کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2013-07-19 ساعت 21:54)helloeone نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 20:02)hooman18968 نوشته:  ضمن تشکر از شما مارال عزیز
سوالی داشتم در مورد اجرای قانون CSPA در مورد شما
می تونید در مورد تاریخ PD و Approval کیس پدرتون بگین ؟ این که شما اصلا به مصاحیه رفتین و اگه رفتین سنتون اون موقع چه قدر بوده ؟ ...
من خودم خیلی در گیر این قانون هستم ... خیلی ها رو دیدم که قانون CSPA شامل حالشون نمیشده ولی تونستن ویزا بگیرن ... ولی خیلی هم دیدم که نتونستن ... نمونه اش teriole دوست عزیز که تو سن 31 سالگی تونستن ویزا بگیرن و نمونه دوم دوست عزیز alisarvareharchiabi ... که ایشون نتونستن بگیرن ... از دوستان کسانی که در گروه F2B هستن هم تقاضا دارم اگر تجربه ای در مورد قانون CSPA (یعنی رفتن و این قانون رو در موردشون اجرا کردن حالا یا ویزا گرفتن یا نگرفتن) در اختیار بقیه بذارن ممنون میشم ...
یعنی اصلا تو کله من نمیره که این قانون اینقدر بی در و پیکر باشه ! ... قطعا یه سری تبصره ها داره که بعضی ها با این که فرمول محاسبه سنشون بالای 21 سال میشه بازم شامل قانون میشن ....
من بالاخره ته این قانون رو در میارم Big Grin
موفق باشید

اسم آقا هومن رو بذاریم هدهد صبا.....ایشالله یه روز با خبر تصویب لایحه بیاد...
با سلام خدمت اقا هومن گل و تشکر مجدد
والا عرض شود که:
PD: SEP 1997
APPROVAL DATE: JAN 1998
همونطور که مشاهده میکنید پرونده ی خانوادگی ما خیلی سریع APPROVE شده و این موضوع به ضرر من شده مسئله ی دوم که به ضرر من شد ضمن اینکه کنسول گفت این قانون طبق محاسبات شامل حال من نمی شده این بود که وقتی مدارک ما رو برای مرحله ی آخر و تعیین وقت مصاحبه خواستن ما پروسه رو 2 سال متوقف کردیم و گفتیم هنوز نمی خوایم اقدام کنیم و اونها هم گفتن اشکالی نداره اما نگفتن که من این امتیاز این قانون رو از دست میدم آخه من همون موقع هم 23 سالم بود یعنی بهر حال 21 سال رو رد کرده بودم...... و دیگه اینکه من رو اصلا و ابدا به سفارت راه ندادن واسه مصاحبه اما دقیقا همون روز پسر دایی مامانم که از من 1 سال هم بزرگتر بود رو پذیرفتن دیگه بازم اگر سؤالی بود در خدمتمBig Grin
PD: 28 dec 2012
case: f2b
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، battosai ، hooman18968 ، bsbali
alisarvareharchiabi:
عزیز مارال رو ببین میگه پسر دایی مادرش که یکسال بزرگتر بوده رو پذیرفتن ... من هنوز موندم چرا تورو قبول نکردن
میشه PD و App والدینتون رو بگی ؟ و این که روز مصاحبه چند سال داشتی ؟
----
تشکر از مارال عزیز ... ایشا... زودتر ویزات بیاد ... این قانون تصویب هم نشه من دلم برای F2B خیلی روشنه که ویزابولتن سریع کارنتشون کنه ...
موفق باشید
Priority Date: 04March2004
Approved Date: 04Feb2011
Category: F4
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، bsbali
اینطور که وکلا میگن و از شواهد مشخصه این قانون CSPA به بچه هایی که 2 تا 3 سال به کارنت شدنشون مونده کمکه زیادی نمیکنه
به این دلیل که تا تصویب بشه و اجرایی بشه اتوماتیک نوبت خودشون میشه !
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968 ، battosai ، bsbali
(2013-07-20 ساعت 12:55)babak.n نوشته:  اینطور که وکلا میگن و از شواهد مشخصه این قانون CSPA به بچه هایی که 2 تا 3 سال به کارنت شدنشون مونده کمکه زیادی نمیکنه
به این دلیل که تا تصویب بشه و اجرایی بشه اتوماتیک نوبت خودشون میشه !

قانون CSPA توی طرح جدید رو می گی ؟
----
حالا که گفتی خبر داری که فرض کن این طرح اصلاح مهاجرت اصلا تصویب بشه
چه قدر طول می کشه تا اجرایی بشه ؟ ... کسی خبر داره ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، bsbali
شنیده ها 18 ماه هست !!!!
Sad
----
حالا که گفتی خبر داری که فرض کن این طرح اصلاح مهاجرت اصلا تصویب بشه
چه قدر طول می کشه تا اجرایی بشه ؟ ... کسی خبر داره ؟
[/quote]
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، bsbali ، hooman18968
سلام به همگی لادن جان خیلی خیلی مبارکت باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم وبه افتخارت یه هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررای خیلی بزرگ امیدوارم که توی سرزمین فرصتها بهترینها در انتطارت باشه لطفا به دریمر خبر بده حتما خیلی خوشحال میشه به امید دیدار در امریکا فقط بگو کدام ایالت میری
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، شاپرک ، ladan ، hooman18968 ، GBUSA ، amir2640 ، dreamer60
سلام بهمه میشه لطفا برای این بحث قانون مهاجرت یه تاپیک جدید باز کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، ladan ، hooman18968 ، GBUSA ، amir2640 ، dreamer60
من جرئتشو ندارم پروانه خانوم ... میترسم
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968
نترس پسر گلـــــــم شما تاپيک رو افتتاح کن ما هواتــــــــــو داريم Big Grin

(2013-07-21 ساعت 01:14)alisarvareharchiabi نوشته:  من جرئتشو ندارم پروانه خانوم ... میترسم
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968 ، شاپرک ، battosai ، GBUSA ، amir2640 ، dreamer60
ایول ... میگم این تاپیک رو زدین لینکشو اینحا هم بذارین ما هم استفاده کنیم Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان من تایید فرما مو دریافت کردم. حالا نمی دونم زمان مصاحبه رو از کجا باید پیدا کنم. لطفا کمکم کنید.
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968
در مورد قوانین جدید و بقیه صحبتها http://mohajersara.com/thread-6691.html به این تایپیک ... .
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968 ، dreamer60 ، ladan ، amir2640
بچه ها سلام

بالاخره ما ناممونو گرفتیم
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، hooman18968 ، ladan ، battosai
با سلام من کسی را سراغ دارم که کارش پرورش حیوانات اهلی ومی تونه کمکتون کنه اگه خواستید این تلفنش است باهاش تماس بگیرید 09387787132 نیاورانی
پاسخ
تشکر کنندگان: sahra
در مورد جهش ویزابولتن تو این لینک مطالب خوبی هست
http://blog.mygcvisa.com/2013/07/fb-cate...tions.html
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، sanbad ، bsbali ، babak.n ، Summer

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان