موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام می شه بگید زمان ثبت نام جدید لاتاری کی هست و کجا باید برم برای ثبت نام؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-06 ساعت 11:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-06 ساعت 12:02 توسط farshad_sh.)
سلام به همه.
دوستان آيا بعد ازا ينکه فرم ها رو فرستاديم ميشه آدرس گرفتن نامه دوم را تغيير بديم؟ يا بايد مجدد فرم ها رو ارسال کنيم؟ آيا اصلا اين کار رو پيشنهاد مي کنيد؟ يا بشينيم و دعا کنيم که مشکلي واسه نامه ها پيش نياد و به دستمون برسه.
اينطور که من دارم اين تاپيک رو دنبال ميکنم ميترسم نامه دوم رو هم پست محترم ايران بايکوت کنه و به دستم نرسه. اشتباه بزرگي که کردم اين بود که با وجود اينکه توي آمريکا کسي رو دارم که نامه رو بگيره اما بازم آدرس ايران رو دادم که الان به شدت پشيمونم
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-06 ساعت 22:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-06 ساعت 22:52 توسط farshad_sh.)
(2010-09-06 ساعت 14:53)alirezagh نوشته: (2010-09-06 ساعت 11:59)farshad_sh نوشته: سلام به همه.
دوستان آيا بعد ازا ينکه فرم ها رو فرستاديم ميشه آدرس گرفتن نامه دوم را تغيير بديم؟ يا بايد مجدد فرم ها رو ارسال کنيم؟ آيا اصلا اين کار رو پيشنهاد مي کنيد؟ يا بشينيم و دعا کنيم که مشکلي واسه نامه ها پيش نياد و به دستمون برسه.
اينطور که من دارم اين تاپيک رو دنبال ميکنم ميترسم نامه دوم رو هم پست محترم ايران بايکوت کنه و به دستم نرسه. اشتباه بزرگي که کردم اين بود که با وجود اينکه توي آمريکا کسي رو دارم که نامه رو بگيره اما بازم آدرس ايران رو دادم که الان به شدت پشيمونم
سلام؛ فرشاد جان این تاپیک رو چطوری می بینید که می ترسید نامه دوم نیاد؟
الان خیلی زوده واسه ناامیدی، منم می خواستم آدرس امریکا یا کانادا رو بدم ولی به نظر من فرقش شاید یکی دو هفته ست. نامه اگر قرار باشه بیاد خواهد آمد.
در ضمن اگه یه سری به انجمن های انگلیسی زبان بزنی متوجه میشی که نرسیدن نامه مختص ایران نیست، به نظر من KCC اصلا نامه اول رو برای ما ارسال نکرده. اما نامه دوم رو ایشالا حتما ارسال میکنه.
سلام.
والا مشکلی با تاپیک ندارم. یکی 2 تا پست راجع به کم کاری کارکنان پست یا شاید موارد دیگه ای که هممون اطلاع داریم خوندم که مخلص کلام این بود که نامه هایی که از امریکا میاد رو ممکنه کلاً توزیع نکنن.
مشکل اینه که تحت هیچ شرایطی هم نمی شه پیگیری کرد. متاسفانه من آدرسی که توی ثبت نام اینترنتی دادم درسته اما باز هم متاسفانه قبل از اینکه اون نامه به دستم برسه خونه رو عوض کردیم و دیگه از سرنوشت نامه اطلاعی ندارم. اداره پست منطقه هم که رفتم هیچ جواب قانع کننده ای نگرفتم. واسه اینه که یه مقداری نگرانم. می دونم که هممون نگرانیم..
امیدوارم که این دفعه نامه دوم بیاد.
راستی یه سوال! اگه اطلاعات فرستاده شده در فرم ها با ثبت نام اولیه یکسان نباشند چطوری ما رو مطلع می کنن که اطلاعات رو تصحیح کنیم؟
واقعاً دارم یواش یواش کم میارم
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
یه فکری به ذهنم رسید که بد نیست علما نظرشون رو بدند؛ حالا که KCC پاسخ ما رو بدون کیس نامبر نمیده، چطور ما به سفارت هایی که تو فرم ها انتخاب کردیم ایمیل بفرستیم و شرایط رو توضیح بدیم، با توجه به اینکه از بین ما بالاخره الان یه تعداد کارنت شده اند شاید یه پاسخ بگیریم.