موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه عزیزان
من پارسال اولین بار به عنوان برنده لاتاری به آمریکا رفتم 5 ماه ونیم تو ایالت کالیفرنبا امریکا موندم بعد این مدت به ایران اومدم و می خواستم سر 6 ماه برگردم که متاسفانه یه مشکلی برام پیش اومده ومن مجبورم سر10 ماه برگردم ومیخوام ایندفعه یه ایالت دیگه برم چون قراره اونجا با دوستم همخونه بشم من در حال حاضر حساب بانکی تو امریکا ندارم یا سابقه مالیاتی یا گواینامه رانندگی هم ندارم.فقط آی دی کارت دارم که مال ایالت کالیفرنیا هستش
الان خیلی نگرانم میترسم وقتی به آمریکا برسم گرین کارتمو بگیرند یا باطل کنند
لطف میکنید راهنماییم کنید ؟
ویزای یه ضرب ایروان april
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به مدیر عزیز
حرف شما درسته .ولی اون موقع من قصد نداشتم ایالتم رو تغییر بدم الان نگران این هستم که تغییر ایالت هنگام ورود سر 10 ماه برام مشکل ساز بشه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-29 ساعت 09:36)hoseyn نوشته: (2014-10-27 ساعت 22:10)alireza222 نوشته: سلام به مدیر عزیز
حرف شما درسته .ولی اون موقع من قصد نداشتم ایالتم رو تغییر بدم الان نگران این هستم که تغییر ایالت هنگام ورود سر 10 ماه برام مشکل ساز بشه
توصیه من اینه که باز از همون کالیفرنیا وارد بشوید و بعد به هر ایالت دیگه ای می خواهید بروید از اونجا بروید. یک کمی ضریب اطمینان را می بره بالا و خیالتون راخت تره. چون به استفاده توریستی از گرین کارد و هر دفعه از یک گیت وارد شدن حساس هستند.
موفق باشید...
خیلی ممنون از لطف ومحبتتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام . با عذزخواهی فراوان .
خواستم ببینم ایا شما سایتهایی را میشناسید که معرف برای ازدواج با افراد سیتیزن امریکا باشند ؟ ممنون میشم اگر سراغ دارید بهم ایمیل بزنیدyas_ameri@ymail.com
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای پر کردن فرم n-400 آیا زن و شوهر باید جداگانه فرم ها رو پر کنن و جداگانه فی دولت رو پرداخت کنن یا جفتشون یه فرم رو با هم پر می کنن؟ من کل 21 صفحه تاپیک رو خوندم و جوابی نگرفتم.
یه سوال دیگه هم دارم اگر فرزندم بالای 16 سال باشه باید برای ایشون هم فرم پر کنم؟ جدا یا به همراه خودم و همسرم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه ی دوستان و مدیران محترم. میخواستم بپرسم کسی که حدود یک ساله که گرین کارت آمریکا داره میتونه سفر کوتاه مثلا یک هفته ای به کانادا داشته باشه برای دیدن اقوام. مثلا اگر در طول سال چندین بار به مدت کم مثلا هر بار یک هفته ای بره فامیل نزدیکش اونجاست ببینه گرفتن سیتیزن شیپیش به تاخیر نمی افته یعنی این رورهایی که آمریکا نبوده به حساب نمیاد. خیلی ممنون میشم از راهنماییتون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من فرم fee waiver برای سیتیزن شیپ رو پر کردم و آخرین تاکس رو که نشون می داد low income هستم رو همراه فرم فرستادم ولی ریجکت شدم ! و بهم گفتن مدارک کافی نیست! به نظر شما چرا ریجکتم کردن؟ واسه low income تو فرمش نوشته بود آخرین تاکس رو بفرستید و منم فرستادم و درآمدم هم زیر 150% خط فقره واسه چی ریجکت شدم آخه؟!
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-21 ساعت 01:39)Melisa24 نوشته: من فرم fee waiver برای سیتیزن شیپ رو پر کردم و آخرین تاکس رو که نشون می داد low income هستم رو همراه فرم فرستادم ولی ریجکت شدم ! و بهم گفتن مدارک کافی نیست! به نظر شما چرا ریجکتم کردن؟ واسه low income تو فرمش نوشته بود آخرین تاکس رو بفرستید و منم فرستادم و درآمدم هم زیر 150% خط فقره واسه چی ریجکت شدم آخه؟!
به اصل موضوع کاری ندارم ولی در هر اداره ای وقتی درخواست شما دینای میشه دلیلش رو هم بهتون میگن و نحوه تجدید نظر و اعتراض رو هم میگن.نامه تون رو کامل بخونین و ببینین چی هست. یا اینجا کپی کنین که بشه راهنمایی کرد.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 4
رتبه:
119
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی میتونه بعد از 3 سال و نیم ( بدون خروج از امریکا ) سیتیزن بشه ؟!؟! من این رو از دو نفر اینجا شنیدم !نمیدونم چقدر حقیقت داره !
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-25 ساعت 12:03)sayeh_m نوشته: سلام دوستان
کسی میتونه بعد از 3 سال و نیم ( بدون خروج از آمریکا ) سیتیزن بشه ؟!؟! من این رو از دو نفر اینجا شنیدم !نمیدونم چقدر حقیقت داره !
من شنیده بودم 2.5 سال اما با خودم گفتم نه بابا نمیشه برای همین دیگه دنباله اش رو نگرفتم کلا حال خوندن قانون ها رو ندارم اگر کسی فهمید یه خبری به ما هم بدین
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
5
6 تشکر در 6 ارسال
توی این سایت http://www.uscis.gov/us-citizenship/citi...ralization
نوشته که اگر همسر کسی که سیتیزن باشه ، باشید ، 3 سال .
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه: 14Sep2015 - ویزا : یکضرب
همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر، از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید متشکرم
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2014-12-05 ساعت 00:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-05 ساعت 00:08 توسط yami.)
.
.
دوستان عزیز
یک نکته بسیار مهمی رو امروز برخورد کردم که با شما در میان میذارم. ایکاش مهاجرسرا یک ویکی یا چیزی شبیه این داشت که این نکات مهم و حیاتی در موارد مختلف رو اونجا جمع میکردن تا همه همیشه بتونن بهش دسترسی داشته باشند.
امروز که برای تقاضای پاسپورت رفتم، اول اینکه خانمی که در اداره پست بود واقعا آدم عوضی و بی اندازه تخس و جوری رفتار میکرد که انگار ارباب رجوع نوکر باباش هست. خواستم همانجا حسابش رو تسویه کنم اما شیطان رو لعنت کردم گفتم برای پرونده ام انگولک میکنه که خوشبختانه فکر درستی کردم!!
موقع تقاضای اولین پاسپورت «اصـــــــــــــــــــل» گواهینامه سیتیزنی شما رو ازتون میگیرن و در کمال ناباوری!! با بقیه فرمهای پاسپورت به هم میخکوب میکنن و میفرستن اداره مربوطه.
حتما حتما یکی دو نسخه کپی رنگی از این گواهینامه بگیرید و برای خودتون نگه دارید و حتی اگه امکانش بود همان یک کپی رو هم جایی بگیرید که براتون کپی برابر اصل بکنه (Notary).
اگه این گواهینامه به هر دلیلی در این پروسه گم بشه به بدبختی بدی دچار خواهید شد و گرفتن المثنی بجز مسائل اداری اش براتون هزینه و حدود شش ماه وقت خواهد گرفت.
تا الان خیلی شده که گواهینامه در پروسه پاسپورت گم بشه و پاسپورت به دم منزل آمده ولی از گواهینامه خبری نشده (پاسپورت و کارت و گواهینامه همه جدا جدا پست میشن). من خوشبختانه کپی داشتم یک نسخه ولی سیاه سفید بود و نوتاری هم نشده بود و خوب توکل به خدا!!!
دوم اینکه حتما حتما 30 دولار اضافه خرج کنید و کارت پاسپورت رو هم بگیرید.
این کارت فقط به درد سفر زمینی و دریایی به کانادا مکزیک و جزایر کاراییب میخوره و نمیشه باهاش هواپیما سوار شد.
اما با اینکه حتی برای این سفرهای مجاز با کارت پاسپورت عاقلانه است ادم پاسپورت عادی داشته باشه (حادثه ای چیزی رخ بده که مجبور بشید با هواپیما برگردید) اما خوبی این کارت اینه که اولا موقع بیرون رفتن لازم نیست پاسپورت رو با خودتون حمل کنید و ثانیا اگه خدای نکرده پاسپورت گم شد با این کارت میتونین سریع یک پاسپورت از سفارت بگیرید اما اگه این کارت نباشه باید به خانواده بگید گواهی سیتیزنی رو براتون پست کنن!! یا بگید که بهش دسترسی ندارم و ممکنه چند هفته و هزینه زیادی متحمل بشید تا سفارت تابعیت شما رو استعلام کنه.
امیدوارم که نکات ایمنی رو جدی بگیرید!!