موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی آقا هومن . زیاد امید نداشته باشین عمرن این ریفورم جدید تصویب بشه . از نیما 6446 خبری نیست .؟
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی اگه تصویب بشه حداقل قسمت مربوط به ویزاهای خانوادگی..چه تغییری تو وضع یکی مثل من اتفاق می افته؟ من f2b هستم و priority date 2011november یعنی کی حدودا با تصویب این قانون جدید میشه وارد آمریکا شد ...؟ آیا تصویب v visa به داد ما می رسه یا مدت زمان انتظار کوتاه می شه...ای تو روحشون !!!!!!!
رتبه:
5
6 تشکر در 6 ارسال
دوستان مثل اینکه زدن تو خط تصویب کردن
تا الان ازدواج همجنس گرا ها و دادن کارت سبز به اونها در کالیفرنیا تصویب شد
همین هم نمیدادن
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه: 14Sep2015 - ویزا : یکضرب
همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر، از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید متشکرم
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به تمام دوستان عزیز مهاجرسرا و hooman18968 عزیز که همه خبرها رو خیلی کامل تو کامنتاش گفت (با زبان آمیخته با طنز) و دیگه حرفی رو واسه گفتن من باقی... ممنونم hooman18968
طرح تصویب شد 68 به 32 در حالی که دموکرات ها می خواستن با 70 رای تصویبش کن ولی به هر حال تصویب شد با اکثریت تو سنا
فقط در مور اون نکته ای که گفته بودین John Boehner ریس مجلس نمایندگان قدرت این رو نداره که بخواد جلوی مطرح شدن طرح رو بگیره... ولی این مورد کاملا اشتباست و اون دارای همچین قدرتی هست در همون ابتدای کار البته اگه بخواد ازش استفاده کنه
حالا که تو صفحه ویزا بولتن مطلب می نویسیم یه نکته راجب این طرح و ویزا بولتن یادم اومد که بگم
راستش به نظر شخصی من این طرح فقط و فقط واسه مکزیکی ها نوشته شده و کوچکترین توجهی هم به ما یا هیچ ملیت دیگه ای نشده تو این طرح . چون آمریکا افتاده دست دموکرات هایی که ( با این که شخصا خودم طرفدار دموکرات ها هستم ) که فقط حقوق و قوانین رو تو مکزیکی ها و ازدواج همجنس بازها دیدن... انگار نه انگار که بیش از 50 میلیون نفر تو آمریکا بیمه ندارن و 4 میلیون نفر آدم عمر خودشون رو یه دهه یا دو دهه گذاشتن رو مهاجرت از طریق قانونی بعدش آقایون یادشون به 11 میلیون تا 20 میلیون آدم های زحمت کشی!!!! افتاده که غیر قانونی اومدن همه نوع خلاف و کارم کردن و حالا به عنوان پاداش بهشون می خوان سیتیزنی آمریکا رو بدن ( واقعا از قدیم می گفتن آمریکا سرزمین رویاهاست دروغ نمی گفتن )
به عنوان مثال یه نگاه به cap هر کشور تو ویزاهای خانوادگی بندازین که طبق قانون الان 7% و اگه قانون جدید تصویب بشه می شه 15% (یه Search تو اینترنت کنید خودتون مفهوم این افزایش رو می بینین یعنی چه فاجعه ایی)
و تفسیر این جمله یعنی 1 تا 2 سال ( حداقل ) اضافه شدن مدت انتظار واسه مهاجران ویزاهای خانوادگی واسه ایرانی ها مثل ماها (البته اگه اگه تغییرات مثبتی که قراره توش باشه رو فاکتور بگیریم)
فقط امیدوارم حداقل به عمر ماها و تمام کسانی که تو صف مهاجرت خانوادگی آمریکا هستن نرسه که ببینیم دارن قانونی رو تصویب می کنن که اسم آمریکا از ایالات متحده آمریکا به ایالات متحده مکزیک تغییر بدن چون با این سرعت زادو ولد و مهاجرت غیر قانونی مکزیکی این اتفاق خیلی بعید و دور از ذهن نیست
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-27 ساعت 15:35)hooman18968 نوشته: http://www.policymic.com/articles/49629/...mmer-vacay
خوب اینجا هم میگه گه امکان داره کنگره نتونه تا 4 جولای (یعنی زمان ددلاین) تکلیف طرح رو مشخص کنه چون کنگره کی خواد بره تعطیلات ! (شمال لب دریا با مایو)
این لینک خبری نیست تفسیر یه نفره
خلاصه میگه که احتمالش زیاده بیافته بعد تعطیلات که یک ماه طول میکشه و این مسئله رو پیچیده اش می کنه !
خیله خوب وب نوردی بسته ... میرم شب بیام اینجا پر باشه از اخبار ها ؟؟؟ :d
هومن جان داداش دمت گرم که اخبارها رو دنبال میکنی و لینکشون رو میذاری.
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-28 ساعت 14:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-28 ساعت 14:15 توسط hooman18968.)
سلا به همگی دوستان ممنونم از لطفتون.
اقا نیما یا دوستان دیگه چند تانکته رو اگه به من توضیح بدین ممنون میشم.
1- این قانون اگه تصویب بشه برای ما بچه ها پدر و مادرمون تو لیست f4 هستن بد میشه یا بهتر ؟
2 age out چه تغییری می کنه ؟
3- سرعت ویزا بولتن افزایش پیدا می کنه یا کاهش ؟
من خودم دارم میگردم ولی چیزی پیدا نمی کنم
تو صفحات قبلی خونده بودم که در همه موارد می خواد اوضاع خیلی بهتر بشه !
ممنوم