2014-04-05 ساعت 05:03
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سیتیزن شیپ
|
2014-04-09 ساعت 00:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-09 ساعت 01:01 توسط ehsan_mohajer1.)
سلام دوستان
من برای سیتزن شیپی 30 ماه رو پر کردم و برگشتم ایران. 1- حالا اگه هر 5 ماه یکبار بیام آمریکا و 1 هفته بمونم و برگردم، بعد از 5 سال میتونم سیتیزن بشم؟ 2- لطفاً دقیقاً بفرمایید کلاً "بیش از 6 ماه" نباید خارج از آمریکا باشم یا منظور اینه که "بیش از 6 ماه در سال" نباید خارج از آمریکا بود؟( مثلاً 6 ماه و نیم آمریکا و 5 ماه و نیم ایران) توجه بفرمایید نکته بسیار ظریف و برای سیتیزن شدن سرنوشت سازه. بنابراین لطفاً دقیق و با توضیح پاسخ بفرمایید. ممنون از دوستان (2014-04-09 ساعت 00:56)ehsan_mohajer1 نوشته: سلام دوستان دوست عزیز من تا جایی که میدونم شما هر بار که خروج میکنید نباید بیش از شش ماه بیرون باشید و باز که بر میگردید میتونید دوباره خارج بشید و تا شش ماه بیرون باشید. (البته شنیدم در این حالت موقع ورود ممکن گیر اساسی بدن بعد از یکی دو بار و حتی به دادگاه مهاجرت معرفی کنن. البته باز مونده به شانس طرف که مامور دم در کی باشه) اما نکته اینجاست که شما موقع سیتیزنی افسر مهاجرت اگه ببینه که در دو سال و نیم گذشته سالی دو سه هفته بیشتر آمریکا نبودین، دستش برای رد سیتیزنی شما کاملا باز هستش. یعنی اینجور نیست که چون 30 ماه رو پر کردی، افسره باید و ملزم هست که سیتیزنی شما رو تایید کنه. نه تنها دستش باز هست که تایید نکنه و بگه که من احساسم اینه که شما الان مدتهاست دیگه مقیم آمریکا نیستین و همینجوری سر میزنین، بلکه حتی میتونه خودش یا توسط قاضی مهاجرت پرونده شما رو ریست کنه! یعنی بگه شما باید از اول دوباره این 5 سال و بمونین و تقاضا بدین. بنابرین مواظب باشید و با یک وکیل هم صحبت کنید اما بازم زیاد به حرف این و اون گوش نکنید. قانون کاملا شفاف میگه که اگه مشخص بشه (تشخیص با افسر مهاجرت هست) که کسی دیگه مقیم آمریکا نیست، دیگه بهش تعلق نمیگیره. تشکر کنندگان: eybaba ، Saeedv13 ، soheilbadami ، el333 ، romance33 ، ehsan_mohajer1
2014-04-09 ساعت 06:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-09 ساعت 06:10 توسط soheilbadami.)
همونجور که یامی میگه با این دستور العملهای جدید اگر هم کسی میخواد پلتیک بزنه بهتره که اون 30 ماه رو اخر 5 سال پر کنه البته اگر وکیل داشته باشین شانستون خیلی بیشتره چون وکیلا اینجا همه کار میکنن و همه سوراخهای قانون رو بلدن همون سوراخهایی که معمولا همکاران قانونگذار باز میگذارند که همه بتونن یه نونی بخورن ! تقریبا منهای جرم و جنایت و امثالهم بقیه مسائل با پول حل میشن. (البته وکیل ایرانی نگیرین بعد بد و بیراهش رو به ما بگینا )
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
2014-04-10 ساعت 01:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-26 ساعت 07:29 توسط nicole.gemini.)
سلام
یک چرخی توی این سایت زدم و بنظرم اومد که کسی تا بحال در مورد مراسم سوگند چیزی ننوشته برای همین من دست بکار شدم: اولا اصلا نمیدونم اینچیزهایی که من و امثال من مینویسیم در این سایت امن هست یا نه.. یعنی بعدا علیه مان یک جای دیگه دنیا استفاده نشه... حالا اگر خطری داره، حما بهم بگویید بعضی جاهاش را فاکتور بگیرم... من امروز مراسم سوگند داشتم و رسما سیتیزن شدم... از روز مصاحبه که گفتند قبول شدم تا امروز که برای سوگند رفتم حدود 2 هقته گذشت... در لوس انجلس چند مکان برای مراسم سوگند در نظر گرفته اند که بزرگترینش convention center in downtown los angeles است. نظر به اینکه تاریخ مصاحبه تون چه زمانی بوده باشه، نگاه میکنند ببینند شما با زمان مراسم کدوم یکی از مراکزشون نزدیکتر هستید، براتون آنجا را در نظر میگیرند... به من گفته بودند ساعت 8:03 آنجا باشم که من 7:45 رسیدم. همه چیز بسیار منظم و مرتب برنامه ریزی شده بود. این سالن گنجایش 5000 نفر را دارد که امروز 3500 نفر آمده بودند برای مراسم و اعلام کردند از این 3500 نفر، دومین رتبه از بین شرکت کنندگان مربوط به ایران است ... برای این تعداد متقاضی، نهایتا 10-15 نفر مامور هماهنگی ( بعیر از مامور گرفتن مدارک و...) بودند که با توجه به حجم زیاد شرکت کننده این تعداد بنظر خیلی کم میامد ولی از اونجایی که مردم خودشون رعایت نظم و مقررات را میکنند این تعداد زیاد هم بود... چیزی که متاسفانه در ایران نمیبینیم.... بعد از ورود، همه میرفتیم به پای میزهایی که برای اینکار گذاشته بودند و بعد از دادن برگه قبولی در مصاحبه و البته اصل گرین کارت (که میگیرند و سوراخش میکنند و پس نمیدند) ، بهمون یک شماره دادند که بعد از مراسم پای اون میزی که آن شماره را داره برویم و گواهی سیتیزن شیپی مون را بگبریم.... بعد از صبر کردن برای همه که در جاهاشون بشینند، مراسم ساعت 9 شروع شد. مراسم قسم و خواندن سرود و ... 1 ساعت طول کشید... بعد همونطور که گفتند، ردیف ردیف رفتیم سر میزی که بهمون گفته بودند، مدرک سیتیزن شیپی مون را که به اندازه کاغذ آ4 است و بسیار مثل گواهی دانشگاه میمونه را گرفتیم و رفتیم منزل... و گفتند تا 30 روز آینده یک سر به اداره سوشیال هم بزنید و بهشون اعلام کنید که سیتیزن شدید........به همین سادگی... در ضمن در زمانی که تشریف دارید و منتظرید تا مراسم شروع بشه، برگه های شرکت در رای گیری فدرال و ایالت که در پاکتی که موقع ورود بهتون دادند را پر میکنید و بهشون پس میدهید... حالا اگر خودکار نیاورده باشید میتونید بروید خونه پر کنید و پست کنید ولی آنجا راحتتر است... در ضمن اگر بچه زیر 16 سال دارید، بعد از سیتیزن شدن والدین ،او هم خود بخود سیتیزن میشه ولی حتما یادتون باشه بعد از برگشت به منزل حتما فرم N600 را براشون پر کنید + همان هزینه ایی که برای سیتزن شدن خوتون دادید... نگذاریدشون به امان خدا که بگویید بما گفته اند آنها خودشون اتوماتیک سیتیزن میشوند!!!!!... هم چنین بعد از برگشت به منزل برای پاسپورت آمریکایی اقدام کنید. توی پاکتی که بهتون میدهند، مراحلش را نوشته بهمراه فرمی که باید پر کنید. هزینه اش 110 دلار است اگر فقط بخواهید دفترچه اش رابگیرید ( یعنی پاسپورت دفترچه ایی) اگر بخواهید هم دفترچه ایی بگیرید و هم کارتی بیشتر باید پول بدید...در ضمن هزینه پستش هم اضافه میشه..... خوب من دیگه باید بروم... دفعه بعد راجع به درخواست و ارسال مدارک برای پاس آمریکایی مینویسم... دفعه بعد هم در مورد آنهایی که اسمشون را تغییر داده اند حالا باید چکار کنند... خدا یار و یاورتان... در ضمن میخواستم چند تا عکس هم ضمیمه کنم. نمیدونم امکانش هست؟
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
2014-04-10 ساعت 06:35
(2014-04-10 ساعت 01:44)nicole.gemini نوشته: سلام خانوم نیکول تبریک میگم.چند تا سوال دارم: ۱. همه پاسپورتهای ایرانی رو از روزی که وارد آمریکا شده بودین رو روز مصاحبه خواستند؟ ۲. چه مدارکی واسه مصاحبه لازمه؟ تشکر کنندگان: nousai
2014-04-10 ساعت 08:51
(2014-04-10 ساعت 06:35)Arianna نوشته:سلام.. بله باید همه پاسپورتهاتون را ببرید، کپی میگیرند. روز مصاحبه،نامه دعوت به مصاحبه را میخواهند+ گرین کارت. همونجا ازتون دوباره انگشت نگاری میکنند و عکس میگیرند. توی همون نامه دعوت براتون مینویسند چه مدارکی باید ببرید.(2014-04-10 ساعت 01:44)nicole.gemini نوشته:
2014-04-10 ساعت 18:43
(2014-04-10 ساعت 08:51)nicole.gemini نوشته:(2014-04-10 ساعت 06:35)Arianna نوشته:سلام.. بله باید همه پاسپورتهاتون را ببرید، کپی میگیرند. روز مصاحبه،نامه دعوت به مصاحبه را میخواهند+ گرین کارت. همونجا ازتون دوباره انگشت نگاری میکنند و عکس میگیرند. توی همون نامه دعوت براتون مینویسند چه مدارکی باید ببرید.(2014-04-10 ساعت 01:44)nicole.gemini نوشته: اهمیت میدن که پاسپورت منقضی شده یا نه؟ من که میخوام اسم کوچیکم رو عوض کنم، دیگه عاقلانه نیست الان برم پاسم رو تعویض کنم و بهتره منتظر بشم که پاس آمریکایی که گرفتم ایرانی رو عوض کنم که اسم جدیدم توش نوشته بشه. نظرتون چیه؟ تشکر کنندگان: apoornaki
2014-04-10 ساعت 19:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-10 ساعت 19:17 توسط nicole.gemini.)
(2014-04-10 ساعت 18:43)yami نوشته:(2014-04-10 ساعت 08:51)nicole.gemini نوشته:(2014-04-10 ساعت 06:35)Arianna نوشته:سلام.. بله باید همه پاسپورتهاتون را ببرید، کپی میگیرند. روز مصاحبه،نامه دعوت به مصاحبه را میخواهند+ گرین کارت. همونجا ازتون دوباره انگشت نگاری میکنند و عکس میگیرند. توی همون نامه دعوت براتون مینویسند چه مدارکی باید ببرید.(2014-04-10 ساعت 01:44)nicole.gemini نوشته: نه براشون مهم نیست پاسپورس شما منقضی شده باشه یانه... فقط میخواهند ورود و خروجتون را چک کنند.... در ضمن اصلا مصاحبه اش نگران کننده نیست... بسیار راحت است..... اگر قرار باشه از نظر سختی و مو را از ماست کشیدن بخواهم نمره بدم، به مصاحبه ایی که در ترکیه داشتم و همه بمن میگفتند مصاحبه راحتی داشتم، نمره 10 میدم و مصاحبه برای سیتیزن شدن را 3 . اگر قوانین را رعایت کرده باشید و همون 6 ماه معروف را بیرون نبوده باشید، اصلا نباید نگران چیری باشید...
2014-04-11 ساعت 00:53
(2014-04-10 ساعت 08:51)nicole.gemini نوشته:خانوم نیکول بسیار ممنون از پاسختون.(2014-04-10 ساعت 06:35)Arianna نوشته:سلام.. بله باید همه پاسپورتهاتون را ببرید، کپی میگیرند. روز مصاحبه،نامه دعوت به مصاحبه را میخواهند+ گرین کارت. همونجا ازتون دوباره انگشت نگاری میکنند و عکس میگیرند. توی همون نامه دعوت براتون مینویسند چه مدارکی باید ببرید.(2014-04-10 ساعت 01:44)nicole.gemini نوشته: روی ورود و خروج خیلی حساسن؟ اگر هیچ موقع بیش ا ز۶ ماه بیرون نبوده باشیم ولی اون ۲.۵ سال رو به صورت مداوم نبوده باشیم چی؟ مهر فرودگاه ایران رو چطوری میفهمن؟ تشکر کنندگان: shoshina
2014-04-11 ساعت 09:38
(2014-04-10 ساعت 01:44)nicole.gemini نوشته: سلامhttp://www.mohajersara.com/thread-2711-p...#pid186067 تشکر کنندگان: nicole.gemini
2014-04-11 ساعت 13:33
با سلام. میخواستم بدونم اگه فرزند گرین کارت داشته باشه ولی هنوز سیتیزن نشده می تونه برای پدر و مادرش برای گرفتن گرین کارت اقدام کنه راهی داره؟ یا حتما بعد از سیتیزن شدن میتونه. و اگر بعد از سیتیزنی فرزند باشه برای پدر و مادر چقدر طول میکشه تا گرین کارت بگیرند . ممنون
2014-04-11 ساعت 14:58
(2014-04-11 ساعت 13:33)member نوشته: با سلام. میخواستم بدونم اگه فرزند گرین کارت داشته باشه ولی هنوز سیتیزن نشده می تونه برای پدر و مادرش برای گرفتن گرین کارت اقدام کنه راهی داره؟ یا حتما بعد از سیتیزن شدن میتونه. و اگر بعد از سیتیزنی فرزند باشه برای پدر و مادر چقدر طول میکشه تا گرین کارت بگیرند . ممنون خیر دوست عزیز هیچ فرد گرین کارتی نمیتونه برای والدینش اقدام کنه باید تا زمان سیتیزنی صبر کنه.فقط و فقط با ویزای توریستی میتونین اقدام کنین و بهشون هم میدن.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
2014-04-11 ساعت 18:32
(2014-04-11 ساعت 00:53)Arianna نوشته:بله حساس هستند... مهر فرودگاه ایران در پاس ایرانیمون است دیگه... من در این 5 سال فقط 2 هفته بیرون از آمریکا بودم که ایران رفته بودم....(2014-04-10 ساعت 08:51)nicole.gemini نوشته:خانوم نیکول بسیار ممنون از پاسختون.(2014-04-10 ساعت 06:35)Arianna نوشته:سلام.. بله باید همه پاسپورتهاتون را ببرید، کپی میگیرند. روز مصاحبه،نامه دعوت به مصاحبه را میخواهند+ گرین کارت. همونجا ازتون دوباره انگشت نگاری میکنند و عکس میگیرند. توی همون نامه دعوت براتون مینویسند چه مدارکی باید ببرید.(2014-04-10 ساعت 01:44)nicole.gemini نوشته:
تشکر کنندگان: eybaba
2014-04-11 ساعت 18:50
(2014-04-11 ساعت 18:32)nicole.gemini نوشته:(2014-04-11 ساعت 00:53)Arianna نوشته:بله حساس هستند... مهر فرودگاه ایران در پاس ایرانیمون است دیگه... من در این 5 سال فقط 2 هفته بیرون از آمریکا بودم که ایران رفته بودم....(2014-04-10 ساعت 08:51)nicole.gemini نوشته:خانوم نیکول بسیار ممنون از پاسختون.(2014-04-10 ساعت 06:35)Arianna نوشته:سلام.. بله باید همه پاسپورتهاتون را ببرید، کپی میگیرند. روز مصاحبه،نامه دعوت به مصاحبه را میخواهند+ گرین کارت. همونجا ازتون دوباره انگشت نگاری میکنند و عکس میگیرند. توی همون نامه دعوت براتون مینویسند چه مدارکی باید ببرید.(2014-04-10 ساعت 01:44)nicole.gemini نوشته: من فکر نمیکنم اصلا بحث مهر فرودگاه ایرانمون باشه. اصلا خیلی کشورها برای بعضی کشورهای همسایه شون اصلا مهر ورود خروج نمیزنن. من هر بار با کروز رفتن به کارائیب نه آمریکا و نه هیچ کدام از آنها مهر به پاسپورتم نزدن!! هر بار رفتن برگشتن تو صد تا سیستم و کامپیوتر ورود و خروجمون ثبت میشه، چرا از اون استفاده نکنن؟؟؟ |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان