موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-31 ساعت 17:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-31 ساعت 17:53 توسط babak2010.)
طبق آخرین آمار و سرشماری مشترک بین دو موسسه صندوق بین المللی پول و بانک جهانی با سازمان ملل متحد که در کمیسیون های مهاجرت و پناهندگی سازمان ملل در سال ۲۰۰۹ منتشر شد ، ایرانیان مهاجر در کشور انگلستان و ( نه در کل کشورهای اروپایی ) دارای ۵۰۰ میلیارد $ سرمایه و ایرانیان ساکن امریکا دارای ۱۵۰۰ میلیارد $ سپرده نقدی در بانکها و بنگاه های اقتصادی (نه سرمایه های منقول وغیر منقول) میباشند.
بنابرین ۲۰۰۰ میلیارد $ از ثروت ایرانیان تنها دربانکها و موسسات اقتصادی بزرگ دو کشور امریکا و انگلیس سپرده گذاری شده است .
لازم به یاداوری است که در این آمار ایرانیان ساکن ایالات متحد امریکا دارای بیشترین تعداد افراد تحصیلکرده در بین مهاجرین و دیگر اقلیتهای ساکن در امریکا با آماری بیش از ۸۰% درصد معرفی شده است .
فراموش نکنیم که مهاجرت در بین ایرانیان بر خلاف دیگر ملیتها ( که ناشی از جنگ و بحران های جمعیتی به مهاجرت اقدام میکنند ) در بین افراد تحصیلکرده و دارای توانمندیهای علمی ، فرهنگی و حتی اقتصادی دارای بیشترین تعداد از حیث فراوانی جمعیتی میباشد .
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
پیشتر عذرخواهی می کنم به خاطر ادامه دادن بحث.
اما تصور می کنم ناگفته هایی است که باید مطرح کنم.
آقای بابک گفتند:
نقل قول:اما شما دوست عزیز ، خواهشا کمی باانصاف باشید اگر خواستید و توانستید بدون پیش داوری و قضاوت مطالبم را با حوصله بخوانید
ایشان از @Š!M می خواهند قضاوت نکنند در حالیکه خود در مورد ایشان و بنده طبق متن زیر و نامه ی نیمه خصوصی قضاوت و پیشداوری نمودند.
نقل قول: اما سانسور و حذف جوابیه من از طرف مدیریت سایت را میتوان نشان از باند بازی ( پارتی بازی) و حمایت از طرف بی منطق در این سایت خبر رسانی قلمداد کرد ، چیزی که امروزه جزو ابتلاات فکری جدایی ناپذیر فرهنگ ایرانیان در آمده است .
محض اطلاع شما آقای بابک بگویم که به خاطر گزارش پست شما توسط بنده
این پست به خاطر توهین های زیاد حذف شد.که همانطور که مستحضر هستید از خیلی وقت پیش سر جایش قرار گرفته!پس می بینید که شما خودتون پیشداوری کردید! چون پست توسط @Š!M حذف نشده بود.
.......................................................................................................
نقل قول:همچنانکه میبینید فضا در این تایپک( به پارسی بودن خود افتخار کنید!) متأثر از بینش حاکم بر تفکر ( بعضی ) از مدیران ان است که با اعمال سلیقه های ناصواب سعی در جناح بندی یا سوء استفاده از اختیاراتشان داشته و گاها میبینیم کار به درگیری لفظی کشیده که من خود را از این شیوه های ناشایست مبرا دانسته و اگرهم گاها به پاسخگویی پرداخته ام نه منافع فردی و گروهی بلکه احساس تعلق به آب و خاک پاک اهورایی کشورم ایران زمین من را وادار به ان نموده است .
شما متاسفانه باز هم پیشداوری کردید و باز مدیران را به جناح بندی و سوءاستفاده از اختیاراتشان متهم کردید.یک سوال:شما چطور به این نتیجه رسیدید؟فقط به دلیل حذف توهین های شما؟یا دلیل دیگری هم دارید؟ اگر پاسختان مثبت است لطفا دلایل خود را ارائه دهید.تا ما خدای ناکرده نگوییم شما تهمت زده اید.
.......................................................................................................
شما به خاطر یک پست من که فقط گفته های شما را نقد کردم و اصلا قصدی جز شفاف شدن بحث و نقد نداشتم آن همه ناسزا و توهین گفتید.
حالا یک سوال دارم.شما چطور با یک پست،فقط با یک پست نتیجه گرفتید من بی منطق،کم اخلاق،سفسطه باز،کسی که آبروی ایران و ایرانی را میبرد!،بی مایه در دانش و اخلاق و معرفت،... هستم؟
شما که دم از انصاف می زنید واقعا انصاف است که اینگونه بدون شناخت اینهمه تهمت می زنید؟
همین جا اعلام می کنم من لفظ ناشایستی در مورد شما به کار نبردم و فقط بحث بوده و به بحث شما هم ایرادی نمی گیرم اما از شما انتظار دارم فقط وفقط به خاطر به کار بردن الفاظ صریحی که در بالا نام بردم عذر خواهی کنید.
سپاس از صبر و حوصله ی دوستان
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
البته ازتون ممنونم اما نيازي به تشكر شما نبود.
لازمه اينم بگم كه بنده فقط از روي بزرگ واريم اينو گفتم و خواستم سايت مكاني براي جنجال نشه و زود تر اين اختلاف نظر ها تموم شه.وگرنه بنده هنوز هم ميگم به هيچ كس توهين نكردم و اگرم كرده باشم بايد اجازه دفاع بهم داده ميشد.نه بخاطر اينكه چون تو يه سنگر نبودم ......
بگذريم.بهتره كه اين بحث ديگه ادامه پيدا نكنه و بنده هم از شما خواشمندم كه ديگه ادامه ندين.چون باعث كدورت بيشتر ميشه و براي ماهايي كه براي تبادل اطلاعات اينجا امديم زياد روي خوشي نداره.
در ضمن از ادمي مثله شما كه كباده ي روشن فكري رو به دوش ميكشه بعيده كه اين چنين... عمل كنه بگه فقط بخاطر اين جمله تشكر كردم.احيانا شما كه معطل اين حرفم نبودين؟!!!!
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-01 ساعت 12:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-02 ساعت 11:01 توسط babak2010.)
تا چند کنیم عرضه نادانی خویش ... بگرفت دلم از بی سرو سامانی خویش
زنار از این سپس میان خواهم بست ... از شرم گناه و از مسلمانی خویش
حکیم سخن سعدی شیراز نیز در چنین احوالی بهترین پاسخ را خاموشی و لب فرو بستن میداند .
چه که اگر ما هم پای در بیراهه ناحقی بگذاریم خواسته یا ناخواسته در دام بلای دروغ و تزویر و ریا گرفتار آمده و بیگمان راه به ناکجاآباد خواهیم برد .
چون نیست در این زمانه سودی ز خرد ... جز بیخرد از زمانه بر مینخورد
پس عقل و اخلاق حکم میکند که بیش از این ادامه نداده و پاسخم را تنها با یک دو بیتی دیگر از رباعیات حکیم عمر خیام به پایان میبرم.
ای بیخبر از کار جهان هیچ نه .... بنیاد تو باد است از ان هیچ نه
شد حد وجود تو میان دو عدم .... اطراف تو هیچ و در میان هیچ نه
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-01 ساعت 12:56)babak2010 نوشته: تا چند کنیم عرضه نادانی خویش ... بگرفت دلم از بی سرو سامانی خویش
زنار از این سپس میان خواهم بست ... از شرم گناه و از مسلمانی خویش
حکیم سخن سعدی شیراز نیز در چنین احوالی بهترین پاسخ را خاموشی و لب فرو بستن میداند .
چه که اگر ما هم پای در بیراهه ناحقی بگذاریم خواسته یا ناخواسته در دام بلای دروغ و تزویر و ریا گرفتار آمده و بیگمان راه به ناکجاآباد خواهیم برد .
چون نیست در این زمانه سودی ز خرد ... جز بیخرد از زمانه بر مینخورد
پس عقل و اخلاق حکم میکند که بیش از این ادامه نداده و پاسخم را تنها با یک دو بیتی دیگر از رباعیات حکیم عمر خیام به پایان برم.
ای بیخبر از کار جهان هیچ نه .... بنیاد تو باد است از ان هیچ نه
شد حد وجود تو میان دو عدم .... اطراف تو هیچ و در میان هیچ نه
گر مسلمانی از این است که حافظ دارد/// آه اگر از پی امروز بُود فردایی
چگونه است آن موقع که ما سکوت کردیم ایشان کوتاه نیامدند و زمین و زمان را بهم ریختند که آی مردم در حق من ظلم شده و پستم پاک شده!!!حالا چطور بعد از آن همه بحث و آنهمه توهینی که به آسانی به هموطنانشون(وطنی که آنقدر سنگش را به سینه می زنند) روا داشتند در مقابل چند سوالی که ازشون شد سکوت اختیار کردند!!!!هموطن گرامی! خدمتان عرض کنم سکوت به موقعش بجاست!نه اینکه شما چون پاسخی نداری و توان عذرخواهی ندارید بعد از صرف 2 ساعت وقت(گواهم زمان بین دو پاسختون) با استناد به دلایل بی ربط می گویید سکوت اختیار می کنید تازه با همان دلایل بی ربط (قسمتی که با قرمز مشخص کردم) باز سعی در کوچک کردن مخاطبتون دارید!!!عجبا!!!
من به عذرخواهی شما احتیاجی ندارم چون بسیار به آگاهی و هوش دیگر دوستانم که در این مدت کم افتخار آشنایی با آنها را دارم اعتقاد دارم که تنها قضاوت آنها برایم کافیست.
شرم بر من اگر بعد از این بیتی از حافظ یا سعدی یا خیام برای نیاتی از قبیل کنایه زدن به انسانی دیگر بکار ببرم!!!!
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
دوستان عزیز آقایان حسن روحی ، بابک و سایر دوستان ، صبر . حوصله و بردباری مهاجرسرا تا حدی است که پا از خط قرمز ها فراتر گذاشته نشود و حتی با کنایه به یکدیگر متلک نیندازیم و انگ های ناروا نزنیم . پس خواهش من این است که همین جا مساله را خاتمه دهید و از برخورد های مدیریتی تیم مدیران جلوگیری فرمایید.
موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
جناب اقاي صدرا.فكر مي كنم اون پيامي رو كه بهتون به صورت خصوصي دادم خونده باشيد.اما هيچ عكس العملي از شما نديديم و به نظر من اين ديگه نيت شما رو نشون داد.
بنده هم ديگه هيچ پستي تو اين تاپيك نمي گذارم.چون واقعا ..........................
چيزي جز تاسف ندارم.
اميد كه به بعضي چيزهاي بي ارزش غره نشيم و مردانگي و عدالت كه بهترين خصوصيت انسان هست رو در وجودمون احيا كنيم.
حالا كه اخرين پستم هست بگذار تا تهشو بگم.اميد وارم كه انقدر.......... و پاك نشه.
بنده به شما از طريق خصوصي يه پيغامي دادم كه به خيلي ها دادم.همون هايي كه بنده رو به بي فرهنگي و توهين كردن به ديگران متهم كردن.
جناب اقاي صدرا تو اون پيغام بنده توهين مستقيم يكي از مديران را به شما با سند نشون دادم.اما حتي شما از روي خجالت حتي يه جوابي بهم ندادين.البته اگه منم بودم .........
بنده در سايتي ديگه كه به مراتب پربار تر از اين سايته وضعيت شما رو دارم.اما انقدر ......... نيستم و هر وقت اشتباهي كردم گفتم.هيچ وقت هم از قدرتي كه تو اين دنياي مجازي داشتم سواستفاده نكردم و براي خودم يا ساير دوستام كه هم عقيده با من بودن از اين قدرت استفاده نكردم. درضمن اگر بنده پا از خط قرمز جلوتر گذاشتم مطمئنا يكي از مديران كه صدرا جان خودت بهتر ميدوني كيه پاشو زيادي از همون خط قرمز دراز كرده كه به نظرم در نظر شما ايشون مشكلي نداره.چون دوست شما هستند.
در هر صورت اميد وارم كه خدا همه ي ما منحرف شدگان از ديار مردانگي رو هدايت كنه.
در خاتمه هم اگه تو اين تاپيك به كسي توهين كردم عذر خواهي ميكنم و اميد وارم كه بنده رو به بزرگ واريشون ببخشند. در هر حال هنوز هم منتظر پاسخي از سوي اقاي sadraهستم.
ارزوي موفقت براي همه.