کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مهاجرت به نیوزلند و راه های آن
سلام اقاي پارس تراول،
من و همسرم هر دو فوق IT داريم از دانشگاه دولتي مالزي به همين دليل ديگه نيازي به ايلتس براي نيوزيلند نداريم. سوال من در مورد سابقه كار هست كه با خواندن اين فروم متوجه شدم بايد بعد از كسب مدرك باشه! همسرم ٨ سال سابقه كار در زمينه professional programming تو ايران و ٢ سال و نيم تو مالزي داره كه مربوط به قبل از مدركش ميشه. اگر اين سابقه را قبول كنند امتيازش به ١٦٠ ميرسه. ايا اين سابقه كار مورد تاييد نيست؟ منبعي هست كه اين خبر رو اعلام كرده باشه؟
متشكرم.  
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
(2012-11-13 ساعت 10:36)مهتاب63 نوشته:  از دوستان عزیز خواهش میکنم اگر کسی جواب سوالم رو میدونه توضیح بده..
توی همین تاپیک یکی از دوستان از روشی به نام سیلور فرن اسم برده بود که یکی از روشهای پذیرش استرالیا است مانند لاتاری آمریکا اما دیگه کسی صحبتی راجع بهش نکرد که در چه سایتی هست یا اینکه کسی هم ثبت نام کرده یا نه
سلام
این روش برای نیوزلند است . و مثل لاتاری قرعه کشی نیست . بلکه در یک روز خاص افرادی حداقل مدرک لیسانس داشته باشند و ایلتس 6.5 می تونند ثبت نام کنند . ظرفیت ان 300 نفر است و معمولا در همان 15 دقیقه اول پر می شود .

(2012-11-13 ساعت 11:17)Sam_da نوشته:  سلام اقاي پارس تراول،
من و همسرم هر دو فوق IT داريم از دانشگاه دولتي مالزي به همين دليل ديگه نيازي به ايلتس براي نيوزيلند نداريم. سوال من در مورد سابقه كار هست كه با خواندن اين فروم متوجه شدم بايد بعد از كسب مدرك باشه! همسرم ٨ سال سابقه كار در زمينه professional programming تو ايران و ٢ سال و نيم تو مالزي داره كه مربوط به قبل از مدركش ميشه. اگر اين سابقه را قبول كنند امتيازش به ١٦٠ ميرسه. ايا اين سابقه كار مورد تاييد نيست؟ منبعي هست كه اين خبر رو اعلام كرده باشه؟
متشكرم.  
سلام
من پارس تریدر هستم نه پارس تراول !!
سابقه کار بعد از لیسانس ملاک است نه فوق لیسانس . اگر همسر شما بعد از لیسانس سابقه کار دارند مشکلی نیست .
منبع من یکی از کیس افیسر هایی هست که برای دوستم سابقه کار در حین مدت تحصیل لیسانس را قبول نکرد و در جواب نامه دوستم این پاسخ را داد.
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، pr.kia
(2012-11-11 ساعت 10:43)Majmulak نوشته:  سلام عزیزان
من تحصیلات لیسانس مکانیک از دانشگاه خواجه نصیر با معدل 13.58 دارم و 4 سال سابقه کار با بیمه و 3 سال بدون بیمه دارم که کاملا مرتبط با تحصیلاتم هستن سابقه خودرو هم دارم و به نرم افزار و امور مهندسی مکانیک تسلط کامل دارم رشتم هم تو لیست هست احتمالا دانشگامم تو لیست هست. مدرک من معادل چی میشه؟ پیشنهادتون چیه؟
سلام
دانشگاه شما تو لیست هست . بنابراین مدرک شما همون لیسانس حساب میشه . اما باید امتیاز شما به 130 برسه تا بتونید به نیوزلند مهاجرت کنید. اگر متاهل هستید و همسر شما هم لیسانس و ایلتس 6.5 دارند می تونید برای نیوزلند اقدام کنید در غیر اینصورت خیر .
البته این را بدونید در این کشور و استرالیا صنعت خودروسازی در رکود بسر می برد و معمولا افرادی که در صنعت نفت و گاز و یا پایپینگ کار کرده اند بهتر می توانند کار مناسب خودشون را پیدا کنند .
با ارزوی موفقیت برای همه
پاسخ
تشکر کنندگان: ابی22 ، Tomas ، storagemeter
سلام
چند تا سوال داشتم شاید مبتدیانه باشه و معذرت میخوام
من خودم مدرک کارشناسی برق گرایش مخابرات از دانشگاه آزاد دارم-همسرم هم مدرک کارشناشی اقتصاد داره از دانشگاه آزاد-28 سالم هست.سابقه بیمه ندارم.دوست دارم درسم را ادامه بدم.به نظر شما برای این کشور چطور اقدام کنم؟که هم بتونم کار کنم و هم درسم را ادامه بدم
پاسخ
تشکر کنندگان:
Smile 
سلام دوستان
من تازه تصمیم به مهاجرت گرفتم و با این سایت آشنا شدم
مهندس برق هستم با 35 سال سن, از دانشگاه جامع کاربردی با معدل 12.5 و با 9سال سابقه کارمرتبط بابیمه .همسرم هم کارشناس مهندسی پزشکی با سه سال بیمه و فوق الکترونیک هستش ودبیر, با 32 سال سن.آیا شرایط مناسبی برای نیوزلند داریم؟ایلتس 6.5 کافیست ؟
خیلی ممنون از همتون.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-12-02 ساعت 16:20)siamak2012 نوشته:  سلام دوستان
مهندس برق هستم با 35 سال سن, از دانشگاه جامع کاربردی با معدل 12.5 و با 9سال سابقه کارمرتبط بابیمه .همسرم هم کارشناس مهندسی پزشکی با سه سال بیمه و فوق الکترونیک هستش ودبیر, با 32 سال سن.آیا شرایط مناسبی برای نیوزلند داریم؟ایلتس 6.5 کافیست ؟
خیلی ممنون از همتون.
سلام
خوشبختانه می تونید البته هم خودتون و هم همسرتون باید ایلتس 6.5 بگیرید تا بتونید امتیاز لازم را بدست بیارید .صفحه اول را مطاله کنید تمام اطلاعات لازم هست .
با ارزوی موفقیت برای همه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-12-02 ساعت 18:22)ParsTrader نوشته:  
(2012-12-02 ساعت 16:20)siamak2012 نوشته:  سلام دوستان
خیلی ممنون از همتون.
سلام
خوشبختانه می تونید البته هم خودتون و هم همسرتون باید ایلتس 6.5 بگیرید تا بتونید امتیاز لازم را بدست بیارید .صفحه اول را مطاله کنید تمام اطلاعات لازم هست .
با ارزوی موفقیت برای همه

با سلام به همه
ممنونم دوست خوبم از راهنمایی شما.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
ميشه كمكم كنيد؟
من دانشجوي دكتري مكانيك هستم داراي Ielts6.5 و 4 سال هم سابقه كار دارم سنم هم 29 ساله. همسرم ليسانس مهندسي شيمي و 10 سال سايقه كار داره. يه بچه هم داريم. ميشه بهم بگيد كه امتيازم چنده؟ و چطور بايد اقدام كنم؟ از طريق شركت خاصي يا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind
(2012-12-05 ساعت 16:52)maedeh2012 نوشته:  سلام دوستان
ميشه كمكم كنيد؟
من دانشجوي دكتري مكانيك هستم داراي Ielts6.5 و 4 سال هم سابقه كار دارم سنم هم 29 ساله. همسرم ليسانس مهندسي شيمي و 10 سال سايقه كار داره. يه بچه هم داريم. ميشه بهم بگيد كه امتيازم چنده؟ و چطور بايد اقدام كنم؟ از طريق شركت خاصي يا نه؟

درود
شانس تون رو برای آمریکا امتحان کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
من یه سوال واسم پیش اومده
اونایی که از ایران میرن استرالیا یا نیوزیلند با ویزای کاری
چه تضمینی هست که سابقه کارشون واقعی باشه
خوب خیلی ها هستند در ازای پول سابقه کار رد می کنند هر چند سال که بخوای
آیا این روش امکان پذیره، اونوریا متوجه نمی شن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-12-07 ساعت 12:59)amirrrr نوشته:  
(2012-12-05 ساعت 16:52)maedeh2012 نوشته:  سلام دوستان
ميشه كمكم كنيد؟

درود
شانس تون رو برای آمریکا امتحان کنید

سلام
مرسی، ولی ج.اب سوالامو ندادید بهم دوستان؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان
من می خواستم از دوستانی که توی این مدت واسه ی من پیغام خصوصی فرستاده بودن عذرخواهی کنم که جوابشون رو این قدر دیر دادم چون پیغام های خصوصی اینجا به ایمیل من نمیان و من از رسیدنشون مطلع نمی شم. سعی می کنم از این به بعد زود به زود سر بزنم.

(2012-12-07 ساعت 22:33)Aero نوشته:  من یه سوال واسم پیش اومده
اونایی که از ایران میرن استرالیا یا نیوزیلند با ویزای کاری
چه تضمینی هست که سابقه کارشون واقعی باشه
خوب خیلی ها هستند در ازای پول سابقه کار رد می کنند هر چند سال که بخوای
آیا این روش امکان پذیره، اونوریا متوجه نمی شن؟

اون ها معمولاً سابقه ی کار توی ایران رو قبول نمی کنن و اصطلاحی که واسش به کار می برن اینه که توی Comparable Job Market نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام
من به تازگی به عنوان professional engineer از استرایا اسس شده ام و حالا تصمیم دارم برای نیوزلند اقدام کنم سوالم اینست که آیا نیوزلند این مدرک را می پذیرد و یا من نیاز به اسس شدن مجدد برای نیوزلند دارم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-09-15 ساعت 21:07)afrodit نوشته:  آقا یا خانم Zeddian : بنده اینجا اصلا قصد توهین یا بی احترامی به کسی را نداشتم و ندارم و نه به کسی بدهکارام و نه طلبکار، اگه از آقای ParsTrader خواستم که بیاد و جواب سوالم و بده به خاطر این بود که ایشون به عنوان کسی که همیشه در صحنه هستن و آگاهی و تجربه بیشتری نسبت به بقیه دارن و همیشه افراد را راهنمایی می کنن ، بنده قبولشون دارم . جمله ای که من نوشتم نه به خاطر این که بنده طلبکارم از ایشون بلکه از روی مزاح و شوخی (چون ایشون مدتی تشریف نداشتن ) بود و نکته دومی که فرمودید بنده هیچ کجا در شرایط مهاجرت به نیوزلند به این نکته که اگر دانشگاه آزاد باشید و معدلتان کمتر از 14 باشه مدرکتان معادل فوق دیپلم حساب می شه برنخوردم و تنها در سوال و جوابها در این پیج به این موضوع اشاره شده بود . که این هم می تونه حاصل تجربه و مشاهده از نتایج اقدام برای مهاجرت دیگران باشه .اگه من سوالم را اینگونه مطرح کردم می خواستم مطمئن شوم که آیا میزان سابقه کار می تونه امتیاز مثبتی در این زمینه محسوب بشه یا خیر ؟

به هر حال اگه لحن صحبتم به کسی برخورده من معذرت می خوام

(2012-12-14 ساعت 15:09)fahimzad001 نوشته:  با سلام
من به تازگی به عنوان professional engineer از استرایا اسس شده ام و حالا تصمیم دارم برای نیوزلند اقدام کنم سوالم اینست که آیا نیوزلند این مدرک را می پذیرد و یا من نیاز به اسس شدن مجدد برای نیوزلند دارم؟

باسلام
به نظر من برای نیوزیلند دوباره باید مدارکتون رو برای NZQA بفرستید.Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان خسته نباشید...من دانشجوی کارشناسی فیزیک دانشگاه شهید چمران اهواز 22 ساله ام سربازیم تموم شده toffel هم دارم میخواستم از دوستانی که اطلاع دارن بپرسم کلا وضعیت فارغ التحصیلان رشته فیزیک تو خارج کشور خصوصا نیوزلند چطوره و بعدش حتما باید ielts داشته باشم و اینکه برا شروع زندگی تو نیوزلند حداقل چقدر سرمایه لازمه؟با سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان