کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سیتیزن شیپ
(2014-05-23 ساعت 23:38)ozr نوشته:  سلام دوستان

سوال من اینه که اگر 2.5 سال تو آمریکا زندگی کنی و بعد با پاس سفید برای دو سال خارج آمریکا باشی و برگردی و 6 ماه بعد برای سیتی زن شیپی اقدام کنی قابت قبوله؟ یا اینکه پاس سفید همه چی رو ریست میکنه؟

تا جایی که میدونم اگه بیش از یک سال خارج از آمریکا باشی قطعا ریست میشه که هیچ حتی ممکنه گرین کارتت هم از دست بره و بیش از شش ماه هم خطر جدی ریست کردن داره اگه نتونی ثابت کنی که موجه بوده.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
سلام من تازه با این سایت اشنا شدم ممنون از اطلاعات داده شده تازه شروع به خواندن کامنت ها کردم
سوال من این است من که گرین کارت از طریق فامیلی گرفتم والان 1 هفته است وارد امریکا شدم باید 6 ماهی که هستم و 6 ماهی که ایران میرم برگه مالیاتی پر کنم واسه هر سال ؟
اگر یکبار پاس سفید بگیرم وقفه 2 ساله سابقه قبلی رو از بین میبره واسه سیتیزنشیپ؟
بازم ممنون از راهنمایی ها
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-24 ساعت 07:30)yami نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 23:38)ozr نوشته:  سلام دوستان

سوال من اینه که اگر 2.5 سال تو آمریکا زندگی کنی و بعد با پاس سفید برای دو سال خارج آمریکا باشی و برگردی و 6 ماه بعد برای سیتی زن شیپی اقدام کنی قابت قبوله؟ یا اینکه پاس سفید همه چی رو ریست میکنه؟

تا جایی که میدونم اگه بیش از یک سال خارج از آمریکا باشی قطعا ریست میشه که هیچ حتی ممکنه گرین کارتت هم از دست بره و بیش از شش ماه هم خطر جدی ریست کردن داره اگه نتونی ثابت کنی که موجه بوده.

با پاس سفید میتونی تا دوسال بیرون امریکا باشی و برای گرین کارتت هیچ اتفاقی نمیوفته(باطل نمیشه)

اما برای پروسه سیتیزنشیپ (این قسمت رو صددرصد مطمئن نیستم) :
اگر با پاس سفید کمتر از یک سال بیرون باشی، سابقه قبلی اقامتت ریست نمیشه . اما اگه با پاس سفید بیش از یک سال بیرون باشی تمام سابقه های قبلی اقامتیت ریست میشه. البته اگه دوسال با پاس سفید بیرون باشی، یک سال به سابقه اقامتیت اضافه میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، soheilbadami
سلام دوستان سوال دارم
اما مواردی که در مورد سوالم خوندم منو گیج کرده
من برای دو . سه سال اول میتونم سالی 2 بار هرکدوم سه ماه بیام ایران؟؟؟؟ این کار باعث باطل شدن گرین کارت یا مشکل در سیتیزن شدن میشه ؟؟؟
آخه تا دو سال اول شرایطم جور نیست.... اما شوهرم به طور دائم میتونه اونجا باشه اما من نه ....
خواهش میکنم منو راهنمایی کنین
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-01 ساعت 12:06)tina86 نوشته:  من برای دو . سه سال اول میتونم سالی 2 بار هرکدوم سه ماه بیام ایران؟؟؟؟ این کار باعث باطل شدن گرین کارت یا مشکل در سیتیزن شدن میشه ؟؟؟
آخه تا دو سال اول شرایطم جور نیست.... اما شوهرم به طور دائم میتونه اونجا باشه اما من نه ....
شما لطفا به محض ورود به ام ری کا با پر کردن فرمهای لازم در خواست پاس سفید میدید و بااون میتونید حداکثر دوسال خارج بشید- با همون پاس میتونید برید وبیائید لابد میپرسی پس فرقش با گرین کارت چیه ؟ فرقش اینه که با درخواست پاس سفید و موافقت اونها شما اجازه گرفتین !!!
یکی از شرط های لازم برای سیتیزن شدن حضورداشتن ، کار کردن و پرداخت مالیات حداقل به مدت 37 ماه (شاید یکی دوماه کمتر یابیشتر ) در یک دوره زمانی پنج ساله در خاک اوناست !
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، tina86 ، Zoya911
سلام دوستان
با این شرایط که ذکر میکنم کسی اطلاع دارد روند سیتیزنی به چه صورت میشود
۱گرین کارت از طریق ازدواج
۲گرفتن پاس سفید در اولین سفر
۳مسافرت های به فاصله زیر ۶ ماه و تنهااخرین سفر ۷ ماه از امریکا خارج بوده
۴حدود ۱ سال وچند ماه دایم حضور در امریکا بعد از اخرین سفر
ایا حالا بعد از ۳ سال از دریافت گرین کارت اگر ۱۸ ماه مداوم را در انتها پر کرده باشد یعنی بدون در نظر گرفتن ماههای که قبل از ۱۸ ماه اخر حضور داشته
ایا همان بعد از ۳ سال درخواست میتوتند بدهد?ممنون میشوم اگر از دوستان کسی تجربه و اطلاع موثق در این مورد دارد جواب بدهدفکر میکنم ای ن سوال خیلی از دوستان در این روند است
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-01 ساعت 15:33)amjad نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 12:06)tina86 نوشته:  من برای دو . سه سال اول میتونم سالی 2 بار هرکدوم سه ماه بیام ایران؟؟؟؟ این کار باعث باطل شدن گرین کارت یا مشکل در سیتیزن شدن میشه ؟؟؟
شما لطفا به محض ورود به ام ری کا با پر کردن فرمهای لازم در خواست پاس سفید میدید و بااون میتونید حداکثر دوسال خارج بشید- با همون پاس میتونید برید وبیائید لابد میپرسی پس فرقش با گرین کارت چیه ؟ فرقش اینه که با درخواست پاس سفید و موافقت اونها شما اجازه گرفتین !!!
یکی از شرط های لازم برای سیتیزن شدن حضورداشتن ، کار کردن و پرداخت مالیات حداقل به مدت 37 ماه (شاید یکی دوماه کمتر یابیشتر ) در یک دوره زمانی پنج ساله در خاک اوناست !
دوست عزیز اطلاعات درست بدین اولا 37 ماه نیست و 30 ماه حضور باید زندگی کنی ولی هیچ ربطی به مالیات و کار کردن نداره با پاس سفید هم در 5 سال 1 سال اقامت رو حساب میکنن در سابقه حضورتون یعنی 12 ماه از 30 ماه

(2014-06-01 ساعت 15:33)amjad نوشته:  
دوست عزیز اطلاعات درست بدین اولا 37 ماه نیست و 30 ماه حضور باید زندگی کنی ولی هیچ ربطی به مالیات و کار کردن نداره با پاس سفید هم در 5 سال 1 سال اقامت رو حساب میکنن در سابقه حضورتون یعنی 12 ماه از 30 ماه
پاسخ
تشکر کنندگان:
البته ۱۲ ماه از شصت ماه. یعنی ایبنکه به محض برگشت بله آمریکا دوره ۴ ساله ای که شما باید طی آن سی ماه بمانید تا سیتی زن شوید، شروع می شود.
2012, Bay Area, CA
پاسخ
تشکر کنندگان: Hamed112 ، sina454 ، soheilbadami ، mrhj50
(2014-06-05 ساعت 05:11)hoseyn نوشته:  البته ۱۲ ماه از شصت ماه. یعنی ایبنکه به محض برگشت بله آمریکا دوره ۴ ساله ای که شما باید طی آن سی ماه بمانید تا سیتی زن شوید، شروع می شود.

سلام دوست عزیز
پس برای ازدواجی ها که ۱۸ ماه را باید در ۳ سال پرکنند با پاس سفید چقدر از زمان ورودشان باید بمانند تا درخواست سیتزنی بدهند?
یعنی اگرهمان ۱ سال کسر بشه ۱۸ ماه در طول ۲ سال?
شادباشید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-04 ساعت 13:24)Hamed112 نوشته:  ..... ولی هیچ ربطی به مالیات و کار کردن نداره با پاس سفید هم در 5 سال 1 سال اقامت رو حساب میکنن .....

اشتباه نکن دوست عزیز به فایل مالیاتی افراد اتفاقا ربط خوبی داره مگر از سن کار کردن شما گذشته باشه و با اندوخته هاتون زندگی کرده باشین. مطالب خوبی راجع سیتیزنی از طریق نیوترایزشن در سایت ایمیگریشن هست برای کسب اطلاع دقیق از این روند و دستورالعمهای اپدیت شده اش.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: mrhj50 ، amjad ، Zoya911
(2014-06-05 ساعت 10:35)soheilbadami نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 13:24)Hamed112 نوشته:  ..... ولی هیچ ربطی به مالیات و کار کردن نداره با پاس سفید هم در 5 سال 1 سال اقامت رو حساب میکنن .....

اشتباه نکن دوست عزیز به فایل مالیاتی افراد اتفاقا ربط خوبی داره مگر از سن کار کردن شما گذشته باشه و با اندوخته هاتون زندگی کرده باشین. مطالب خوبی راجع سیتیزنی از طریق نیوترایزشن در سایت ایمیگریشن هست برای کسب اطلاع دقیق از این روند و دستورالعمهای اپدیت شده اش.
من پسر داییم 3 ماه پیش سیتیزن شد جالبه تو این 5 سال جمعا 27 ماه بوده 6 یا 7 ماه میومد و بر می گشت ایران یک روز هم اینجا کار نکرده بود الانم که سیتیزن شده ایرانه من فکر میکنم به افیسر خیلی بستگی داره چون income نداشته گفته مالیات ندادم و تحت ساپورت خانوادم بودم این مدت و افیسر تایید کرده میگم خیلی به آفیسر بستگی داره در ضمن دوست عزیز اسم اون سایت رو میشه دقیق بگی؟ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: Spiritual ، sib 24
(2014-06-06 ساعت 01:21)Hamed112 نوشته:  [quote='soheilbadami' pid='508610' dateline='1401948344']
[quote='Hamed112' pid='508125' dateline='1401872072']
.
من پسر داییم 3 ماه پیش سیتیزن شد جالبه تو این 5 سال جمعا 27 ماه بوده 6 یا 7 ماه میومد و بر می گشت ایران یک روز هم اینجا کار نکرده بود الانم که سیتیزن شده ایرانه من فکر میکنم به افیسر خیلی بستگی داره چون income نداشته گفته مالیات ندادم و تحت ساپورت خانوادم بودم این مدت و افیسر تایید کرده میگم خیلی به آفیسر بستگی داره در ضمن دوست عزیز اسم اون سایت رو میشه دقیق بگی؟ممنون

درسته به افیسر بستگی داره و حتی به داشتن وکیل ولی اینها در کل موارد استثنایی هست و به نظرم قابل تعمیم و اتکا نیست. من خودم هم خانمی رو میشناسم که 24 ماه حضور داشته و 7 سال سابقه گرین کارد و به کمک وکیل پاس رو گرفت.
سایت همون یوسیس هست www.uscis.gov
یک راهنما پی دی اف هم داره برای دانلود

http://www.uscis.gov/sites/default/files.../M-476.pdf
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: mrhj50 ، Hamed112 ، nora ، amjad
سلام دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان، در مورد سیتیزن شیپی، آیا باید حتما در ۳۶۵ روز،حداقل ۱۸۰ روز اونجا زندگی‌ کنیم؟ یا می‌شه یکی‌ دو بار اول هر ۶ ماه رفت و ۱ ماه اونجا موند،بعد دفعات بعد کامل بمونیم تا ۳۰ ماه پر بشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز .. سوال من در مورد بچه دار شدن در آمریکاست .. اگر والدین گرین کارت ( لاتاری ) داشته باشند و هنوز سیتیزن نشده باشند و در امریکا فرزندشون به دنیا بیاد به اون بچه هم مثل پدر و ماردش گرین کارت میدن یا سیتیزنی بهش میدن ؟ و سوال بعدیم اینه که اگه بچه در ایران به دنیا بیاد قضیه اش چه جوری میشه ؟؟؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاعات درست داره جوابمو بده ..
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان