2013-07-19 ساعت 03:07
دوستان قدیمی مطالب خیلی خوبی گذاشته اند ولی از متن ها به نظرم رسید که نگاه مردانه به موضوعات دارند . فکر کنم بعضی از خانم های عزیز هم باشند که بخواهند به مسایل ریزتری بپردازند. من سعی می کنم که جزییاتی را که در ذهنم مانده بنویسم . بعضی چیزها هست که وقتی توی موقعیتش گیر می کنی خیلی خوبه از قبل بدونی چیکار کنی بهتره . من که فکر کنم حداکثثثثثثر استفاده رو از اینترنت می کنم . هرچی پول می دیم حتی نیم سنت هم حروم نمی شه خوبیه سرعت اینترنت بالا در اینجا همینه که شما رو از خیلی نگرانی ها و ندانستن ها نجات می ده . هر آنچه که بخواین رو در چند ثانیه سرچ کنین و بهترین جوابها رو می گیرین پس خیلی نگران نباشید که با بعضی مسایل آشنا نیستین . مطالب اولیه رو که دونستین بقیه رو همین جا کم کم یاد می گیرین .
راستی .... هر جایی که بودید یادتون باشه که Mc Donald اینترنت wi fi مجانی داره . پیشنهاد می کنم خرید یک آی پد رو در الویت هزینه هاتون بذارین چون اینجا بیاین هم جی پی اس داره که همه جا کار می کنه می تونین راه ها رو یاد بگیرین هم خیلی اپلیکیشن ها هست که استفاده می کنین . و اینکه می ذارین تو کیفتون می رید مک دونالد اینترنت رایگان دارین . چون وقتی که درخواست نصب اینترنت و تلویزیون رو می دید ( این دو سرویس معمولا با هم هست ) چند روز بدون اینترنت هستین .
راستی .... هر جایی که بودید یادتون باشه که Mc Donald اینترنت wi fi مجانی داره . پیشنهاد می کنم خرید یک آی پد رو در الویت هزینه هاتون بذارین چون اینجا بیاین هم جی پی اس داره که همه جا کار می کنه می تونین راه ها رو یاد بگیرین هم خیلی اپلیکیشن ها هست که استفاده می کنین . و اینکه می ذارین تو کیفتون می رید مک دونالد اینترنت رایگان دارین . چون وقتی که درخواست نصب اینترنت و تلویزیون رو می دید ( این دو سرویس معمولا با هم هست ) چند روز بدون اینترنت هستین .