2010-08-19 ساعت 23:24
(2010-08-12 ساعت 13:38)User نوشته:(2010-08-11 ساعت 16:43)bobby نوشته: در گرفتن امتیاز آیا رفتن سربازی جزو سابقه بیمه و کار حساب میشه ؟؟ایا 2نفر ( زن وشوهر ) برای رفتن هر دو باید آیلتس رو داشته باشند ؟؟؟
سربازی به منزله سابقه کار حساب می شود. اگر 1- در پنج سال اخیر اتفاق افتاده باشد، 2- سربازی شما متناسب با رشته تحصیلی و شغل شما باشد. به عنوان مثال اگر یک بیولوژیست در بیمارستان و در آزمایشگاه تشخیص طبی سربازی را گذرانده باشد جزو سوابق کار محسوب می شود. ناگفته پیداست که رسته و محل خدمت سربازی روی کارت پایان خدمت مشخص است. که در مورد مثال بالا روی کارت رسته خدمتی را اینطور می نویسند: بهداشت و درمان.
در مورد بیمه سربازی زیاد سختگیری نیست. اصولا بیمه را تا برای مشاغل آزاد و خویش فرما درخواست می کنند. (از روی تجربه: کیس هایی کار دولتی را هیچگاه ندیده ام که درخوات بیمه کنند. اما مشاغل آزاد را چند نمونه دیده ام که درخواست سوابق پرداخت بیمه می کنند.)
مدرک زبان نیز فقط برای متقاضی اصلی درخواست می شود. چه IELTS و چه TEF.
(2010-08-11 ساعت 18:55)Abraham نوشته: سلام دوستان
من الان در یکی از دانشگاه های اروپا مشغول تحصیل هستم در مقطع کارشناسی ارشد. یک ماهه که وارد سوئد شدم و اقامت چهارده ماهه دارم.
مدارکم را باید به آفیس لندن بفرستم یا دمشق؟
اگه من اقامت یک ساله داشته باشم کافیه که از لندن اقدام کنم یا این که باید حتماً یک سال سوئد بوده باشم تا بتونم از لندن اقدام کنم؟
4. Determine where you must submit your application.
You must submit your application to the correct visa office. That is the visa office that serves your country of nationality or the country where you have been legally admitted for at least one year.
با تشکر از همه ی شما دوستان عزیز
مطابق با همین بند، شما که اقامت 14 ماهه دارید (هر چند هنوز یک ماه است وارد سوئد شده اید) می توانید مدارک خود را به سفارت کانادا در لندن ارسال کنید.
این بند تصریح می کندکه: ... کشور ملیت شما (ایران) یا کشوری که در آن به صورت قانونی حداقل برای یک سال مجوز اقامت دارید.
بنابراین شما می توانید برای هر دو سفارت مدارک را ارسال کنید. اما ساده تر سفارت کانادا در لندن است.
او مرد از خود گذشتن به خاطر ایران بود. یادش گرامی باد؟؟؟مصدق؟