کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2013-06-29 ساعت 02:06)mehdi_es نوشته:  و سرانجام بعد از هفت سال نامه مصاحبه من اومد

آقا دمت گرم مبارکت باشه - خیلی خوشحالمون کردی
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: maral bastani ، hooman18968
از اقا سینا ، اقا نیما ، اقا هومن ، حسین اقا و تمام بچه هایی که اینجا راجع به immigration reform پست گذاشتن واطلاعات دادن بینهایت تشکر میکنم و به همتون خسته نباشید میگمWink
PD: 28 dec 2012
case: f2b
پاسخ
تشکر کنندگان: babak.n ، hooman18968 ، bsbali ، battosai ، shahabjafari ، Summer ، derakhtekhatereh
امروز صبح داشتم یه تحلیل خبر می ذاشتم که یهو هر چی نوشتم پرید ... کلی عصبانی شدم :-W

اینم یه تحلیل دیگه است که داغ داغه !!
http://www.huffingtonpost.com/2013/06/29...21533.html
اینجا خیلی حرف جدیدی نزده فقط گفته که اگر ریفرم توسط جمهوری خواهها پذیرفته بشه انگار که اونا خود کشی سیاسی کردن ... تو سنا که خیلی از اونا رفتن تو تیم دموکراتها و طرح تصویب شد .... ولی این که تو کنگره هم حمایت کننده باشه یه چیز مبهمه !!! ...
یکی از جمهوری خواهها گفته که اگه از این طرح حمایت بشه خیلی به نفع حذب خواهد بود و طرفدارهامون بیشتر میشن ... از این قسمت میشه فهمید که طرفدارهای طرح تو کنگره از حذب جمهروی خواه کم نیستند ... و واقعا امکان تصویب طرح 50 - 50 هستش !!! ... نه میشه گفت احتمالش کمه ... نه زیاد !! .... فقط باید منتظر موند تا اخبار درون کنگره به بیرون درز کنه ... اون بیشتر میشه راجع بهش اظهار نظر کرد.

تو یه تحلیل قبلی که نشد براتون بذارم از یه تحلیل گر جمهوری خواه بود که خیلی بد به اوباما و سنا حمله کرده بود و آخرش گفته بود که کنگره اول باید قسمتی از مرزها رو (نه همشو) اونجاهایی که ترافیک مهاجرت غیر قانونی بیشتره رو امن کنه و در طول این مدت کسانی که غیر قانونی تو آمریکا هستند نباید حق شهروندی داشته باشن !!! ... سپس ویزاهای کار رو افزایش بده و یه چند تا چیز دیگه هم بود که یادم نمیاد ... ولی نکاتی که میشه از این تحلیل برداشت کرد که حتما ریفرمی اتفاق می افته فقط جنگ سر اینه که به اسم کی تموم بشه !!! تا رای بخرن برا خودشون ... یا اگه قراره به اسم دموکراتها تموم شه جمهوری خواهها چی کار کنن که جمعیت نفع برنده از این طرح به حداقل ممکن برسه !!!

اینم تحلیل رویتره:
http://www.reuters.com/article/2013/06/2...5E20130629

که نکته ای که انیجا به چشم می خوره اینه که رویتر گفته جمهوری خواههای مخالف طرح کم نیستند ولی خیلی از اونا معتقدن باید از طرح حمایت کرد چون خیلی از Hispanic ها در انتخابات گذشته باعث شدن که اوباما رای بیاره و با حمایت از طرح توسط جمهوری خواهها می تونن تعدادی از رای ها رو به سمت خودشون بکشونن !!!

موفق باشین !! Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، shahabjafari
(2013-06-27 ساعت 19:06)sina454 نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 10:17)sina454 نوشته:  با سلام به تمام دوستان مهاجرسرا
سوالی داشتم که در رابطه با کیس های F4 است .اگر در زمان ثبت نام برای پدرم که توسط عمه ام صورت گرفته فقط ترجمه شناسنامه پدرم فرستاده شده ایا لازم بوده ترجمه شناسنامه فرزندان زیر 21 سال هم در همان زمان فرستاده میشد تا بتوانیم بعدا از قانون CSPA استفاده کنیم .چون من الان20 سالمه و میخواهم اگر لازم به فرستادن ترجمه شناسنامه ام بوده تا دیر نشده بفرستم . و یا اساسا این برای مراحله بعدی است ؟ ضمنا ثبت نام سال 2005 بوده است. ممنون میشوم اگر کسانی تجربه این کیس را داشتند مرا راهنمایی کنند.
پیروز باشید
متاسفانه هنوز جواب منطقی برای سوالم نگرفته ام فکر میکنم منطقی این است اگر اسم همسر و فرزندان درترجمه شناسنامه متقاضی اول قید شده باشد دیگر نیازی به ترجمه شناسنامه افراد تحت تکفل در مرحله ثبت نام نمیبا شد چون در زمانی که کیس کارنت میشود مدارک لازم را خودشان میخواهند از جمله ترجمه شناسنامه ها و منطقی نیست که مثلا برای 12 یا 13 سال یا بیشتر مدارک ارسالی اولیه را نگه دارند چون کیس نامبر مان تنها اتصال ما به کل پروسه هست تا کیسمان کارنت شود .به هر حال اگر کسی از طریق F4والدینش کارنت شده ممنون میشوم مرا راهنمایی کند.

دوست عزیز من هم f4 هستم احتیاجی به شناسنامه شما نیست زمانیکه نوبت شما بشه nvc کل مدارک را میخواد بعد شما ارسال میکنید
پاسخ
تشکر کنندگان: shahabjafari ، sina454
بچه ها اینجا یه تحلیل از CNN هست که در مورد ویزاهای خانوادگیه (اگه اشتباه نکنم)
http://edition.cnn.com/2013/06/29/us/imm...index.html
من نمیرسم بخونمش ... شما اگه تونستین بخونین ... منم کارم تموم شد میفتم روش ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-29 ساعت 21:05)molaie نوشته:  
سوالی داشتم که در رابطه با کیس های F4 است .اگر در زمان ثبت نام برای پدرم که توسط عمه ام صورت گرفته فقط ترجمه شناسنامه پدرم فرستاده شده ایا لازم بوده ترجمه شناسنامه فرزندان زیر 21 سال هم در همان زمان فرستاده میشد تا بتوانیم بعدا از قانون CSPA استفاده کنیم .چون من الان20 سالمه و میخواهم اگر لازم به فرستادن ترجمه شناسنامه ام بوده تا دیر نشده بفرستم . و یا اساسا این برای مراحله بعدی است ؟ ضمنا ثبت نام سال 2005 بوده است. ممنون میشوم اگر کسانی تجربه این کیس را داشتند مرا راهنمایی کنند.
پیروز باشید
متاسفانه هنوز جواب منطقی برای سوالم نگرفته ام فکر میکنم منطقی این است اگر اسم همسر و فرزندان درترجمه شناسنامه متقاضی اول قید شده باشد دیگر نیازی به ترجمه شناسنامه افراد تحت تکفل در مرحله ثبت نام نمیبا شد چون در زمانی که کیس کارنت میشود مدارک لازم را خودشان میخواهند از جمله ترجمه شناسنامه ها و منطقی نیست که مثلا برای 12 یا 13 سال یا بیشتر مدارک ارسالی اولیه را نگه دارند چون کیس نامبر مان تنها اتصال ما به کل پروسه هست تا کیسمان کارنت شود .به هر حال اگر کسی از طریق F4والدینش کارنت شده ممنون میشوم مرا راهنمایی کند.

دوست عزیز من هم f4 هستم احتیاجی به شناسنامه شما نیست زمانیکه نوبت شما بشه nvc کل مدارک را میخواد بعد شما ارسال میکنید

عزیز جسارت نباشه ولی فکر می کنم اشتباه می کنید ... چون بچه ها تو صفحات قبل به من گفتنید که حتما اسامی به همرا ترجمه شناسنامه در موقع درخواست ویزا باید فرستاده بشه در غیر اینصورت الان که زیر 21 سال هستند باید سریعتر اقدام کنند ....
پاسخ
تشکر کنندگان:
هومن جان ممنون ار تحلیل هایی که میذاری اینجا
من که دیگه اعصاب خوندن اینارو ندارم. همش هدس و گمان. دیگه خسته کننده شده. میشینیم ببینیم چی میشه دیگه. Wink
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968
(2013-06-30 ساعت 00:16)hooman18968 نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 21:05)molaie نوشته:  
پیروز باشید

عزیز جسارت نباشه ولی فکر می کنم اشتباه می کنید ... چون بچه ها تو صفحات قبل به من گفتنید که حتما اسامی به همرا ترجمه شناسنامه در موقع درخواست ویزا باید فرستاده بشه در غیر اینصورت الان که زیر 21 سال هستند باید سریعتر اقدام کنند ....
پس بهتره یه تلفن به انجا بزنیم تا مطمن شویم ویا صبر کنیم تا که خواهرم که چندماه دیگه میره امریکا شخصا بره بپرسه البته من هم با نظر دوستمون که بعدا باید فرستاد موافقم ولی ضرری نداره سوال بشه هر اطلاعی پیدا کردم اینجا کامنت میزارم باقی دوستان F4 هم همین لطف را بکنند
پیروز باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968
(2013-06-30 ساعت 09:22)babak.n نوشته:  هومن جان ممنون ار تحلیل هایی که میذاری اینجا
من که دیگه اعصاب خوندن اینارو ندارم. همش هدس و گمان. دیگه خسته کننده شده. میشینیم ببینیم چی میشه دیگه. Wink

سلام عزیز
شرمنده اتم به خدا نمی خواستم ناراحتت کنم ... اگه اذیت میشی فعلا قطعش می کنم تا خبرها بیاد
پاسخ
تشکر کنندگان: babak.n
(2013-06-30 ساعت 11:42)hooman18968 نوشته:  
(2013-06-30 ساعت 09:22)babak.n نوشته:  هومن جان ممنون ار تحلیل هایی که میذاری اینجا

سلام عزیز
شرمنده اتم به خدا نمی خواستم ناراحتت کنم ... اگه اذیت میشی فعلا قطعش می کنم تا خبرها بیاد

اتفاقا تنها پست هایی که اصلا اعصاب خردکن نیست همین پست های شماست بخدا ....اون دوست عزیز هم از کل پرسه اعصابش به هم ریخته وگرنه من تو نوشته های شما هیچ چیز منفی نمی بینم ..دست گلت هم درد نکنه Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968 ، babak.n ، battosai
(2013-06-30 ساعت 11:42)hooman18968 نوشته:  

سلام عزیز

نه هومن جان - شما که واقعا زحمت میکشی و ازت ممنونم
دوست عزیزمو هلو وان درست گفتند. آدم دیگه بعضی وقتا از دست کل پروسه کلافه میشه
بازم ازت ممنونم از تحلیلها و پیگیریهای شماShy

پاسخ
تشکر کنندگان: helloeone ، hooman18968
نوکرتم عمو بابک و عمو هلو جان عزیز Big Grin
ایشاا... درست شه 6 ماه دیگه هر دوتاتونو ببینم اینجا نوشتین که بالاخره نامه مصاحبه ماهم اومد Big Grin

آخ اگه بشه چی میشه پسر ؟ ... Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: helloeone ، shahabjafari ، babak.n
http://www.ft.com/cms/s/0/5410cec4-e1a6-...z2XkGVhJed
خوب اینم یه تحلیل دیگه ...

اینجا نوشته که یه جمهوری خواه اومده تو CNN و در مورد اوضاع طرح تو کنگره صحبت کرده و گفته که ما اجازه میدیم و دوست داریم 11 میلیون مهاحر غیر قانونی تبدیل به مهاحران قانونی بشن ... ولی اینکه شهروند قانونی بشن نه !!! ... چون کسانی هستند که دهه ها تو آمرکیا قانونی زندگی کردن ولی هنوز شهروند نشدن ... (داستان اینه که می خواد به اومبا بگه اینا قانونی بشن ولی حق رای نداشته باشن که دموکراتها از رایشوت استفاده کنن)

رای اینا تو انتخابات خیلی تاثیر گذاره چون آخر این تحلیل گفته به خاطر رای Hispanic ها بوده که اوباما ال گذشته تونسته بازی رو ببره !!!!

در ادامه گفته که کنگره می خواد یه سری طرح های کوچک تر مثل همینی که گفتم رو به دموکراتها ارائه بده و طرح متعادل تر کنه تا با طرح تصویب شده سنا به عبارتی آتشی کنه ... ولی گفته میشه که هر طرحی که توسط جمهوری خواهها به دمکوراتها داده بشه و حق شهروندی برای 11 میلیون نفر مذکور رو نداشته باشه حتما توسط دموکراتها ریجکت میشه !!! ....

یه جای دیگه هم خیلی جلب گفته که یه جمهوری خواهی به اسم جان مک کین .... از طرفدارهای توصیب طرح خطاب به جان بونر جمهوری خواه و رییس کنگره گفته که " من موندم که آقای جان بونر چه طوری می خواد طرح رو ریجکت کنه ولی اینو باید بدونه که آینده جمهوری خواهها در گرو تصویب کردن این طرحه !!!"

این طور که پیداست دموکراتها همه با هم متحدن .... من حتی یه دونه دموکرات مخالف طرح تا حالا ندیدم ... ولی جمهوری خواهها بینشون دو دستگی وجود داره ... کل 54 دموکرات توی سنا به طرح رای مثبت دادن ... ولی جمهوری خواههای داخل سنا 14 تاشون رای موافق دادن ...

موفق باشین Big Grin
یکی هم مارو نصیحت که بشینیم درسمون رو بخونیم !!! :-W
پاسخ
تشکر کنندگان: helloeone ، babak.n ، sina454 ، maral bastani
(2013-06-30 ساعت 16:57)hooman18968 نوشته:  نوکرتم عمو بابک و عمو هلو جان عزیز Big Grin
ایشاا... درست شه 6 ماه دیگه هر دوتاتونو ببینم اینجا نوشتین که بالاخره نامه مصاحبه ماهم اومد Big Grin

آخ اگه بشه چی میشه پسر ؟ ... Big Grin

خدا کنه . مرسی هومن جان .
بابا ما قول میدیم رای هم ندیم باباااا
درضمن نصیحت :
بشین درستو بخون یکم Big Grin Wink

پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968 ، helloeone
امروز اول جولای !!! چرا ویزابولتن آپدیت نشده ؟ :-???
Priority Date: 04March2004
Approved Date: 04Feb2011
Category: F4
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان