موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-01 ساعت 23:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-02 ساعت 22:47 توسط shervinb58.)
با سلام
من برای مهاجرت به کانادا از طریق skilled worker اقدام کردم ولی مدرک زبان IELTS 6.5 میخواد که من نمیتونم بگیرم ولی اگر یک اجازه کار بیاد روی پروندم امتیازم 74 میشود و قابل قبول برای سفارت میشه ...لطفا" راهنمایی کنید که چطوری یک اجازه کار از کانادا بگیرم و بزارم روی پروندم البته برام زیاد مهم نیست که با اون اجازه کار در کانادا کار کنم و فقط برای رسیدن به کانادا احتیاج دارم و یا اگر وکیلی را میشناسید که میتونه در مقابل پول این کار را برای من بکنه لطف میکنید اگر بگید.
با تشکر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-03 ساعت 19:17)papar نوشته: سلام
لطفا کمکم کنید.
من دانشجوی کشاورزی گرایش آب و خاک هستم و در حال گرفتن IELTS
خواهرم هم در کانادا مقیم هستند.
با توجه به این که رشته من جز رشته های تاپ نیست من حدوده 10 امتیاز از دست میدم.
چطور می تونم 68 امتیاز لازم از 100 امتیازو برای مهاجرت کسب کنم؟؟
کسی هست راهنماییم کنه؟
معتبرترین سایت اینجاست
http://www.workpermit.com/canada/points_calculator.htm
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آیا داشتن بیمه برای سابقه کار اجباری است
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من بعد از 4 سال دانشجوی PHD بودن immigration خودمو گرفتم و بعد از اون یک سال هم کانادا موندم. پس تا اون موقع قانونا 2 سال رو برای سیتیزنی پر کردم. بعد 2 ساله که الان ایرانم و تو پاسپورتم یک مهر مزاحم وجود داره. الان میخوام برای سیتیزنشیپی apply کنم و تو فرم بنویسم که این مدت کانادا بودم. لطفا اگر کسی مشاوری میشناسه و یا کسی رو با تجربه مشابه سراغ داره من رو راهنمایی کنه. خیلی ممنون میشم. علیرضا :alireza_amr@yahoo.com
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و عرض ادب به دوستان.
دو تا سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدین.
بیست و شش سال سن دارم. رشته تحصیلی من در مقطع کارشناسی روابط عمومی هستش و مدرک کاردانی رو در رشته گرافیک گرفتم. حدود هفت سال هم سابقه کاری در شرکت های معتبر و شناخته شده ایرانی و بین المللی دارم. فقط موضوع اینه که سابقه کاری من بیشتر مربوط به مدرک کاردانی گرافیک و شغل طراحی گرافیک میشه.
میخواستم بدونم با توجه به اینکه روابط عمومی جز رده A حساب میشه، آیا این اختلاف در سابقه کاری و رشته تحصیلی مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟ یعنی اگه بعنوان متخصص روابط عمومی بخوام اقدام کنم شدنی هست یا نه؟ (دو سال سابقه کار در روابط عمومی هم دارم)
مساله دوم اینه که در حال حاضر دانشجوی ترم آخر هستم و احتمالن تا شش ماه دیگه مدرکم حاضر نمیشه. آیا باید برای ارسال مدارک تا گرفتن لیسانس صبر کنم یا همین حالا هم میتونم اقدام کنم و بعداً مدرک رو ارسال کنم؟
نکته سوم هم در مورد ایالت کبک بود. میخواستم ببینم آیا اقدام برای اقامت این ایالت شرایط خاص و متفاوتی داره؟ یا اینکه امتیاز ویژه ای داره؟ و اینکه پیشنهادتون به من چیه. یه ذره گیج شدم لطفا راهنمایی بفرمایید.