2015-09-14 ساعت 09:46
(2015-09-13 ساعت 02:43)aramesh_mn نوشته: دوستان با تجربه چند تا سوال از خدمتتون دارم . در لیست مدارک ارسال شده به اداره مهاجرت اقا نیما یه سری فرم لحاظ کردن و کاربریه shiva201 علاوه بر انها یه فرم بنام i-797 هم گفتن کپیش لازمه .
حالا سوال من از اقا نیما و سایر افرادی که مدارک رو فرستادن اینه که i-797 رو هم فرستادن؟
سوال دیگه اینکه فرم i-693 رو تو هموین تاپیک خوندم که دوستان گفته بودن اونهایی که مدیکال دبی رو دارن , و یکسال از مدیکالشون نگذشته کارتشون رو ضمیمه این فرم بذارن کافیه و نیازی نیست فرمه رو دکتر مهر و امضا کنه. نظرتون؟
ممنون میشم با تجربیتتون راهنماییم کنین
با توجه به این مطلب توسایت ویزا جورنی بنظرتون زیر یکسال نمیخواد دیگه؟
I-693, Medical Examination of Aliens Seeking Adjustment of Status.I-693, Medical Examination of Aliens Seeking Adjustment of Status. If you are a K-۱, K-۲, K-۳ or K-۴ visa holder the I-693 instructions state that you are not required to have another medical examination as long as your Form I-485 is filed within one year of your overseas medical examination. If you are missing any shots from your overseas medical a I-693 vaccination transcription is required to be completed by seeing a Civil Surgeon to have certain portions of the I-693 completed and have the Civil Surgeon certify the form (sealing the original in an envelope and giving you a copy).
سلام
بله من فرم كپي i-797 رو كه براي اپرو شدن ويزاي نامزدي برام ارسال شده بود(يعني اپروال I-129 رو بهمراه مداركم به اداره مهاجرت ارسال كردم..
و اما در رابطه با فرم مديكال؛ بهتره كه مدارك واكسيناسيون و كليه مدارك پزشكي تون رو بهمراه همين فرم مديكال به پيش پزشك مورد تاييد اداره مهاجرت ببريد تا اون رو براتون پر و مهر و امضا بكنه تا بهمراه مداركتون ارسال بكنيد..
ممكنه براي صدور اجازه كار و اجازه ورود و خروج به اگر اين مدرك رو نداشته باشيد دچار نقص مدارك نشيد ولي براي دريافت گرين كارت براتون نامه ميفرستن و اينو ازتون ميخوان اگه نفرستاده باشيد..
هزينه اش براي مطب هاي مختلف متفاوته؛ از ١٢٠ شروع شده و ميره بالا... بايد خوب بگردين كه ارزونش رو پيدا بكنيد؛ ليست پزشك ها هم كه در سايت اداره مهاجرت موجوده...
دقت كنيد كه پروسه گرين كارت براي ويزاهاي نامزدي مابين ٦ تا يكسال و نيم طول ميكشه، و به احتمال زياد تاريخش از زمان مديكالتون رد شده و بهتون گير ميدن و كارتون دو تا چهار ماه عقب ميوفته!!
اين دقيقا سر خودم من اومد منم مديكالم دبي بود...