موضوعها: 0
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان گلي كه نامه دوم دريافت نكرده ايد اصلا نگران نباشيد همگي شما دوستان عزيز انشأ الله و به ياري خدا تا ١٥ سپتامبر كيس نامبرتان را دريافت ميكنيد
حالا هي بشينيد الكي هرس بخوريد
اخه دختر خوب اقا پسر گل اخه هرس خوردنت چيه
گل من اسمت همين كه توي سايت به عنوان قبولي اومده كفايت ميكنه
پس اين قضيه كيس نامبر نيومدنتا به بي خيالي سر كن تا راحت تر برات بگذره
اصلا يك موقع انها دوست دارند به شما ويزاي vip بدهند خدا را چه ديدي
پس ديگه نبينم دپ باشيدا
به اميد اينكه همگي شما هر چه سريع تر از اين بلا تكليفي در بيايند و بريد براي مصاحبه و با دست پر برگرديد
قربانتان
امير
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
2010-09-04 ساعت 14:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-04 ساعت 15:13 توسط User.)
سلام به دوستان عزیز،
من چند روز مسافرت بودم الان که برگشتم می بینم که چه خبرها بوده....
مرسی از پیام های شما، متاسفانه من دسترسی نداشتم که بتوانم دست کم پیام ها را بخوانم و عذر خواهی می کنم که جواب نداده ام. (بسته های GPRS نه تنها هزینه ای اضافه بر من تحمیل کردند، که باعث شدند همون اینترنت معمولی و آب باریکه سیم کارت هم قطع بشه!)
هر چند من نتوانستم فایل ضمیمه را ببینم(حذف شده است)، اما با جستجو در انجمن های مربوط به لاتری دو سه مورد دیگر از این دست ایمیل های Fraud پیدا کردم که به همین منوال کیس نامبر را اعلام کرده بودند و عملا تاییدی بر این کیس نامبر وجود نداشته.
من هنوز هم امیدوارم KCC رسما هر چه زودتر نگرانی نداشتن کیس نامبر را رفع کند تا دیگر شاهد حضور و سوء استفاده شرکت های سودجو نباشیم.
من هم مثل Sadra_sepehr تاکید می کنم داشتن دو ID در سایت ممنوع است و منجر به محرومیت دائمی می شود.
موفق باشید
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
امروز يكي از دوستان عزيز مهاجر سرا با آي دي suntino اعلام كردن كه نامه دوم رو دريافت كردن ، من يه تاملي رو تاريخي كه نامشون رو ارسال كرده بودن كردم و ديدم از تاريخ ارسال مدارك به همراه نامه اول ، 3 ماه طول كشيده كه نامه دومشون برسه
يعني بچه ها اگر كيس نامبر ما پائين و حدود 8000 مثل دوستمون suntino باشه ، حداقل سه ماه از تاريخ ارسال نامه اول طول مي كشه كه نامه دوم از طرف KCC بدستمون برسه (براي ما كه اواخر مرداد نامه مون رو فرستاديم ، احتمالاً طبق اين محاسبه بايد اواخر آبان نامه دوم بدستمون برسه) !
اميدوارم اين محاسبه غلط باشه و اونا زودتر فكري به حال بچه هاي گل مهاجرسرا كه كيس نامبر ندارن بكنن
ارادتمند همه ، علي
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیزم.ببینید فکر نکنم زمان ارسال نامه دوم به ارسال نامه اول ارتباطی داشته باشه و فکر می کنم که ارسال نامه دوم بستگی به زمان مصاحبه و کیس نامبر داشته باشه و ایشون به این دلیل الان گرفتن نامشونو که کیسشون کارنت شده واسه اکتبر.البته اینا صرفا نظر شخصی منه!!!
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
منم از اينكه اين شخصيت محترم آمدند و به اين قضايا پايان دادند متشكرم . نمي دونم از ايجاد تشنج و دلهره چي عايد اين امت ميشه؟
2011AS14706
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
به امید فردا
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان عزیز بدون کیس نامبر، یوزر هم نامه مصاحبه رو خدا رو شکر دریافت کرد، بهش تبریک میگم.
پس الان وقتشه که گوش به زنگ، گوش به در، پشت پنجره و خلاصه هرجوری که می تونید منتظر چهره مهربان و دوست داشتنی عمو پست چی باشید. البته طبیعیه که ما با یه تاخیر نامه دوم رو بگیریم چون یکم دیرتر از بقیه فرم ها رو فرستادیم.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
یوزر عزیز با اینکه اینجا جای تبریک نیست اما من خیلی خیلی تبریک میگم،ما باز هم منتظر اخبار بهتر تر برای دل مهربونتون هستیم،انشاالله همیشه موفق باشید
شنیدن گرفتن نامه دوم بچهها جدا خوشحالم کرد،امیدوارم هر چه زودتر بشنویم که یکی از بچههای این تاپیک هم نامشو گرفته،بچهها فکر میکنید اولین نفر کی باشه؟
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من فرم 122 و 230 رو 01/06/89 فرستادم
میل زدم به kcc برای گرفتن کیس نامبر الان دیگه چکار باید بکنم در ضمن
نامه دوم رو کی میفرستند و ایا امکان داره نفرستند؟