موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
F2A category همه کارنت شدند البته من میدونستم ، پیش بینیشو میکردم، چند جا خونده بودم. بچه ها جریان چی؟ این چه فرقی به حال ما داره؟ ما که هنوز NOA2 مونو نگرفتیم .
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه : Sep 04 2014
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
الان که زده کارنت و اگه ایشالا همینطور هم بمونه یعنی این که وقتی USCIS تائیید کرد و کارش تموم شد دیگه تو صف کارای NVC واینمیسین و ویزا نامبر واسه همه available هست. نمی دونم ولی شاید کارای USCIS هم سریعتر بشه.
این چیزیه که خودشون تو ویزا بولتین نوشتن:
"C" means current, i.e., numbers are available for all qualified applicants
Done waitin' , I'm livin
موضوعها: 1
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
قبل هر چیز بگم دلیل اینکه گفتم تا مطمئن نباشم چیزی نمیگم همین بود صبا جان
چون چند دستگی پیش میاد و یک نفر که تازه به این تاپیک میاد حسابی گیج میشه با خوندن نظر من و نظر دیگران که با هم تضاد داره
من فرمی که شما دوستان دارید رو نگرفتم و با توجه به لینک که دادم و ایمیل که از گرفتم گفت شده مدارک اصلی
باز هم علامت سوال هست چون شما کسایی رو میشناسید و مدارکی دارید که میگه اصل مدارک نباشه؟؟؟؟
موفق باشید
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
من فکر میکنم رجوع کنید به ای میلهایی که دریافت کردید saba.m عزیز بهتره. اونجا حتما توضیح دادن که چه چیزهایی لازم هست. همونطور که Colonel عزیز گفتن ایشون مثل اینکه باید اصل مدارک رو بفرستن. اما من یا شاید دوستان دیگه Instruction این بوده که باید ترجمه رسمی رو بفرستیم و زمان مصاحبه اصل رو ببریم.
من دقیقا طبق ایمیل و داکیومنتهایی که به من و همسرم دادند پیش رفتم و به مشکلی بر نخوردم تا به حال. ( جز اینکه به بار گفتن دوباره مدارک رو به NVC فرستادم).
ایشالا موفق باشید.
Done waitin' , I'm livin
موضوعها: 1
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
من همین الان پشت خط هستم که با صحبت کنم
از زمانی که مبالغ خواسته شدهرو پرداخت کردم هیچ ایمیل یا پکیجی نگرفتم که باید چیکار کنم
نمیدونم مرحله بد چیه؟ ....
همین الان صحبت کردم
عقدنامه باید حتما اصل باشه و همراه ترجمه ولی باقی مدارک میتونه کپی باشه
تا زمانی که مدارک کمپلت نشه وقت مصاحبه نمیدن
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
همسرم با nvcتماس گرفته گفتن يه بار ديگه پروندتونو چك مي كنيم و تا ١٠ روز ديگه خبر ميديم !
فعلا چيزي نفرستيد
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان آیا تا دو هفته ی دیگه کسی هست که بخواد بره آمریکا کالیفرنیا وس انجلس یا انهایم؟یه سری مدارک دارم باید زود برسه اونجا تو رو خدا اگه کسی هست یا میشناسید خبر بدید.خواهش میکنم کمکم کنید.ممنونم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها یه سوال از همه تون دارم میگم شما عکس چقدر فرستادید یا بردید واسه مصاحبه؟نگا کردن؟مهمه عکس واسه ازدواجیا؟
و ثبت در شناسنامه مهمه اگه ایرانی نباشن؟
عکسای من زیاد نیست هول ورم داشته.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec