کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سیتیزن شیپ
دوستان تغییر ایالت در طول دوره سیتیزن شدن تاثیری روی سیتیزن شدن داره به عبارت دیگه تو این 5 سال برای سیتیزن شدن اگر چندین دفعه ایالت رو تغییر داده باشیم تاثیری روی سیتیزن شدن دارن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-14 ساعت 06:12)mhz_ir نوشته:  دوستان تغییر ایالت در طول دوره سیتیزن شدن تاثیری روی سیتیزن شدن داره به عبارت دیگه تو این 5 سال برای سیتیزن شدن اگر چندین دفعه ایالت رو تغییر داده باشیم تاثیری روی سیتیزن شدن دارن؟

تا جایی که من میدونم نه اما باید در هنگام تقاضای سیتیزنی از سه ماه قبلش در همان ایالت مقیم بوده باشید.
البته ظاهرا این بخاطر اینه که مشخص بشه که به کدام سرویس سنتر تقاضا رو بفرستید و بعضی ایالات کوچک که سرویس سنترشون یکی هست شنیدم که فرقی نداره اگه اون سه ماه رو در هر چند تا از اینها بوده باشید ولی خوب شما همان سه ماه رو در نظر بگیرید در یک ایالت.
پاسخ
تشکر کنندگان: apoornaki ، mhz_ir ، romance33 ، eybaba ، shoshina ، pv-n
سلام... امروز با یک آژانس مسافرتی در اینجا صحبت کردم و ازش در مورد اینکه چطور میشه اگر اسممون را عوض کرده باشیم و بخواهیم برویم ایران و به این مشکل برنخوریم که اسمی که در بلیظ است با اسمی که در پاس ایرانی است با هم یکی نیست، پرسیدم. او هم گفت ما موقع صدور بلیط هر 2 اسم را در بلیط مینویسیم... میگفت همه اینکار را میکنند.. این سوال برای من پیش اومد که مامور فرودگاه میفهمه اون کسی که 2 اسمه است، باید سیتیزن شده باشه ، حتما پاس آمریکایی داره و.... و کلا جریان را میفهمه!!! مگر اینکه اصلا از ابتدا با پاس ایرانی برویم و با همون پاس برگردیم... اونوقت فقط 1 اسم کافیست در بلیط.. ولی در کشور ترانزیت اگر پاس آمریکایی داشتهه باشی خیلی بهتره چون امکاناتی که بهشون میدهند کاملا با اونهایی که پاس کشور دیگه را دارند فرق میکنه... راستش دارم از اینکه اسمم را تغییر دادم پشیمون میشم!!! میخواستم بدونم آیا کسی تجربه ایی در این زمینه داره؟ لطفا راهنمایی بکنه...

در ضمن امروز به این صفحه هم برخوردم اگر بدرد کسی بخوره خوبه: برای اونهایی است که میخواهند برای سیتیزن شدن اقدام کنند ولی درامدشون کم است. در نتیجه ثبت نام naturalization یا همون سیتیزن شدن و اقدام برای بعضی موارد دیگه ، براشون رایگان میشه.. حالا درامد چقدر کم را نمیدونم... حتما باید راهنما داشته باشه.
http://www.uscis.gov/feewaiver
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، behfaza ، Saeedv13 ، romance33 ، apoornaki ، nahid.t ، kasra
(2014-04-14 ساعت 21:07)nicole.gemini نوشته:  سلام... امروز با یک آژانس مسافرتی در اینجا صحبت کردم و ازش در مورد اینکه چطور میشه اگر اسممون را عوض کرده باشیم و بخواهیم برویم ایران و به این مشکل برنخوریم که اسمی که در بلیظ است با اسمی که در پاس ایرانی است با هم یکی نیست، پرسیدم. او هم گفت ما موقع صدور بلیط هر 2 اسم را در بلیط مینویسیم... میگفت همه اینکار را میکنند.. این سوال برای من پیش اومد که مامور فرودگاه میفهمه اون کسی که 2 اسمه است، باید سیتیزن شده باشه ، حتما پاس آمریکایی داره و.... و کلا جریان را میفهمه!!! مگر اینکه اصلا از ابتدا با پاس ایرانی برویم و با همون پاس برگردیم... اونوقت فقط 1 اسم کافیست در بلیط.. ولی در کشور ترانزیت اگر پاس آمریکایی داشتهه باشی خیلی بهتره چون امکاناتی که بهشون میدهند کاملا با اونهایی که پاس کشور دیگه را دارند فرق میکنه... راستش دارم از اینکه اسمم را تغییر دادم پشیمون میشم!!! میخواستم بدونم آیا کسی تجربه ایی در این زمینه داره؟ لطفا راهنمایی بکنه...

در ضمن امروز به این سایت هم برخوردم اگر بدرد کسی بخوره خوبه: برای اونهایی است که میخواهند برای سیتیزن شدن اقدام کنند ولی درامدشون کم است. در نتیجه ثبت نام naturalization یا همون سیتیزن شدن و اقدام برای بعضی موارد دیگه ، براشون رایگان میشه.. حالا درامد چقدر کم را نمیدونم... حتما باید راهنما داشته باشه.
http://www.uscis.gov/feewaiver

نیکول عزیز!
شما بنا رو بر این بذار که اون کسی که نباید میدونست سیتیزن شدی، تا الان دانسته!! و البته واقعیت اینه که مامورین فرودگاه با یک نگاه به مدت اقامت فرد در خارج از کشور به سادگی میتونن حدس قریب به یقین بزنن که این طرف سیتیزن شده یا نشده. ولی در کل مسئله اصلا فرقی نمیکنه؟ شده که شده. مگه جرمی مرتکب شده؟ از قضا اگه کسی پنهان کاری کنه ممکنه فکر کنن که کاسه ای زیر نیم کاسه هست.
اصلا شما موقع ورود نه، موقع خروج که باید پاس آمریکایی رو نشان بدی بجای ویزا که بذارن سوار هواپیما بشی؟؟
اما واقعیت اینه که از وقتی که همین چند هفته پیش دیگه خودم رو با اسم جدید معرفی میکنم، اصلا طرز برخوردها یک به صد عوض شده!! البته خداییش لهجه و زبان هم مهمه هاا.
یک دوستی میگفت که یک ایرانی در محل کار اسم و شهرتش رو عوض کرده بود به مثلا یک چیز میگم که ناشناس بمونه با اینکه خودمم هم نمیشناسمش! ... به "جورج واشنگتن"!!
میگفت حالا اوضاعی میشد وقتی یکی صدا میکرد مستر جورج واشنگتن و در جواب یک نفر با لهجه کاملا خاورمیانه ای میگفت چیه؟ بعله؟
خلاصه یک ذره هم شک نکن که کارت درست بوده.
همین ایران خودمون وقتی یک خارجی مسلمان میشه و تبعه ایران مجبورش میکنن که اسمش رو عوض کنه و اسم ایرانی اسلامی بذاره. پس حتما این کار کار درستی هست.
پاسخ
تشکر کنندگان: nicole.gemini ، Saeedv13 ، romance33 ، apoornaki ، eybaba
[quote='nicole.gemini' pid='476758' dateline='1397078084']
سلام
یک چرخی توی این سایت زدم و بنظرم اومد که کسی تا بحال در مورد مراسم سوگند چیزی ننوشته برای همین من دست بکار شدم:
.....

سلام.
من چند تا سیوال دارم. ممنون میشم اگر جواب بدید.

1- برای اینکه نشون بدید 5 سال تو آمریکا بودید چه مدرکی نشون دادید؟
(من فایل Tax Return 2012 رو ندارم)

2- خانم من کار نمیکنه، پس Tax هم نمیده. آیا واسه سیتیزن شیپی به مشکل میخوره؟

3- از زمانی که اقدام کردید تا آخرش چقدر زمان گرفت؟ (پروسه کامل سیتیزن شیپی رو میگم؟)
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

پاسخ
تشکر کنندگان: shoshina
سلام
از بچه های مهاجرسرا که از طریق لاتری اومده آمریکا آیا کسی موفق شده سیتیزن بشه و پاسپورت آمریکاییش رو بگیره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-02 ساعت 22:12)Carrot نوشته:  سلام
از بچه های مهاجرسرا که از طریق لاتری اومده آمریکا آیا کسی موفق شده سیتیزن بشه و پاسپورت آمریکاییش رو بگیره؟

همشهری این سوال رو جدی پرسیدی یا خداییش شوخی کردی Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، kasra ، uranus88
بهههههههههههههههههههههههه چطوری یامی
خوبی داداش؟ سلامتی؟
والله جدی پرسیدم
میخوام ببینم کسی تجربه کرده سیتیزن شدن رو
البته منظورم اونهایی هست که مهاجرسرا میان
شما هم فکر کنم دیگه کمتر از یک سال دیگه پروسه سیتیزن شدنت رو شروع میکنی
پاسخ
تشکر کنندگان:
بعله خیلی ها از بچه های مهاجرسرا سیتیزن شدن و البته بیشتر شون هم بعد از سیتیزنی دیگه اینجا کمتر پیدا میشن!!
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، mrhj50 ، apoornaki ، kasra ، shatsi
(2014-04-26 ساعت 12:06)javidk نوشته:  [quote='nicole.gemini' pid='476758' dateline='1397078084']
سلام
یک چرخی توی این سایت زدم و بنظرم اومد که کسی تا بحال در مورد مراسم سوگند چیزی ننوشته برای همین من دست بکار شدم:
.....

سلام.
من چند تا سیوال دارم. ممنون میشم اگر جواب بدید.

1- برای اینکه نشون بدید 5 سال تو آمریکا بودید چه مدرکی نشون دادید؟
(من فایل Tax Return 2012 رو ندارم)

2- خانم من کار نمیکنه، پس Tax هم نمیده. آیا واسه سیتیزن شیپی به مشکل میخوره؟

3- از زمانی که اقدام کردید تا آخرش چقدر زمان گرفت؟ (پروسه کامل سیتیزن شیپی رو میگم؟)

جوابتون را در پیغامی که فرستاده بودید، دادم..
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان اگر یک نفر پنج‌سالش تموم شده باشه ولی از این پنج سال کمتر از ۳۰ ماه مثلا ۲۰ ماه در امریکا مونده باشه هیچ شانسی برای گرفتن سیتیزنشیپی نداره؟ هیچ راهی نیست جز صبر کردن؟
F2A
PD: March 10, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-05 ساعت 08:32)hooman_y نوشته:  اگر یک نفر پنج‌سالش تموم شده باشه ولی از این پنج سال کمتر از ۳۰ ماه مثلا ۲۰ ماه در آمریکا مونده باشه هیچ شانسی برای گرفتن سیتیزنشیپی نداره؟ هیچ راهی نیست جز صبر کردن؟
هیچ راهی نداره که هیچ ، اوضاعش هم خراب ، چون هر سال به طور متوسط حدود چهار ماه اونجا بوده!!!! در نتیجه علاوه بر اینکه شرط اقامت در خاک رو رعایت نکرده ، کار هم نکرده و مالیاتی هم نداده و اگر حتی یه قبض جریمه پرداخت نشده هم داشته باشه که .....
اگر حتی بر فرض محال وقت مصاحبه هم بذارن ، متاسفانه ، شخصی که احتمالا روز مصاحبه مقابل شما نشسته و همه چیز پرونده تقاضای شما دست اون ( مثل افسر پرونده شما در روزی که سفارت رفتین) فردی کاتولیک تر از پاپ !!!
یعنی چی ؟، یعنی مهاجری بوده احتمالا هندی ، اسپانیش یا حتی کره ای ، که حالا تبعه اونجاست و نامرد از یه ام ری کائی جم هوریخواه بیشتر سخت میگیره!!! و چشم دیدن شما رو هم نداره! وای بحالت اگه زبان هم ندونی و بخواهی مترجم بگیری
و در دادن پاسخ سوالات هم مکث کنی !! و در دادن پاسخها اون انرژی و تعصب ملی که از یه تبعه انتظار میره رو هم نداشته باشی که هچ!!
یخورده پستم منفی شد ولی حقیقت!
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman_y ، apoornaki
سلام
اگر یک نفر زمان تعیین شده را در امریکا نماند. یعنی سالی یکبار بره ا م ر ی ک ا. برای گرین کارتش که مشکلی پیش نمیاد؟
و ایا میتونه در اینده سیتیزن بشه؟
Case Number: 2014AS73XX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/مدیکال: 31may/ زمان و مکان مصاحبه: 1-5 جون، ابوظبی/ ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-05 ساعت 11:21)amjad نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 08:32)hooman_y نوشته:  اگر یک نفر پنج‌سالش تموم شده باشه ولی از این پنج سال کمتر از ۳۰ ماه مثلا ۲۰ ماه در آمریکا مونده باشه هیچ شانسی برای گرفتن سیتیزنشیپی نداره؟ هیچ راهی نیست جز صبر کردن؟
هیچ راهی نداره که هیچ ، اوضاعش هم خراب ، چون هر سال به طور متوسط حدود چهار ماه اونجا بوده!!!! در نتیجه علاوه بر اینکه شرط اقامت در خاک رو رعایت نکرده ، کار هم نکرده و مالیاتی هم نداده و اگر حتی یه قبض جریمه پرداخت نشده هم داشته باشه که .....
اگر حتی بر فرض محال وقت مصاحبه هم بذارن ، متاسفانه ، شخصی که احتمالا روز مصاحبه مقابل شما نشسته و همه چیز پرونده تقاضای شما دست اون ( مثل افسر پرونده شما در روزی که سفارت رفتین) فردی کاتولیک تر از پاپ !!!
یعنی چی ؟، یعنی مهاجری بوده احتمالا هندی ، اسپانیش یا حتی کره ای ، که حالا تبعه اونجاست و نامرد از یه ام ری کائی جم هوریخواه بیشتر سخت میگیره!!! و چشم دیدن شما رو هم نداره! وای بحالت اگه زبان هم ندونی و بخواهی مترجم بگیری
و در دادن پاسخ سوالات هم مکث کنی !! و در دادن پاسخها اون انرژی و تعصب ملی که از یه تبعه انتظار میره رو هم نداشته باشی که هچ!!
یخورده پستم منفی شد ولی حقیقت!
lol مرسی از نوشتتون کلی ما رو خندوند و همه چیز رو‌قشنگ‌ روشن کرد
F2A
PD: March 10, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
... و اما بعد از به سلامتی عوض کردن نام در موقع سیتیزن شدن، نوبت اینه که به هر جا که باید از نام جدید شما اطلاع داشته باشند، اطلاع بدید..
اول باید حدود 2 هفته تا 30 روز صبر کنید تا اسم جدید شما برای اداره سوشیال بیاد. اگر هم زودتر رفتید و دیدید هنوز اطلاعات بدستشون نرسیده، عیبی نداره. آنها به محض اینکه اطلاعات شما آپدیت بشه براتون کارت جدید میفرستند... بعد از آنکه کارت جدید سوشیال را گرفتید (شماره همان شماره قبلی تون است فقط اسمتون تعییر کرده)، میروید برای دی ام وی یا راهنمایی و رانندگی تا براتون کارت جدید صادر بشه. در کالیفرنیا 30 دلار هزینه اش است. در ضمن میتونید همونموقع رجیستر ماشینتون را عوض کنید ویا صبر کنید تا سر موعد سالش بشه تا مجبور نشید هزینه اضافی بدید.
بعد برای بانک باید نامه بدهید و آنها با شرکت های کردیت مکاتبه میکنند تا اسمتون را بر روی کردیت کارنهاتون عوض کنند ولی برای حساب سیوینگ و چکینگ باید گواهی سیتیزنشیپی تون را بهمراه برگه ایی که بهش ضمیمه مینند که اسم قبلی و بعدی تون را نشون میده باید ببرید به بانکتون. احتمالا کارت جدید سوشیال را هم بجای اون قبول میکنند ولی من مطمئن نیستم.
همچنین اگر کالج میروید که باید همین کارها را برای اون هم انجام بدید و همچنین فافسا.
فقط بنظر من برای گرفتن پاس آمریکایی آخر از همه اقدام کنید که مطمئن بشید جای دیگه لازم نیست مدرک سیتیزن شدنتان را نشان بدید. چون برای پاس آمریکایی باید اصلش را پست کنید و یک مدتی طول میکشه تا بدستتون برسه...
مرحله از همه مهمتر هم اینه که بروید و تمرین کنید تا با اسم جدیدتون زندگی کنید تا براتون آشنا بشه!!!Big Grin
موفق باشید...
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، ParsTrader ، eybaba ، hasti_banoo ، tartar ، Saeedv13 ، sayeh_m ، hamed_gh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان