کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
http://www.policymic.com/articles/49629/...mmer-vacay
خوب اینجا هم میگه گه امکان داره کنگره نتونه تا 4 جولای (یعنی زمان ددلاین) تکلیف طرح رو مشخص کنه چون کنگره کی خواد بره تعطیلات ! (شمال لب دریا با مایو)
این لینک خبری نیست تفسیر یه نفره
خلاصه میگه که احتمالش زیاده بیافته بعد تعطیلات که یک ماه طول میکشه و این مسئله رو پیچیده اش می کنه !
خیله خوب وب نوردی بسته ... میرم شب بیام اینجا پر باشه از اخبار ها ؟؟؟ :d
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، bsbali
مرسی آقا هومن . زیاد امید نداشته باشین عمرن این ریفورم جدید تصویب بشه . از نیما 6446 خبری نیست .؟
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968
(2013-06-26 ساعت 10:17)sina454 نوشته:  با سلام به تمام دوستان مهاجرسرا
سوالی داشتم که در رابطه با کیس های F4 است .اگر در زمان ثبت نام برای پدرم که توسط عمه ام صورت گرفته فقط ترجمه شناسنامه پدرم فرستاده شده ایا لازم بوده ترجمه شناسنامه فرزندان زیر 21 سال هم در همان زمان فرستاده میشد تا بتوانیم بعدا از قانون CSPA استفاده کنیم .چون من الان20 سالمه و میخواهم اگر لازم به فرستادن ترجمه شناسنامه ام بوده تا دیر نشده بفرستم . و یا اساسا این برای مراحله بعدی است ؟ ضمنا ثبت نام سال 2005 بوده است. ممنون میشوم اگر کسانی تجربه این کیس را داشتند مرا راهنمایی کنند.
پیروز باشید
متاسفانه هنوز جواب منطقی برای سوالم نگرفته ام فکر میکنم منطقی این است اگر اسم همسر و فرزندان درترجمه شناسنامه متقاضی اول قید شده باشد دیگر نیازی به ترجمه شناسنامه افراد تحت تکفل در مرحله ثبت نام نمیبا شد چون در زمانی که کیس کارنت میشود مدارک لازم را خودشان میخواهند از جمله ترجمه شناسنامه ها و منطقی نیست که مثلا برای 12 یا 13 سال یا بیشتر مدارک ارسالی اولیه را نگه دارند چون کیس نامبر مان تنها اتصال ما به کل پروسه هست تا کیسمان کارنت شود .به هر حال اگر کسی از طریق F4والدینش کارنت شده ممنون میشوم مرا راهنمایی کند.
پاسخ
(2013-06-27 ساعت 19:06)sina454 نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 10:17)sina454 نوشته:  با سلام به تمام دوستان مهاجرسرا
سوالی داشتم که در رابطه با کیس های F4 است .اگر در زمان ثبت نام برای پدرم که توسط عمه ام صورت گرفته فقط ترجمه شناسنامه پدرم فرستاده شده ایا لازم بوده ترجمه شناسنامه فرزندان زیر 21 سال هم در همان زمان فرستاده میشد تا بتوانیم بعدا از قانون CSPA استفاده کنیم .چون من الان20 سالمه و میخواهم اگر لازم به فرستادن ترجمه شناسنامه ام بوده تا دیر نشده بفرستم . و یا اساسا این برای مراحله بعدی است ؟ ضمنا ثبت نام سال 2005 بوده است. ممنون میشوم اگر کسانی تجربه این کیس را داشتند مرا راهنمایی کنند.
پیروز باشید
متاسفانه هنوز جواب منطقی برای سوالم نگرفته ام فکر میکنم منطقی این است اگر اسم همسر و فرزندان درترجمه شناسنامه متقاضی اول قید شده باشد دیگر نیازی به ترجمه شناسنامه افراد تحت تکفل در مرحله ثبت نام نمیبا شد چون در زمانی که کیس کارنت میشود مدارک لازم را خودشان میخواهند از جمله ترجمه شناسنامه ها و منطقی نیست که مثلا برای 12 یا 13 سال یا بیشتر مدارک ارسالی اولیه را نگه دارند چون کیس نامبر مان تنها اتصال ما به کل پروسه هست تا کیسمان کارنت شود .به هر حال اگر کسی از طریق F4والدینش کارنت شده ممنون میشوم مرا راهنمایی کند.

دوست عزیز بهترین کار اینه که از طریق عمه اتون یا خودتون با NVC تماس بگیرین ....

چون من خودم هم این مشکل رو دارم نمی تونم کمتکون کنم

(2013-06-27 ساعت 17:32)alisarvareharchiabi نوشته:  مرسی آقا هومن . زیاد امید نداشته باشین عمرن این ریفورم جدید تصویب بشه . از نیما 6446 خبری نیست .؟

ولی اگه تصویب بشه جی میشه مگه نه ؟ Wink
به اینش فکر کردی ؟ ... Big Grin

اون پست هووورررااا ی منو داشته باش وقتی تصویب شد بر میگردیم سراغ پسته !!!
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shahabjafari
Question 
(2013-06-27 ساعت 14:41)hooman18968 نوشته:  دورد بر همه مهاجر سرایی ها

http://www.voanews.com/content/us-senate...90032.html

طبق این لینک که حدود 11 ساعت پیش این متن نوشته شده
امروز یا فردا سنا قراره با یه اکثریت خیل خیلی زیادی این طرح رو تصویب کنه
همه دموکراتها + یک سوم جمهوری خواهها اعلام کردن که از طرح حمایت می کنن ...
یکی از طرفداری طرح می گه که قوانین مهاحرت کشور واقعا افتضاحه و اینقدر سخته که همرو تشویق به مهاجرت غیر قانونی می کنه
(به عنوان نمونه ما 4.3 میلیون مهاجر خاوونداگی داریم ولی 11 میلیون مهاجر غیر قانونی دارن تو آمریکا ول می گردن !!!)
چه حرف خوبی زده واقعا ... با این قانون مزخرفشون !!! Big Grin

تعدادی از جمهوری خواههایی که مخالف بودن گفتند که مشکل اصلی سر اینه که این مرز با مکزیک رو نمیشه امن کرد ... و همش حرف مفته که امن می کنیم Big Grin ....

من هر چی از اخبار متوجه شم اینجا می ذارم شما هم اگه کمک کنید ممنون میشم
موفق باشین
آقا شما خیلی باحالی ...خدا خیرت بده ...هم آدمو می خندونی هم امید میدی...آی گل گفتی ...با این قانون مزخرفشون ....
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968 ، shahabjafari
فربونت برم "هلو-وان" جان !!!

http://www.weeklystandard.com/blogs/comp...37929.html

اینم یه جمهوری خواه بدبخت دیگه !! Big Grin
میگه طرح اصلاح مهاجرت رو عمرا تصویب کنیم ... آقای John Boehner سخنگوی کنگره آمریکا میگه عمرا این طرح تصویب بشه ! .... این تحلیل گر هم گفته نقش کلیدی رو تو تصویب این طرح همین آقای John Boehner که جمهوری خواه هستش داره !!!

ما هم همه باه دسته جمعی می گیم : ... بیشین بابا حال نداریم !!! Big Grin

تصویب نکنی از روت رد می شیم ... نفله ها ... من پام برسه آمریکا فقط به دموکراتها رای میدم پدرشون در بیاد Big Grin
یه مشت جقله مقله اومدن قانون تصویب کنن ‍‍!!! Big Grin
از روتون رد میشیم چی فکر کردین ؟‌ Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: shahabjafari
http://miami.cbslocal.com/2013/06/27/imm...ss-senate/

خوب مثل این که این طرح همین الان تو سنا با آرای 68 به 32 تصویب شد !!!!
تبریک میگم مرحله اول رو با موفقیت گذروندیم !!! ... و اما مرحله دوم:

این آقایون John Boehner و دوستان ! امروز سر تیتر خبرا بودن ... که گفته اصلا نمی ذاریم طرح به کنگره برسه از همون اولش طرح و ملغی می کنیم !!! که در ادامه اش تحلیل خبر گفته که این آقا اصلا اختیار یه همچین کاری نداره و قبلا هم به خاطر این که از حدود حودش تو کنگره تجاوز کرده مورد باز خواست قرار گرفته و بهش گفتن که دفعه بعدی اگه بچه خوبی نباشی می اندازیمت بیرون !!!! Wink (بچه پررو !!!) البته یه جا دیگه می خوندم این بچه پرور نقش کلیدی الان داره تو کنگره
حالا طبق تحلیل که تو این سایت در ادامه اخبار آورده و من تقریبا دستگیرم شده (شرمنده اگر اشتباه فهمیدم ...زبانم زیاد خوب نیست ! .. نیما جان کجایی به دادمون برسی !!!) .... میگه که تو کنگره جمهوری خواهها گیر کردن که تصویب بکنن یا نکنن قبلا قانون خشونت علیه زنان تو سنای آمریکا نیز با یه همچین آرای مثبت بالایی تصویب شده بوده و کنگره مخالفت کرده بوده .... پس این دفعه رو هم قدرتشو داره ! ... ولی مسئله اینجاست که اوباما جون و دوستان بازی خیلی جالبی رو علیه جمهوری خواهها شروع کردن و هدفشون هم رای جمع کردن برای تمامی انتخابات آینده اس ! ... جمهوری خواهها اگر این طرح رو رد کنن بسیاری از آرای اهالی Hispanic یعنی فکر کنم همون مهاجرا که اکثرشون مکزیکی هستن رو از دست میدن که این خودش صدمه بسیار بزرگیه !!!! ... از طرفی اگر تصویب بکنن خوب یه سری رای از این ور رو از دست میدن یعنی طرفدارای خودشون رو از دست میدن ... (نمی دونم چرا ؟؟؟؟ کسی فهمید به منم بگه !!) ... خلاصه جونم براتون بگه که از طرفی با تصویب این طرح جمهور خواهها می ترسن که دموکراتها کم کم بتونن کنترل کنگره رو بدست بگیرن !!! ... خلاصه کنگره هم همین طوری نیست که الان همه متفق القول باشن که رای رو نرسیده ملغی می کنن !!! ... اونجا هم کلی درگیری هست و نمی دونن باید دقیقا چی کار کنن ... ولی جالب اینجاست که این آقای اوباما و دوستان عجب سیاست مدار هایی هستن ... یه بازی برد برد رو با جمهوری خواهها شروع کردن و دارن پدرشون رو در میارن !!! ...

اینم متن گفته هاش :جان بونر :

House Speaker John Boehner (R-Ohio) said Thursday the House will not take up the Senate bill without major changes and will not pass any immigration legislation unless it has “the support of a majority of our members.”

اینجا یه نکته حالب لابه لای حرفاش می بینم !!!
که میگه این لایحه تصویب نخواهد شد مگر با تغییرات زیادی .... یعنی احتمالا تصویب بشه ولی یه قسمتهاییش ... اینم جای امید واری داره

both parties call a broken immigration system.
این جمله هم تو تفسیر ها توجه ام رو جلب کرد و اون یعنی این که هر دو جناح قبول دارن قوانین مهاجرت افتضاحه ! ..... ژس احتمال زیاد یه ریفرمی اتفاق می افته ولی کم و زیاد داره .... و من احساس می کنم که هرچه اتفاق بیافته به نفع ما خواهد بود ....
به امید خدا ...
پاسخ
تشکر کنندگان: helloeone ، Hitman908 ، sina454 ، bsbali ، shahabjafari
یعنی اگه تصویب بشه حداقل قسمت مربوط به ویزاهای خانوادگی..چه تغییری تو وضع یکی مثل من اتفاق می افته؟ من f2b هستم و priority date 2011november یعنی کی حدودا با تصویب این قانون جدید میشه وارد آمریکا شد ...؟ آیا تصویب v visa به داد ما می رسه یا مدت زمان انتظار کوتاه می شه...ای تو روحشون !!!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: shahabjafari ، hooman18968
(2013-06-28 ساعت 01:43)hooman18968 نوشته:  http://miami.cbslocal.com/2013/06/27/imm...ss-senate/

خوب مثل این که این طرح همین الان تو سنا با آرای 68 به 32 تصویب شد !!!!
تبریک میگم مرحله اول رو با موفقیت گذروندیم !!! ... و اما مرحله دوم:

این آقایون John Boehner و دوستان ! امروز سر تیتر خبرا بودن ... که گفته اصلا نمی ذاریم طرح به کنگره برسه از همون اولش طرح و ملغی می کنیم !!! که در ادامه اش تحلیل خبر گفته که این آقا اصلا اختیار یه همچین کاری نداره و قبلا هم به خاطر این که از حدود حودش تو کنگره تجاوز کرده مورد باز خواست قرار گرفته و بهش گفتن که دفعه بعدی اگه بچه خوبی نباشی می اندازیمت بیرون !!!! Wink (بچه پررو !!!) البته یه جا دیگه می خوندم این بچه پرور نقش کلیدی الان داره تو کنگره
حالا طبق تحلیل که تو این سایت در ادامه اخبار آورده و من تقریبا دستگیرم شده (شرمنده اگر اشتباه فهمیدم ...زبانم زیاد خوب نیست ! .. نیما جان کجایی به دادمون برسی !!!) .... میگه که تو کنگره جمهوری خواهها گیر کردن که تصویب بکنن یا نکنن قبلا قانون خشونت علیه زنان تو سنای آمریکا نیز با یه همچین آرای مثبت بالایی تصویب شده بوده و کنگره مخالفت کرده بوده .... پس این دفعه رو هم قدرتشو داره ! ... ولی مسئله اینجاست که اوباما جون و دوستان بازی خیلی جالبی رو علیه جمهوری خواهها شروع کردن و هدفشون هم رای جمع کردن برای تمامی انتخابات آینده اس ! ... جمهوری خواهها اگر این طرح رو رد کنن بسیاری از آرای اهالی Hispanic یعنی فکر کنم همون مهاجرا که اکثرشون مکزیکی هستن رو از دست میدن که این خودش صدمه بسیار بزرگیه !!!! ... از طرفی اگر تصویب بکنن خوب یه سری رای از این ور رو از دست میدن یعنی طرفدارای خودشون رو از دست میدن ... (نمی دونم چرا ؟؟؟؟ کسی فهمید به منم بگه !!) ... خلاصه جونم براتون بگه که از طرفی با تصویب این طرح جمهور خواهها می ترسن که دموکراتها کم کم بتونن کنترل کنگره رو بدست بگیرن !!! ... خلاصه کنگره هم همین طوری نیست که الان همه متفق القول باشن که رای رو نرسیده ملغی می کنن !!! ... اونجا هم کلی درگیری هست و نمی دونن باید دقیقا چی کار کنن ... ولی جالب اینجاست که این آقای اوباما و دوستان عجب سیاست مدار هایی هستن ... یه بازی برد برد رو با جمهوری خواهها شروع کردن و دارن پدرشون رو در میارن !!! ...

اینم متن گفته هاش :جان بونر :

House Speaker John Boehner (R-Ohio) said Thursday the House will not take up the Senate bill without major changes and will not pass any immigration legislation unless it has “the support of a majority of our members.”

اینجا یه نکته حالب لابه لای حرفاش می بینم !!!
که میگه این لایحه تصویب نخواهد شد مگر با تغییرات زیادی .... یعنی احتمالا تصویب بشه ولی یه قسمتهاییش ... اینم جای امید واری داره

both parties call a broken immigration system.
این جمله هم تو تفسیر ها توجه ام رو جلب کرد و اون یعنی این که هر دو جناح قبول دارن قوانین مهاجرت افتضاحه ! ..... ژس احتمال زیاد یه ریفرمی اتفاق می افته ولی کم و زیاد داره .... و من احساس می کنم که هرچه اتفاق بیافته به نفع ما خواهد بود ....
به امید خدا ...

آقا با حالی !!!!!!!!!! یوقت دیدی خدا به خاطر روی گل شما و اخلاق خوب شما این کارو راه انداخت.........وضعی داریم ما تو این بلاتکلیفی......یا بشکند یا بگذرد کشتی در این گردابها.......انشاالله که بگذرد......یه دعای دسته جمعی هم بکنیم یوقت دیدی گرفت....
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shahabjafari ، hooman18968
دوستان مثل اینکه زدن تو خط تصویب کردن
تا الان ازدواج همجنس گرا ها و دادن کارت سبز به اونها در کالیفرنیا تصویب شد
همین هم نمیدادن
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968 ، derakhtekhatereh
با سلام به تمام دوستان عزیز مهاجرسرا و hooman18968 عزیز که همه خبرها رو خیلی کامل تو کامنتاش گفت (با زبان آمیخته با طنز) و دیگه حرفی رو واسه گفتن من باقی... ممنونم hooman18968

طرح تصویب شد 68 به 32 در حالی که دموکرات ها می خواستن با 70 رای تصویبش کن ولی به هر حال تصویب شد با اکثریت تو سنا
فقط در مور اون نکته ای که گفته بودین John Boehner ریس مجلس نمایندگان قدرت این رو نداره که بخواد جلوی مطرح شدن طرح رو بگیره... ولی این مورد کاملا اشتباست و اون دارای همچین قدرتی هست در همون ابتدای کار البته اگه بخواد ازش استفاده کنه

حالا که تو صفحه ویزا بولتن مطلب می نویسیم یه نکته راجب این طرح و ویزا بولتن یادم اومد که بگم
راستش به نظر شخصی من این طرح فقط و فقط واسه مکزیکی ها نوشته شده و کوچکترین توجهی هم به ما یا هیچ ملیت دیگه ای نشده تو این طرح . چون آمریکا افتاده دست دموکرات هایی که ( با این که شخصا خودم طرفدار دموکرات ها هستم ) که فقط حقوق و قوانین رو تو مکزیکی ها و ازدواج همجنس بازها دیدن... انگار نه انگار که بیش از 50 میلیون نفر تو آمریکا بیمه ندارن و 4 میلیون نفر آدم عمر خودشون رو یه دهه یا دو دهه گذاشتن رو مهاجرت از طریق قانونی بعدش آقایون یادشون به 11 میلیون تا 20 میلیون آدم های زحمت کشی!!!! افتاده که غیر قانونی اومدن همه نوع خلاف و کارم کردن و حالا به عنوان پاداش بهشون می خوان سیتیزنی آمریکا رو بدن ( واقعا از قدیم می گفتن آمریکا سرزمین رویاهاست دروغ نمی گفتن )

به عنوان مثال یه نگاه به cap هر کشور تو ویزاهای خانوادگی بندازین که طبق قانون الان 7% و اگه قانون جدید تصویب بشه می شه 15% (یه Search تو اینترنت کنید خودتون مفهوم این افزایش رو می بینین یعنی چه فاجعه ایی)
و تفسیر این جمله یعنی 1 تا 2 سال ( حداقل ) اضافه شدن مدت انتظار واسه مهاجران ویزاهای خانوادگی واسه ایرانی ها مثل ماها (البته اگه اگه تغییرات مثبتی که قراره توش باشه رو فاکتور بگیریم)

فقط امیدوارم حداقل به عمر ماها و تمام کسانی که تو صف مهاجرت خانوادگی آمریکا هستن نرسه که ببینیم دارن قانونی رو تصویب می کنن که اسم آمریکا از ایالات متحده آمریکا به ایالات متحده مکزیک تغییر بدن چون با این سرعت زادو ولد و مهاجرت غیر قانونی مکزیکی این اتفاق خیلی بعید و دور از ذهن نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، bsbali ، shahabjafari ، battosai ، hooman18968 ، Saeedv13 ، hamid87
(2013-06-28 ساعت 10:51)babak.n نوشته:  دوستان مثل اینکه زدن تو خط تصویب کردن
تا الان ازدواج همجنس گرا ها و دادن کارت سبز به اونها در کالیفرنیا تصویب شد
همین هم نمیدادن

اه ه ه.....مرده شور ببره این هم جنس بازها رو...همین مونده بود اینها بپرن وسط از آب گل آلود ماهی بگیرن .........ببینیم ته داستان چیزی دست مارو هم میگیره یا نه....این طور که پیش میره دارن به همه یک حالی میدنااااااااااا !!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968 ، bsbali
(2013-06-27 ساعت 15:35)hooman18968 نوشته:  http://www.policymic.com/articles/49629/...mmer-vacay
خوب اینجا هم میگه گه امکان داره کنگره نتونه تا 4 جولای (یعنی زمان ددلاین) تکلیف طرح رو مشخص کنه چون کنگره کی خواد بره تعطیلات ! (شمال لب دریا با مایو)
این لینک خبری نیست تفسیر یه نفره
خلاصه میگه که احتمالش زیاده بیافته بعد تعطیلات که یک ماه طول میکشه و این مسئله رو پیچیده اش می کنه !
خیله خوب وب نوردی بسته ... میرم شب بیام اینجا پر باشه از اخبار ها ؟؟؟ :d

هومن جان داداش دمت گرم که اخبارها رو دنبال میکنی و لینکشون رو میذاری.
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

پاسخ
(2013-06-28 ساعت 11:04)نیما6446 نوشته:  با سلام به تمام دوستان عزیز مهاجرسرا و hooman18968 عزیز که همه خبرها رو خیلی کامل تو کامنتاش گفت (با زبان آمیخته با طنز) و دیگه حرفی رو واسه گفتن من باقی... ممنونم hooman18968

طرح تصویب شد 68 به 32 در حالی که دموکرات ها می خواستن با 70 رای تصویبش کن ولی به هر حال تصویب شد با اکثریت تو سنا
فقط در مور اون نکته ای که گفته بودین John Boehner ریس مجلس نمایندگان قدرت این رو نداره که بخواد جلوی مطرح شدن طرح رو بگیره... ولی این مورد کاملا اشتباست و اون دارای همچین قدرتی هست در همون ابتدای کار البته اگه بخواد ازش استفاده کنه

حالا که تو صفحه ویزا بولتن مطلب می نویسیم یه نکته راجب این طرح و ویزا بولتن یادم اومد که بگم
راستش به نظر شخصی من این طرح فقط و فقط واسه مکزیکی ها نوشته شده و کوچکترین توجهی هم به ما یا هیچ ملیت دیگه ای نشده تو این طرح . چون آمریکا افتاده دست دموکرات هایی که ( با این که شخصا خودم طرفدار دموکرات ها هستم ) که فقط حقوق و قوانین رو تو مکزیکی ها و ازدواج همجنس بازها دیدن... انگار نه انگار که بیش از 50 میلیون نفر تو آمریکا بیمه ندارن و 4 میلیون نفر آدم عمر خودشون رو یه دهه یا دو دهه گذاشتن رو مهاجرت از طریق قانونی بعدش آقایون یادشون به 11 میلیون تا 20 میلیون آدم های زحمت کشی!!!! افتاده که غیر قانونی اومدن همه نوع خلاف و کارم کردن و حالا به عنوان پاداش بهشون می خوان سیتیزنی آمریکا رو بدن ( واقعا از قدیم می گفتن آمریکا سرزمین رویاهاست دروغ نمی گفتن )

به عنوان مثال یه نگاه به cap هر کشور تو ویزاهای خانوادگی بندازین که طبق قانون الان 7% و اگه قانون جدید تصویب بشه می شه 15% (یه Search تو اینترنت کنید خودتون مفهوم این افزایش رو می بینین یعنی چه فاجعه ایی)
و تفسیر این جمله یعنی 1 تا 2 سال ( حداقل ) اضافه شدن مدت انتظار واسه مهاجران ویزاهای خانوادگی واسه ایرانی ها مثل ماها (البته اگه اگه تغییرات مثبتی که قراره توش باشه رو فاکتور بگیریم)

فقط امیدوارم حداقل به عمر ماها و تمام کسانی که تو صف مهاجرت خانوادگی آمریکا هستن نرسه که ببینیم دارن قانونی رو تصویب می کنن که اسم آمریکا از ایالات متحده آمریکا به ایالات متحده مکزیک تغییر بدن چون با این سرعت زادو ولد و مهاجرت غیر قانونی مکزیکی این اتفاق خیلی بعید و دور از ذهن نیست

سلام آقا نیما آخرشو بگو بالاخره خوبه تصویب بشه یا نه ... دادگاه عالی برای ازدواج ..... تموم شده . حالا دارن age out رو بررسی میکنن این تصویب میشه .
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968 ، bsbali ، shahabjafari
سلا به همگی دوستان ممنونم از لطفتون.
اقا نیما یا دوستان دیگه چند تانکته رو اگه به من توضیح بدین ممنون میشم.
1- این قانون اگه تصویب بشه برای ما بچه ها پدر و مادرمون تو لیست f4 هستن بد میشه یا بهتر ؟
2 age out چه تغییری می کنه ؟
3- سرعت ویزا بولتن افزایش پیدا می کنه یا کاهش ؟

من خودم دارم میگردم ولی چیزی پیدا نمی کنم
تو صفحات قبلی خونده بودم که در همه موارد می خواد اوضاع خیلی بهتر بشه !
ممنوم
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shahabjafari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان