کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
http://www.dreamactivist.org/how-the-sen...-children/
اینجا که نوشته قوانین age out بهتر میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، bsbali ، amir2640
سلام. خیلی جالبه که به این داغی در مورد لایحه بحث میشه. چند ماه پیش در مورد خیلی از این موارد بحث کردیم. اولین نکته ای که هست تقریبا هممون رسیدیم به اینجا که تصویب این قانون تاثیری روی پرونده های قبلی نداره (منظور پرونده های خانوادگی)
دوم این که من که صاحبنظر اقتصادی یا سیاسی نیستم و نفع و ضرر به رسمیت شناختن 11 میلیون مهاجر که سالهاست دارن اونجا به نحوی زندگی می کنند رو نمیدونم ویا حداقل اجازه نظر دادن به خودم نمیدم. اما اگه یه نگاهی به متن لایحه بندازیم میبنیم که قرار نیست که همه بلافاصله بعد از تصویب گرین کارت بگیرن یا سیتیزن بشن! بعنوان مثال شرط اولیه:

Immigrants who entered the United States before December 31, 2011 and have been physically present in the U.S. since that time will be eligible to apply for Registered Provisional Immigrant (RPI) status provided they pass background
checks, have not been convicted of serious criminal activity, pay any assessed tax liability, pay appropriate fees and a $500 fine

همچنین در مورد افزایش ظرفیت هر کشور از 7درصد به 15 رو که نیما جان مطرح کردن رو نفهمیدم که چه دردسر احتمالی برای ماها خواهد داشت.

با همه این صحبت ها بولتن ماه پیش که هم پیشرفت خوبی داشت هم پیش بینی خوب. بنابراین فکر نمیکنم خیلی جای نگرانی باشه.
گمان میکنم همه ما که اینجا بحث میکنیم پرونده تایید شده داریم؟ پس دیگه...
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968 ، bsbali
اقا داستان این 7 درصد چیه ؟ ... 7 درصد ظرفیت هر کشور یعنی چی .... کلا مگه مثلا به 23400 نفر در سال ویزای f1 نمیدن ؟ دیگه کشور به کشور هم مگه فرق می کنه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-28 ساعت 10:51)babak.n نوشته:  دوستان مثل اینکه زدن تو خط تصویب کردن
تا الان ازدواج همجنس گرا ها و دادن کارت سبز به اونها در کالیفرنیا تصویب شد
همین هم نمیدادن

عزیز لینک بده ....
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام به تمام دوستان

دوستان عزیز توضیح دادن در مورد گزینه های که گفتین هر کدومش چندین صفحه زمان می بره و بعضی از اون موارد مربوط به بهتر شدن یا بدتر شدن اصلا تو طرح نیست و کسی هم نظری نداره حتی خود وکیلا یا سیاستمدارها. همیشه این نکته هست که جزییاته که تعیین کننده ست نه کلی گویی سیاستمدارها

من چند ماه پیش راجب مزایای تصویب طرح واسه ویزاهای مهاجرت خانوادگی چند تا مورد رو گفتم ولی انگار هر روز که می گذره دارن موارد خوبش رو هم کم رنگ تر می کنن تا واسه مکزیکی ها زبون بسه یه کاری انجام داده باشن

جریان 7% به 15% یکی از همون موارده که اتفاقا واقعا هم مهمه
به این صورت که طبق قانون الان در کل ویزاهای صادره مهاجرت خانوادگی برای کل ویزاها و از جمله برای هر کتگوری 7% بیشتر از کل اون ظرفیت شامل یک کشور نمیشه
Section 201 of the Immigration and Nationality Act (INA) sets an annual minimum family-sponsored preference limit of 226,000. The worldwide level for annual employment-based preference immigrants is at least 140,000. Section 202 prescribes that the per-country limit for preference immigrants is set at 7% of the total annual family-sponsored and employment-based preference limits,

یعنی این که مثلا ما می بینیم که ظرفیت گروه F1 برابر 23,400 نفر در طول سال هست
First: (F1) Unmarried Sons and Daughters of U.S. Citizens: 23,400 plus any numbers not required for fourth preference

الان دو تا کشور هست که تعداد افرار تعداد منتظر تو صفشون خیلی زیاده و بنابراین هر سال تعداد زیادشون کارنت می شن (مکزیک و فلیپین) که قبلا هند و چین هم جزشون بودن و احتمال داره بازم جزشون بشن
اگه تو جدول ویزا بولتن نگاه کنین این2 کشور تاریخ ویزا بولتنشون با بقیه متفاوته

حالا جریان به این صورته که کنگره قانونی رو گذاشته بود که از این 4 کشور که الان 2 تا هستن 7% بیشتر از کل ویزاهای خانوادگی و کار تعلق نگیره

یعنی اگه ظرفیت گروه F1 تو هر سال 23,400 باشه طبق قانون الان حداکثر 7% مکزیکی های F1 میتونن وارد بشن یعنی 1638 نفر مکزیکی F1 در هر سال
الان تو طرح جدید امدن کردنش 15% واسه مکزیکی ها و فلیپینی ها یعنی واسه گروه F1 اگه این طرح بشه قانون می شه 3510 نفر مکزیکی F1 در هر سال
یعنی 3510 نفر مکزیکی و 3510نفر فلیپینی = 7020 نفر فقط از این دو کشور در هر سال در کتگوری F1

یعنی اگه همین دو کشور فقط باشن و چین و هند اضافه نشن دوباره ( که بعد از تصویب این طرح اتفاقا شانس اضافه شدن اونا خیلی زیاد ) 30% ظرفیت هر گروه خانوادگی در طول سال فقط شامل افراد این 2 کشور می شن به همین راحتی و این یعنی زمان کارنت شدن افراد از سایر کشورها ( مثل ما ایرانی ها یا کشورهای دیگه میره واسه طولانی شدن و دیرتر کارنت شدن)

در مورد دوستی که در مورد گروه F4 پرسیده بودی راستش دوست عزیز من خودم شخصا هیچ جا رو ندیدم که بگن چکار می خوان با افراد داخل این گروه انجام بدن و 2بار هم راجب افراد این گروه و F3 پرسیدم و اونا هم حتی بی اطلاع هستن ( وکلا )

مساله اینجاست که تقریبا نحوه ی برخورد با گروه های دیگه تا یه حدی معلومه ولی گروه F4 اصلا و فقط قول دادن که تا 10 سال آینده همشون رو کارنت کنن ولی به چه نحوی و چه صورتی جایی ذکر نشده . الله و العلم
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968 ، sina454 ، bsbali ، amir2640 ، shahabjafari ، منم
بچه ها دیگه وقت دعاست اگه دستمون به کسی در کنگره نمیرسه خدا رو که داریم که بالاترین دستهاست
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، hooman18968 ، helloeone ، maral bastani
سلام
آقا نیما و بقیه دوستان دمتون گرم
من یه لحظه تیمم رو گم کردم ... Big Grin
با گفته های آقا نیما من موندم برم با جمهور خواهها یا برم پیش دموکراتها Big Grin
ولی در مورد تغییرات ویزاهای خانوادگی این لینک رو پیدا کردم که خیلی نگرشش مثبت بوده همشو نخوندم چون خسته شدم با زبان درب داغونم از صبح تا الن مقاله خوندم

http://blog.lirs.org/immigration-reform-...migration/

ولی یه قسمت هاییش در مورد افزایش ظرفیت هر کشور هستش ... که در کل سریعتر شدن کل ویزا بولتن رو پیش بینی کرده ... ( من زبان افتضاحه اگه بد متوجه شدم بهم بگین ! ... مهمه) ...

آنالیزی که آقا نیما کردن درسته ولی مثل اینه ای طوری نیست اون 30 درصد برای کشورهای مکزیک و ... رو با ماها قاطی کنن ... حساب ما همچنان جدا خواهد بود و ظرفیت پذیرش ما بالا خواهد رفت .. البته اینا برداشت منه و من اصلا مطمئن نیستم ...

این برداشت من از این جمله است:
Future applicants may benefit from reduced wait times as per-country caps on family immigration would rise and unused visas would be allowed to be used in subsequent years.

یعنی با توجه به افزایش ظرفیت ها زمان انتظار کاهش خواهد یافت. پس هر چه قدر به مکزیکی ها حال بدن به ما یه نیمچه حالی می رسه !

بچه ها این لینک و بخونید به منم بگید که بریم تو کدوم تیم بریم Big Grin

ولی فعلن :
مرگ بر کنگره ... مرگ بر کنگره ...
کاشکی این قاجاری ها یکیشون از تو آمریکا بلند شه به نیابت از جدش کنگره رو به توپ ببنده Big Grin

(فکرشو بکن !!)
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، helloeone ، sina454 ، نیما6446 ، shahabjafari ، maral bastani
اقایئون بانوان محترم
اینم یه فروم انگلیسی زبان هست که اطلاعات خوبی داره خودم تازه می خوام ببینمش
http://forums.immigration.com/forumdispl...iscussions
http://forums.immigration.com/showthread...eform-Bill

اینم یه پرسش و پاسخ برای f2b از همین فروم

Hi,

my question is. Unmarried adult sons and daughters of US citizen.
currently it takes 7 years to process according to visa bulletin.
how long it will take after immigration reform? thx

Reply With
Munir, my understanding is that all those applications that are in the pipeline will be approved before the CIR green cards are given out. So that kind of means that during the coming years things will really speed up.

اینم معتقده که سرعت ویزا بولتن میره بالا

مرگ بر کنگره ....
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، نیما6446 ، babak.n ، maral bastani ، battosai
با سلام به تمام دوستان مهاجرسرا
دوست عزیز hooman18968
ممنونم از بابت تمام اطلاعاتت و تشکر شخصی خودم رو ازت دارم بابت تمام چیزای کوچیکی که share میکنی

فقط چند تا اشکال کوچک بود که عذر خواهی میکنم که بشون اشاره می کنم و مربوط به تاریخ اطلاعات که share کردین و نه از خود اطلاعات چون Update نشده و مربوط به سال 2011 است در حالی که ما سال 2012 همزمان با انتخابات ریاست جمهوری آمریکا انتخابات House و Senate رو هم داشتیم

ترکیب سنا آمریکا Democratic -52
Republican -46
Independent -2

ترکیب House
Democratic-201
Republican-234

http://en.wikipedia.org/wiki/United_Stat...sentatives
http://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Senate

بازم تشکر می کنم از بابت تمام اطلاعاتت hooman18968
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968 ، maral bastani
آقا نیما دمت گرم ... خیلی خبر خوبی بود ... الان جمعیت دموکراتها بیشتر شد خوشحالم کردی ... عزیز وجود شما اینحا خودش یه نعمته ... هرجا مشکلی بود بی مقدمه بگو عزیز
ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: maral bastani
سلام
آقا نیما جواب پست بالا اینجا میدم که داشتید در مورد طولانی تر شدن مدت زمان کارنت بحث میکنید. شما یه جا دارید تو محاسباتتون اشتباه میکنید. اگه میبینید واسه کشور مکزیک و فیلیپین یه جدول جداگانه باز شده به دلیل همان 7 درصد هست وقتی 7 درصد بشه 15 درصد فرقی به حال ماها نمیکنه بلکه مدت زمان کارنت شدن این دو کشور کمتر میشه. اونا به هر حال در طول سال نباید تعداد ویزاهاشون از 23400 بیش تر بشه و سهم هر کشور هم نباید بیشتر از 7 درصد برسه این معادلات نشون میده که هیچ سالی نبوده که تعداد ویزا برسه به عدد 23400. اگه یه زمانی 7 درصد برسه 15 باید به این نکته توجه کنی آیا مثلا در امسال واقعا 23400 ویزا دادن یا نه ؟؟؟ اگه دادن پس مدت زمان کارنت شدن طولانی میشه و اگرنه چقدر با این 23400 فاصله داره ؟ اگه اختلافش کمتر از 15 درصد باشه هیچ فرقی نمیکنه و اگه این اختلاف بیشتر از 15 درصد هست حرف شما درست میشه و مدت زمان کارنت شدن طولانی تر
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968 ، sanbad ، maral bastani ، hamid87
و سرانجام بعد از هفت سال نامه مصاحبه من اومد
گروه F1
Priority Date : 12 Jun 2006
18 Feb 2008 : نامه approved
19 Jan 2011 : تغییر کتگوری از f2b به f1
17 Feb 2011 : دریافت کیس نامبر
17 Mar 2011 : پرداخت 88$
22 Mar 2011 : پرداخت 404$
29 Apr 2011 : تایید شدن فرم ds-230
18 May 2011 : تایید شدن ساپورت مالی
23 May 2011 : پرونده تکمیل شد
29 Aug 2013 : وقت مصاحبه و رفتن به پروسه کلیرنس
6 Jun 2014 : بعد از 9 ماه و اندی کلیر شدم
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968 ، helloeone ، sina454 ، sanbad ، maral bastani ، منم ، derakhtekhatereh
http://abcnews.go.com/blogs/politics/201...on-reform/

خوب اینم یه تحلیل دیگه از این سایت ABC که کم کم داره hOMEpAGE ام میشه :d

اینجا در مورد آینده این طرح گفته و اولش رو با این شروع کرده که سنا با حداکثر قدرت این طرح رو تصویب کرد که به کنگره فشار بیاره تا طرح رو تصویب کنن ... واسه همین چند ساعت قبل تصویب سنا جان بونر اومد زد کاسه کوزه همرو به هم ریخت ... و گفت کنگره جایی نیست که تحت فشار قرار بگیره ....
خلاصه نظر چند تا نماینده رو گفته و آخرش تقریبا به این نتیجه رسیده که احتمال زیاد کنگره یه سری اصلاحات به این طرح اضافه خواهد کرد. و یکی از این نماینده ها گفته باید یه جلسه تشکیل بدیم که اختلاف نظر هایی رو که داریم با هم حل و فصلش کنیم !!! ...
یکی دیگه نماینده ها که جمهوری خواه هم هست گفته فعلن (البته اگه درست فهمیده باشم) کنگره داره قسمت های کوچک این طرح رو که به قسمت های اساسی طرح ربطی نداره رو داره تصویب میکنه ولی واسه بقیه ....

جالب هم اینجاست که تو این تحلیل قسمت های اصلی رو
1- امن کردن مرزها
2- High Skill Work
3- Verification کارمندان مهاجر

عنوان کرده ....
یعنی شاید یهو دیدی برای قسمت Family Based ها رو همین امروز فردا بدون دغدغه (دقدقه؟ ... دغدقه؟ ... دقدغه؟ .... Big Grin یکی از همینا !!) تصویب کنن !!!

یه جا دیگه هم یادم اومد که گفته بود یکی از نماینده ها گفته با این فشاری که رو کنگره هست محاله طرح رو تصویب نکنه !!!
تو این نحلیل گفته 10 جولای یکی از کلیدی ترین روز ها خواهد بود ...

امروز از درس و زندگی افتادیم ... از فردا دیگه هر دوساعت نیم ساعت واسه این کار وقت می ذارم !!! ...
بچه ها نمی دونم چرا .. ولی من خیلی امید دارم که این طرح چه تصویب بشه چه نشه اتفاق خیلییییی خوبی برای ماها می افته ... نمی دونم چرا اینقدر به این مسئله اطمینان دارم ... حال شاید آخر سر اینطوری نشه ولی تا حالا اینقدر نسبت به یه چیز به این مبهمی اطمینان نداشتم ... احساس می کنم که درست میشه

آرزوی موفقیت براتون تو هر نقطه از دنیا رو دارم ....
شب خوش

(2013-06-29 ساعت 02:06)mehdi_es نوشته:  و سرانجام بعد از هفت سال نامه مصاحبه من اومد

آقا تبریییییییک !!!
دعا کن این طرح هم برای ما تصویب شه و ما هم سال دیگه نامه مصاحبه بگیریم دستمون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: helloeone ، sina454 ، maral bastani
اینم امار دقیق 4.3 میلیون مهاجر خانوادگی
[عکس: 0c86a628232a.jpg]

اگه نگاه کنید می بینید حدود 5 درصد از کسانی که تو لیست انتظار هستن کاهش پیدا کرده ... شاید این مژده رو بده که در اینده سرعت ویزا بولتن بره بالا ....

یه نکته ی دیگه ای هم که میشه از این جدول برداشت کرد اینه که سالانه حدود 220000 ویزای خانوداگی صادر میشه .... قطعا در سال 2012 تعدا ثبت نامی ها کمتر از این مقدار بوده که تعداد افراد تو لیست انتظار کاهش پیدا کرده و این نوید رو میده که کسایی مثل من اگر تو سالهایی مثل 2015 تازه وارد ویزای F2B میشن (که امید وارم هرگز به اون مراحل نرسم !! Big Grin) خیلی کمتر از 8 سال تو نوبت خواهند بود ... چون اینطور که پیداست تعداد ثبت نامی ها داره کاهش پیدا می کنه !!! ... البته امسال میره تو سقف !!!! .. چون همه اسم می نویسن !!! (اینم هست !!)

ولی در کل انتظار دارم به طور میانگین سرعت ویزا بولتن افزایش پیدا کنه

من دیگه خداییش رفتم عجب اعتیادی داره این اخبار !!!
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، helloeone ، sanbad ، hossein2 ، babak.n ، maral bastani ، battosai ، bsbali
در مورد افزایش ظرفیت از 7 به 15 درصد من هم فکر میکنم که محاسبات نیما جان درست نیست. این افزایش (در صورت تصویب) قطعا به سود فیلیپینی ها و مکزیکی ها خواهد شد اما به ضرر بقیه نیست. مرسی از همه دوستان
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: maral bastani ، hooman18968

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان