کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به کانادا- فدرال
سلام
من میخوام به تورنتو مهاجرت کنم. باید ازفدرال اقدام کنم یا ازکبک؟
ببخشید سوالم خیلی سادس ولی نمیدونم دیگه نمیدونم گناه که نکردم اه!!!

(2012-06-24 ساعت 01:47)ParsTrader نوشته:  
(2012-06-23 ساعت 22:17)mnazari41 نوشته:  سلام
سلام
شما اول بفرمایید رشته تحصیلی تون چی هست که حداقل ما بتونیم راهنمایی کنیم .
ولی در حالت کلی از هر دو طریق می تونید به تورنتو برید .
منتها اگر از طریق کبک اقدام کنید . اقامت اولتون باید چند روز در کبک باشه بعد به تورنتو بروید .
با ارزوی موفقیت برای شما

ممنون از جوابتون. رشته تحصیلی من پرستارى.ولی هنوز فارق التحصیل نشدم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-06-23 ساعت 22:17)mnazari41 نوشته:  سلام
سلام
شما اول بفرمایید رشته تحصیلی تون چی هست که حداقل ما بتونیم راهنمایی کنیم .
ولی در حالت کلی از هر دو طریق می تونید به تورنتو برید .
منتها اگر از طریق کبک اقدام کنید . اقامت اولتون باید چند روز در کبک باشه بعد به تورنتو بروید .
با ارزوی موفقیت برای شما

آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: mnazari41
من یه تازه واردم چگونه از طریق ویزای کار وارد کانادا بشم مدرک لتعمیرات لوازم سرد کنندگی هم دارم چیکار کنم لطفا جوابمنو بدید ممنون میشم

لطفا از طریق پیام خصوصی بدید تا بتونم از طریق ایمیلم مطلع بشم

ممنون از شماها

سلام جان مادرتون کمکم کنید من برای ویزای کار میخوام بیام کانادا مدرکمم تعمیرات لوازم سرد کننده است چی کارای باید بکنم برای اقامتم

لطفا کمک کنید....
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-07-06 ساعت 10:39)اسماعیل هاشمی نوشته:  سلام جان مادرتون کمکم کنید من برای ویزای کار میخوام بیام کانادا مدرکمم تعمیرات لوازم سرد کننده است چی کارای باید بکنم برای اقامتم

لطفا کمک کنید....

سلام آقا اسماعيل اولين كارى كه شما بايد انجام بديد اينه كه با چندتا وكيل مهاجرت مشورت كنيد، اطلاعاتِ مفيدى كسب خواهيد كرد
2013AS6xxx /٢ نفر مادر و پدرم
کنسولگری: تغيير از آنكارا به ايروان March10 تاييد دريافت March1
كلييرنس ٤٣ روز
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان:
میخواستم بدونم شغل کارگری چه جوریه؟حقوقش چقدره؟
یه زندگی 1 نفره رو میشه چرخوند؟
لیست کارای امسال چیه؟

مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
ببخشید میخواستم ببینم رشته های تحصیلی مامایی و مهندسی شیمی بدرد کانادا میخوره یا بریم جای دیگه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان کسی میتونه راهنماییم کنه بعد از مهاجرت کسانی که زبانشو متوسط هست چقدر میتونند سریع زبان را یاد بگیرنند
کیس نامبر:2014xxxxxx
کنسولگری : برلین (آلمان)
دلمونو خوش کردیم به آب خنک تو جهنم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
اقا فرشید شما متاسفانه برای هر سوالتون یک تاپیک جدید باز می کنید
من هر دفعه این تاپیکها را با هم ادغام میکنم و شما بی توجه به این مساله دوباره یک تاپیک جدید باز می کنید
لطفا از این به بعد سوالات خودتون را در تاپیکهای موجود بپرسید
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، ابی22 ، storagemeter ، online27H ، nora
سلام دوستان عزيز
من دارم مدرك برق صنعتي رو از فني وحرفه اي ميگيرم
الان مدرك درجه2 برق صنعتي رو دارم و دارم واسه مدرك درجه1 (مدرك پاياني) اقدام ميكنم.
من الان 21 سالمه،كارت معافيت سربازي هم دارم. و تا آخر تابستان 92 مدركم رو ميگيرم.
متاسفانه زبان انگليسيم ضعيف و فرانسه هم صفر!
هدفم رفتن به كانادا هست.
ميخوام ببينم دقيقا كي بايد اقدام كنم واسه رفتن؟!
اصلا چي لازمه داشته باشم؟!
فدرال برم يا كبك؟!
خيلي دوست دارم با برنامه ريزي باشه كارام ولي چون اطلاعاتم خيلي كمه نميتونم برنامه ريزي كنم!
من شرايتم رو گفتم. ممنون ميشم شما يكمي راهنماييم كنيد.
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، zina s ، ابی22
سلام
رشته شما خوشبختانه جزو رشته های مهاجرپذیر دنیاست و تقریبا تمام کشورهای مهاجر پذیر رشته برق را در الویت اول خود برای پذیرش دارند.
اما بحث مهمتر از ان یکی بحث زبان است که قطعا بدون دانستن ان دچار مشکل خواهید شد وبهتر است از همین الان به فکر ان باشید و خیلی حرفه ایی به فکر ان باشید . مورد دیگر داشتن سابقه کار مناسب و تخصص و تجربه است که قطعا باید به فکر کسب ان باشید .
البته لیست جدید فدرال هنوز بیرون نیامده است ولی شما نیازی به دانستن فرانسه ندارید .
البته امیدوارم مدرک دیپلم پیش دانشگاهی داشته باشید وگرنه جمع امتیازات شما طبق قوانین سال گذشته به حد نصاب نخواهد رسید .
اینکه به فکر برنامه ریزی هستید خیلی خوب است فقط از همین الان توصیه می کنم به شدت زبان خودتون را تقویت کنید که طبق برنامه جدید کانادا زبان امتیاز زیادی خواهد داشت .
با ارزوی موفقیت برای همه
پاسخ
تشکر کنندگان: zina s ، ابی22 ، mmmsdeghi
سلام
من ليسانس معمارى و كاردانى نرم افزار كامپيوتر دارم و ٢٧ سال سن و ٦ ماه سابقه كار بابيمه
حدوداً ١سال زبان فرانسه خوندم و تسلط دارم و انگليسيم هم كه ديگه ضعيف شد، هدفم رفتن به كِبِك بود كه ٢بار به تغيير قوانين خوردم اول اينكه: داشتن مدرك زبان فرانسه اجبارى شد و دوم: دقيقاً روزى كه من امتحان tef رو دادم رشته هاى صفر امتيازى ( از جمله معمارى ) از ليست حذف شد
خلاصه بعد اين همه تلاش به بن بست خوردم
آيا راهِ ديگه ايى هست؟ 
(2012-06-20 ساعت 23:50)mandana63 نوشته:  با سلام خدمت دوستان خوب مهاجر سرائي
من قبل از 26 فوريه 2008 اقدام كردم و يك فايل نامبري نيز دريافت كردم .
تازگي متوجه شدم كه پرونده هاي قبل از 2008 همگي باطل شده است . از دوستاني كه در اين زمينه اطلاعاتي دارن ممنون مي شوم مرا راهنمايي كنند كه اولا اين موضوع صحت دارد ( و اگر صحت دارد لينكش را برام بزارن ) و ثانيا تكليف پولي كه داديم چه مي شود ؟ شنيدم كه خسارت هم به بعضي ها داده اند ؟ مثلا اينجانب 3 بار امتحان ايلتس داده ام ، آيا امكان دريافت اين هزينه ها وجود دارد يا خير ؟
قبلا از مساعدت دوستان سپاسگذارم ، با تشكر

سلام دوست عزيز
متاسفانه بله اين قضيه صحت داره به دليل اينكه شما مشمول زمان شده ايد پرونده شما حذف شده، بله هزينه ايى كه شما به سفارت پرداخت كره ايد به شما بازگردانده ميشود.
2013AS6xxx /٢ نفر مادر و پدرم
کنسولگری: تغيير از آنكارا به ايروان March10 تاييد دريافت March1
كلييرنس ٤٣ روز
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
(2012-07-24 ساعت 01:34)ParsTrader نوشته:  سلام
رشته شما خوشبختانه جزو رشته های مهاجرپذیر دنیاست و تقریبا تمام کشورهای مهاجر پذیر رشته برق را در الویت اول خود برای پذیرش دارند.
اما بحث مهمتر از ان یکی بحث زبان است که قطعا بدون دانستن ان دچار مشکل خواهید شد وبهتر است از همین الان به فکر ان باشید و خیلی حرفه ایی به فکر ان باشید . مورد دیگر داشتن سابقه کار مناسب و تخصص و تجربه است که قطعا باید به فکر کسب ان باشید .
البته لیست جدید فدرال هنوز بیرون نیامده است ولی شما نیازی به دانستن فرانسه ندارید .
البته امیدوارم مدرک دیپلم پیش دانشگاهی داشته باشید وگرنه جمع امتیازات شما طبق قوانین سال گذشته به حد نصاب نخواهد رسید .
اینکه به فکر برنامه ریزی هستید خیلی خوب است فقط از همین الان توصیه می کنم به شدت زبان خودتون را تقویت کنید که طبق برنامه جدید کانادا زبان امتیاز زیادی خواهد داشت .
با ارزوی موفقیت برای همه

راستي سابقه كاري كه گفتيد بايد دولتي باشه؟! شركتي!؟!
اصلا جريانش چيه؟!
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
(2012-07-24 ساعت 02:43)zina s نوشته:  سلام
من ليسانس معمارى و كاردانى نرم افزار كامپيوتر دارم و ٢٧ سال سن و ٦ ماه سابقه كار بابيمه
حدوداً ١سال زبان فرانسه خوندم و تسلط دارم و انگليسيم هم كه ديگه ضعيف شد، هدفم رفتن به كِبِك بود كه ٢بار به تغيير قوانين خوردم اول اينكه: داشتن مدرك زبان فرانسه اجبارى شد و دوم: دقيقاً روزى كه من امتحان tef رو دادم رشته هاى صفر امتيازى ( از جمله معمارى ) از ليست حذف شد
خلاصه بعد اين همه تلاش به بن بست خوردم
آيا راهِ ديگه ايى هست؟ 
(2012-06-20 ساعت 23:50)mandana63 نوشته:  
سلام
از نظر من خیلی بهتر شد که صفر امتیازی از کبک حذف شد .چون رشته های 6 امتیازی هم که خیلی افراد به ان دلخوش بودند و رشته خود را دیمند می نامیدند
حداقل 3 سال طول می کشید تا به سرانجام برسد
ولی من تعجب می کنم چرا شما به دنبال اقدام برای کبک بودید در حالی که می توانستید برای فدرال اقدام کنید .
شما با همین مدرک زبان فرانسه هم می توانید برای فدرال اقدام کنید البته اگر در این مدت کمی سعی کنید و ایلتس هم بگیرید که امتیاز خیلی بهتری نیز کسب خواهید کرد .
البته رشته معماری جزو مشاغل 29 گانه دوسال اخیر بود و رشته های سال 2013 هنوز اعلا نشده است اما احتمال زیادی وجود دارد که دوباره این رشته را بپذیرند
البته من لیست رشته های کبک را که دیدم هر دو رشته کامپیوتر و معماری جزو مشاغل مورد نیاز بود و هر دو هم 6 امتیازی بودند.
ولی من اگر جای شما باشم برای فدرال اقدام میکنم چون الان بررسی پرونده های ان سرعت خوبی گرفته ودر کمتر از 2 سال می توانید اقامت بگیرید
با ارزوی موفقیت برای همه

(2012-07-24 ساعت 10:09)ahmad_z نوشته:  [quote='ParsTrader' pid='194518' dateline='1343077474']
سلام
با ارزوی موفقیت برای همه

راستي سابقه كاري كه گفتيد بايد دولتي باشه؟! شركتي!؟!
اصلا جريانش چيه؟!
ممنون
سلام سابقه کار فرقی نمی کند دولتی باشد یا شرکتی .
ولی معمولا سابقه کار بعد از کسب مدرک را معتبر می دانند و ممکن است سابقه کار سالهای قبل اگر مربوط به برق باشد را قبول نکنند .
برای کانادا حداقل یکسال باید سابقه کار مرتبط داشته باشید که البته ممکن است در قوانین جدید که سال 2013 اعلام می شود شرایط ان عوض شود
فعلا تا مدرک زبان نداشته باشید هیچ کاری نمی توانید انجام دهید پس اول باید ان را بگیرید
کارهای مهاجرت بین 1 تا 2 سال طول می کشد
با ارزوی مووفقیت برای همه
پاسخ
تشکر کنندگان: zina s ، ahmad_z ، ابی22 ، mmmsdeghi
(2012-07-24 ساعت 17:26)ParsTrader نوشته:  
(2012-07-24 ساعت 02:43)zina s نوشته:  سلام

آيا راهِ ديگه ايى هست؟ 
(2012-06-20 ساعت 23:50)mandana63 نوشته:  با سلام خدمت دوستان خوب مهاجر سرائي

سلام دوست عزيز
متاسفانه بله اين قضيه صحت داره به دليل اينكه شما مشمول زمان شده ايد پرونده شما حذف شده، بله هزينه ايى كه شما به سفارت پرداخت كره ايد به شما بازگردانده ميشود.
سلام
از نظر من خیلی بهتر شد که صفر امتیازی از کبک حذف شد .چون رشته های 6 امتیازی هم که خیلی افراد به ان دلخوش بودند و رشته خود را دیمند می نامیدند
حداقل 3 سال طول می کشید تا به سرانجام برسد
ولی من تعجب می کنم چرا شما به دنبال اقدام برای کبک بودید در حالی که می توانستید برای فدرال اقدام کنید .
شما با همین مدرک زبان فرانسه هم می توانید برای فدرال اقدام کنید البته اگر در این مدت کمی سعی کنید و ایلتس هم بگیرید که امتیاز خیلی بهتری نیز کسب خواهید کرد .
البته رشته معماری جزو مشاغل 29 گانه دوسال اخیر بود و رشته های سال 2013 هنوز اعلا نشده است اما احتمال زیادی وجود دارد که دوباره این رشته را بپذیرند
البته من لیست رشته های کبک را که دیدم هر دو رشته کامپیوتر و معماری جزو مشاغل مورد نیاز بود و هر دو هم 6 امتیازی بودند.
ولی من اگر جای شما باشم برای فدرال اقدام میکنم چون الان بررسی پرونده های ان سرعت خوبی گرفته ودر کمتر از 2 سال می توانید اقامت بگیرید
با ارزوی موفقیت برای همه

(2012-07-24 ساعت 10:09)ahmad_z نوشته:  
(2012-07-24 ساعت 01:34)ParsTrader نوشته:  سلام
با ارزوی موفقیت برای همه

با ارزوی مووفقیت برای همه
سلام به نظرتون برای 2013 فایل مهاجرت کاری باز میشه
شماره کیس : 2012AS6 کنسولگری: آنکارا مصاحبه: 11جولای
ورود به آمریکا :Sad جمع تقریبی 7.5 + 2100 $
2013 استاني كانادا
پاسخ
تشکر کنندگان: zina s
سلام للخيوط من يه سؤالي دارم
كسي ميدونه چه طورا ميشه از امريكا به كانادا مهاجرت كرد؟؟؟

امريكا رو دوست ندارم
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان