کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
(2015-08-26 ساعت 23:16)negar6043 نوشته:  دوستان كسى نيست راهنمايى كنه؟

نگار جان معمولا خیلی مشکل میشه اگه ازدواجتون به مشکلی بخوره . این گرین کارت دو ساله رو میدن که موقته و اگه ازدواج بهم بخوره گرین کارت دائم رو نمیدن ؛ چون برا دائم بازم مدارکی میخان که مثلا قبضهای آب و برق و ... یا ادرس مشابه یا حساب بانکی ؛ هرچیزی که نشون بده هنوز با همین ، اگه ازدواج بهم بخوره باید وکیل بگیری ثابت کنی مثلا خشونت خانوادگی بوده یا ... خلاصه خیلی مشکل بشه گرین کارت رو حفظ کرد . بهرحال آرزو میکنم که خوشبخت بشین و ازدواج دائمی داشته باشین .
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043
(2015-09-10 ساعت 06:15)melisa نوشته:  منم فامیلیم رو همون موقع ازدواج تغییر دادم ؛ چندوقت پیش رفتم ایران با پاسپورت ایرانی و گرین کارتم با فامیلی جدیدم ؛ هیچ مشکلی نداره .
مرسی مرسی Smile
مسئله برای این حساس شده که من گرین کارت ندارم و با همون برگه ای که دست شماست دارم مسافرت میکنم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: هستی 1985
فقط بعنوان تجربه شخصی میگم ؛ من حدود یکسال و نیم از گرین کارتم گذشته بود با فامیلی جدیدم که البته آمریکایی هست چون همسرم آمریکاییه و پاسپورت ایرانیم رفتم ایران موقع برگشت توی فرودگاه امام گرین کارتمم خواستن و فقط نگاه کرد بدون هیچ توضیحی ، بعدم در امارات ، پروازم امارت بود و در آمریکا هم فقط پاسپورت و گرین کارتم رو دیدن بدون هیچ توضیحی . بهرحال تجربه شخصیمه .
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، هستی 1985 ، shadoow
(2015-09-10 ساعت 06:08)melisa نوشته:  سلام ؛ من با ویزای نامزدی وارد آمریکا شدم یک هفته بعد ازدواج کردم ؛ گرین کارتم حدود هشت تا نه ماه طول کشید که بهم دادن ، دو سال از گرین کارتم گذشته برای گرین کارت دائم اقدام کردم ؛ اما بعد سه ماه هنوز نیومده، یعنی الان گرین کارتم تاریخش گذشته البته یه نامه دادن که تا یکسال میتونم مسافرت برم اما میخاستم بدونم کسی این تجربه رو داره و معمولا چندوقت بعد گرین کارت دائم میرسه ? ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه .

سلام مليسا
دقيقا چند وقت مانده به اتمام گرين كارت دوسالع ات اقدام كردي؟! و اينكه آيا براي اجازه خروج هم اقدام كرده بودي؟ من متوجه پروسه كارت نميشم چون اصولا شما بعد از يكسال و اندي(حدودا يكسال هشت تا نه ماه ) بايد براي برداشتن استتوس كانديشنال و درخواست گرين كارت دايما اقدام كنيد و بايد به دستتون برسه... موضوع نامه براي ورود و خروج رو نميگيرم چيه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-09-05 ساعت 09:53)هستی 1985 نوشته:  با سلام
دوستان عزیزی که اجازه کارشون و گرفتن لطفا بگن که دقیقا چند هفته یا چند ماه بعد نامه دریافت کردند برای وضعیت گرین کارتشون؟ می دونم که کیس با کیس فرق داره و شانس هم مهمه ولی اگه بدونم به زودی یک خبری میدن از گرین کارت پس اون موقع می تونم تصمیم بگیرم صبر کنم یا با همون اجازه خروج برم ایران...

دوستان کسی اینجا نامه ای دریافت نکرده هنوز واسه وضعیت گرین کارت؟ می خوام بدونم حداقل چند ماه باید منتظر باشم تا یه خبری بدن از گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢
(2015-09-10 ساعت 09:29)melisa نوشته:  فقط بعنوان تجربه شخصی میگم ؛ من حدود یکسال و نیم از گرین کارتم گذشته بود با فامیلی جدیدم که البته آمریکایی هست چون همسرم آمریکاییه و پاسپورت ایرانیم رفتم ایران موقع برگشت توی فرودگاه امام گرین کارتمم خواستن و فقط نگاه کرد بدون هیچ توضیحی ، بعدم در امارات ، پروازم امارت بود و در آمریکا هم فقط پاسپورت و گرین کارتم رو دیدن بدون هیچ توضیحی . بهرحال تجربه شخصیمه .
مرسی‌. خیلی استرسم کمتر شد. من کلاً بیمار استرسم.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، نيما ٩٢
سلام . من پارسال با ویزای نامزدی اومدم ، دو ماه بعد از ورود ازدواج کردم و سریع مدارک رو فرستادیم. حدودا دو ماه بعد اجازه کارم اومد. دو هفته پیش هم گرین کارتم بعد از حدود یک سال و دو ماه اومد .البته موقعی که منتظر بودم گرین کارتم بیاد یک نامه اومد که به دلیل حجم کاری پرونده شما طول میکشه و اگر تا شش ماهه دیگه نیومد با فلان شماره تماس بگیرین ،که من سر شش ماه کیسمو چک کردم آپدیت شده بود و گرین کارتمم یک هفته بعدش اومد،ظاهرا این نامه رو معمولا میفرستن واسه همه. گفتم شاید اطلاعات منم به دردتون بخوره.
پاسخ
تشکر کنندگان: هستی 1985 ، نيما ٩٢ ، ad_jojo
با خوندن کامنت ها اینجور متوجه شدم انگار دوستان کارتهای اجازه کار متفاوت دریافت کرده اند که هر کدوم یک چیزی میگن، والله کارت اجازه کار من به تاریخ صدرو12/22/2014 زیرش خوانا و درشت نوشته
NOT VALID FOR REENTRY TO U.S.
من پارسال با کیس نامزدی به اینجا اومدم و دو ماه بعد ازدواج کردم. و با چنین کارتی مسلما قادر به برگشت به امریکا نمی بودم در صورت خروج بدون داشتن گرین کارت.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، هستی 1985 ، ad_jojo
(2015-09-11 ساعت 10:14)samwill نوشته:  با خوندن کامنت ها اینجور متوجه شدم انگار دوستان کارتهای اجازه کار متفاوت دریافت کرده اند که هر کدوم یک چیزی میگن، والله کارت اجازه کار من به تاریخ صدرو12/22/۲۰۱۴ زیرش خوانا و درشت نوشته
من پارسال با کیس نامزدی به اینجا اومدم و دو ماه بعد ازدواج کردم. و با چنین کارتی مسلما قادر به برگشت به آمریکا نمی بودم در صورت خروج بدون داشتن گرین کارت.

سلام
کارت های جدید فرق داره واسه من زیر کارت نوشته : serves as I-512 advance parole که بعدش توی برگه ای که کارت و چسبونده بودن بهش توضیحات داده شده که : your combination employment authorization and advance parole
. card(cambo card)... your cambo card also allows you so seek parole into the usa upon returning from travel outside of the usa
پاسخ
(2015-09-11 ساعت 20:27)هستی 1985 نوشته:  
(2015-09-11 ساعت 10:14)samwill نوشته:  با خوندن کامنت ها اینجور متوجه شدم انگار دوستان کارتهای اجازه کار متفاوت دریافت کرده اند که هر کدوم یک چیزی میگن، والله کارت اجازه کار من به تاریخ صدرو12/22/۲۰۱۴ زیرش خوانا و درشت نوشته
من پارسال با کیس نامزدی به اینجا اومدم و دو ماه بعد ازدواج کردم. و با چنین کارتی مسلما قادر به برگشت به آمریکا نمی بودم در صورت خروج بدون داشتن گرین کارت.

سلام
کارت های جدید فرق داره واسه من زیر کارت نوشته : serves as I-512 advance parole که بعدش توی برگه ای که کارت و چسبونده بودن بهش توضیحات داده شده که : your combination employment authorization and advance parole
. card(cambo card)... your cambo card also allows you so seek parole into the usa upon returning from travel outside of the usa

براي من هم همينجور امده ، ماه گذشته رسيد به دستم
پاسخ
(2015-09-11 ساعت 22:20)Asalbanoo نوشته:  

سلام

پس به نظر میرسه با کارت اجازه کار جدید که در چند ماهه اخیر صادر شده قادر به مسافرت هستین . خیلی عالیه اینجوریه ،یعنی نیاز به گرین کارت یا گرفتن اون جازه نامه و دردسراش نیست ?
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-09-11 ساعت 22:32)samwill نوشته:  

سلام

پس به نظر میرسه با کارت اجازه کار جدید که در چند ماهه اخیر صادر شده قادر به مسافرت هستین . خیلی عالیه اینجوریه ،یعنی نیاز به گرین کارت یا گرفتن اون جازه نامه و دردسراش نیست [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
البته توی نامه ای که همراهش دادن نوشته هیج ضمانتی نیست که با این کارت آفیسر شما رو راه بده به کشور. معلوم نیست بلاخره میشه رفت یا نه... چند نفر از دوستان رفتن با این کارت و برگشتن اما اینجوری ته دل آدم خالی میشه... انشاءالله گرین کارت همه به زودی بیاد.
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: هستی 1985
دوستان با تجربه چند تا سوال از خدمتتون دارم . در لیست مدارک ارسال شده به اداره مهاجرت اقا نیما یه سری فرم لحاظ کردن و کاربریه shiva201 علاوه بر انها یه فرم بنام i-797 هم گفتن کپیش لازمه .
حالا سوال من از اقا نیما و سایر افرادی که مدارک رو فرستادن اینه که i-797 رو هم فرستادن؟
سوال دیگه اینکه فرم i-693 رو تو هموین تاپیک خوندم که دوستان گفته بودن اونهایی که مدیکال دبی رو دارن , و یکسال از مدیکالشون نگذشته کارتشون رو ضمیمه این فرم بذارن کافیه و نیازی نیست فرمه رو دکتر مهر و امضا کنه. نظرتون؟
ممنون میشم با تجربیتتون راهنماییم کنین
با توجه به این مطلب توسایت ویزا جورنی بنظرتون زیر یکسال نمیخواد دیگه؟
I-693, Medical Examination of Aliens Seeking Adjustment of Status.I-693, Medical Examination of Aliens Seeking Adjustment of Status. If you are a K-1, K-2, K-3 or K-4 visa holder the I-693 instructions state that you are not required to have another medical examination as long as your Form I-485 is filed within one year of your overseas medical examination. If you are missing any shots from your overseas medical a I-693 vaccination transcription is required to be completed by seeing a Civil Surgeon to have certain portions of the I-693 completed and have the Civil Surgeon certify the form (sealing the original in an envelope and giving you a copy).
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-09-13 ساعت 02:43)aramesh_mn نوشته:  دوستان با تجربه چند تا سوال از خدمتتون دارم . در لیست مدارک ارسال شده به اداره مهاجرت اقا نیما یه سری فرم لحاظ کردن و کاربریه shiva201 علاوه بر انها یه فرم بنام i-797 هم گفتن کپیش لازمه .
حالا سوال من از اقا نیما و سایر افرادی که مدارک رو فرستادن اینه که i-797 رو هم فرستادن؟
سوال دیگه اینکه فرم i-693 رو تو هموین تاپیک خوندم که دوستان گفته بودن اونهایی که مدیکال دبی رو دارن , و یکسال از مدیکالشون نگذشته کارتشون رو ضمیمه این فرم بذارن کافیه و نیازی نیست فرمه رو دکتر مهر و امضا کنه. نظرتون؟
ممنون میشم با تجربیتتون راهنماییم کنین
با توجه به این مطلب توسایت ویزا جورنی بنظرتون زیر یکسال نمیخواد دیگه؟
I-693, Medical Examination of Aliens Seeking Adjustment of Status.I-693, Medical Examination of Aliens Seeking Adjustment of Status. If you are a K-۱, K-۲, K-۳ or K-۴ visa holder the I-693 instructions state that you are not required to have another medical examination as long as your Form I-485 is filed within one year of your overseas medical examination. If you are missing any shots from your overseas medical a I-693 vaccination transcription is required to be completed by seeing a Civil Surgeon to have certain portions of the I-693 completed and have the Civil Surgeon certify the form (sealing the original in an envelope and giving you a copy).

توي صفحه كه ويزا بهتون دادن ، نوشته كه مديكال رو خودشون فرستادن و تو اون بسته كه داديد تو فرودگاه بوده،
اگر مديكال رو تو ويزا نوشته باشه لازم نيست كه دوباره بفرستيد، ا
اين رو خود افيسر فرودگاه تگزاس به من نشون داد و گفت
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، aramesh_mn
(2015-09-11 ساعت 22:32)samwill نوشته:  

سلام

پس به نظر میرسه با کارت اجازه کار جدید که در چند ماهه اخیر صادر شده قادر به مسافرت هستین . خیلی عالیه اینجوریه ،یعنی نیاز به گرین کارت یا گرفتن اون جازه نامه و دردسراش نیست ?

سلام دوست عزيز
شما با كارت اجازه كار قادر به مسافرت، نيستيد؛ بلكه با كمبو كارته اجازه كار و اجازه مسافرت ميتونيد اينكار رو انجام بديد...
اين بدين معني است كه اگر شما صرفا فرم اجازه كار رو پر كرده و به اداره مهاجرت ارسال گرده باشيد؛ قطعا فقط كارت اجازه كار رو دريافت ميكنيد و در صورتيكه فرم اجازه ورود و خروج رو به همراه اجازه كار پر كرده باشيد براي شما كمبو كارت رو ارسال ميكنند، البته تازگي ها به اين فرمت دراومده ظاهرا، منظورم از يكسال پيش به اين طرفه.. قبلش رو اطلاعي ندارم ...
موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان