کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سیتیزن شیپ
(2014-07-13 ساعت 13:39)farshad khan نوشته:  سلام دوستان عزیز .. سوال من در مورد بچه دار شدن در آمریکاست .. اگر والدین گرین کارت ( لاتاری ) داشته باشند و هنوز سیتیزن نشده باشند و در آمریکا فرزندشون به دنیا بیاد به اون بچه هم مثل پدر و ماردش گرین کارت میدن یا سیتیزنی بهش میدن ؟ و سوال بعدیم اینه که اگه بچه در ایران به دنیا بیاد قضیه اش چه جوری میشه ؟؟؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاعات درست داره جوابمو بده ..

نه قربان بچه متولد امریکا گواهی ولادت امریکایی و بالطبع پاس امریکایی میگیره
اگر در ایران متولد بشه تا قبل 1 سالگی همراه مادر گرین کاردیش میتونه وارد بشه و اتوماتیک اقامت /گرین کارد میگیره.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: sce
(2014-07-14 ساعت 06:41)soheilbadami نوشته:  [quote='farshad khan' pid='522307' dateline='1405242586']
سلام دوستان عزیز .. سوال من در مورد بچه دار شدن در آمریکاست .. اگر والدین گرین کارت ( لاتاری ) داشته باشند و هنوز سیتیزن نشده باشند و در آمریکا فرزندشون به دنیا بیاد به اون بچه هم مثل پدر و ماردش گرین کارت میدن یا سیتیزنی بهش میدن ؟ و سوال بعدیم اینه که اگه بچه در ایران به دنیا بیاد قضیه اش چه جوری میشه ؟؟؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاعات درست داره جوابمو بده ..

نه قربان بچه متولد آمریکا گواهی ولادت آمریکایی و بالطبع پاس آمریکایی میگیره
اگر در ایران متولد بشه تا قبل 1 سالگی همراه مادر گرین کاردیش میتونه وارد بشه و اتوماتیک اقامت /گرین کارد میگیره.
[/qممنون از جوابتون .. یعنی اگر بخواد تا زیر یکسالگی با مادر وارد آمریکا بشه نباید هیچ کار خاصی انجام بدیم .. بدون هیچ مدرکی اجازه ورود میدن ؟؟
و اینکه اگر امریکا متولد بشه و سیتیزن امریکا محسوب بشه آیا به پدر یا مادرش به واسطه وجود بچه سیتیزنی نمیدن ؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
اگر فرزند در آمریکا متولد بشه و سپس خانواده گی به ایران برگردند . فرزند بعد از 18 سالگی میتونه بیاد آمریکا و برای خانواده اش در خواست گرین کارت کند .
پدر و مادر باید هر سال 6 ماه یعنی 30 ماه طی 5 سال در آمریکا زندگی کنند کار کنند و تاکس پرداخت کنند ثابت کنند محل اقامت اصلیشون تو این پنج سال آمریکا بوده و امتخان تاریخ آمریکا را بدهند تا سیتزن شوند .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر   مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sce
سلام دوستان من سوالی دارم ممنون میشک راهنمایی بفرمایید
با داشتن گرین کارت اگر قبل از شش ماه هر بار یکماه در امریکا زندگی کرده باشیم و مجموع آنها طی 5 سال بیشتر از 2.5 سال بشود میتوان سیتسزن شد؟
شماره كيس نامبر سه رقمي ، تعداد 2 نفر،‌محل مصاحبه :آنكارا ،تاريخ مصاحبه:نيمه اول اكتبر -کلیر بعد از 74 روز- تاریخ ورود به ا م ر ی ک ا : مارچ 2014 شهر محل سکونت سن خوزه
اینم سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، amirdadash
دوستان عزیز مهاجرسراییم
سلام
آیا امکان این هست که همسر من دو ماه دو ماه بیاد ایران و رفت و آمد کند مشکلی پیش نمی آد؟ البته خودم باید بمونم و برم سر کار. در گرین کارتش یا بعدا در شهروند شدنش چه تاثیری خواهد داشت؟
ورود به امریکا: اکتبر2014

پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
دوستان عزیز سوالی داشتم در مورد این ۳۰ ماه انتهایی برای درخواست سیتیزن شیپ. اگر در این سی ماه مدتی در حدود یکی دوماه خارج از امریکا بوده باشه فرد درخواست کننده باید از سی ماه کم بشه یا چون این مدت کمتر از شش ماه بوده به عنوان مقیم محسوب میشه؟ یعنی اصل حتما بر حضور فیزیکی در خاک امریکاست یا اقامت قانونی در اون؟
F2A
PD: March 10, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-06 ساعت 17:09)hooman_y نوشته:  دوستان عزیز سوالی داشتم در مورد این ۳۰ ماه انتهایی برای درخواست سیتیزن شیپ. اگر در این سی ماه مدتی در حدود یکی دوماه خارج از آمریکا بوده باشه فرد درخواست کننده باید از سی ماه کم بشه یا چون این مدت کمتر از شش ماه بوده به عنوان مقیم محسوب میشه؟ یعنی اصل حتما بر حضور فیزیکی در خاک آمریکاست یا اقامت قانونی در اون؟

حضور فیزیکی در خاک آمریکاست
چمدانی نشسته بر دوشم    زخم هایی به قلب مغلوبتم
پرتگاهی به نام آزادی    مقصد راه آهنم باشد

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-06 ساعت 17:09)hooman_y نوشته:  دوستان عزیز سوالی داشتم در مورد این ۳۰ ماه انتهایی برای درخواست سیتیزن شیپ. اگر در این سی ماه مدتی در حدود یکی دوماه خارج از آمریکا بوده باشه فرد درخواست کننده باید از سی ماه کم بشه یا چون این مدت کمتر از شش ماه بوده به عنوان مقیم محسوب میشه؟ یعنی اصل حتما بر حضور فیزیکی در خاک آمریکاست یا اقامت قانونی در اون؟

این سی ماه در طول پنج سال گذشته هست.
به شرطی که هر کدام از خروجها کمتر از شش ماه بوده باشه. یعنی شما در طول 5 سال گذشته (و نه سی ماه گذشته) هر چند بار که خواسته باشید میتونید وارد و خارج بشید و اگه بیرون بودن از آمریکا شما هر بار کمتر از شش ماه باشه، شما میتونید ماههایی که در داخل آمریکا فیزیکی حاضر بودید رو با هم جمع بزنید و اگه سی ماه شد، میتونید تقاضا بدید.
سوال شما به گونه ای هست که به نظر میرسه شما تصور کردین که به جای پنج سال باید سی ماه گذشته رو حساب بکنید تا سیتیزن بشید که اینگونه نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh jan ، amjad ، eybaba ، Zoya911 ، sce ، sib 24
با سلام خدمت دوستان عزیز
من پارسال اولین بار به عنوان برنده لاتاری به امریکا رفتم 5 ماه ونیم اونجا موندم بعد این مدت به ایران اومدم و می خواستم سر 6 ماه برگردم که متاسفانه یه مشکلی برام پیش اومده ومن مجبورم سر 9 ماه برگردم
الان نگرانم میترسم وقتی به امریکا برسم گرین کارتمو بگیرند یا باطل کنند
به نظر شما عزیزان چیکار کنم ممکنه دچار مشکل بشم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
ویزای یه ضرب ایروان april

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-10 ساعت 10:32)alireza222 نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز
من پارسال اولین بار به عنوان برنده لاتاری به آمریکا رفتم 5 ماه ونیم اونجا موندم بعد این مدت به ایران اومدم و می خواستم سر 6 ماه برگردم که متاسفانه یه مشکلی برام پیش اومده ومن مجبورم سر 9 ماه برگردم
الان نگرانم میترسم وقتی به آمریکا برسم گرین کارتمو بگیرند یا باطل کنند

گرین کارتتونو نمی گیرن ... ولی برای سیتیزن شدن دچار مشکل می شین
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......

پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، alireza222 ، battosai
(2014-08-10 ساعت 16:06)ایلیانا نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 10:32)alireza222 نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز
من پارسال اولین بار به عنوان برنده لاتاری به آمریکا رفتم 5 ماه ونیم اونجا موندم بعد این مدت به ایران اومدم و می خواستم سر 6 ماه برگردم که متاسفانه یه مشکلی برام پیش اومده ومن مجبورم سر 9 ماه برگردم
الان نگرانم میترسم وقتی به آمریکا برسم گرین کارتمو بگیرند یا باطل کنند

گرین کارتتونو نمی گیرن ... ولی برای سیتیزن شدن دچار مشکل می شین

تا یک سال غیبت که به هیچ وجه گرین کارتت رو نمیگیرند. نگران نباش.
اما ممکنه کمی سوال جواب کنن که چرا غیبت کردی و قشنگ توضیح بده که چه مشکلاتی داشتی. یک مدارکی چیزی هم داشته باشی که مثلا خدای نکرده پدر مادرت بیمار بوده و تک فرزندی و ازین حرفا که دیگه حله ولی بازم میگم اصلا 9 ماه این حرفا رو نداره.
اما برای سیتیزنیت فکر کنم یک مدتی عقب میوفته، دقیقا محاسبه اش یادم رفته که 9 ماه غیبت چقدر تاثیر میذاره.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، moqadam ، alireza222 ، eybaba ، Zoya911 ، sce
با سلام به دوستان ، یک سوال داشتم ، همسر من الان ۲ سال و ۹ ماه هست که از آمدنش به آمریکا می‌گذرد و دانشجو هم هست، در این مدت ، ما یک سفر ۵ ماه و ۲۱ روزه به ایران داشتیم ، می‌خواستم بپرسم مشکلی‌ که برای سیتیزن شدنش پیش نمیاد و الان می‌تونم فرمها رو بفرستم ؟ ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام. دوستان قوانین مربوط به سیتیزن شیبی تغییری کرده؟ چون یکی از دوستان که آنجا زندگی میکرد گفت. شما اطلاعی دارید؟ یعنی مدت زمان کاهش پیدا کرده؟ ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-13 ساعت 04:19)kian100 نوشته:  با سلام به دوستان ، یک سوال داشتم ، همسر من الان ۲ سال و ۹ ماه هست که از آمدنش به آمریکا می‌گذرد و دانشجو هم هست، در این مدت ، ما یک سفر ۵ ماه و ۲۱ روزه به ایران داشتیم ، می‌خواستم بپرسم مشکلی‌ که برای سیتیزن شدنش پیش نمیاد و الان می‌تونم فرمها رو بفرستم ؟ ممنون

تا جایی که میدونم چون خروج بیش از شش ماه نداشتید، باید از طریق ازدواجی 18 ماه اقامت در طول این 2 سال و 9 ماه داشته باشید که شما دارید. یعنی نزدیک به 27 ماه اقامت داشته اید.
پس بسلامتی باید بزنیم دست قشنگه رو!!
(رفرنس میدم به مراسم انگشتر فروشی خانم چرخنده!!)
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، ایلیانا ، Zoya911 ، sce
(2014-07-14 ساعت 11:08)farshad khan نوشته:  
(2014-07-14 ساعت 06:41)soheilbadami نوشته:  [quote='farshad khan' pid='522307' dateline='1405242586']
سلام دوستان عزیز .. سوال من در مورد بچه دار شدن در آمریکاست .. اگر والدین گرین کارت ( لاتاری ) داشته باشند و هنوز سیتیزن نشده باشند و در آمریکا فرزندشون به دنیا بیاد به اون بچه هم مثل پدر و ماردش گرین کارت میدن یا سیتیزنی بهش میدن ؟ و سوال بعدیم اینه که اگه بچه در ایران به دنیا بیاد قضیه اش چه جوری میشه ؟؟؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاعات درست داره جوابمو بده ..

نه قربان بچه متولد آمریکا گواهی ولادت آمریکایی و بالطبع پاس آمریکایی میگیره
[/qممنون از جوابتون .. یعنی اگر بخواد تا زیر یکسالگی با مادر وارد آمریکا بشه نباید هیچ کار خاصی انجام بدیم .. بدون هیچ مدرکی اجازه ورود میدن ؟؟
و اینکه اگر آمریکا متولد بشه و سیتیزن آمریکا محسوب بشه آیا به پدر یا مادرش به واسطه وجود بچه سیتیزنی نمیدن ؟؟

نه اينكه بچه بدون هيچ كار خاصي و هيچ مدركي مي تونه وارد بشه بشه Cool
شما با مدارك تون و گيرين كارتها تشريف مي بريد سفارت سوئيس در خيابان پاسداران و انجا به شما برگه اي مي دن كه مهر سفارت رو داره و اشاره به قانوني ميكنه كه شما اجازه داريد فرزند زير ٢ سال رو فقط يكبار دقت كنيد فقط يكبار بدون ويزا و يا گيرين كارت وارد خاك امريكا كنيد و بايست بلافاصله براي بچه درخواست گيرين كارت بدين ، چون به هر دليل اگر اين بچه بعد از ورود به امريكا بدون دريافت گيرين كارت خارج شود اين قانون ديگه شاملش نميشه و پروسه جداگانه و سخت تري بأيد طيبة بشه ( اين تجربه شخصي منه ، ومن پسري رو وقتي يكسال و دوهفته داشت به همين طريق بردم )
فقط چون همه صفحات قبل رو خوندم دوتا نكته ديگه هست كه بأيد بگم اول اينكه بأيد براي بچه پاسپورت بگيريد و دوم اينكهاين قانون براي بچه هاي زير دوسال هست نه زير يكسال ( چون دوستي در صفحات اول گفته بودند بچه زير يكسال) البته من ٢٠١١ امدم و در ان موقع اين پروسه براي پسرم طي شد
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان