کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سیتیزن شیپ
بله.. فکر خوبیه... موفق باشید...
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، lingni
واسه اقدام برای سیتیزنی چه مدارکی لازمه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام من نفهمیدم!!!!!!!!!!!برای سیتیزن شدن من که گریین کارت دارم باید چندسال "به طور مداوم" آمریکا باشم؟؟؟
وقتی لبخند دیگران در گرو شکست توست..
برخیز تا بگریند...
"کوروش کبیر"
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-03 ساعت 19:44)زیبا ح نوشته:  سلام من نفهمیدم!!!!!!!!!!!برای سیتیزن شدن من که گریین کارت دارم باید چندسال "به طور مداوم" آمریکا باشم؟؟؟

گرین کارتتون رو از چه طریقی گرفتین؟
لاتاری یا نامزدی/ازدواجی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2014-04-03 ساعت 20:09)yami نوشته:  
(2014-04-03 ساعت 19:44)زیبا ح نوشته:  سلام من نفهمیدم!!!!!!!!!!!برای سیتیزن شدن من که گریین کارت دارم باید چندسال "به طور مداوم" آمریکا باشم؟؟؟

از طریق لاتاری
وقتی لبخند دیگران در گرو شکست توست..
برخیز تا بگریند...
"کوروش کبیر"
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-03 ساعت 21:54)زیبا ح نوشته:  
(2014-04-03 ساعت 20:09)yami نوشته:  

از طریق لاتاری

از تاریخی که روی گرین کارتتون نوشته Resident since چهار سال و نه ماه حساب میکنین و در اون تاریخ میتونین مدارکتون رو بفرستید.
البته این به شرطی هست که در طول این مدت این چهار سال و نه ماه بیش از 30 ماه در آمریکا اقامت داشته بوده باشید!!
البته داشتن مسافرتهای بیش از شش ماه متوالی و کمتر از یک سال میتونه حساب کتاب رو کمی به هم بزنه و داشتن مسافرت بیش از یک سال حتی اگه منجر به باطل شدن گرین کارت نشده باشه باعث ریست شدن مدت انتظار از اول خواهد شد.
دوستان اطلاعات دقیقتری در مورد محاسبه این موارد دارن ولی اگه مسافرت به ایران به اون صورت نداشتین یعنی حله.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، shadi79 ، eybaba ، romance33
با سلام . من 18 سال دارم و 17 سالگی از طریق پدرم که سیتیزن آمریکاست اقدام کردیم حالا در تابستان نیز می خواهیم برای مصاحبه به آنکارا برویم حالا اگه خدا بخواد خوب پیش بره به من گرین کارت تعلق میگیره یا پاسپورت (بعد از مصاحبه و بعد از ورود به آمریکا) ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-04 ساعت 00:27)rock_city نوشته:  با سلام . من 18 سال دارم و 17 سالگی از طریق پدرم که سیتیزن آمریکاست اقدام کردیم حالا در تابستان نیز می خواهیم برای مصاحبه به آنکارا برویم حالا اگه خدا بخواد خوب پیش بره به من گرین کارت تعلق میگیره یا پاسپورت (بعد از مصاحبه و بعد از ورود به آمریکا) ؟؟؟
دوست عزیز بعد از گرفتن ویزا هر وقت وارد آمریکا شدید بعد از مد تی گرین کارت به ادرسی که قبلادادید فرستاده میشه پاسپوت هم بعد از گذشت 5 سال
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-03-26 ساعت 06:51)yami نوشته:  
(2014-03-26 ساعت 06:25)nicole.gemini نوشته:  
مخصوصا که ایران هم نه تنها دو تابعیتی رو قبول نداره بلکه این تغییر اسم رو به شناسنامه ایرانی هم نمیشه انتقال داد. و در واقع آدم میشه یک نفر با دو پاسپورت با دو نام کاملا متفاوت.

کلا خیلی دوست دارم تجربه و نظرات دوستان رو در این زمینه بدونم.

ممنونم.
در پاسپورت ایرانی‌ شما، نا م و نام خانواد‌گی خارجکی شما داخل پرانتز جلوی اسم ایرانی‌ شما نوشته خواهد شد.
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، eybaba ، Persischer
(2014-04-04 ساعت 08:21)mazlom khanom نوشته:  
مخصوصا که ایران هم نه تنها دو تابعیتی رو قبول نداره بلکه این تغییر اسم رو به شناسنامه ایرانی هم نمیشه انتقال داد. و در واقع آدم میشه یک نفر با دو پاسپورت با دو نام کاملا متفاوت.

ممنونم.
در پاسپورت ایرانی‌ شما، نا م و نام خانواد‌گی خارجکی شما داخل پرانتز جلوی اسم ایرانی‌ شما نوشته خواهد شد.

این رو از کجا شنیدین؟ چقدر معتبر و موثق هست این حرف؟
خیلی برام مهمه چون اگه اینجوریه من بیخودی پول تعویض پاسپورت ندم و منتظر بشم اسمم عوض بشه و بعد پاسپورتم رو تمدید کنم که به همین ترتیبی باشه که شما میگین.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-04 ساعت 08:23)yami نوشته:  
(2014-04-04 ساعت 08:21)mazlom khanom نوشته:  

ممنونم.

این رو از کجا شنیدین؟ چقدر معتبر و موثق هست این حرف؟
خیلی برام مهمه چون اگه اینجوریه من بیخودی پول تعویض پاسپورت ندم و منتظر بشم اسمم عوض بشه و بعد پاسپورتم رو تمدید کنم که به همین ترتیبی باشه که شما میگین.

100% مطمئن هستم
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، shoshina
دوست عزیز
موقع ارسال مدارک برای سیتیزن شیپی و موقع مصاحبه و یا انگشت نگاری آیا یادتون هست که ازتون پاسپورت ایرانی رو هم خواستن یا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-05 ساعت 00:26)yami نوشته:  دوست عزیز
موقع ارسال مدارک برای سیتیزن شیپی و موقع مصاحبه و یا انگشت نگاری آیا یادتون هست که ازتون پاسپورت ایرانی رو هم خواستن یا نه؟

یامی جان،
موقع مصاحبه از ما همه ی پاسپورتهامون رو خواستند (معتبر و تاریخ گذشته)، حتی برای اینکه یه حالی ضمنی هم به کارمند مصاحبه کننده داده باشید که مجبور نشه پاشه خودش این کار بکنه - و سریعتر هم بتونید از اون اطاق خودتونو نجات بدید - بهتره کپی از همه صفحاتش بگیرید و تا گفت بذارید رو میز. یه ده دلاری خرج داره ولی امتحان شده، جواب میده.

میدهم من مالیات به اوباما   -----   با لبی خندان، نه با افسوس و آه
مالیات بر درآمد، مالیات مستقیم  ----  تا دهد پاسپورت آبی او به ما

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-04 ساعت 08:21)mazlom khanom نوشته:  در پاسپورت ایرانی‌ شما، نا م و نام خانواد‌گی خارجکی شما داخل پرانتز جلوی اسم ایرانی‌ شما نوشته خواهد شد.

سلام ممنون از اینکه اطلاعات و تجربیات مفید خودتون رو با ما در میان میذارید. چند سوال برام پیش اومده البته میدونم که شما ۱۰۰ درصد از حرفی که میزنید مطمئن هستید فقط بفرمایید که :
۱- بصورت دست نویس نام خارجی رو اضافه میکنن یا تایپی؟
۲- با املای فارسی مینویسن یا انگلیسی؟
۳- فقط در مورد ایرانیای آمریکا این کارو میکنن یا مثلا ایرانیانی که تابعیت و اسم کشورهای کمتر شناخته شده و صعب التلفظ را هم گرفته باشن اسم جدیدشون رو جلوی اسم ایرانیشون اضافه میکنن؟
۴- اشاره مختصری هم بکنید که آیا تا بحال به چشم خودتون دیدید که اسم آمریکایی کسی رو به این ترتیب اضافه کنن؟
امیدوارم سال نو برای همه موفقیت بیاره

میدهم من مالیات به اوباما   -----   با لبی خندان، نه با افسوس و آه
مالیات بر درآمد، مالیات مستقیم  ----  تا دهد پاسپورت آبی او به ما

پاسخ
تشکر کنندگان: a.behzadi
(2014-04-05 ساعت 01:00)Persischer نوشته:  
(2014-04-04 ساعت 08:21)mazlom khanom نوشته:  در پاسپورت ایرانی‌ شما، نا م و نام خانواد‌گی خارجکی شما داخل پرانتز جلوی اسم ایرانی‌ شما نوشته خواهد شد.

سلام ممنون از اینکه اطلاعات و تجربیات مفید خودتون رو با ما در میان میذارید. چند سوال برام پیش اومده البته میدونم که شما ۱۰۰ درصد از حرفی که میزنید مطمئن هستید فقط بفرمایید که :
۱- بصورت دست نویس نام خارجی رو اضافه میکنن یا تایپی؟
۲- با املای فارسی مینویسن یا انگلیسی؟
۳- فقط در مورد ایرانیای آمریکا این کارو میکنن یا مثلا ایرانیانی که تابعیت و اسم کشورهای کمتر شناخته شده و صعب التلفظ را هم گرفته باشن اسم جدیدشون رو جلوی اسم ایرانیشون اضافه میکنن؟
۴- اشاره مختصری هم بکنید که آیا تا بحال به چشم خودتون دیدید که اسم آمریکایی کسی رو به این ترتیب اضافه کنن؟
امیدوارم سال نو برای همه موفقیت بیاره

۱- به صورت چاپی‌ ( تایپی ) ، با همان چاپی‌ که اسم ایرانی‌ را نوشتن میزنند.
۲- با املأ انگلیسی‌ ، در بخش انگلیسی‌
در بخش فارسی فقط اسم ایرانی‌ شما درج میشود

------ وقتی‌ فرم گذرنامه برای تجدید گذرنامه را پر می‌کنید. ازتون می‌خواد که اسم‌های دیگه اگر دارید بنوسید. اون جا شما مینویسید که چه اسم‌های دیگه داری، و طبعا مدرک عکس دار معتبر که داری را باید کپی‌ کنی‌ (مثلا گرین کارت یا برگه سیتیزنی). پس به این ترتیب، مطمئن میشوند که شما هم فردی هستید که میگید.
----- مثلا اگر ازدواج کردی و اسم فامیلت را عوض کردی در برگه ازدواج نوشته که مثلا ‪"‬ کبری خادمی ‪"‬، اسمش شده ‪"‬ کبری براون،‪"‬

(Kubra Khademi (Brown
در ازدواج شما نمیتونید اسم کوچکتان را عوض کنید، فقط اسم فامیل عوض می‌شه.
ولی‌ در سیتیزنی هم اسم‌ .هم فامیل را می‌شه عوض کرد.

شما یک کپی از اون برگه ازدواج که نوشت اسمتان عوض شده را هم داخل پروندتان که به حافظ منابع ایران در آمریکا میفرستید
و همینطور کپی‌ گرین کارت یا برگه سیتیزن شیپی‪.‬

۳- گرفتن گذر نامه ایرانی‌ از سفارت ایران صورت میگیره و قانون ایران درشان حاکم است ، بس طبعا و طبق منطق قانون یکی‌ است.

۴- بله دیدم
-------------
برای اطمینان این که توجه کارمند سفارت یا حا فظ منافع ایران در واشنگتن را به اسم خودتان جلب کنید. یک نامهٔ با روش رسمی‌ بنویسید امضا کنید و همراه مدارک پست کنید. سال نو شما هم مبارک
پاسخ
تشکر کنندگان: Persischer ، romance33 ، mrhj50 ، ramin_red

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان