موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-14 ساعت 15:33)ابریشم نوشته: سلام
من و نامزدم که گرین کارته بعد از اینکه دیدیم آمریکا گرین کاتیارو کارنت کرده تصمیم به ازدواج گرفتیم
به نظرتون تو ایران به صورت غیابی عقد کنیم بهتره یا بریم ترکیه؟(ایشون نمیتونه بیاد ایران و پدرش وکالتنامه داره)
شنیدیم مراحل ازدواج در ترکیه یه مقدار دشواره
سلام
بهتره موقع عقد هر دو حضور داشته باشيد
اين تاپيك رو مطالعه كنين فكر مي كنم دوستان توضيحات لازم رو دادن
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-14 ساعت 15:36)alaleh_al نوشته: (2013-07-14 ساعت 08:45)omnia نوشته: بچه ها پس چرا بی خبرین . صبا جان نیستی کجایی ؟مهسا ؟ الاله ؟
امینا جان اوضاع اصلا خوب نیست. هر روز به امید یک خبری کل اینترنت رو زیرو رو می کنم اما دریغ...
کلا انگار در خوابی اصحاب کهف مانند فرو رفته اند و وضعیت ما مانند اسپندی بر آتش است برادر.
کار تو به کجا رسید؟ اسپانسر یافت شد یا نه؟
منم اصلا حوصله ندارم
--------------------------------------------------------------------------------
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای خوبم سلام به همگی.میشه بگین معمولا از وقتی که مدارک رو واسه USCIS میفرستیم چقدر طول میکشه که به NVC بره و کیس نامبر بهمون بدن؟
پیشکسوتها ....منتظرم.ممنونم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
من پروندم چون خیلی delay داشت و چند بار فرم inquiry پر کرده بودم یه هفته ای رفت nvc .
اگه از تاریخی که uscis برای اپروو میده شما رد شده باشید و هیچ نامه اپرووی نیاد می تونین یه شکایت پر کنین.من سه بار پر کرده بودم.
اسپانسرم والله یکی رو فرستادم به امید خدا . ولی فکر کنم قبولش نکنن چون سه سال نداره تکس! البته با خیلی وکیلای آمریکایی صحبت کردم و با خود nvc گفتن سال آخر مهمه . حالا چه می دونم بیاین انرژی +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ بدیم به هم هممون.
صبا جان شما چه کردین ؟ مدارک تکمیل شد بفرستین ؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-15 ساعت 10:23)omnia نوشته: من پروندم چون خیلی delay داشت و چند بار فرم inquiry پر کرده بودم یه هفته ای رفت nvc .
اگه از تاریخی که uscis برای اپروو میده شما رد شده باشید و هیچ نامه اپرووی نیاد می تونین یه شکایت پر کنین.من سه بار پر کرده بودم.
اسپانسرم والله یکی رو فرستادم به امید خدا . ولی فکر کنم قبولش نکنن چون سه سال نداره تکس! البته با خیلی وکیلای آمریکایی صحبت کردم و با خود nvc گفتن سال آخر مهمه . حالا چه می دونم بیاین انرژی +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ بدیم به هم هممون.
صبا جان شما چه کردین ؟ مدارک تکمیل شد بفرستین ؟
ما منتظر میل nvc برای بررسی مجدد پروندمون هستیم
اگه باز همونا رو گفتن یه سری ترجمه های جدید بفرستیم ببینیم دیگه چی میخوان
بازم انتظار
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.واسه گرفتن ويزاي ازدوا ي دختر بکسي که گرين کارت دارخ چقدر بايد به پسر پرداخت بشه؟يعني عرفش چقدر هست؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
سلام دوستان عزیز
من تازه میخوام مدارکم بفرستم،چه مدارکی باید فرستاد؟در ضمن تو سایت uscis واسه ماه august ،همه کارنت شدن.این یعنی چی؟اگه من الان مدارک بفرستم،کی همسرم میره واسه مصاحبه؟
لطفا دوستان با تجربه راهنمایی کنن
مرسی
[/quote]
یعنی دیگه لازم نیست پشت صف ویزا بولتن منتظر بمونید ایشالا زیر یه سال کار همسرتون درست میشه
مدارکم هم فرم i130 , کپی گرین کارت و عکس و ترجمه شناسنامه ها و عقد نامه و کارت ملی
موفق باشید
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من تازه میخوام مدارکم بفرستم،چه مدارکی باید فرستاد؟در ضمن تو سایت uscis واسه ماه august ،همه کارنت شدن.این یعنی چی؟اگه من الان مدارک بفرستم،کی همسرم میره واسه مصاحبه؟
مرسی
[/quote]
یعنی دیگه لازم نیست پشت صف ویزا بولتن منتظر بمونید ایشالا زیر یه سال کار همسرتون درست میشه
مدارکم هم فرم i130 , کپی گرین کارت و عکس و ترجمه شناسنامه ها و عقد نامه و کارت ملی
موفق باشید
[/quote]
ممنون از جوابتون.
این که عالیه.بعد از فرستادن مدارک باید منتظر چی باشم؟من الان ایران هستم،کی باید برم امریکا؟زمان مصاحبه همسرم؟
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماه
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-15 ساعت 15:29)فاطمه نوری نوشته: (2013-07-15 ساعت 14:38)saba.m نوشته:
سلام دوستان عزیز
مرسی
موفق باشید
[/quote]
ممنون از جوابتون.
این که عالیه.بعد از فرستادن مدارک باید منتظر چی باشم؟من الان ایران هستم،کی باید برم آمریکا؟زمان مصاحبه همسرم؟
[/quote]
مدارکتونو برای USCIS میفرستین و باید منتظر باشین تا مدارکتون اونجا اپرو بشه
موقع مصاحبه همسرتون باید امریکا باشین
طبق قوانین هم تا زمانی که گرین کارت دارین بیشتر از 186 روز در سال نباید خارج از امریکا باشین مگر با پاس سفید