موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام اقاي پارس تراول،
من و همسرم هر دو فوق IT داريم از دانشگاه دولتي مالزي به همين دليل ديگه نيازي به ايلتس براي نيوزيلند نداريم. سوال من در مورد سابقه كار هست كه با خواندن اين فروم متوجه شدم بايد بعد از كسب مدرك باشه! همسرم ٨ سال سابقه كار در زمينه professional programming تو ايران و ٢ سال و نيم تو مالزي داره كه مربوط به قبل از مدركش ميشه. اگر اين سابقه را قبول كنند امتيازش به ١٦٠ ميرسه. ايا اين سابقه كار مورد تاييد نيست؟ منبعي هست كه اين خبر رو اعلام كرده باشه؟
متشكرم.
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2012-11-13 ساعت 13:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-13 ساعت 13:11 توسط ParsTrader.)
(2012-11-13 ساعت 10:36)مهتاب63 نوشته: از دوستان عزیز خواهش میکنم اگر کسی جواب سوالم رو میدونه توضیح بده..
توی همین تاپیک یکی از دوستان از روشی به نام سیلور فرن اسم برده بود که یکی از روشهای پذیرش استرالیا است مانند لاتاری آمریکا اما دیگه کسی صحبتی راجع بهش نکرد که در چه سایتی هست یا اینکه کسی هم ثبت نام کرده یا نه
سلام
این روش برای نیوزلند است . و مثل لاتاری قرعه کشی نیست . بلکه در یک روز خاص افرادی حداقل مدرک لیسانس داشته باشند و ایلتس 6.5 می تونند ثبت نام کنند . ظرفیت ان 300 نفر است و معمولا در همان 15 دقیقه اول پر می شود .
(2012-11-13 ساعت 11:17)Sam_da نوشته: سلام اقاي پارس تراول،
من و همسرم هر دو فوق IT داريم از دانشگاه دولتي مالزي به همين دليل ديگه نيازي به ايلتس براي نيوزيلند نداريم. سوال من در مورد سابقه كار هست كه با خواندن اين فروم متوجه شدم بايد بعد از كسب مدرك باشه! همسرم ٨ سال سابقه كار در زمينه professional programming تو ايران و ٢ سال و نيم تو مالزي داره كه مربوط به قبل از مدركش ميشه. اگر اين سابقه را قبول كنند امتيازش به ١٦٠ ميرسه. ايا اين سابقه كار مورد تاييد نيست؟ منبعي هست كه اين خبر رو اعلام كرده باشه؟
متشكرم.
سلام
من پارس تریدر هستم نه پارس تراول !!
سابقه کار بعد از لیسانس ملاک است نه فوق لیسانس . اگر همسر شما بعد از لیسانس سابقه کار دارند مشکلی نیست .
منبع من یکی از کیس افیسر هایی هست که برای دوستم سابقه کار در حین مدت تحصیل لیسانس را قبول نکرد و در جواب نامه دوستم این پاسخ را داد.
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-11 ساعت 10:43)Majmulak نوشته: سلام عزیزان
من تحصیلات لیسانس مکانیک از دانشگاه خواجه نصیر با معدل 13.58 دارم و 4 سال سابقه کار با بیمه و 3 سال بدون بیمه دارم که کاملا مرتبط با تحصیلاتم هستن سابقه خودرو هم دارم و به نرم افزار و امور مهندسی مکانیک تسلط کامل دارم رشتم هم تو لیست هست احتمالا دانشگامم تو لیست هست. مدرک من معادل چی میشه؟ پیشنهادتون چیه؟
سلام
دانشگاه شما تو لیست هست . بنابراین مدرک شما همون لیسانس حساب میشه . اما باید امتیاز شما به 130 برسه تا بتونید به نیوزلند مهاجرت کنید. اگر متاهل هستید و همسر شما هم لیسانس و ایلتس 6.5 دارند می تونید برای نیوزلند اقدام کنید در غیر اینصورت خیر .
البته این را بدونید در این کشور و استرالیا صنعت خودروسازی در رکود بسر می برد و معمولا افرادی که در صنعت نفت و گاز و یا پایپینگ کار کرده اند بهتر می توانند کار مناسب خودشون را پیدا کنند .
با ارزوی موفقیت برای همه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
چند تا سوال داشتم شاید مبتدیانه باشه و معذرت میخوام
من خودم مدرک کارشناسی برق گرایش مخابرات از دانشگاه آزاد دارم-همسرم هم مدرک کارشناشی اقتصاد داره از دانشگاه آزاد-28 سالم هست.سابقه بیمه ندارم.دوست دارم درسم را ادامه بدم.به نظر شما برای این کشور چطور اقدام کنم؟که هم بتونم کار کنم و هم درسم را ادامه بدم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-02 ساعت 16:20
سلام دوستان
من تازه تصمیم به مهاجرت گرفتم و با این سایت آشنا شدم
مهندس برق هستم با 35 سال سن, از دانشگاه جامع کاربردی با معدل 12.5 و با 9سال سابقه کارمرتبط بابیمه .همسرم هم کارشناس مهندسی پزشکی با سه سال بیمه و فوق الکترونیک هستش ودبیر, با 32 سال سن.آیا شرایط مناسبی برای نیوزلند داریم؟ایلتس 6.5 کافیست ؟
خیلی ممنون از همتون.
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-02 ساعت 16:20)siamak2012 نوشته: سلام دوستان
من تازه تصمیم به مهاجرت گرفتم و با این سایت آشنا شدم
مهندس برق هستم با 35 سال سن, از دانشگاه جامع کاربردی با معدل 12.5 و با 9سال سابقه کارمرتبط بابیمه .همسرم هم کارشناس مهندسی پزشکی با سه سال بیمه و فوق الکترونیک هستش ودبیر, با 32 سال سن.آیا شرایط مناسبی برای نیوزلند داریم؟ایلتس 6.5 کافیست ؟
خیلی ممنون از همتون.
سلام
خوشبختانه می تونید البته هم خودتون و هم همسرتون باید ایلتس 6.5 بگیرید تا بتونید امتیاز لازم را بدست بیارید .صفحه اول را مطاله کنید تمام اطلاعات لازم هست .
با ارزوی موفقیت برای همه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ميشه كمكم كنيد؟
من دانشجوي دكتري مكانيك هستم داراي Ielts6.5 و 4 سال هم سابقه كار دارم سنم هم 29 ساله. همسرم ليسانس مهندسي شيمي و 10 سال سايقه كار داره. يه بچه هم داريم. ميشه بهم بگيد كه امتيازم چنده؟ و چطور بايد اقدام كنم؟ از طريق شركت خاصي يا نه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من یه سوال واسم پیش اومده
اونایی که از ایران میرن استرالیا یا نیوزیلند با ویزای کاری
چه تضمینی هست که سابقه کارشون واقعی باشه
خوب خیلی ها هستند در ازای پول سابقه کار رد می کنند هر چند سال که بخوای
آیا این روش امکان پذیره، اونوریا متوجه نمی شن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من به تازگی به عنوان professional engineer از استرایا اسس شده ام و حالا تصمیم دارم برای نیوزلند اقدام کنم سوالم اینست که آیا نیوزلند این مدرک را می پذیرد و یا من نیاز به اسس شدن مجدد برای نیوزلند دارم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خسته نباشید...من دانشجوی کارشناسی فیزیک دانشگاه شهید چمران اهواز 22 ساله ام سربازیم تموم شده toffel هم دارم میخواستم از دوستانی که اطلاع دارن بپرسم کلا وضعیت فارغ التحصیلان رشته فیزیک تو خارج کشور خصوصا نیوزلند چطوره و بعدش حتما باید ielts داشته باشم و اینکه برا شروع زندگی تو نیوزلند حداقل چقدر سرمایه لازمه؟با سپاس