کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به کانادا- فدرال
با سلام
من برای مهاجرت به کانادا از طریق skilled worker اقدام کردم ولی مدرک زبان IELTS 6.5 میخواد که من نمیتونم بگیرم ولی اگر یک اجازه کار بیاد روی پروندم امتیازم 74 میشود و قابل قبول برای سفارت میشه ...لطفا" راهنمایی کنید که چطوری یک اجازه کار از کانادا بگیرم و بزارم روی پروندم البته برام زیاد مهم نیست که با اون اجازه کار در کانادا کار کنم و فقط برای رسیدن به کانادا احتیاج دارم و یا اگر وکیلی را میشناسید که میتونه در مقابل پول این کار را برای من بکنه لطف میکنید اگر بگید.

با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-09-01 ساعت 23:07)shervinb58 نوشته:  با سلام
من برای مهاجرت به کانادا از طریق skilled worker اقدام کردم ولی مدک زبان IELTS 6.5 میخواد که من نمیتونم بگیرم ولی اگر یک اجازه کار بیاد روی پروندم امتیازم 74 میشود و قابل قبول برای سفارت میشه ...لطفا" راهنمایی کنید که چطوری یک اجازه کار از کانادا بگیرم و بزارم روی پروندم البته برام زیاد مهم نیست که با اون اجازه کار در کانادا کار کنم و فقط برای رسیدن به کانادا احتیاج دارم و یا اگر وکیلی را میشناسید که میتونه در مقابل پول این کار را برای من بکنه لطف میکنید اگر بگید.

با تشکر
برای اینکار شما به یک پیشنهاد کاری از یک کارفرمای کانادایی نیاز دارید
کارفرمای شما به تعیین اینکه شما واجد شرایط هستید یا نه کمک میکند. ممکن است که لازم باشد کارفرمای شما تاییدیه نظر بازار کار LMO را از منابع انسانی و توسعه اجتماعی کانادا HRSDC را بگیرد. LMO تاییدی است بر اینکه کارفرمای شما میتواند کارگر خارجی جذب کند یا نه
ضمنا این کاری که شما از وکیل میخواهید، غیر قانونی و خلاف مقررات عمومی و مهاجرتی دولت کاناداست پس بنابراین پیشنهاد میکنم فقط از طریق قانونی اقدام کنید و کارفرمای مورد نظر خودتونو تو کانادا پیدا کنید
منبع: http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/s...ly-who.asp
پاسخ
تشکر کنندگان: shervinb58 ، Amirreza
(2010-09-02 ساعت 17:55)bobby نوشته:  چرا جواب منو نمیدید ؟؟؟؟ هیچکی من دوس نداره !!!!!!!!!!!!
سلام
دایی شما در صورتی که بتونه ( تاییدیه بازار کار) LMO رو بگیره میتونه برای شما یک دعوت به کار بفرسته
در مورد مدرک زبان به نظر من اونچیزی که مهمه سطح مهارت شماست که در زمان مصاحبه توسط افسر سفارت تایید میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: Amirreza ، bobby ، kaizen
(2010-09-02 ساعت 16:55)OMID_R نوشته:  
من برای مهاجرت به کانادا از طریق skilled worker اقدام کردم ولی مدک زبان IELTS 6.5 میخواد که من نمیتونم بگیرم ولی اگر یک اجازه کار بیاد روی پروندم امتیازم 74 میشود و قابل قبول برای سفارت میشه ...لطفا" راهنمایی کنید که چطوری یک اجازه کار از کانادا بگیرم و بزارم روی پروندم البته برام زیاد مهم نیست که با اون اجازه کار در کانادا کار کنم و فقط برای رسیدن به کانادا احتیاج دارم و یا اگر وکیلی را میشناسید که میتونه در مقابل پول این کار را برای من بکنه لطف میکنید اگر بگید.

با تشکر
کارفرمای شما به تعیین اینکه شما واجد شرایط هستید یا نه کمک میکند. ممکن است که لازم باشد کارفرمای شما تاییدیه نظر بازار کار LMO را از منابع انسانی و توسعه اجتماعی کانادا HRSDC را بگیرد. LMO تاییدی است بر اینکه کارفرمای شما میتواند کارگر خارجی جذب کند یا نه
ضمنا این کاری که شما از وکیل میخواهید، غیر قانونی و خلاف مقررات عمومی و مهاجرتی دولت کاناداست پس بنابراین پیشنهاد میکنم فقط از طریق قانونی اقدام کنید و کارفرمای مورد نظر خودتونو تو کانادا پیدا کنید

با تشکر از omid
تمامی گفته های شما درست است ولی من که داخل ایران هستم چطوری یک پیشنهاد کاری از یک کارفرمای کانادایی بگیرم ؟
البته این را هم بگم که خواهرم و همسرش و فرزندش در کانادا زندگی میکنند.
آیا کارفرمای ایرانی در داخل کانادا هست که من بتونم از آنها درخواست یک پیشنهاد کاری بکنم ؟
البته این را هم بگم خودم یک وکیل میشناسم که برای یک نفر از همین طریق یک پیشنهاد کاری از کارفرمای کانادایی گرفت و گذاشت روی پرونده اون شخص و الان اون نفر در کانادا هست و همه کارهاش درست شده و اون وکیل کار غیر قانونی هم نکرده ولی فقط قیمت این که یک پیشنهاد کاری براش گرفته و بدون مدرک زبان رفته اونجا از اون شخص 35.000 هزار دلار پول گرفته که معادل 35 میلیون تومان ما میشه.
حالا با این شرایط شما میگید من چطوری و چگونه اقدام کنم تا یک پیشنهاد از یک کارفرمای کانادایی بگیرم ؟

با تشکر

پاسخ
تشکر کنندگان: Amirreza
(2010-09-02 ساعت 22:46)shervinb58 نوشته:  
(2010-09-02 ساعت 16:55)OMID_R نوشته:  

با تشکر

با تشکر از omid
تمامی گفته های شما درست است ولی من که داخل ایران هستم چطوری یک پیشنهاد کاری از یک کارفرمای کانادایی بگیرم ؟
آیا کارفرمای ایرانی در داخل کانادا هست که من بتونم از آنها درخواست یک پیشنهاد کاری بکنم ؟
البته این را هم بگم خودم یک وکیل میشناسم که برای یک نفر از همین طریق یک پیشنهاد کاری از کارفرمای کانادایی گرفت و گذاشت روی پرونده اون شخص و الان اون نفر در کانادا هست و همه کارهاش درست شده و اون وکیل کار غیر قانونی هم نکرده ولی فقط قیمت این که یک پیشنهاد کاری براش گرفته و بدون مدرک زبان رفته اونجا از اون شخص 35.000 هزار دلار پول گرفته که معادل 35 میلیون تومان ما میشه.
حالا با این شرایط شما میگید من چطوری و چگونه اقدام کنم تا یک پیشنهاد از یک کارفرمای کانادایی بگیرم ؟

با تشکر
داداش خیلی گرفته هاااااااShy
پاسخ
تشکر کنندگان: rad_95
(2010-09-02 ساعت 22:46)shervinb58 نوشته:  

با تشکر

با تشکر

دوست عزیز برای گرفتن یک پیشنهاد شغلی از کارفرمایی کانادایی میتوانید از طریق اینترنت رزومه کاری خود را برای یکی از کارفرمایانی که در سایتهای رسمی درخواست کارگر خارجی کردن بفرستین تا براتون پیشنهاد شغلی بفرستن
لینک زیر یکی از چندین سایت معتبر در همین زمینه است
http://www.jobbank.gc.ca/Intro-eng.aspx
در این سایت شما پس از ثبت نام میتوانید رزومه و شغل مورد علاقه یا شغلی که در آن تخصص دارید را مشخص کنید تا کارفرمای مورد نظر را برایتان پیدا کنند و از طریق ایمیل به شما اطلاع دهند
مابقی ماجرا از طریق ایمیل یا تماس با کارفرما حل میشود.
پاسخ
تشکر کنندگان: shervinb58
سلام
لطفا کمکم کنید.
من دانشجوی کشاورزی گرایش آب و خاک هستم و در حال گرفتن IELTS
خواهرم هم در کانادا مقیم هستند.
با توجه به این که رشته من جز رشته های تاپ نیست من حدوده 10 امتیاز از دست میدم.
چطور می تونم 68 امتیاز لازم از 100 امتیازو برای مهاجرت کسب کنم؟؟
کسی هست راهنماییم کنه؟Shy
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-09-03 ساعت 19:17)papar نوشته:  سلام
لطفا کمکم کنید.
من دانشجوی کشاورزی گرایش آب و خاک هستم و در حال گرفتن IELTS
خواهرم هم در کانادا مقیم هستند.
با توجه به این که رشته من جز رشته های تاپ نیست من حدوده 10 امتیاز از دست میدم.
چطور می تونم 68 امتیاز لازم از 100 امتیازو برای مهاجرت کسب کنم؟؟
کسی هست راهنماییم کنه؟Shy

معتبرترین سایت اینجاست
http://www.workpermit.com/canada/points_calculator.htm

اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
پاسخ
تشکر کنندگان:
آیا داشتن بیمه برای سابقه کار اجباری است
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من بعد از 4 سال دانشجوی PHD بودن immigration خودمو گرفتم و بعد از اون یک سال هم کانادا موندم. پس تا اون موقع قانونا 2 سال رو برای سیتیزنی پر کردم. بعد 2 ساله که الان ایرانم و تو پاسپورتم یک مهر مزاحم وجود داره. الان میخوام برای سیتیزنشیپی apply کنم و تو فرم بنویسم که این مدت کانادا بودم. لطفا اگر کسی مشاوری میشناسه و یا کسی رو با تجربه مشابه سراغ داره من رو راهنمایی کنه. خیلی ممنون میشم. علیرضا :alireza_amr@yahoo.com
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان . من مهندسی عمران دارم و با توجه به لیست جدید که معماری رو نیاز داره میخواستم بدونم آیا میتونم اقدام کنم یا خیر ؟ ضمنا با یک شرکت خارجی توی ایران مشغو ل به کارم . میخواستم ببینم رزومه من میتونه مفید باشه یاخیر ؟ممنونRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: kaizen
سلام و عرض ادب به دوستان.
دو تا سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدین.
بیست و شش سال سن دارم. رشته تحصیلی من در مقطع کارشناسی روابط عمومی هستش و مدرک کاردانی رو در رشته گرافیک گرفتم. حدود هفت سال هم سابقه کاری در شرکت های معتبر و شناخته شده ایرانی و بین المللی دارم. فقط موضوع اینه که سابقه کاری من بیشتر مربوط به مدرک کاردانی گرافیک و شغل طراحی گرافیک میشه.

میخواستم بدونم با توجه به اینکه روابط عمومی جز رده A حساب میشه، آیا این اختلاف در سابقه کاری و رشته تحصیلی مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟ یعنی اگه بعنوان متخصص روابط عمومی بخوام اقدام کنم شدنی هست یا نه؟ (دو سال سابقه کار در روابط عمومی هم دارم)
مساله دوم اینه که در حال حاضر دانشجوی ترم آخر هستم و احتمالن تا شش ماه دیگه مدرکم حاضر نمیشه. آیا باید برای ارسال مدارک تا گرفتن لیسانس صبر کنم یا همین حالا هم میتونم اقدام کنم و بعداً مدرک رو ارسال کنم؟
نکته سوم هم در مورد ایالت کبک بود. میخواستم ببینم آیا اقدام برای اقامت این ایالت شرایط خاص و متفاوتی داره؟ یا اینکه امتیاز ویژه ای داره؟ و اینکه پیشنهادتون به من چیه. یه ذره گیج شدم لطفا راهنمایی بفرمایید.
پاسخ
(2010-09-08 ساعت 02:19)es96 نوشته:  سلام دوستان . من مهندسی عمران دارم و با توجه به لیست جدید که معماری رو نیاز داره میخواستم بدونم آیا میتونم اقدام کنم یا خیر ؟ ضمنا با یک شرکت خارجی توی ایران مشغو ل به کارم . میخواستم ببینم رزومه من میتونه مفید باشه یاخیر ؟ممنونRolleyes

سلام
اگه سابقه کاری شما در رابطه با رشته عمران باشه قطعا رزومه شما میتونه مفید باشه البته برای درخواست skill worker پارامترهای دیگه ای هم هست که لازمه.
پیشنهاد میکنم اولین پست این تاپیک رو حتما بخونین
و برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت هم یک سر بزنین
http://www.cic.gc.ca
پاسخ
(2010-09-08 ساعت 17:57)arasis نوشته:  سلام و عرض ادب به دوستان.
دو تا سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدین.
بیست و شش سال سن دارم. رشته تحصیلی من در مقطع کارشناسی روابط عمومی هستش و مدرک کاردانی رو در رشته گرافیک گرفتم. حدود هفت سال هم سابقه کاری در شرکت های معتبر و شناخته شده ایرانی و بین المللی دارم. فقط موضوع اینه که سابقه کاری من بیشتر مربوط به مدرک کاردانی گرافیک و شغل طراحی گرافیک میشه.

میخواستم بدونم با توجه به اینکه روابط عمومی جز رده A حساب میشه، آیا این اختلاف در سابقه کاری و رشته تحصیلی مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟ یعنی اگه بعنوان متخصص روابط عمومی بخوام اقدام کنم شدنی هست یا نه؟ (دو سال سابقه کار در روابط عمومی هم دارم)
مساله دوم اینه که در حال حاضر دانشجوی ترم آخر هستم و احتمالن تا شش ماه دیگه مدرکم حاضر نمیشه. آیا باید برای ارسال مدارک تا گرفتن لیسانس صبر کنم یا همین حالا هم میتونم اقدام کنم و بعداً مدرک رو ارسال کنم؟
نکته سوم هم در مورد ایالت کبک بود. میخواستم ببینم آیا اقدام برای اقامت این ایالت شرایط خاص و متفاوتی داره؟ یا اینکه امتیاز ویژه ای داره؟ و اینکه پیشنهادتون به من چیه. یه ذره گیج شدم لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام
به نظر من شما فقط در زمینه رشته تخصصی که اقدام میکنید میتونین سابقه کاری ارائه بدین و با توجه به اینکه گفتین دو سال سابقه مرتبط در روابط عمومی دارین ، چرا همونو نفرستین؟
در مورد ارسال مدارک تا اونجا که من میدونم قبلا اینجوری بود که بعد از درخواست میتونستین کسری مدارک رو بفرستین اما ظاهرا امسال باید پرونده رو کامل کنین بعد بفرستین (اینو من از یک وکیل پرسیدم)
در مورد استان کبک هم ظاهرا تنها تفاوتش در زبان فرانسه اش هست راستش من هنوز فرصت نکردم pdf راهنماشو با دقت بخونم برای همین آدرسشو میزارم برین کامل و با دقت بخونیدش حتی اگه تونستین تو ویکی مهاجرسرا هم بزارین تا بقیه هم استفاده کنن
http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/guides/EQ7.pdf
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: admin ، kaizen ، mavarfan
(2010-09-11 ساعت 03:31)paradox1666 نوشته:  سلام

دوستان اگر لطف کنن راهنمایی کنن ممنون میشم!

هدفم مهاجرت به کانادا هست و می خوام بدونم با شرایط زیر بهترین راه چگونه هست؟

4 سال اقامت امارات + سابقه کار (همسرم هم همچنین شرایط را دارند)
صاحب شرکتی ثبت شده در امارات بغییر از سابقه کار بالا که گفتم.
حساب بانکی گردش متوسط و خوبی داشته در 3-4 بانک مختلف
خودم و همسرم هم فوق دیپلم داریم
29 سال سن دارم و رشته تحصیلیم (فوق دیپلم) عمران بوده است و همسرم کامپیوتر
زبان انگلیسی هم متوسط یا خوبه

سفارت کانادا در ابوظبی چه کمکی به من می کند؟
پروسه کاری و زمانی من با کسی که در ایران هست چه فرقی دارد؟
سلام
با توجه به اینکه شما شهروند ایران هستین پروسه درخواست شما باید یا از طریق سفارت کانادا در تهران یا در Damascus سوریه انجام بشه ، البته بستگی به نوع درخواست شما داره (مثلا سرمایه گزاری یا skill worker)
در لینکهای زیر شما میتونید حدود اختیارات هر سه سفارت رو ببینید
http://www.cic.gc.ca/english/information...tehran.asp
http://www.cic.gc.ca/english/information...mascus.asp
http://www.cic.gc.ca/english/information...-dhabi.asp
در مورد پروسه بررسی پرونده، باز هم بستگی به نوع درخواست مهاجرت شما دارد ولی به نظر من سابقه اقامت شما در امارات هیچ امتیازی برای افزایش سرعت بررسی پرونده ندارد
ضمنا این لینک رو هم حتما بخونین ضرر نمیکنین
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: User ، paradox1666 ، kaizen ، mavarfan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان