کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به کانادا- فدرال
سلام، از اساتید یک سوال داشتم، الان اگه کسی بخواد برا skilled worker اقدام کنه یا باید جاب آفر داشته باشه یا دانشجوی دکترا ؟!! این شرایط ممکنه تغییر کنه؟ اگه تغییر کنه چجوری میشه معمولاً؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-08-13 ساعت 10:54)پرستو مهاجر نوشته:  سلام
من32 ساله متاهل ..لیسانس شیمی کاربردی دانشگاه آزاد..
. 7 سال مسئول کالیبراسیون و ممیز داخلی شرکت(غیر مرتبط با رشته)
در حال گذراندن دوره برای مدرک آیلتس..
قبلا یک بار ازدواج کردم در پرونده همسر سابقم که متقاضی اصلی بود بودم و او بدون من و بدون اطلاع رفت و جداشدم
الان که متاهلم میخواهم به تنهایی اقدام کنم ...همسر فعی ام قصد امدن ندارد..
امکانش هست؟

مد نظر من مهاجرت است مهاجرت به کشورهای مهاجر پذیر و جایی که کار داشته باشم و آرامش..

حضور من در پرونده قبلی و صدور ویزا برای من دردسری نیست؟
سلام
می توانید برای کبک کانادا اقدام کنید رشته شما در اولویت است .
فقط حتما باید سابقه کار مرتبط ارائه کنید .
بعید می دونم پرونده شما مشکلی ایجاد کند اما مطمئن نیستم .

(2012-08-13 ساعت 11:16)storagemeter نوشته:  سلام، از اساتید یک سوال داشتم، الان اگه کسی بخواد برا skilled worker اقدام کنه یا باید جاب آفر داشته باشه یا دانشجوی دکترا ؟!! این شرایط ممکنه تغییر کنه؟ اگه تغییر کنه چجوری میشه معمولاً؟
سلام
فعلا بله شرایط همین است .
اما اول 2013 لیست جدید اعلام میشود و ان موقع می شود برای اسکیل اقدام کرد .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، zina s
سلام
من قبلا هم همينجا شرايطم رو گفتم.
بازم يه در خواست ديگه داشتم.
ميخواستم اگه ممكنه مراحل رفتن به فدرال رو از طريق مدرك فني( واسه كار ) رو واسم پله به پله بگيد.
ميخوام ببينم از 7 خان بيشتره! :-)

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
با سلام
برقکار صنعتی برای کبک از طریق چه سایتی اقدام کنم و جدیدن هم ظاهرا ی اخبار جدیدی اعلام کرده سایت مهاجرت کانادا ،شما خبری دارین در چه رابطه ای ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: ahmad_z ، ParsTrader
(2012-08-21 ساعت 12:12)ahmad_z نوشته:  سلام
من قبلا هم همينجا شرايطم رو گفتم.
بازم يه در خواست ديگه داشتم.
ميخواستم اگه ممكنه مراحل رفتن به فدرال رو از طريق مدرك فني( واسه كار ) رو واسم پله به پله بگيد.
ميخوام ببينم از 7 خان بيشتره! :-)

ممنون

(2012-08-23 ساعت 12:12)بابک عجمی نوشته:  با سلام
برقکار صنعتی برای کبک از طریق چه سایتی اقدام کنم و جدیدن هم ظاهرا ی اخبار جدیدی اعلام کرده سایت مهاجرت کانادا ،شما خبری دارین در چه رابطه ای ممنونم
سلام
برقکار صنعتی که فعلا کبک نمی گیره
اما برا ی فدرال می توانید اقدام کنید که البته باید تا اول سال 2013 صبر کنید .
برای صدمین بار در این تاپیک میگم برای مهاجرت باید در ایلتس نمره بالا بگیرید که اگر زبان شما خوب باشد وفشرده کار کنید حداقل شش ماه طول میکشد تا بتوانید نمره مناسب بگیرید . پس اولین کار ومهمترین کار شما باید گرفتن ایلتس بالای 6.5 باشد .
پاسخ
تشکر کنندگان: zina s ، storagemeter
دوستان سریعترین راه را لطفا به من بگید
شرایطم رو نوشتم
پاسخ
تشکر کنندگان:
با آرزوی موفقیت مهاجرت همگی
بنده قصد دارم برای مهاجرت فدرال یا کبک با تمام انرژی اقدام کنم.همش در انتظار لاتاری آمریکا بودم عمرم تباه شد.چون مرتب از تغییر لیست شغلها و شرایط امتیاز دهی شنیدم تصمیم گرفتم از پیشکسوتان عزیز سوال کنم.
خواهشمنذم شرایط بنده را مطالعه فرموده و راهنمایی بفرمایید.
دارای تحصیلات دانشکاهی:1-فوق دیپلم معماری سنتی دانشگاه آزاد سال 80 /2-کارشناسی نا پیوسته معماری دانشگاه آزاد 85
سابقه بیمه 2 سال -سن 33 سال
متاهل و مدرک همسرم لیسانس جغرافیا و بدون سابقه کار
بدون آیلتس ولی درحال مطالعه می باشم-اصلا زبان فرانسه یا آیلتس هم لازمه

ممنون میشم پیشنهاد کنید که از کجا و چطور اقدام کنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter
بعد از اینکه شهروند کانادا شدیم آیا میتونیم برای پدر و مادر اقدام کنیم؟ پدر و مادرمون آیا باید شرایط خاصی مثل داشتن آیلتس داشته باشند؟ کل پروسه چقدر طول میکشه؟ پس از چند سال شهروند کانادا به حساب میاییم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزیز شما بعد از اینکه شهروند شدی میتونی برای پدر و مادرت اقدام کنی. آیلتس هم نیاز نیست. از زمانی که مقیم کانادا شدی 3 سال بعد میتونی شهروند بشی. ولی فعلاً که رشته هایی رو که فدرال میخواد اعلام نکردن. اوایل 2013 اعلام میکنن. ایام بکام.

(2012-09-04 ساعت 15:48)masih sh نوشته:  بعد از اینکه شهروند کانادا شدیم آیا میتونیم برای پدر و مادر اقدام کنیم؟ پدر و مادرمون آیا باید شرایط خاصی مثل داشتن آیلتس داشته باشند؟ کل پروسه چقدر طول میکشه؟ پس از چند سال شهروند کانادا به حساب میاییم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: masih sh
سلام به همه دوستان
من 41 سال سن دارم و 19 سال هم سابقه کار در ضمينه هنر دارم ( هنر سينما و تلويزيون) سال 1384 در مصاحبه سفارت به خاطر باردار بودن همسرم متاسفانه " رد " شدم و وکيل من هم هيچ کاري برام نکرد
خلاصه الان دوباره ميخوام به صورت سرمايه گذار اقدام کنم و دنبال وکيل ميگردم .
دوستان خوبم لطفا يه وکيل مجرب معرفي کيد تا به من بگه که شرايط رفتن به کانادا چيه
در ضمن من از طريق برادرم و پدر و مادرم اقدام کردم براي گرفتن گرين کارت
چون جالبه بگم که من تک و تنها در ايران با خانواده همسرم زندگي ميکنم و همه اقوامم در خارج از کشور به سر ميبرن

کمک و راهنماييم کنيد
در سپتامبر سال 2006 براي گرين کارت و از طريق برادرم اقدام شد.
در سال 2010 يه نامه اي اومد و شماره پرونده من نوشته شده بود ولي زياد ازش سردر نياوردم .
يه نامه ديگه اي در سال 2012 اومد که نوشته بود کار شما در حال انجام شدن هست."خيالم راحت شد چون شبها نميتونستم بخوابمBig GrinSmile"
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام به همه دوستان
من بعد از یه سری تحقیقات کلی کانادا رو برای مهاجرت انتخاب کردم.البته استرالیا هم گزینه بعدی هست.
22 سال سن دارم و لیسانس زبان و ادبیات انگلیسی از دانشگاه دولتی.مدرک فنی حرفه ای کامپیوتر هم دارم همراه با 1 سال سابقه در بخش کامپیوتری.
1 سال هم سابقه مشاوره تحصیلی دارم.
بزودی میخوام در یه شرکتی کار کنم که زمینه فعالیتش سیستمهای امنیتی مثل دوربین های مدار بسته و سیستمهای حفاظتی مثل سیستم اعلام حریق و ... هست.
برنامه ریزی هم کردم طی 5 الی 7 سال آینده بتونم از کشور خارج بشم.
اول از همه اینکه به نظر شما با این شرایطی که من دارم کانادا مقصد خوبیه یا اینکه بهتره استرالیا رو در نظر داشته باشم؟
دوم اینکه میخوام یه دوره فنی حرفه ای برای مهاجرت بگذرونم.ترجیحا مرتبط با همین شغلی که قراره داشته باشم و یا مرتبط با کامپیوتر یا شبکه.به نظر شما با سابقه کاری که بدست خواهم آورد(حداقل 5 سال) چه دوره ای رو بگذرونم برای مهاجرت خوبه؟
ضمن اینکه به زبان انگلیسی - ترکی استانبولی-فارسی و ترکی آذری هم تسلط کامل دارم و سابقه کار بعنوان مترجم رو هم داشتم.آشنایی کمی هم با زبان فرانسه دارم.

اگه بتونید پاسخ کاملی بهم بدید ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان: masih sh
(2012-09-09 ساعت 00:30)TorMel نوشته:  با سلام به همه دوستان
من بعد از یه سری تحقیقات کلی کانادا رو برای مهاجرت انتخاب کردم.البته استرالیا هم گزینه بعدی هست.
22 سال سن دارم و لیسانس زبان و ادبیات انگلیسی از دانشگاه دولتی.مدرک فنی حرفه ای کامپیوتر هم دارم همراه با 1 سال سابقه در بخش کامپیوتری.
1 سال هم سابقه مشاوره تحصیلی دارم.
بزودی میخوام در یه شرکتی کار کنم که زمینه فعالیتش سیستمهای امنیتی مثل دوربین های مدار بسته و سیستمهای حفاظتی مثل سیستم اعلام حریق و ... هست.
برنامه ریزی هم کردم طی 5 الی 7 سال آینده بتونم از کشور خارج بشم.
اول از همه اینکه به نظر شما با این شرایطی که من دارم کانادا مقصد خوبیه یا اینکه بهتره استرالیا رو در نظر داشته باشم؟
دوم اینکه میخوام یه دوره فنی حرفه ای برای مهاجرت بگذرونم.ترجیحا مرتبط با همین شغلی که قراره داشته باشم و یا مرتبط با کامپیوتر یا شبکه.به نظر شما با سابقه کاری که بدست خواهم آورد(حداقل 5 سال) چه دوره ای رو بگذرونم برای مهاجرت خوبه؟
ضمن اینکه به زبان انگلیسی - ترکی استانبولی-فارسی و ترکی آذری هم تسلط کامل دارم و سابقه کار بعنوان مترجم رو هم داشتم.آشنایی کمی هم با زبان فرانسه دارم.

اگه بتونید پاسخ کاملی بهم بدید ممنون میشم
سلام
کانادا چند ساله که رشته کامپیوتر نمی گیره .
استرالیا هم در صورتی که لیسانس کامپیوتر داشته باشید و ایلتس 7 در هر 4 قسمت می تونید اقدام کنید .
اگر زبان فرانسه خودتون را تقویت کنید می تونید برای کبک در رشته مترجمی زبان اقدام کنید . اما نه 7 سال دیگه!! . چون معلوم نیست دیگه این رشته را بخوان .
برای مدرک فنی حرفه ایی هم الان بهتر از همه مدرک های دیگه رشته اشپزی هست که البته باید بالای 900 ساعت اموزش داشته باشید .
به نظر من زبان فرانسه بخونید و امتحان تف بدید و بعد برای کبک اقدام کنید ولی انتخاب نهایی با شماست .
با ارزوی موفقیت برای همه
پاسخ
تشکر کنندگان: masih sh ، TorMel ، storagemeter ، parsush ، ابی22
ممنون از توضیح دوست عزیز.
اگه شرایط واسه مترجمی فراهم باشه که حتما اقدام میکنم.زبان فرانسه رو هم میتونم تقویت کنم.

درباره رشته های دیگه جز کامپیوتر راه دیگه ای نیست؟مثل همین سیستمهای امنیتی؟

البته همین که کبک مترجم قبول میکنه فوق العاده است و 100% بر همین اساس اقدام میکنم.ولی میخوام یه گزینه دوم هم داشته باشم.

اگه من طی 1 سال آینده واسه کبک اقدام کنم (مترجمی) چقدر طول میکشه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
آیا بسته شدن سفارت کانادا در تهران تاثیر در مهاجرت از طریق فدرال خواهد گذاشت؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، storagemeter
(2012-09-09 ساعت 14:39)TorMel نوشته:  ممنون از توضیح دوست عزیز.
اگه شرایط واسه مترجمی فراهم باشه که حتما اقدام میکنم.زبان فرانسه رو هم میتونم تقویت کنم.

درباره رشته های دیگه جز کامپیوتر راه دیگه ای نیست؟مثل همین سیستمهای امنیتی؟

البته همین که کبک مترجم قبول میکنه فوق العاده است و 100% بر همین اساس اقدام میکنم.ولی میخوام یه گزینه دوم هم داشته باشم.

اگه من طی 1 سال آینده واسه کبک اقدام کنم (مترجمی) چقدر طول میکشه ؟

(2012-09-09 ساعت 15:14)masih sh نوشته:  آیا بسته شدن سفارت کانادا در تهران تاثیر در مهاجرت از طریق فدرال خواهد گذاشت؟
سلام
برای کبک بستگی به این دارد شما کی نمره زبان لازم را بتوانید کسب کنید . ولی بین دو تا 3 سال طول می کشد.

masih
خیر بسته شدن سفارت تاثیری ندارد .
با ارزوی موفقیت برای همه
پاسخ
تشکر کنندگان: masih sh ، storagemeter ، parsush

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان