موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2014-07-14 ساعت 06:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-14 ساعت 06:42 توسط soheilbadami.)
(2014-07-13 ساعت 13:39)farshad khan نوشته: سلام دوستان عزیز .. سوال من در مورد بچه دار شدن در آمریکاست .. اگر والدین گرین کارت ( لاتاری ) داشته باشند و هنوز سیتیزن نشده باشند و در آمریکا فرزندشون به دنیا بیاد به اون بچه هم مثل پدر و ماردش گرین کارت میدن یا سیتیزنی بهش میدن ؟ و سوال بعدیم اینه که اگه بچه در ایران به دنیا بیاد قضیه اش چه جوری میشه ؟؟؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاعات درست داره جوابمو بده ..
نه قربان بچه متولد امریکا گواهی ولادت امریکایی و بالطبع پاس امریکایی میگیره
اگر در ایران متولد بشه تا قبل 1 سالگی همراه مادر گرین کاردیش میتونه وارد بشه و اتوماتیک اقامت /گرین کارد میگیره.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
اگر فرزند در آمریکا متولد بشه و سپس خانواده گی به ایران برگردند . فرزند بعد از 18 سالگی میتونه بیاد آمریکا و برای خانواده اش در خواست گرین کارت کند .
پدر و مادر باید هر سال 6 ماه یعنی 30 ماه طی 5 سال در آمریکا زندگی کنند کار کنند و تاکس پرداخت کنند ثابت کنند محل اقامت اصلیشون تو این پنج سال آمریکا بوده و امتخان تاریخ آمریکا را بدهند تا سیتزن شوند .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-16 ساعت 03:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-16 ساعت 03:14 توسط tabatabaie.)
سلام دوستان من سوالی دارم ممنون میشک راهنمایی بفرمایید
با داشتن گرین کارت اگر قبل از شش ماه هر بار یکماه در امریکا زندگی کرده باشیم و مجموع آنها طی 5 سال بیشتر از 2.5 سال بشود میتوان سیتسزن شد؟
شماره كيس نامبر سه رقمي ، تعداد 2 نفر،محل مصاحبه :آنكارا ،تاريخ مصاحبه:نيمه اول اكتبر -کلیر بعد از 74 روز- تاریخ ورود به ا م ر ی ک ا : مارچ 2014 شهر محل سکونت سن خوزه
اینم سفرنامه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز مهاجرسراییم
سلام
آیا امکان این هست که همسر من دو ماه دو ماه بیاد ایران و رفت و آمد کند مشکلی پیش نمی آد؟ البته خودم باید بمونم و برم سر کار. در گرین کارتش یا بعدا در شهروند شدنش چه تاثیری خواهد داشت؟
ورود به امریکا: اکتبر2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سوالی داشتم در مورد این ۳۰ ماه انتهایی برای درخواست سیتیزن شیپ. اگر در این سی ماه مدتی در حدود یکی دوماه خارج از امریکا بوده باشه فرد درخواست کننده باید از سی ماه کم بشه یا چون این مدت کمتر از شش ماه بوده به عنوان مقیم محسوب میشه؟ یعنی اصل حتما بر حضور فیزیکی در خاک امریکاست یا اقامت قانونی در اون؟
F2A
PD: March 10, 2014
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز
من پارسال اولین بار به عنوان برنده لاتاری به امریکا رفتم 5 ماه ونیم اونجا موندم بعد این مدت به ایران اومدم و می خواستم سر 6 ماه برگردم که متاسفانه یه مشکلی برام پیش اومده ومن مجبورم سر 9 ماه برگردم
الان نگرانم میترسم وقتی به امریکا برسم گرین کارتمو بگیرند یا باطل کنند
به نظر شما عزیزان چیکار کنم ممکنه دچار مشکل بشم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
ویزای یه ضرب ایروان april
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان ، یک سوال داشتم ، همسر من الان ۲ سال و ۹ ماه هست که از آمدنش به آمریکا میگذرد و دانشجو هم هست، در این مدت ، ما یک سفر ۵ ماه و ۲۱ روزه به ایران داشتیم ، میخواستم بپرسم مشکلی که برای سیتیزن شدنش پیش نمیاد و الان میتونم فرمها رو بفرستم ؟ ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام. دوستان قوانین مربوط به سیتیزن شیبی تغییری کرده؟ چون یکی از دوستان که آنجا زندگی میکرد گفت. شما اطلاعی دارید؟ یعنی مدت زمان کاهش پیدا کرده؟ ممنون