موضوعها: 0
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
2015-09-10 ساعت 09:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-10 ساعت 09:32 توسط melisa.)
فقط بعنوان تجربه شخصی میگم ؛ من حدود یکسال و نیم از گرین کارتم گذشته بود با فامیلی جدیدم که البته آمریکایی هست چون همسرم آمریکاییه و پاسپورت ایرانیم رفتم ایران موقع برگشت توی فرودگاه امام گرین کارتمم خواستن و فقط نگاه کرد بدون هیچ توضیحی ، بعدم در امارات ، پروازم امارت بود و در آمریکا هم فقط پاسپورت و گرین کارتم رو دیدن بدون هیچ توضیحی . بهرحال تجربه شخصیمه .
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-11 ساعت 09:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-11 ساعت 09:56 توسط samwill.)
سلام . من پارسال با ویزای نامزدی اومدم ، دو ماه بعد از ورود ازدواج کردم و سریع مدارک رو فرستادیم. حدودا دو ماه بعد اجازه کارم اومد. دو هفته پیش هم گرین کارتم بعد از حدود یک سال و دو ماه اومد .البته موقعی که منتظر بودم گرین کارتم بیاد یک نامه اومد که به دلیل حجم کاری پرونده شما طول میکشه و اگر تا شش ماهه دیگه نیومد با فلان شماره تماس بگیرین ،که من سر شش ماه کیسمو چک کردم آپدیت شده بود و گرین کارتمم یک هفته بعدش اومد،ظاهرا این نامه رو معمولا میفرستن واسه همه. گفتم شاید اطلاعات منم به دردتون بخوره.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-11 ساعت 10:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-11 ساعت 10:26 توسط samwill.)
با خوندن کامنت ها اینجور متوجه شدم انگار دوستان کارتهای اجازه کار متفاوت دریافت کرده اند که هر کدوم یک چیزی میگن، والله کارت اجازه کار من به تاریخ صدرو12/22/2014 زیرش خوانا و درشت نوشته
NOT VALID FOR REENTRY TO U.S.
من پارسال با کیس نامزدی به اینجا اومدم و دو ماه بعد ازدواج کردم. و با چنین کارتی مسلما قادر به برگشت به امریکا نمی بودم در صورت خروج بدون داشتن گرین کارت.
رتبه:
0
3 تشکر در 2 ارسال
2015-09-13 ساعت 02:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-13 ساعت 03:17 توسط aramesh_mn.)
دوستان با تجربه چند تا سوال از خدمتتون دارم . در لیست مدارک ارسال شده به اداره مهاجرت اقا نیما یه سری فرم لحاظ کردن و کاربریه shiva201 علاوه بر انها یه فرم بنام i-797 هم گفتن کپیش لازمه .
حالا سوال من از اقا نیما و سایر افرادی که مدارک رو فرستادن اینه که i-797 رو هم فرستادن؟
سوال دیگه اینکه فرم i-693 رو تو هموین تاپیک خوندم که دوستان گفته بودن اونهایی که مدیکال دبی رو دارن , و یکسال از مدیکالشون نگذشته کارتشون رو ضمیمه این فرم بذارن کافیه و نیازی نیست فرمه رو دکتر مهر و امضا کنه. نظرتون؟
ممنون میشم با تجربیتتون راهنماییم کنین
با توجه به این مطلب توسایت ویزا جورنی بنظرتون زیر یکسال نمیخواد دیگه؟
I-693, Medical Examination of Aliens Seeking Adjustment of Status.I-693, Medical Examination of Aliens Seeking Adjustment of Status. If you are a K-1, K-2, K-3 or K-4 visa holder the I-693 instructions state that you are not required to have another medical examination as long as your Form I-485 is filed within one year of your overseas medical examination. If you are missing any shots from your overseas medical a I-693 vaccination transcription is required to be completed by seeing a Civil Surgeon to have certain portions of the I-693 completed and have the Civil Surgeon certify the form (sealing the original in an envelope and giving you a copy).