موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-19 ساعت 20:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-20 ساعت 07:34 توسط Zoya911.)
سلام به همگي :
اول از همه دوستاني كه اطلاعا تشون رو در اختيار بقيه ميگذارن واقعا تشكر ميكنم و اميدوارم خدا پيشرفت و موفقيت در زندگي رو براشون مقدر كنه( امين )
دوم اينكه من قبلا عضو بودم ولي چون خيلي وقته نيومدم مهاجر سرا ، اسم قبلي غير فعال شد و مجبور شدم از نام كاربري جديد استفاده كنم...
حالا دوستان من نزديك امتحانم هست و چند تا سؤال :
اينطوري كه من صفحات قبل رو خوندم متوجه شدم ، وقتي من وهمسرم در صورت داشتن همه شرايط سر ٤ سال و ٩ ماه أقدام كنيم بأيد مدارك رو فقط براي خودمون تكميل كنيم و پس پسر ٥ سأله من كه گيرين كارت داره بعد از سيتيزني ما بدون امتحان و مصاحبه سيتيزن ميشه. ...
سؤال اينه كه روز مصاحبه وامتحان ، مدارك پسرم مثل پاسپورت و گيرين كارت هم نيازنيست و بررسي نميشه و هم ونطور كه متوجه شدم پروسه سيتيزني اون بعد از ما و به صورت خودكار با تكميل يكسري فرم و إرسال فرم ها اتفاق مي افته؟
ايا روز مصاحبه بأيد حضور داشته باشه يا نه؟؟؟
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2014-08-20 ساعت 10:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-20 ساعت 10:07 توسط soheilbadami.)
(2014-08-19 ساعت 19:41)Zoya911 نوشته: [quote='farshad khan' pid='522688' dateline='1405319910']
نه اينكه بچه بدون هيچ كار خاصي و هيچ مدركي مي تونه وارد بشه بشه
شما با مدارك تون و گيرين كارتها تشريف مي بريد سفارت سوئيس در خيابان
اگر بچه بعنوان همراه در پاس شما باشه کافیه و بلیط هم براش میگیرید
(2014-08-19 ساعت 20:03)Zoya911 نوشته: سلام به همگي :
اول از همه دوستاني كه اطلاعا تشون رو در اختيار بقيه ميگذارن واقعا تشكر ميكنم و اميدوارم خدا پيشرفت و موفقيت در زندگي رو براشون مقدر كنه( امين )
دوم اينكه من قبلا عضو بودم ولي چون خيلي وقته نيومدم مهاجر سرا ، اسم قبلي غير فعال شد و مجبور شدم از نام كاربري جديد استفاده كنم...
حالا دوستان من نزديك امتحانم هست و چند تا سؤال :
اينطوري كه من صفحات قبل رو خوندم متوجه شدم ، وقتي من وهمسرم در صورت داشتن همه شرايط سر ٤ سال و ٩ ماه أقدام كنيم بأيد مدارك رو فقط براي خودمون تكميل كنيم و پس پسر ٥ سأله من كه گيرين كارت داره بعد از سيتيزني ما بدون امتحان و مصاحبه سيتيزن ميشه. ...
سؤال اينه كه روز مصاحبه وامتحان ، مدارك پسرم مثل پاسپورت و گيرين كارت هم نيازنيست و بررسي نميشه و هم ونطور كه متوجه شدم پروسه سيتيزني اون بعد از ما و به صورت خودكار با تكميل يكسري فرم و إرسال فرم ها اتفاق مي افته؟
ايا روز مصاحبه بأيد حضور داشته باشه يا نه؟؟؟
خیر . مصاحبه برای افرادی هست که اپلیکیشن فی رو پرداختن و بقولی اسکجول شدن
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از مدتها اومدم و چون این مبحث بالای لیست بود کلیک کردم ببینم چه خبره.
با خوندنش یه سوال تو ذهنم اومد و اونم اینه که واقعا بعد از نزدیک پنج سال زندگی تو این مملکت واقعا همچین تاپیکی لازمه و مثلا من باید بیام و دنبال منابع فارسی باشم (قاعدتا سایتی جایی دارن که موارد بروز رو اعلام میکنن اونجا)
یعنی قسمت یه مهاجر اینه که تا آخر عمرش همینجوری کجدار و مریض بره جلو؟ پیش تعمیرکار فارسی زبان، حسابدار فارسی زبان، مغازه دار فارسی زبان، بنگاه دار فارسی زبان و .... باس بره؟!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون اقا سهيل از جوابتون
توضيح من راجع به فرزند زير ٢ سال مربوط به تجربه شخصي خودم بود و اين روش بر أساس گفته هاي پرسنل سفارت سويس طي شد.
اما سؤالي كه برام پيش أمداينه كه اگه در ان زمان ، عوض اينكه من پاسپورت جداگانه براي پسرم بگيرم ، پاسپورت خودم رو عوض ميكردم و اسم پسرم رو به پاسم اضافه ميكردم ، پسرم بدون ويزا و هيچ مدركي با گيرين كارتي كه به اسم من صادر شده ، مي تونست وارد امريكا بشه؟؟؟
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2014-08-21 ساعت 10:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-21 ساعت 10:53 توسط soheilbadami.)
(2014-08-20 ساعت 19:00)Zoya911 نوشته: ممنون اقا سهيل از جوابتون
توضيح من راجع به فرزند زير ٢ سال مربوط به تجربه شخصي خودم بود و اين روش بر أساس گفته هاي پرسنل سفارت سويس طي شد.
اما سؤالي كه برام پيش أمداينه كه اگه در ان زمان ، عوض اينكه من پاسپورت جداگانه براي پسرم بگيرم ، پاسپورت خودم رو عوض ميكردم و اسم پسرم رو به پاسم اضافه ميكردم ، پسرم بدون ويزا و هيچ مدركي با گيرين كارتي كه به اسم من صادر شده ، مي تونست وارد امريكا بشه؟؟؟
بله میشد و یکی از بستگان من همینکارو کرد. افسر مرز از قانون اطلاع داره و بچه رو تحت وضعیت اقامتی شما که گرین کاردتون هست راه میده و هویتش رو از روی همون گذرنامه احراز میکنه. همون کاری که احتمالا سفارت براتون انجام داده.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی می دونه برای معافیت (fee waiver) از پرداخت هزینه به دولت آ م ر ی ک ا که هموت 680 دلار برای فرم 400 هست باید چه مدارکی ارایه بدیم؟ مثلا اگر کسی low income هست و برگه های tax رو نشون بده کافیه؟
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
ﻋﺎﺭﻩ ﮔﺎﻫﺎ ﺯﻧﮓ ﻣﻴﺰﻧﻪ ﺣﺎﻝ اﺣﻭاﻟﻲ ﻣﻴﭙﺮﺳﻪ
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با درود
آیا جدیدا مدت زمان اقامت در آمریکا برای سیتیزنی تغییری داشته یا خیر
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوالی برام پیش اومده اون کسی که گرین کارت دارهو همسرشم گرین کارتی میاره حالا بعد از گذشت 3 سال هردوبخوان اقدام میتونند بکنن برای سیتیزن شدن؟
منظورم اینه که کسی که همسرش گرین کارت داره تکلیفش چیه تا زمانی که همسرش گرین کارت بمونه وازطریق اون وارد شده باشه نمیتونه برای سیتیزن شدن اقدام کنه حتی باگذشت 3 یا 5 سال؟؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-27 ساعت 00:18)jahanshahloo نوشته: یه سوالی برام پیش اومده اون کسی که گرین کارت دارهو همسرشم گرین کارتی میاره حالا بعد از گذشت 3 سال هردوبخوان اقدام میتونند بکنن برای سیتیزن شدن؟
منظورم اینه که کسی که همسرش گرین کارت داره تکلیفش چیه تا زمانی که همسرش گرین کارت بمونه وازطریق اون وارد شده باشه نمیتونه برای سیتیزن شدن اقدام کنه حتی باگذشت 3 یا 5 سال؟؟
هر فرد گرین کاردی مفردا میتونه بعد از گذشت 4 سال و 9 ماه از صدور اپلای کنه برای سیتیزنشیپ به شرطی که حائز سایر شرایط هم باشه که توضیحاتش توی همین تاپیک هست.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-27 ساعت 11:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-27 ساعت 20:24 توسط Nightsky007.)
(2014-10-27 ساعت 10:46)soheilbadami نوشته: (2014-10-27 ساعت 00:18)jahanshahloo نوشته: یه سوالی برام پیش اومده اون کسی که گرین کارت دارهو همسرشم گرین کارتی میاره حالا بعد از گذشت 3 سال هردوبخوان اقدام میتونند بکنن برای سیتیزن شدن؟
هر فرد گرین کاردی مفردا میتونه بعد از گذشت 4 سال و 9 ماه از صدور اپلای کنه برای سیتیزنشیپ به شرطی که حائز سایر شرایط هم باشه که توضیحاتش توی همین تاپیک هست.
ممنون پس صرفن محتاج سيتيزن شدن همسرش نيس ملاكش اون نيس ديگه
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا