موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-14 ساعت 21:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-14 ساعت 21:28 توسط مسافر تنها.)
دوستان با سلام
آيا اين باد خيز بودن شيكاگو براي تمام فصول هست؟
چون اگه اينجور باشه سوز سرما تو زمستون با وجود باد چند برابر ميشه ولي تابستون شايد يه نعمتي باشه اين باد دلپذير
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
من الان شيكاگوهستم دوستاني كه اينجان پيام خصوصي بدن باهم در تماس باشيم
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-16 ساعت 21:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-05 ساعت 05:26 توسط mhz_ir.)
دوستان شیکاگو نشین من دنبال کسی هستم که از ژانویه بتونیم باهم همخونه بشیم.پسر مجرد هستم.لطفا بهم پیام بدید؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من بعد از حدود يكسال زندگي در حومه شيكاگو، پاس سفيد گرفتم و براي دو سال برگشتم ايران
يه ماشين مزدا 6 تميز 2005 دارم كه الان توي پاركينگ دوستم هست. مي خوام بفروشمش. گفتم اينجا مطرح كنم كه اگه كسي دنبال خريد ماشين هست، به من پيغام خصوصي بده. تو امريكا خيلي سخته كه آدم بدون ماشين باشه و براي همين وقتي اونجا بودم ماشين رو نفروختم. ولي الان قصد فروش دارم.
اگه عكسش رو هم پيدا كردم ميزارم همين جا كه همه ببينن
موفق و پيروز باشيد
2012AS00018XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , 2 August
مصاحبه: Jan 2012
دریافت ویزا: Mar 2012
هزینه ها: خيلي زياد
ورود به آمریکا: May 2012
دریافت گرین کارت: Jun 2012
موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-11 ساعت 10:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-11 ساعت 10:53 توسط mhz_ir.)
دوستان عزیز من طی هفته آینده مجبور به جابجایی از شیکاگو هستم اگر از دوستان کسی استودیو عالی در شمال شیکاگو، 5دقیقه تا Red line و خطوط اتوبوس با تمام امکانات(آب،برق،گاز،گرمایش،سرمایش،اینترنت) و فرنیش شده(تخت،دراور،کمد،مایکروویو،یخچال و گاز) با قیمت 810$ ماهانه، برای دو ماه میتونم سابلت کنم و اگر هم بخاین میتونید تمدیدش کنید.لذا اگر کسی تمایل داره سریعا به من خبر بده؟عکسای استودیو هم میتونید ببینید.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
دوستان لازمه بگم که من در آستانه ی سفر به آمریکا نیستم، ولی میخوام توی یه سری چیزا در این مورد تحقیق کنم واسه همین ممنون میشم اگه عزیزانی که توی شهر شیکاگو زندگی میکنن منو راهنمایی کنن. این کارو واسه شهر های بزرگ کانادا انجام دادم و حالا میخوام آماری هم از شهر های خوب آمریکا به دست بیارم از زبان عزیزانی که تجربه ی شخصی دارن.
در مورد قیمت مسکن و اینا که متوجه هستم بالاخره حتی گرون ترین شهر ها هم خونه با هرقیمتی توش پیدا میشه.
در مورد آب و هواش از عزیزانی که اونجا هستن یه سری جزئیات میخوام بدونم.
اینکه زمستون ها به طور معمول دمای هوا چند درجست ؟! چیزی که سایت ها میگن رو قبول ندارم و میخوام از کسی که خودش حضور داره بشنوم. زمستون هاش تا چه حد با شهر های سردسیر ایران مثل همدان که به سرما معروفه قابل مقایسست ؟! از دید شما سرمای این شهر در مقایسه با بقیه ی شهر های آمریکاست که یه شهر سرد به حساب میاد یا اینکه میشه این شهر رو هم ردیف با شهر های کانادا مثل تورنتو و ... (به جز ونکوور) قرار داد ؟!
اینکه از شما میپرسم علتش اینه که معتقدم به طور مثال دمای 10- لزوما توی هر منطقه ای یه حس برابر ایجاد نمیکنه ! مثلا توی ایران دمای تهران 10درجه زیر صفر میاد اما قابل تحمله ولی جایی مثل همدان همین 10درجه زیر صفر رو کسی که از تهران میاد واسش خیلی سخته. امیدوارم منظورمو رسونده باشم، ممنون میشم اگر توی این مورد یه توضیحاتی بدید.