موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-02 ساعت 17:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-02 ساعت 17:07 توسط saba.m.)
سلام
معمولا با پست میفرستند ولی جدیدا یکی از دوستان پیگیری کرده بودن گفته بودن با میل هم میشه ( می تونید زنگ بزنید USCIS بپرسید ) ولی اکثر دوستان با پست فرستادن
از سایت USCIS می تونید شماره رسید اولیتونو چک کنین
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis
اسپانسر می تونه دوستتون باشه در صورتیکه مجموع در امدشون برای سه سال برابر 3 برابر 125% خط فقر باشه ( خط فقر رو از فرم I864Pمی تونید ببیند برای دونفر 3 تا 19387$ باید در سال باشه یعنی 58161$)فکر میکنم اگه 70000$ 80000$ پول هم تو حسابشون داشته باشن می تونن اسپانسر باشن اینو الان رقمشو دقیق نمی دونم
اتفاقا کتگوری ما خیلی سادست اگه سوالی بود همه دوستان دیگه یه پا وکیلن و راحت به جواب میرسین یا نه راحت می تونین زنگ یا میل بزنین به خودشون بزنین جوابتونو میدن
امیدوارم موفق و شاد باشین و کمتر از ما تو این انتظار بمونین
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام..من این تاپیکو کامل خوندم اما یه سوالی دارم ممنون میشم کمکم کنین.
من از طریق لاتاری ۲۰۱۳ گرینکارت گرفتم. ماه پیش ازدواج کردم و الان میخوام برای همسرم درخواست بدم. مشکل نحوه ازدواج ماست. ما ساکن هلند هستیم. برای ازدواج هردومون وکالت دادیم به پدرامون و اونها تو ایران عقدمون کردن. البته کل مراسم از طریقه اسکایپ انجام شد ولی پدرامون امضا کردن. مراسم هم اینجا داشتیم با عکسو فیلم و اینچیزا. از قبلش هم باهم داریم زندگی میکنیم و ادرسمون یکی هست. ازدواجمون هفتهٔ دیگه در هلند هم ثبت میشه و اونم همراه مدارک میفرستیم. حالا چون ما به صورت فیزیکی تو عقدمون نبودیم مشکلسازه؟اصلا این شرطو ندیده بودیم...
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
همسرم با nvcتماس گرفت همون حرفي كه به همسر الاله گفته بودن همونو گفتن تا ٢٠روز كاري ديگه مدارك بررسي و أعلام نظر ميشه رررررررفت تا آخر ماه جولاي .....
--------------------------------------------------------------------------------
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-02 ساعت 21:14)alaleh_al نوشته: (2013-07-02 ساعت 20:48)saba.m نوشته: همسرم با nvcتماس گرفت همون حرفي كه به همسر الاله گفته بودن همونو گفتن تا ٢٠روز كاري ديگه مدارك بررسي و أعلام نظر ميشه رررررررفت تا آخر ماه جولاي .....
صبا جان شما با اطلاعاتی که داری عزیزم برو وکیل شو درآمدت زیاد می شه کفم برید.
من فکر می کنم همون نامه اولیت رو بررسی می کنن که زودتر از نامه ی من رسیده و 10 روزی ازش گذشته پس یعنی 10 روز دیگه باید یک خبری بشه
عزيزم بيا با هم دفتر بزنيم
من أطلاعاتم در حد پرونده خودمونه كه توش غرقيم همين
خدا كنه خيلي زوووووود براي همه خبراي خوب خوب بياد
موضوعها: 1
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
این موج خوشحالی رو که ادم میبینه تو این تاپیک ،ناخوداگاه هیجان زده میشه
صبا جان خیلی واستون خوشحالم، یادمه آخرین باری که باهم صحبت میکردیم چقدر خسته بودی... امیدوارم مراحل بعدی به سرعت انجام شه
آلاله جان برای شما هم همین طور
امنیا شما هم چشم دل بگشا درست میشه من خودم هم هنوز نتونستم واسه همسرم اسپانسر بشم یا کسی پیدا کنم. درست میشه ولی...
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-03 ساعت 09:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-03 ساعت 09:25 توسط saba.m.)
ممنون کنل جان ایشالا کار همه خیلی زودتر از اون چیزی که فکر می کنن به شادی انجام بشه این تاپیک خیلی خوب شده من که خیلی ازش انرژی می گرم و حال و هوام عوض میشه دوسش دارم این پیشرفت سریع بولتن یه انرژی زیادی رو یهو به ماها داد
امنیا جان شما رئیسی همه با هم یه دفتر میزنیم اصلا اینقدر پولدار میشیم هی اسپانسر بقیه میشیم
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-02 ساعت 20:40)studpk نوشته: سلام..من این تاپیکو کامل خوندم اما یه سوالی دارم ممنون میشم کمکم کنین.
من از طریق لاتاری ۲۰۱۳ گرینکارت گرفتم. ماه پیش ازدواج کردم و الان میخوام برای همسرم درخواست بدم. مشکل نحوه ازدواج ماست. ما ساکن هلند هستیم. برای ازدواج هردومون وکالت دادیم به پدرامون و اونها تو ایران عقدمون کردن. البته کل مراسم از طریقه اسکایپ انجام شد ولی پدرامون امضا کردن. مراسم هم اینجا داشتیم با عکسو فیلم و اینچیزا. از قبلش هم باهم داریم زندگی میکنیم و ادرسمون یکی هست. ازدواجمون هفتهٔ دیگه در هلند هم ثبت میشه و اونم همراه مدارک میفرستیم. حالا چون ما به صورت فیزیکی تو عقدمون نبودیم مشکلسازه؟اصلا این شرطو ندیده بودیم...
من فکر میکنم چون ازدواجتون هلند هم ثبت میشه و مدرک ازدواج از هلند دارین مشکلی نباشه ولی بهتره یه زنگ یا میل بزنین و ازشون بپرسین
موفق باشین
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-06 ساعت 14:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-06 ساعت 14:27 توسط ssara.)
با سلام....
من برنده لاتاری 2014 هستم.... ازدواج کردم و در مدارک اولیه ثبت نام و فرم هایی که به کی سی سی فرستادیم این مسئله ثبت شده.
شوهر من به دلیل اینکه سربازه تا سپتامبر 2014 که کیس های 2014 را بررسی و مصاحبه می کنند نمی تونه از ایران خارج بشه و سربازیش در واقع مارچ 2015 تمام می شه....
اگر من برم امریکا با داشتن تنها گرین کارت و بدون اینکه سیتیزن باشم در عرض 1 سال می تونم ایشونو بیارم یا پروسه طولانی تری مثل ویزای ازدواج پیدا می کنم؟
باید ذکر کنم که اسم ایشون موقع ثبت نام لاتاری یعنی سال گذشته در شناسنامه من بوده
مرسییییی از راهنماییتون
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX