کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سیتیزن شیپ
نیکول جان، خیلی ممنون از این پستهای بسیار مفید در مورد تعویض نام که به شخصه برای من خیلی مفید بوده.
اگه ممکنه یک خلاصه از مدارکی که برای سیتیزنی فرستادید هم بنویسید چون من هر چه در سایت اداره مهاجرت گشتم لیست به اون صورت دقیقی پیدا نکردم. ممنون میشم بنویسید که شما خودتون چه مدارکی فرستادید چون سر همین کاندیشن گرین کارت رو برداشتن با اینکه خیلی دقت کردم باز کسر مدارک داشتم و نمیخوام این قضیه باز تکرار بشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، romance33 ، mohsenmb ، SOROUSH2013
(2014-05-09 ساعت 00:30)yami نوشته:  نیکول جان، خیلی ممنون از این پستهای بسیار مفید در مورد تعویض نام که به شخصه برای من خیلی مفید بوده.
اگه ممکنه یک خلاصه از مدارکی که برای سیتیزنی فرستادید هم بنویسید چون من هر چه در سایت اداره مهاجرت گشتم لیست به اون صورت دقیقی پیدا نکردم. ممنون میشم بنویسید که شما خودتون چه مدارکی فرستادید چون سر همین کاندیشن گرین کارت رو برداشتن با اینکه خیلی دقت کردم باز کسر مدارک داشتم و نمیخوام این قضیه باز تکرار بشه.

بر اساس این چک لیست بفرستید:
http://www.uscis.gov/forms/citizenship-a...ralization

برای من 3 تا اولی صدق میکرد که فرستادم.
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، Saeedv13 ، romance33 ، lighter ، kasra ، Gole baba
مرسی، مال من چون ازدواجی هست باید مدارک بیشتری بدم و ... احتمالا طبق همان مثل معروف که طرف پوست موز رو زمین دیده و گفته «وای خدا باز باید بخورم زمین!» منم احتمالا باز باید کسر مدارک بیارم!!
پاسخ
تشکر کنندگان: nicole.gemini ، apoornaki ، romance33 ، ParsTrader ، mohsenmb ، kasra
سلام دوستان من یه سوال مهم دارم که واقعا ذهنم رو ریخته بهم من وقتی گرین کارت گرفتم دانشجو بودم توی ایران و اومدم امریکا 2 ماه موندم و بر گشتم و مجددا زیر 6 ماه اومدم 1 ماهی موندمو برگشتم ایران چون ترم اخرم بود و پروپزال و دفاع داشتم بعد 10 ماه اومدم و خوب نزدیک 2 سال از تاریخ گرین کارتم گذشته و الان اینجا هستم و حالا حالا ها قصد برگشت ندارم حالا من وقتی برای سیتیزن شیپی اقدام کنم یعنی 3 سال دیگه با 30 ماه حضور،بیمه سلامتی کردیت کارت مالیات گواهینامه یعنی همه اینارو دارم کیس من رد میشه چون یه بار بیشتر از 6 ماه وکمتر از یک سال حضور نداشتم با توجه به اینکه از دانشگاه نامه ی ترجمه شده دارم که از کی تا کی دانشجو بودم.چون بعضی جاها خوندم بالای 6 ماه غیبت سابقه رو صفر میکنه و از تاریخ ورود بالای 6 ماه باید 5 سال رو حساب کنین. اصلا نابود شدم یعنی 2 سال تاریخ گرین کارتم پاک میشه واسه همون یه بار با مدرک؟اینجوری واسه من یعنی 7 سال بعد از تاریخ گرین کارت اقدام کن.تروخدا کمک کنین اگه کسی از دوستان دقیق میدونه.خیلی خیلی ممنون.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-14 ساعت 10:32)Hamed112 نوشته:  سلام دوستان من یه سوال مهم دارم که واقعا ذهنم رو ریخته بهم من وقتی گرین کارت گرفتم دانشجو بودم توی ایران و اومدم آمریکا 2 ماه موندم و بر گشتم و مجددا زیر 6 ماه اومدم 1 ماهی موندمو برگشتم ایران چون ترم اخرم بود و پروپزال و دفاع داشتم بعد 10 ماه اومدم و خوب نزدیک 2 سال از تاریخ گرین کارتم گذشته و الان اینجا هستم و حالا حالا ها قصد برگشت ندارم حالا من وقتی برای سیتیزن شیپی اقدام کنم یعنی 3 سال دیگه با 30 ماه حضور،بیمه سلامتی کردیت کارت مالیات گواهینامه یعنی همه اینارو دارم کیس من رد میشه چون یه بار بیشتر از 6 ماه وکمتر از یک سال حضور نداشتم با توجه به اینکه از دانشگاه نامه ی ترجمه شده دارم که از کی تا کی دانشجو بودم.چون بعضی جاها خوندم بالای 6 ماه غیبت سابقه رو صفر میکنه و از تاریخ ورود بالای 6 ماه باید 5 سال رو حساب کنین. اصلا نابود شدم یعنی 2 سال تاریخ گرین کارتم پاک میشه واسه همون یه بار با مدرک؟اینجوری واسه من یعنی 7 سال بعد از تاریخ گرین کارت اقدام کن.تروخدا کمک کنین اگه کسی از دوستان دقیق میدونه.خیلی خیلی ممنون.

طبق قانون امروز امریکا، شما باید 30 ماه منتهی به زمان اقدام به سیتیزن شیپی رو بصورت دایم (عدم حضور موجه کمتر از 6 ماه) در امریکا باشی. نتیجه اینکه تقریبا 2سال اول تاثیر چندانی در روند سیتیزن شیپی ندارد.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
پاسخ
تشکر کنندگان: Hamed112
عدم حضور موجه کمتر از 6 ماه یعنی چی؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-14 ساعت 11:13)Hamed112 نوشته:  عدم حضور موجه کمتر از 6 ماه یعنی چی؟

یعنی به مدت کمتر از 6 ماه میتونین خارج از امریکا باشین بطوریکه چنانچه در مورد عدم حضورتون سوال بپرسن، بتونین دلیل موجه داشته باشید.

عدم حضور بیش از 6 ماه در 30 ماه منتهی به زمان اقدام برای سیتیزن شیپی، منجر به Break شدن توالی زمان میشه و به احتمال زیاد مجددا بایستی 30 ماه را پر کنید.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
پاسخ
تشکر کنندگان: Hamed112 ، romance33 ، amjad ، mohsenmb
(2014-05-14 ساعت 11:13)Hamed112 نوشته:  عدم حضور موجه کمتر از 6 ماه یعنی چی؟

فکر کنم یعنی کسی که علیرغم اختیار و علاقه خودش در خارج مونده. مثلا شوهر اجازه خروج از کشور به زن نداده یا به زندان افتاده یا همچین چیزی. یادمه یک جایی یک بار خوندم. البته این مسائل و اعتراضات باید با وکیل متبحر که تجربه قبلی در این زمینه داره انجام بشه، و کار خود متقاضی نیست و فوری رد میکنن.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، mohsenmb ، romance33
(2014-05-14 ساعت 10:32)Hamed112 نوشته:  سلام دوستان من یه سوال مهم دارم که واقعا ذهنم رو ریخته بهم من وقتی گرین کارت گرفتم دانشجو بودم توی ایران و اومدم آمریکا 2 ماه موندم و بر گشتم و مجددا زیر 6 ماه اومدم 1 ماهی موندمو برگشتم ایران چون ترم اخرم بود و پروپزال و دفاع داشتم بعد 10 ماه اومدم و خوب نزدیک 2 سال از تاریخ گرین کارتم گذشته و الان اینجا هستم و حالا حالا ها قصد برگشت ندارم حالا من وقتی برای سیتیزن شیپی اقدام کنم یعنی 3 سال دیگه با 30 ماه حضور،بیمه سلامتی کردیت کارت مالیات گواهینامه یعنی همه اینارو دارم کیس من رد میشه چون یه بار بیشتر از 6 ماه وکمتر از یک سال حضور نداشتم با توجه به اینکه از دانشگاه نامه ی ترجمه شده دارم که از کی تا کی دانشجو بودم.چون بعضی جاها خوندم بالای 6 ماه غیبت سابقه رو صفر میکنه و از تاریخ ورود بالای 6 ماه باید 5 سال رو حساب کنین. اصلا نابود شدم یعنی 2 سال تاریخ گرین کارتم پاک میشه واسه همون یه بار با مدرک؟اینجوری واسه من یعنی 7 سال بعد از تاریخ گرین کارت اقدام کن.تروخدا کمک کنین اگه کسی از دوستان دقیق میدونه.خیلی خیلی ممنون.
دوستان جواب درست رو پیدا کردم خدا رو شکر با این شرایط مشکلی ندارم در ضمن من در اون زمان که در ایران بودم اون 10 ما چند بار پول به حسابم واریز کردم این یعنی قطع نکردن زندگی اینجا درسته؟
اینم جواب.

How does an applicant prove they did not disrupt their “continuity of residence” in America if they left the USA for 6-12 months? The following type of evidence that is normally included with the N-400 application for naturalization when a person has a 6-12 month trip during the last 5/3 years are documents like this: 

proof that employment in the U.S. was not terminatedproof that applicant’s immediate family remained in U.S. while he was abroadproof that the applicant retained full access to his home in the U.S.proof that the applicant did not find new employment while abroadUSA bank statementsUSA tax returns with USA residence on themproof of USA auto insuranceproof of medical insurance in USAhouse or rent payments for USA residenceUSA driver’s licenseUSA credit cardsphotographs taken while in USAmembership in USA organizationsUSA school transcripts
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، romance33 ، yami
سلام من برنده لاتاری 2014 هستم دانشجوی پزشکی ام توم اول از اون جایی که هزینه تحصیل پزشکی امریکا خیلی زیاده تصمیم گرفتم دکترای عمومی ام رو تو ایران بگیرم و برای رزیدنتی بیام امریکا ولی اگه تو این مدت هر شش ماه یه بار بیام و برم مطمئنا بهم گیر میدن و شاید گرین کارتم رو باطل کنن و پاس سفید هم دو سال بیشتر نیس کسی از دوستان میتونه منو راهنمایی کنه چیکار کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yami
(2014-05-16 ساعت 02:50)Rosalind نوشته:  سلام من برنده لاتاری 2014 هستم دانشجوی پزشکی ام توم اول از اون جایی که هزینه تحصیل پزشکی آمریکا خیلی زیاده تصمیم گرفتم دکترای عمومی ام رو تو ایران بگیرم و برای رزیدنتی بیام آمریکا ولی اگه تو این مدت هر شش ماه یه بار بیام و برم مطمئنا بهم گیر میدن و شاید گرین کارتم رو باطل کنن و پاس سفید هم دو سال بیشتر نیس کسی از دوستان میتونه منو راهنمایی کنه چیکار کنم؟

فقط میتونم بگم که درکت میکنم. خیلی انتخاب سختی هست. بین دو تا راه خوب موندی که هر دو باهم نمیشه. چیزی به فکر من به شخصه نمیرسه اما امیدوارم که راهی پیدا کنی اما این رو بگم که پزشک بودن (از بابت شغلی) از ایران خیلی سختتر هست و اینجوری نیست که مثل ایران هر کی یک مطب دو اتاقه برای خودش بگیره و یک پیرمرد یا خانم جوانی هم بذاره اونجا که شماره بده. اینجا کلینیک مجهز نتونی بزنی (که سرمایه خیلی خیلی زیادی میخواد) باید بری برای پزشک یا شرکتی دیگه کار کنی که باب طبع خیلی از پزشکان ایرانی نیست. در طرفهای ما که جنوب فلوریدا باشه، من تا حالا مطب شخصی خیلی کم دیدم و اگه هم هست مال پزشکان متخصصی هست که تخصصشون نیاز به کلینک مجهز نداره، مثل روانپزشک یا همچین چیزهایی. بنابرین حسابی تحقیق کن که بعدا نیایی اینجا و مثل بیشتر پزشکهای ایرانی متوجه بشی که ایران زندگی خیلی خیلی بهتری داشتی.
پاسخ
تشکر کنندگان: Rosalind ، behfaza ، amjad ، apoornaki ، mrhj50 ، ani_sheiton ، kasra ، goliii ، uranus88
(2014-05-15 ساعت 13:09)Hamed112 نوشته:  
دوستان جواب درست رو پیدا کردم خدا رو شکر با این شرایط مشکلی ندارم در ضمن من در اون زمان که در ایران بودم اون 10 ما چند بار پول به حسابم واریز کردم این یعنی قطع نکردن زندگی اینجا درسته؟
اینم جواب.

How does an applicant prove they did not disrupt their “continuity of residence” in America if they left the USA for 6-12 months? The following type of evidence that is normally included with the N-400 application for naturalization when a person has a 6-12 month trip during the last 5/3 years are documents like this: 

proof that employment in the U.S. was not terminatedproof that applicant’s immediate family remained in U.S. while he was abroadproof that the applicant retained full access to his home in the U.S.proof that the applicant did not find new employment while abroadUSA bank statementsUSA tax returns with USA residence on themproof of USA auto insuranceproof of medical insurance in USAhouse or rent payments for USA residenceUSA driver’s licenseUSA credit cardsphotographs taken while in USAmembership in USA organizationsUSA school transcripts

حامد جان
امیدوارم که همانطور که گفتی بشه اما توصیه میکنم قبل از اینکه از صمیم قلب ناراحت یا خوشحال بشی حتما با یک وکیل خبره و البته منصف و راستگو صحبت کن. مخصوصا مورد تو جوری هست که دست افسر مهاجرت کاملا باز هست و اگه قانع بشه که تو در آمریکا زندگی نمیکردی با یک کارتن مدرک جانبی هم نمیشه مجبورش کرد که تایید کنه.
با چیزهایی که شما از خودت نوشتی حتی همین لینکی هم که گذاشتی بیشتر شرایطش به شما صدق نمیکنه بنابرین با مشاوره وکیل باید سعی کنی که با تاکید بر مدارکی که میتونی ارائه بدی کیست رو قوی کنی. مطمئن نیستم ولی تا جایی که شنیدم اینجور کیسها رو از همان اول با مشاوره وکیل دادن خیلی بهتر از اینه که خودت اقدام کنی و خدای نکرده اگه خراب شد، بدی وکیل اعتراض کنه چون واقعا کار سخت میشه. البته متاسفانه وکلایی هم هستن که حتی اگه یک درصد هم امکان موفقیت ببینند بخاطر پول کیس شما رو قبول خواهند کرد و این وسط هم با اعصاب و هم پول و هم وقت و انرژی شما بازی خواهند کرد.
اگه فرصت کردی حتما بیا و همینجا نتیجه نهایی مشاوره ات رو بنویس تا بقیه دوستان هم استفاده کنند.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shoshina ، apoornaki ، Hamed112 ، romance33
سلام به همگی

آقا من گرین کارت دارم از طریق لاتاری بالاخره چند سال باید اینجا باشیم ستیزن شیب میشیم؟
بعد یه تاریخ 10ساله تو گرین کارت زده که تمام میشه اون چیه ؟یعنی باید یعد از ده سال دو باره بریم گرین کارت بگریم
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
پاسخ
تشکر کنندگان:
green card هر ده سال یک بار تمدید میشه .
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezass
سلام دوستان

سوال من اینه که اگر 2.5 سال تو امریکا زندگی کنی و بعد با پاس سفید برای دو سال خارج امریکا باشی و برگردی و 6 ماه بعد برای سیتی زن شیپی اقدام کنی قابت قبوله؟ یا اینکه پاس سفید همه چی رو ریست میکنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان