موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
میخواستم بدونم بچه دار شدن درامریکا چه تاثیر مثبتی درپروسه سیتیزنی دارد؟ایا علاوه بر سیتیزن شدن خود بچه تاثیری بر سیتیزنی پدرو مادر دارد یانه؟
4700 : کیس نامبرـ تعداد 3 نفر ـ تاریخ مصاحبه 13 مارچ ـویزا یک ضرب از انکارا
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-20 ساعت 14:32)رویا زالی نوشته: دوستان سلام
میخواستم بدونم بچه دار شدن درآمریکا چه تاثیر مثبتی درپروسه سیتیزنی دارد؟ایا علاوه بر سیتیزن شدن خود بچه تاثیری بر سیتیزنی پدرو مادر دارد یانه؟
قانونا هیچ تاثیری نداره اما ممکنه یه سری اشتباه های کوچیک رو به خاطر همین مسئله در نظر نگیرن (البته اگر اشتباهی سر بزنه) اما از نظر زمان پروسه یا راحت تر شدن خیر هیچ کمکی نمیکنه .
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان قدیمی و جدید مهاجرسرا. نمیدونم چرا نتونستم با همون نم کاربری خودم (cmbt)وارد بشم به ناچار یک ۱ بهش اضافه کردم و دوباره ثبتنام کردم. فقط خواستم بگم :!I am back mohajersara
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-05 ساعت 00:07)yami نوشته: .
.
دوستان عزیز
یک نکته بسیار مهمی رو امروز برخورد کردم که با شما در میان میذارم. ایکاش مهاجرسرا یک ویکی یا چیزی شبیه این داشت که این نکات مهم و حیاتی در موارد مختلف رو اونجا جمع میکردن تا همه همیشه بتونن بهش دسترسی داشته باشند.
امروز که برای تقاضای پاسپورت رفتم، اول اینکه خانمی که در اداره پست بود واقعا آدم عوضی و بی اندازه تخس و جوری رفتار میکرد که انگار ارباب رجوع نوکر باباش هست. خواستم همانجا حسابش رو تسویه کنم اما شیطان رو لعنت کردم گفتم برای پرونده ام انگولک میکنه که خوشبختانه فکر درستی کردم!!
موقع تقاضای اولین پاسپورت «اصـــــــــــــــــــل» گواهینامه سیتیزنی شما رو ازتون میگیرن و در کمال ناباوری!! با بقیه فرمهای پاسپورت به هم میخکوب میکنن و میفرستن اداره مربوطه.
حتما حتما یکی دو نسخه کپی رنگی از این گواهینامه بگیرید و برای خودتون نگه دارید و حتی اگه امکانش بود همان یک کپی رو هم جایی بگیرید که براتون کپی برابر اصل بکنه (Notary).
اگه این گواهینامه به هر دلیلی در این پروسه گم بشه به بدبختی بدی دچار خواهید شد و گرفتن المثنی بجز مسائل اداری اش براتون هزینه و حدود شش ماه وقت خواهد گرفت.
تا الان خیلی شده که گواهینامه در پروسه پاسپورت گم بشه و پاسپورت به دم منزل آمده ولی از گواهینامه خبری نشده (پاسپورت و کارت و گواهینامه همه جدا جدا پست میشن). من خوشبختانه کپی داشتم یک نسخه ولی سیاه سفید بود و نوتاری هم نشده بود و خوب توکل به خدا!!!
دوم اینکه حتما حتما 30 دولار اضافه خرج کنید و کارت پاسپورت رو هم بگیرید.
این کارت فقط به درد سفر زمینی و دریایی به کانادا مکزیک و جزایر کاراییب میخوره و نمیشه باهاش هواپیما سوار شد.
اما با اینکه حتی برای این سفرهای مجاز با کارت پاسپورت عاقلانه است ادم پاسپورت عادی داشته باشه (حادثه ای چیزی رخ بده که مجبور بشید با هواپیما برگردید) اما خوبی این کارت اینه که اولا موقع بیرون رفتن لازم نیست پاسپورت رو با خودتون حمل کنید و ثانیا اگه خدای نکرده پاسپورت گم شد با این کارت میتونین سریع یک پاسپورت از سفارت بگیرید اما اگه این کارت نباشه باید به خانواده بگید گواهی سیتیزنی رو براتون پست کنن!! یا بگید که بهش دسترسی ندارم و ممکنه چند هفته و هزینه زیادی متحمل بشید تا سفارت تابعیت شما رو استعلام کنه.
امیدوارم که نکات ایمنی رو جدی بگیرید!!
یامی ۱۰۰% درس میگه بابت اون گواهینامه سیتیزن شدن. حتما ازش کپی بگیرید. تو همون اداره پست هم میتونید بگید کپی کنن براتون و یه مهر پاش بزنن که حکم همون نوتاری رو داره
من همون روز اول که سیتیزن شدن فرستادم برای پاسپورت ولی متاسفانه گواهینامه گم شد و هیچوقت برنگشت.
حتا یه ترکینگ نامبر نمیدن لااقل ادم بره دنبالش ببینه کجاست
هفت هشت ده سال پیش که مال من گم شد باید یه فرم پر میکردی با یه هزینه حدود پونصد دلار فکر کنم و یه شیش ماهی طول میکشید تا جدیدشو بگیری. من که نگرفتم هنوز، زیاد لازمم نیست. پاسپورت هم که منقضی شد برای صدور جدید ازم نخواستن گواهینامه رو.
خلاصه ما کلا یه نیم ساعتی صاحب گواهینامه سیتیزنی بودیم قبل اینکه نابود بشه.
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
البته خدا اون روز رو نیاره که در مملکت خارج پاسپورتتون رو گم کنید. بدون این گواهینامه معلوم نیست چقدر طول بکشه که براتون پاسپورت جدید صادر کنند.
اگه هم در داخل آمریکا گم بکنید، باز معلوم نیست که صدور پاسپورت جدید بدون این گواهینامه چقدر طول بکشه و اگه لازم شد در آن زمان که فوری سفر برید عملا بیچاره میشه آدم!
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
با اينكه تمام اين 22 صفحه رو خوندم ولي چون نظرات متفاوت بود باز هم گفتم بپرسم . در مورد 30 ماه حضور در مدت 5 سال پس از گرين كارت آيا بايد اين 30 ماه در سالهاي آخر درخواست باشه ؟ اگر بطور پراكنده در همه اين 5 سال باشه مشكلي پيش مياره ؟ مثلا الان به مدت 5 و 6 ماه در سال اول در امريكا باشند بعد در 4 سال بعد بقيه ماهها يعني 25 ماه را پر كنند به نظرتون مشكلي پيش مياد ؟
سوال بعدي اينكه در مورد فرزندان اگر يكي از والدين در طول 5 سال اول 30 ماهش را پر كنه و آماده گرفتن سيتي زن شيپي بشه و يكي ديگه نتونه ماه هاش رو پر كنه وضعيت بچه ها چطور ميشه آيا مادر به تنهايي ميتونه براي بچه ها اقدام كنه يعني با گرفتن سيتيزن شيپي مادر بچه ها هم سيتيزن ميشوند يا هر دو والدين بايد سيتي زن شده باشند كه آنها هم سيتيزن شوند ؟
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-24 ساعت 05:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-24 ساعت 05:02 توسط hoseyn.)
سلام.
اینجا بین جماعتی که جدیدا اخذ شهروندی کردند مشهوره که اقلا یکسال آخر پنجسال را بایذد کامل در امریبکا بوده باشید. والا گیر می دهند.
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
.
دوستان جدید الشهروند!! بعد از اخذ گواهی شهروندی، دو هفته بعدش باید به اداره سوشال سکیوریتی مراجعه کرده و با پر کردن فرمی که ظاهرا آنلاین هم در دسترسه به اسم آپدیت اطلاعات شخصی، که البته من یادم رفته بود و گفتن دیگه بیخیال، وضعیت شهروندی تونو از مهاجر به شهروند تغییر بدید.
.
موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی سوال جوابهای امتحان سیتیزنی رو داره که فقط همون رو بخونیم؟
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013, اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88 ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
خانومی که گرین کارد داره اگه خارج از امریکا بچه دار بشه ، چه طوری میتونه بچه اش و با خودش بیاره امریکا؟ ایا باید دوباره بره سفارت و برای بچه اش درخواست بده یا میتونه با پاسپورت مادرش وارد امریکا بشه؟
ممنون میشم جوابمو بدین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-01 ساعت 13:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-01 ساعت 13:12 توسط arya25.)
برای سیتیزن شدن ایا لازم هست که هر سال فرمهای مالیاتی رو پر کنیم ؟