موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
نیکول جان، خیلی ممنون از این پستهای بسیار مفید در مورد تعویض نام که به شخصه برای من خیلی مفید بوده.
اگه ممکنه یک خلاصه از مدارکی که برای سیتیزنی فرستادید هم بنویسید چون من هر چه در سایت اداره مهاجرت گشتم لیست به اون صورت دقیقی پیدا نکردم. ممنون میشم بنویسید که شما خودتون چه مدارکی فرستادید چون سر همین کاندیشن گرین کارت رو برداشتن با اینکه خیلی دقت کردم باز کسر مدارک داشتم و نمیخوام این قضیه باز تکرار بشه.
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
2014-05-09 ساعت 18:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-09 ساعت 18:34 توسط nicole.gemini.)
(2014-05-09 ساعت 00:30)yami نوشته: نیکول جان، خیلی ممنون از این پستهای بسیار مفید در مورد تعویض نام که به شخصه برای من خیلی مفید بوده.
اگه ممکنه یک خلاصه از مدارکی که برای سیتیزنی فرستادید هم بنویسید چون من هر چه در سایت اداره مهاجرت گشتم لیست به اون صورت دقیقی پیدا نکردم. ممنون میشم بنویسید که شما خودتون چه مدارکی فرستادید چون سر همین کاندیشن گرین کارت رو برداشتن با اینکه خیلی دقت کردم باز کسر مدارک داشتم و نمیخوام این قضیه باز تکرار بشه.
بر اساس این چک لیست بفرستید:
http://www.uscis.gov/forms/citizenship-a...ralization
برای من 3 تا اولی صدق میکرد که فرستادم.
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
مرسی، مال من چون ازدواجی هست باید مدارک بیشتری بدم و ... احتمالا طبق همان مثل معروف که طرف پوست موز رو زمین دیده و گفته «وای خدا باز باید بخورم زمین!» منم احتمالا باز باید کسر مدارک بیارم!!
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من یه سوال مهم دارم که واقعا ذهنم رو ریخته بهم من وقتی گرین کارت گرفتم دانشجو بودم توی ایران و اومدم امریکا 2 ماه موندم و بر گشتم و مجددا زیر 6 ماه اومدم 1 ماهی موندمو برگشتم ایران چون ترم اخرم بود و پروپزال و دفاع داشتم بعد 10 ماه اومدم و خوب نزدیک 2 سال از تاریخ گرین کارتم گذشته و الان اینجا هستم و حالا حالا ها قصد برگشت ندارم حالا من وقتی برای سیتیزن شیپی اقدام کنم یعنی 3 سال دیگه با 30 ماه حضور،بیمه سلامتی کردیت کارت مالیات گواهینامه یعنی همه اینارو دارم کیس من رد میشه چون یه بار بیشتر از 6 ماه وکمتر از یک سال حضور نداشتم با توجه به اینکه از دانشگاه نامه ی ترجمه شده دارم که از کی تا کی دانشجو بودم.چون بعضی جاها خوندم بالای 6 ماه غیبت سابقه رو صفر میکنه و از تاریخ ورود بالای 6 ماه باید 5 سال رو حساب کنین. اصلا نابود شدم یعنی 2 سال تاریخ گرین کارتم پاک میشه واسه همون یه بار با مدرک؟اینجوری واسه من یعنی 7 سال بعد از تاریخ گرین کارت اقدام کن.تروخدا کمک کنین اگه کسی از دوستان دقیق میدونه.خیلی خیلی ممنون.
موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-14 ساعت 10:32)Hamed112 نوشته: سلام دوستان من یه سوال مهم دارم که واقعا ذهنم رو ریخته بهم من وقتی گرین کارت گرفتم دانشجو بودم توی ایران و اومدم آمریکا 2 ماه موندم و بر گشتم و مجددا زیر 6 ماه اومدم 1 ماهی موندمو برگشتم ایران چون ترم اخرم بود و پروپزال و دفاع داشتم بعد 10 ماه اومدم و خوب نزدیک 2 سال از تاریخ گرین کارتم گذشته و الان اینجا هستم و حالا حالا ها قصد برگشت ندارم حالا من وقتی برای سیتیزن شیپی اقدام کنم یعنی 3 سال دیگه با 30 ماه حضور،بیمه سلامتی کردیت کارت مالیات گواهینامه یعنی همه اینارو دارم کیس من رد میشه چون یه بار بیشتر از 6 ماه وکمتر از یک سال حضور نداشتم با توجه به اینکه از دانشگاه نامه ی ترجمه شده دارم که از کی تا کی دانشجو بودم.چون بعضی جاها خوندم بالای 6 ماه غیبت سابقه رو صفر میکنه و از تاریخ ورود بالای 6 ماه باید 5 سال رو حساب کنین. اصلا نابود شدم یعنی 2 سال تاریخ گرین کارتم پاک میشه واسه همون یه بار با مدرک؟اینجوری واسه من یعنی 7 سال بعد از تاریخ گرین کارت اقدام کن.تروخدا کمک کنین اگه کسی از دوستان دقیق میدونه.خیلی خیلی ممنون.
طبق قانون امروز امریکا، شما باید 30 ماه منتهی به زمان اقدام به سیتیزن شیپی رو بصورت دایم (عدم حضور موجه کمتر از 6 ماه) در امریکا باشی. نتیجه اینکه تقریبا 2سال اول تاثیر چندانی در روند سیتیزن شیپی ندارد.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
عدم حضور موجه کمتر از 6 ماه یعنی چی؟
موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-14 ساعت 11:13)Hamed112 نوشته: عدم حضور موجه کمتر از 6 ماه یعنی چی؟
یعنی به مدت کمتر از 6 ماه میتونین خارج از امریکا باشین بطوریکه چنانچه در مورد عدم حضورتون سوال بپرسن، بتونین دلیل موجه داشته باشید.
عدم حضور بیش از 6 ماه در 30 ماه منتهی به زمان اقدام برای سیتیزن شیپی، منجر به Break شدن توالی زمان میشه و به احتمال زیاد مجددا بایستی 30 ماه را پر کنید.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من برنده لاتاری 2014 هستم دانشجوی پزشکی ام توم اول از اون جایی که هزینه تحصیل پزشکی امریکا خیلی زیاده تصمیم گرفتم دکترای عمومی ام رو تو ایران بگیرم و برای رزیدنتی بیام امریکا ولی اگه تو این مدت هر شش ماه یه بار بیام و برم مطمئنا بهم گیر میدن و شاید گرین کارتم رو باطل کنن و پاس سفید هم دو سال بیشتر نیس کسی از دوستان میتونه منو راهنمایی کنه چیکار کنم؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
آقا من گرین کارت دارم از طریق لاتاری بالاخره چند سال باید اینجا باشیم ستیزن شیب میشیم؟
بعد یه تاریخ 10ساله تو گرین کارت زده که تمام میشه اون چیه ؟یعنی باید یعد از ده سال دو باره بریم گرین کارت بگریم
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-22 ساعت 10:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-22 ساعت 10:34 توسط behfaza.)
green card هر ده سال یک بار تمدید میشه .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
سوال من اینه که اگر 2.5 سال تو امریکا زندگی کنی و بعد با پاس سفید برای دو سال خارج امریکا باشی و برگردی و 6 ماه بعد برای سیتی زن شیپی اقدام کنی قابت قبوله؟ یا اینکه پاس سفید همه چی رو ریست میکنه؟