کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
http://www.huffingtonpost.com/news/immigration-reform
اینم یه سایته که آخبار ایمیگریشن ریفرم رومیذاره ... فقط حول این مسئله اس .. باحاله
Priority Date: 04March2004
Approved Date: 04Feb2011
Category: F4
پاسخ
تشکر کنندگان: babak.n ، sanbad ، bsbali ، romance33 ، Summer
(2013-07-15 ساعت 15:18)sanbad نوشته:  سیامک جان مسئله این بود که شما گفتید کارنت نشده بودید. که حالا میبینید که شده بودید. این نامه NVC هم من نداشتم و نمیدونم که تو چه مقطعی گرفتید. مورد بعدی اینه که اپروو شما خیلی با تاخیر بوده که احتمالا بدلیل جابجایی پرونده از تکزاس به کالفرنیا بوده شاید.
به هر روی شما یه بار کارنت شدید و وجه 404دلار را هم پرداخت کردید. مرسی از اطلاع رسانی

ممنون از تو دوست خوب که من را روشن کردی. به امید روزی که همه با دلخوشی و سلامتی کلیرنس بشندRolleyes
Category : F4
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968 ، sanbad
http://www.huffingtonpost.com/2013/07/16...06965.html
خیله خوب اوباما جون دیروز صحبت کرده و گفته (اگه درست ترجمه کنم) امروز فرداس که طرح تصویب بشه ! ...
تو این لینک گفته که اوباما گفته که مطمئنه که طرح تصویب میشه ! ... و این تاخیرات کنگره نه تنها روی تصویب نشدن طرح تاثیر منفی نداره بلکه باعث میشه که ما راحتتر بر جمهوری خواهها پیروز بشیم !
با توجه به تعطیلات کنگره تو آگوست ... و مسئله های دیگه میگن که تا آخر آگوست این طرح تصویب نمیرسه که تصویب بشه ... ولی در پاییز ما شاهد تصویب طرح هستیم ...
پاسخ
دوستان به نظرتون بهتر نيست كه براي اين مورد ( تغيرات قانون مهاجرتي) يك تاپيك جداگانه باز كنيم تا براي اون دسته از افرادي كه پيگير اخبار و اتفاقات هستن ، دستيابي به اطلاعات راحت تر و سريعتر باشه ؟
اگر به اين شكل ادامه بديم هم دسترسي به اخبار جديد مشكل تر ميشه ، چرا كه مطالب مربوطه در دل مطالب مربوط به روند طبيعي ويزا بولتن و سوالات مطرحه و نظرات گم ميشه و هم اينكه به نظر من اين تاپيك از وظيفه اصلي خودش دور شده ، شايد دوستان بگن كه اين دو مساله در شرايط حال كاملا به هم مربوط ميشه ولي يادتون باشه كه بايد فكر افرادي رو هم كه ميخوان در سالهاي اينده از مطالب استفاده كنن رو هم بكنيم ،
در هر صورت اين نظر و پيشنهاده بندست .....
آرزوي موفقيت تكتك شما رو دارم
<< دريمر >>
پاسخ
(2013-07-18 ساعت 02:02)dreamer60 نوشته:  دوستان به نظرتون بهتر نيست كه براي اين مورد ( تغيرات قانون مهاجرتي) يك تاپيك جداگانه باز كنيم تا براي اون دسته از افرادي كه پيگير اخبار و اتفاقات هستن ، دستيابي به اطلاعات راحت تر و سريعتر باشه ؟
اگر به اين شكل ادامه بديم هم دسترسي به اخبار جديد مشكل تر ميشه ، چرا كه مطالب مربوطه در دل مطالب مربوط به روند طبيعي ويزا بولتن و سوالات مطرحه و نظرات گم ميشه و هم اينكه به نظر من اين تاپيك از وظيفه اصلي خودش دور شده ، شايد دوستان بگن كه اين دو مساله در شرايط حال كاملا به هم مربوط ميشه ولي يادتون باشه كه بايد فكر افرادي رو هم كه ميخوان در سالهاي اينده از مطالب استفاده كنن رو هم بكنيم ،
در هر صورت اين نظر و پيشنهاده بندست .....
آرزوي موفقيت تكتك شما رو دارم
<< دريمر >>

كاملا موافق هستم دريمر عزيز.
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968 ، dreamer60 ، saeed_anes ، amir2640 ، romance33 ، GBUSA ، derakhtekhatereh
http://www.latimes.com/news/opinion/comm...5953.story

طرح اصلاح قانون مهاجرت .... هنوز زنده است !!!!! Big Grin
این عنوان تحلیل این سایت بود ... خیلی باهاش حال کردم ...
توش نوشته جمهوری خواهها دودسته شدن .... و سوارخن و .... 6 تایی دارن میشن و ...Big Grin ... خلاصه خیلی باحاله پیشنهاد می کنم بخونید انرژی بگیرید .... زبانتون هم قوی میشه Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، bsbali ، romance33 ، helloeone ، GBUSA
سلام دوستان

ويزا رو گرفتم و از اونجا که معمولا من در اين تاپيک پست‌هاي خودم رو ميذارم گفتم بهتون بگم نکات مهم سفرم رو به ابوظبي در تاپيک سفرنامه دريافت گرين کارت خانوادگي نوشتم که اگه دوست داشتيد ميتونيد چند خط تجربه من رو بخونيد:
http://mohajersara.com/thread-1205-post-...#pid327952

خواهر کوچکتان
لادن
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
پاسخ
تبریکات فراوانننن ! ... آروزی شاد کامی برای شما در هر نقطه ای از دنیا ...
پاسخ
تشکر کنندگان: ladan ، GBUSA
مبارک باشه لادن جووون، به سلامتی و شادی Smile
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: ladan ، GBUSA ، bsbali ، hooman18968 ، battosai ، amir2640 ، 2014families lottery winners
تبریک می گم لادن جان. بالاخره سالهای انتظار به پایان رسید. زندگی توام با آرامش و سلامتی رو برای شما و خانواده محترمتون در آمریکا آرزو می کنم.
بفرمایید این هم هورای گرفتن یک ضرب ویزا :

هووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا Big Grin
Visa Category : F2B
Case Number : ANK2009
پاسخ
می خواستم برم درس بخونماااا ... ولی چه کنم عشق به مهاجرسرا داره منو خفه می کنه Big Grin

http://news.yahoo.com/religious-colleges...40814.html

از طرف کاتولیک ها ی همکار به کاتولیک های کنگره : لامصب ها طرح رو تصویب کنید ! ... هومن 15 سال دیگه هم نمی تونه با این وضعیت بره آمریکا ! ... Big Grin

خوب تو این خبر از یاهو نوشته شده که نماینده کاتولیک که مثل این که استاد 10 درصد از کاتولیک های حاضر تو سنا و کنگره بوده (حدود 163 نفر) گفته که هر انسانی که تصویر خدا در اون نباشه غیر قانونیه ! ... البته من همه خبر رو نرسیدم بخونم شما بخونید هر چی توش جالب بود به منم بگید من کار دارم Big Grin ... یه جاش به شوخی می گه تنها راهی که کنگره رو میشه مجبور کرد که طرح رو تصویب کنه اینه که مدرکاشونو باطل کنم ....

امید وارم اینقدر که قربون صدقه مکزیکی های میرن یه خورده هم هوای Family Based ها رو داشته باشن ... اون نه فقط از نوع مکزیکی اش ! ...
پاسخ
تشکر کنندگان: maral bastani ، bsbali ، battosai ، sanbad
(2013-07-19 ساعت 17:44)hooman18968 نوشته:  می خواستم برم درس بخونماااا ... ولی چه کنم عشق به مهاجرسرا داره منو خفه می کنه Big Grin

http://news.yahoo.com/religious-colleges...40814.html

از طرف کاتولیک ها ی همکار به کاتولیک های کنگره : لامصب ها طرح رو تصویب کنید ! ... هومن 15 سال دیگه هم نمی تونه با این وضعیت بره آمریکا ! ... Big Grin

خوب تو این خبر از یاهو نوشته شده که نماینده کاتولیک که مثل این که استاد 10 درصد از کاتولیک های حاضر تو سنا و کنگره بوده (حدود 163 نفر) گفته که هر انسانی که تصویر خدا در اون نباشه غیر قانونیه ! ... البته من همه خبر رو نرسیدم بخونم شما بخونید هر چی توش جالب بود به منم بگید من کار دارم Big Grin ... یه جاش به شوخی می گه تنها راهی که کنگره رو میشه مجبور کرد که طرح رو تصویب کنه اینه که مدرکاشونو باطل کنم ....

امید وارم اینقدر که قربون صدقه مکزیکی های میرن یه خورده هم هوای Family Based ها رو داشته باشن ... اون نه فقط از نوع مکزیکی اش ! ...
از اینهمه انرژی که هر روز با پستات به من میدی و نمیذاری من به حالت افسردگی برسم و امیدوارم میکنی بسیار ممنونم Smile پدرم هم چند روز پیش بعد از 1.5 سال کلیر شدن حالا فقط من موندم و امیدی که تو هر روز برای تصویب شدن این طرح بهم میدی امیدوارم اینهمه انرژی مثبتی که میفرستی به کنگره هم برسهWink
PD: 28 dec 2012
case: f2b
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، battosai ، hooman18968 ، babak.n
ضمن تشکر از شما مارال عزیز
سوالی داشتم در مورد اجرای قانون CSPA در مورد شما
می تونید در مورد تاریخ PD و Approval کیس پدرتون بگین ؟ این که شما اصلا به مصاحیه رفتین و اگه رفتین سنتون اون موقع چه قدر بوده ؟ ...
من خودم خیلی در گیر این قانون هستم ... خیلی ها رو دیدم که قانون CSPA شامل حالشون نمیشده ولی تونستن ویزا بگیرن ... ولی خیلی هم دیدم که نتونستن ... نمونه اش teriole دوست عزیز که تو سن 31 سالگی تونستن ویزا بگیرن و نمونه دوم دوست عزیز alisarvareharchiabi ... که ایشون نتونستن بگیرن ... از دوستان کسانی که در گروه F2B هستن هم تقاضا دارم اگر تجربه ای در مورد قانون CSPA (یعنی رفتن و این قانون رو در موردشون اجرا کردن حالا یا ویزا گرفتن یا نگرفتن) در اختیار بقیه بذارن ممنون میشم ...
یعنی اصلا تو کله من نمیره که این قانون اینقدر بی در و پیکر باشه ! ... قطعا یه سری تبصره ها داره که بعضی ها با این که فرمول محاسبه سنشون بالای 21 سال میشه بازم شامل قانون میشن ....
من بالاخره ته این قانون رو در میارم Big Grin
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، battosai ، hossein2
(2013-07-19 ساعت 20:02)hooman18968 نوشته:  ضمن تشکر از شما مارال عزیز
سوالی داشتم در مورد اجرای قانون CSPA در مورد شما
می تونید در مورد تاریخ PD و Approval کیس پدرتون بگین ؟ این که شما اصلا به مصاحیه رفتین و اگه رفتین سنتون اون موقع چه قدر بوده ؟ ...
من خودم خیلی در گیر این قانون هستم ... خیلی ها رو دیدم که قانون CSPA شامل حالشون نمیشده ولی تونستن ویزا بگیرن ... ولی خیلی هم دیدم که نتونستن ... نمونه اش teriole دوست عزیز که تو سن 31 سالگی تونستن ویزا بگیرن و نمونه دوم دوست عزیز alisarvareharchiabi ... که ایشون نتونستن بگیرن ... از دوستان کسانی که در گروه F2B هستن هم تقاضا دارم اگر تجربه ای در مورد قانون CSPA (یعنی رفتن و این قانون رو در موردشون اجرا کردن حالا یا ویزا گرفتن یا نگرفتن) در اختیار بقیه بذارن ممنون میشم ...
یعنی اصلا تو کله من نمیره که این قانون اینقدر بی در و پیکر باشه ! ... قطعا یه سری تبصره ها داره که بعضی ها با این که فرمول محاسبه سنشون بالای 21 سال میشه بازم شامل قانون میشن ....
من بالاخره ته این قانون رو در میارم Big Grin
موفق باشید

اسم آقا هومن رو بذاریم هدهد صبا.....ایشالله یه روز با خبر تصویب لایحه بیاد...
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968 ، bsbali ، battosai
http://www.huffingtonpost.com/2013/07/19...22640.html

این لینک تکمیل کننده خبر قبلیه ...
تو این لینک جان مک کین جمهوری خواه هوادار طرح گفته که اگر به همین روال پیش بره ما نمی تونیم بازی رو ببریم ... باید یه کمپین راه بندازیم در ابعاد گسترده که نامه ی ریس دانشگاه 163 نفر از اعضای سنا و کنگره به کنگره جزئی از این طرح تشکیل کمپین هستش ! ... ابعاد تشکیل این کمپین خیلی گسترده هست و دموکراتها حدود 121 نفر از اعضای جمهوری خواه کنگره رو که نسبت به طرح دید تقریبا مثبتی دارن رو هدف گرفتن تا وارد این کمپین بشن .. لازم به ذکره که اگر طرح رو به آرا بذارن دموکراتها فقط به 17 رای از جمهوری خواهها برای تصویب طرح احتیاج دارن ... ولی این طور که من دستگیرم شده جان بونر اصلا نمی خواد کار به این مرحله برسه و تو مراحل قبل که به بررسی این که آیا این طرح صلاحیت به آرا گذاشتن رو داره یا نه .... می خواد طرح رو ریجکت کنه و طرح خودش که ابتدا با امن کردن مرزها شروع میشه ارائه کنه ... یکی از نماینده ها (نمی دونم جمهوری خواه یا اون یکی Big Grin) گفته که ماه آگوست ماه کیلیدی برای تصویب این طرح هست و از همه کسانی که اخبار اصلاح قوانین مهاجرت آمریکا رو دنبال می کنن ( یعنی ماها Big Grin ... معروف شدیم بچه ها !) خواسته که تو این ماه هر کاری از دستشون بر میاد برای حمایت از این طرح انجام بدن ... روز 5 شنبه هم جناب جان بونر عزیز بابا! دوباره اومده گفته که کنگره به هیچ وجه از مواضع خودش پائین نمیاد... یکی از مخالفین صد در صد طرح (جمهوری خواه هستن ایشون!) گفته که مشکلاتی که توی طرح هست اینقدر زیاده که با فشار تبلیغات تلویزیونی و ... نمیشه از اون چشم پوشی کرد ...
---------
حالا دموکراتها می خوان تو این ماه هر کاری که می تونن انجام بدن تا کنگره رو تحت فشار قرار بدن .... یکی از نماینده ها گفته اگر تو این ماه بتونیم این فشار رو موثر کنیم اون موقع است که تو پائیز موضع ما خیلی قوی خواهد بود ...
-------
حالا شاید به نظر بیاد که مثلا کمپین راه انداختن و جیغ و داد کردن چه فایده داره ؟ .... به نظر من اول از همه اوباما و دوستان Big Grin .... اصلا آدمها احمقی نیستن و دقیقا می دونن دارن چی کار می کنن که حرفشون رو به کرسی بشونن ! ... دوم این که این حرکت حتما اینقدر تاثیر گذار هست که دوباره این دوست عزیزمون جان بونر جون ! اومده میگه : داد و بیداد نکنید ... من کار خودمو می کنم Big Grin ... احتمالا اگر تو جمع آوری کمپین موفق باشن احتمالا بتونن تصمیم کنگره رو عوض کنن ... یعنی از اول هم همین قصد رو داشتن می خواستن طرح رو با اکثریت آرا و تبلیغات زیاد به کنگره تحمیل کنن ! ....

شرمنده اینقدر تو این اخبار چرت و پرت از خودم می نویسم Big Grin ... باور کنید همیشه حالم از اخبار بهم می خورد ... واسه همین هر موقع می خوام اخبار واسه یکی تعریف کنم کلی چرت و پرت توش می گم که برام یه خورده لذت بخش باشه Big Grin ...
-------
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، sina454 ، hossein2 ، bsbali ، maral bastani ، helloeone

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان