشتند مرا راهنمایی کنند.
پیروز باشید
رتبه:
5
6 تشکر در 6 ارسال
روز دوشنبه ۲۴ ژوئن ۲۰۱۳ دیوان عالی کشور آمریکا تصمیم به شنیدن پرونده مربوط به ( Child status protection act) حمایت فرزندانی که در موقع درخواست کارت سبز زیر سنّ ۲۱ سال بودهاند و در زمان مصاحبه به بالای سنّ ۲۱ سال رسیدهاند گرفته است
http://abcnews.go.com/US/wireStory/high-...cqEHLyutnX
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه: 14Sep2015 - ویزا : یکضرب
همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر، از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید متشکرم
رتبه:
5
6 تشکر در 6 ارسال
(2013-06-26 ساعت 13:23)hooman18968 نوشته: [quote='babak.n' pid='365106' dateline='1372229194']
روز دوشنبه ۲۴ ژوئن ۲۰۱۳ دیوان عالی کشور آمریکا تصمیم به شنیدن پرونده مربوط به ( Child status protection act) حمایت فرزندانی که در موقع درخواست کارت سبز زیر سنّ ۲۱ سال بودهاند و در زمان مصاحبه به بالای سنّ ۲۱ سال رسیدهاند گرفته است
http://abcnews.go.com/US/wireStory/high-...cqEHLyutnX
تشکـــــــــــــــــــــــر
آقادمت گرم .. حیف که یه دونه تشکر بیشتر نداره و الا 30 تا برات می زدم ....
دوستان هر لینک خبری تو این زمینه ها دارین بذارین تا استفاده کنیم...
من با زبان دست و پا شکسته ام اینو فهمیدم که اوباما و تمیشون دارن در مورد این قانون صحبت می کنن که باید شرایط راحتتر بشه ... جمله آخرش میگه این قانون باعث شده خیلی از خانواده ها از بچه هاشون تا آخر عمر جدا بشن ! ...
امیدوارم درست فهمیده باشم ...
در مور آقا سینا هم بگم ... اون زمان من یادمه پدرم شناسنامه های ماها رو هم به عموم داد (ترجمه شده) اگه غیر این باشه احتمال میدم هنوز شما تو کیس پدرتون وارد نشدین !!! ... باید پی گیری کنین ... منم همین مشکل رو دارم مطمئن نیستم که وراد شده یا نه ...
[/quote
خواهش میکنم هومن جان ! عزیزمی
اینطور که من متوجه شدم ! این مرحله ی اصلی برای مصوب شدن این قانون هست. قبلا مجلس سنا تایید کرده بود.
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه: 14Sep2015 - ویزا : یکضرب
همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر، از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید متشکرم
موضوعها: 2
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
تشکر از دوستان عزیز
اگر خبر جدیدی هم در زمینه تصویب و پیشرفت این قانون داشتید ما را هم بی خبر نگذارید.
باتشکر
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
آره بچه ها اگه میشه خبرها رو با لینکش بذارید.
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
این خبرایی که میگین امیگیریشن ریفورم جدید هست یا مربوط به age out دادگاه عالی؟