موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من پارسال مدارکمو برای assess فرستادم برای nzqa ولی یادم نیست که برای full اقدام کردم یا نه؟
میشه بفرمایید از کجا بفهمم full assess شدم یا نه؟
من اون موقع هنوز پرونده ای لانچ نکرده بودم و صرفاً مدارکمو برای assess فرستادم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من تخصص دارم در زمینه شبکه های برق فشار متوسط ( 11k ) مدرک فنی حرفه ای هم دارم به صورت بین المللی الان هم دارم مهندسی برق میخونم به نظر شما با مدرک فنی حرفه ای برای من کار هست تو نیوزلند از ایران میشه اقدام کرد اگر شرکتی پیدا بشه که تخصص منو بخواد بازم باید با سیستم امتیاز بندی وارد نیوزلند بشم یا با ویزای کار هم میشه خیلی ممنون میشم اگر کمک کنین
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
میخواستم بدون لیسانس مهندسی عمران آب و فاضلاب از دانشگاه علمی کاربردی چه امتیازی داره ؟ مرسی از فروم
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
رتبه:
21
4 تشکر در 1 ارسال
2012-12-31 ساعت 15:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-31 ساعت 16:13 توسط only_flight.)
با سلام خدمت دوستان........
19 سالم هست و تا تابستون 92 کاردانی نرم افزار کامپیوتر را میگیرم...........تا اون موقع میشم 20 ساله.
دیپلم من هم فنی و حرفه ای ، کامپیوتر هست............
از نظر زبان هم مشکلی ندارم ......و میتونم خودم را برای IELTS تا یک سال اینده ، با نمره بالا اماده کنم.......
شانسی که اوردم ، سربازی هم یک سالی میشه که معاف شدم........
میخوام هرجور شده مهاجرت کنم ، کانادا ، استرالیا یا نیوزلند................
هرکدوم که جور شه میرم......
تنها چیزی که ندارم ، سابقه کار هستش.........
میخوام برم یه سری دوره های فنی و حرفه ای هم ببینم ، که تو شغل های مورد نیاز بعدا بتونم استفاده کنم ..... به نظر شما چه دوره ای رو ببینم؟
یه سوال دیگه: این دوره های فنی و حرفه ای که مثلا شامل 900 یا 1000 ساعت اموزش میشه ، جزو سابقه کار هم حساب میاد؟
یه چیز دیگه: IELTS جنرال میخواد یا اکادمیک؟
خواهشا کمک کنید.............
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی
فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-14 ساعت 14:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-14 ساعت 20:43 توسط sahelsahel.)
با عرض سلام و تشکر از دوستانی که سخاوتمندانه اطلاعاتشون رو در اختیار بقیه میگذارند
من شرایطم رو میگم اگر امکان داره راهنمایی کنید که چه امتیازی برای مهاجرت به نیوزلند میتونیم بگیریم
من لیسانس عمران آب از دانشگاه خواجه نصیر دارم و ده سال سابقه کار با بیمه در زمینه ساختمان در یک موسسه دولتی
همسرم فوق لیسانس عمران نقشه برداری از دانشگاه خواجه نصیر داره
6-7 سالی سابقه در زمینه عمران نقشه برداری در جاهای مختلف داره با بیمه
و حدود 3 سال هم سابقه کار شبکه داره و چندین مدرک معتبر بین المللی کامپیوتر و شبکه هم داره
من نمره زبان ندارم ولی همسرم انشاءاله بزودی نمره 5/6 خواهد گرفت
حالا چند تا سوال دارم یکی اینکه همسرم از هر د و سابقه کارش میتونه امتیاز اضافه رو بگیره یعنی هم برای سابقه در long term به عنوان نقشه برداری
هم در رشته های رو به رشد به عنوان IT
و دوم اینکه من بدون نمره زبان هیچ امتیازی بابت مدرکم و سابقه کارم به امتیاز همسرم اضافه میکنم یا نه
واقعا ممنونم که وقت میگذارید و پاسخ میدهید
در ضمن من از ارزیابی آنلاین خود سایت مهاجرت امتیاز 105 را برای همسرم پیدا کردم که به نظرم باید یک اشتباهی کرده باشم
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-01-14 ساعت 20:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-14 ساعت 20:40 توسط ParsTrader.)
(2013-01-14 ساعت 14:38)sahelsahel نوشته: با عرض سلام و تشکر از دوستانی که سخاوتمندانه اطلاعاتشون رو در اختیار بقیه میگذارند
من شرایطم رو میگم اگر امکان داره راهنمایی کنید که چه امتیازی برای مهاجرت به نیوزلند میتونیم بگیریم
من لیسانس عمران آب از دانشگاه خواجه نصیر دارم و ده سال سابقه کار با بیمه در زمینه ساختمان در یک موسسه دولتی
همسرم فوق لیسانس عمران نقشه برداری فتوگرامتری از دانشگاه خواجه نصیر داره
6-7 سالی سابقه در زمینه عمران نقشه برداری در جاهای مختلف داره با بیمه
و حدود 3 سال هم سابقه کار امنیت شبکه داره و چندین مدرک معتبر بین المللی کامپیوتر و شبکه و امنیت شبکه هم داره
من نمره زبان ندارم ولی همسرم انشاءاله بزودی نمره 5/6 خواهد گرفت
حالا چند تا سوال دارم یکی اینکه همسرم از هر د و سابقه کارش میتونه امتیاز اضافه رو بگیره یعنی هم برای سابقه در long term به عنوان نقشه برداری
هم در رشته های رو به رشد به عنوان IT
و دوم اینکه من بدون نمره زبان هیچ امتیازی بابت مدرکم و سابقه کارم به امتیاز همسرم اضافه میکنم یا نه
واقعا ممنونم که وقت میگذارید و پاسخ میدهید
در ضمن من از ارزیابی آنلاین خود سایت مهاجرت امتیاز 105 را برای همسرم پیدا کردم که به نظرم باید یک اشتباهی کرده باشم
سلام
با توجه به شرایط موجود فقط فردی امتیاز لازم را می اورند که متاهل باشد بالای 6 سال سابقه کاری و ایلتس 6.5 داشته باشد و همسر انها هم ایلتس 6.5 هم داشته باشد بنابراین شما الان چاره ایی ندارید جز اینکه خودتون هم ایلتس 6.5 را کسب کنید . و تنها در اینصورت 20 امتیاز به همسرتون اضافه میشه
من سن همسر شما را نمیدونم ولی با توجه به سابقه کاری و با توجه به اینکه شما ایلتس ندارید امتیاز شما باید همین حدود بشه و اشتباهی نشده.
البته می توانید برای استرالیا هم اقدام کنید که برای انجا هم اگر هر دوی شما ایلتس 6 در هر 4 قسمت را بگیرید می توانید امتیاز لازم را بدست اورید .
در ضمن معمولا تنها سابقه کاری که مرتبط با رشته باشد را قبول می کنند . و یا تنها یکی از ان دو رشته را قبول می کنند . بازار کار استرالیا و نیوزلند برای رشته های ای تی مناسب می باشد .ولی بهتر است با همان رشته دانشگاهی برای اقامت اقدام کنید .
برای زبان اهمیت بیشتری بگذارید که بدون زبان با هر سطح از دانشی دچار مشکل عدیده خواهید شد .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و عرض تشکر
من لیست رشته های مورد نیاز رو مطالعه کردم متاسفانه رشته ی شیمی (نه مهندسی شیمی) جزء آنها نبود. با توجه به این که من فوق لیسانس شیمی از دانشگاه اصفهان دارم و ده سال سابقه کار در یکی از دانشگاههای کشور (به عنوان کارشناس آزمایشگاه) می خواستم بدانم شانسی برای مهاجرت به نیوزیلند دارم؟ در ضمن یک مدرک آیلتس 5.5 هم دارم در حال حاضر.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
نمیدونم مطلبی که مینویسم جاش اینجا هست یا نه؟! (اگه نه، پیشاپیش معذرت میخوام)
برای گرفتن بورسیه تحصیلی نیوزلند نیاز به مشاوره با دوستانی دارم که اونجا الان در حال تحصیل هستن...
اگه میشه یه راهی بگید تا باهاتون تماس بگیرم (viber-skype-oovoo-mail)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
نیوزلند و استرالیا آیا مدرک دانشگاههای علمی کاربردی و پیام نور رو قبول میکنند و مورد تاییدشون هست؟
باتشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
استرالیا و نیوزلند چه نوع مدرک آموزشی از ICDL رو قبول میکنند؟
باید فنی حرفه ای باشه یا آموزشگاههای دیگه؟
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-02-07 ساعت 14:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-07 ساعت 14:56 توسط ParsTrader.)
(2013-02-07 ساعت 09:53)godparadise نوشته: استرالیا و نیوزلند چه نوع مدرک آموزشی از ICDL رو قبول میکنند؟
باید فنی حرفه ای باشه یا آموزشگاههای دیگه؟
سلام
ICDL چه به درد اونها میخوره؟ !!! این مدرک یعنی اینکه شما کارهای ابتدایی با کامپیوتر را بلدید انجام بدید .
استرالیا مدرک MSCE را معادل فوق دیپلم قبول میکنه که البته امتحانهای ان هم خارج از ایران برگزار میشه و الان نمیدونم برای ایرانی ها تحریم شده یا نه . که بهتره خودتون در اینترنت سرچ کنید. البته این مدرک هم به شرطی به درد شما می خورد که ایلتس 7 در هر 4 قسمت داشته باشید.
موفق باشید
(2013-02-05 ساعت 19:52)godparadise نوشته: سلام
نیوزلند و استرالیا آیا مدرک دانشگاههای علمی کاربردی و پیام نور رو قبول میکنند و مورد تاییدشون هست؟
باتشکر
اگه معدلتون زیر 15 باشه لیسانس از این دانشگاهها را معادل فوق دیپلم حساب میکنند. که در این حالت برای نیوزلند( به جز رشته برق و عمران ) نمی تونید اقدام کنید . برای استرالیا هم حتما باید ایلتس 7 در هر 4 قسمت داشته باشید تا بتونید اپلای کنید .
با ارزوی موفقیت برای همه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان برای آدمهایه معمولی هیچ راه ورودی به نیوزلند نیست یعنی بعد از ورود به کشور و درخواست پناهندگی اگه تخصص خاصی نداشته باشی حتی اگه بخوای بمونی دیپرت میشی؟؟؟؟
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-02-08 ساعت 18:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-08 ساعت 18:18 توسط ParsTrader.)
(2013-02-08 ساعت 16:39)shreza نوشته: سلام
دوستان برای آدمهایه معمولی هیچ راه ورودی به نیوزلند نیست یعنی بعد از ورود به کشور و درخواست پناهندگی اگه تخصص خاصی نداشته باشی حتی اگه بخوای بمونی دیپرت میشی؟؟؟؟
سلام
دوست عزیز در حال حاظر هیچ کشوری نون خور اضافی نمی خواد . در صورتی شما را قبول می کنند . که تخصص مورد نیاز انها را داشته باشید و زبان شما در حد بسیار خوبی باشه . شما لطفا سن و تحصیلات و مدرک زبان و.... را بگید در صورتی که راهی باشه راهنمایی می کنم .
موفق باشید .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی متشکر که جواب دادین
سن 27
دیپلم کامپیوتر و یه عمر شغل شریفه فروشندگی :دی
خدا رو شکر مدرک ایلتس 7 دارم.میشه با اینا کاری کرد؟
یه سوال دیگه اگه قصد ادامه تحصیل داشته باشم چجوریاست حدود هزینش چقدر میشه؟
بسیار ممنون