کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به کانادا- فدرال
با سلام
من فوق دیپلم الکترونیک و 2 سال سابقه کار در ضمینه تعمیرات برقی ماشین آلات و جرثقیل را دارم.

برای مهاجرت به کانادا احتیاج به راهنمایی دارم
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
(2012-09-11 ساعت 23:41)arashfield نوشته:  با سلام
من فوق دیپلم الکترونیک و 2 سال سابقه کار در ضمینه تعمیرات برقی ماشین آلات و جرثقیل را دارم.

برای مهاجرت به کانادا احتیاج به راهنمایی دارم
سلام
البته لیست جدید اول سال 2013 اعلام می شود ولی احتمال اینکه رشته شما در لیست باشد زیاد است . فقط سعی کنید سابقه کار شما مرتبط با یکی از این شغلها باشد

برای چندمین بار اعلام می کنم فعلا تا لیست جدید اعلام نشود هیچ نظری نمی شود داد و تا سال 2013 باید صبر کرد . دوستانی که واقعا قصد مهاجرت دارند به جای اتلاف وقت هر چه سریعتر شروع به یادگیری زبان کنند و وقت را از دست ندهند

با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، ابی22
با سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم وضعیت مهاجرت به کانادا برایه کسی که مدرک لیسانس حسابداری از ایران داره در حال حاضر چطوریه و چه شرایطی داره؟ بغیر از کانادا کدام کشورها برایه حسابدارها بهتره؟ از شما سپاسگزارم.
(2012-09-22 ساعت 19:13)ParsTrader نوشته:  
(2012-09-22 ساعت 16:36)alas2012 نوشته:  با سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم وضعیت مهاجرت به کانادا برایه کسی که مدرک لیسانس حسابداری از ایران داره در حال حاضر چطوریه و چه شرایطی داره؟ بغیر از کانادا کدام کشورها برایه حسابدارها بهتره؟ از شما سپاسگزارم.
سلام
در حال حاضر باید منتظر لیست جدید کانادا در سال 2013 بود ولی در لیست اخیر کانادا رشته حسابداری نبود و فقط می توانید برای کبک اقدام کنید که لازمه ان داشتن نمره تف زبان فرانسه است .
اما بازار کار استرالیا برای افرادی که ACCA داشته باشند به مراتب بهتر است که البته لازمه مهاجرت به استرالیا برای رشته حسابداری داشتن ایلتس اکادمیک 7 در هر 4 قسمت می باشد
با ارزوی موفقیت برای همه
هم میهن گرامی از توجه شما سپاسگزارم. این لیست که گفتید چه ماهی از 2013 در میاد؟ و خود شما فکر میکنید حسابداری تو لیست2013 باشه؟
از خیر کبک هم باید بگذریم والا راستیاتش رو بخوای همین انگلیسیش رو هم سالها وقت صرفش کردم تا به یه حدی از تسلط رسیدم دیگه نایی برام نمونده که بخوام فرانسه یاد بگیرم...انشالا در تولدی دوباره!
در مورد acca هم اگه مدرکش رو از ایران بگیرم کجاها این مدرک رو قبول دارند شما میدونی؟ و آیا کسی از دوستان بوده که با این مدرک در خارج ایران کار گیر آورده باشه؟ اگه بله... تجربیاتتون رو در اختیار ماهم قرار بدین. سپاسگزار میشم....
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
(2012-09-22 ساعت 16:36)alas2012 نوشته:  با ارزوی موفقیت برای همه
(2012-09-22 ساعت 21:24)alas2012 نوشته:  
(2012-09-22 ساعت 19:13)ParsTrader نوشته:  [quote='alas2012' pid='216707' dateline='1348315586']
با سلام به همه دوستان
سلام
در حال حاضر باید منتظر لیست جدید کانادا در سال 2013 بود ولی در لیست اخیر کانادا رشته حسابداری نبود و فقط می توانید برای کبک اقدام کنید که لازمه ان داشتن نمره تف زبان فرانسه است .
اما بازار کار استرالیا برای افرادی که ACCA داشته باشند به مراتب بهتر است که البته لازمه مهاجرت به استرالیا برای رشته حسابداری داشتن ایلتس اکادمیک 7 در هر 4 قسمت می باشد
با ارزوی موفقیت برای همه
هم میهن گرامی از توجه شما سپاسگزارم. این لیست که گفتید چه ماهی از 2013 در میاد؟ و خود شما فکر میکنید حسابداری تو لیست2013 باشه؟
از خیر کبک هم باید بگذریم والا راستیاتش رو بخوای همین انگلیسیش رو هم سالها وقت صرفش کردم تا به یه حدی از تسلط رسیدم دیگه نایی برام نمونده که بخوام فرانسه یاد بگیرم...انشالا در تولدی دوباره!
در مورد acca هم اگه مدرکش رو از ایران بگیرم کجاها این مدرک رو قبول دارند شما میدونی؟ و آیا کسی از دوستان بوده که با این مدرک در خارج ایران کار گیر آورده باشه؟ اگه بله... تجربیاتتون رو در اختیار ماهم قرار بدین. سپاسگزار میشم....
سلام
لیست کانادا احتمالا در کمتر از 6 ماه اینده میاد ( احتمالا)
مدرک acca هم در استرالیا قبول می کنند کشورهای دیگه را نمیدونم.
نمی دونم زبان شما در چه حدی است اما گرفتن ایلتس 7 در هر 4 باند کار اسونی نیست . فعلا سعی کنید زبان خودتون را تا حد ممکن ارتقا بدید که به درد کانادا هم اگر بگیره خواهد خورد .
نمی دونم کاناد میاره یانه ولی من حدس میزنم فعلا اینکار را نکنه چون تعداد بسیار زیادی پرونده حسابداری از سالهای قبل مونده و از طرف دیگه هم کبک هر سال تعدادی را میگیره . اما تا لیست جدید نیاد نمیشه حرفی را با قاطعیت زد .
برای چندمین بار در این تاپیک میگم فعلا دوستان لطف کنند به جای سوال در مورد رشته های مختلف زبان بخونند که بدون زبان کاری از پیش نمی برند
با ارزوی موفقیت برای همه
پاسخ
تشکر کنندگان: alas2012 ، storagemeter
(2012-09-22 ساعت 19:13)ParsTrader نوشته:  
(2012-09-22 ساعت 16:36)alas2012 نوشته:  با ارزوی موفقیت برای همه
(2012-09-22 ساعت 21:24)alas2012 نوشته:  
(2012-09-22 ساعت 19:13)ParsTrader نوشته:  [quote='alas2012' pid='216707' dateline='1348315586']
با سلام به همه دوستان
سلام
با ارزوی موفقیت برای همه
سلام
لیست کانادا احتمالا در کمتر از 6 ماه اینده میاد ( احتمالا)
مدرک acca هم در استرالیا قبول می کنند کشورهای دیگه را نمیدونم.
نمی دونم زبان شما در چه حدی است اما گرفتن ایلتس 7 در هر 4 باند کار اسونی نیست . فعلا سعی کنید زبان خودتون را تا حد ممکن ارتقا بدید که به درد کانادا هم اگر بگیره خواهد خورد .
نمی دونم کاناد میاره یانه ولی من حدس میزنم فعلا اینکار را نکنه چون تعداد بسیار زیادی پرونده حسابداری از سالهای قبل مونده و از طرف دیگه هم کبک هر سال تعدادی را میگیره . اما تا لیست جدید نیاد نمیشه حرفی را با قاطعیت زد .
برای چندمین بار در این تاپیک میگم فعلا دوستان لطف کنند به جای سوال در مورد رشته های مختلف زبان بخونند که بدون زبان کاری از پیش نمی برند
با ارزوی موفقیت برای همه
با سپاس از پاسخ شما اما بنده قبلا آیلتس امتحان دادم ولی الان منقضی شده و از بابت زبان مشکلی ندارم بله من هم اینو میدنم که اول زبان بعد اقدام ....من عرض کردم فرانسه نمیدونم...و البته سوالم هم درمورد فرانسه نبود....
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان من مدرك برق صنعتي درجه 2 رو از فني حرفه اي گرفتم.
ميخوام بدونم واسه مهاجرت با همين ميشه اقدام كنم يا بايد(يا بهتره) درجه 1 رو هم بگيرم؟!

ممنون ميشم زودتر جوابمو بديد.
چون ثبت نام درجه 1 نزديكه.

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-09-23 ساعت 22:42)ahmad_z نوشته:  سلام
ميخوام بدونم واسه مهاجرت با همين ميشه اقدام كنم يا بايد(يا بهتره) درجه 1 رو هم بگيرم؟!

ممنون

سلام
حتما درجه 1 را هم بگیرید
البته به فکر کار و سابقه کار هم باشید
همچنین گرفتن الیتس 6.5 که خودش حداقل 6 ماه وقت میبره
موفق باشید .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-09-24 ساعت 16:05)ParsTrader نوشته:  
(2012-09-23 ساعت 22:42)ahmad_z نوشته:  سلام

ممنون

سلام
حتما درجه 1 را هم بگیرید
البته به فکر کار و سابقه کار هم باشید
همچنین گرفتن الیتس 6.5 که خودش حداقل 6 ماه وقت میبره
موفق باشید .
بجا 1 اينو برم بهتر نيست؟!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام .
من لیسانس زیست شناسی عمومی هستم از دانشگاه پیام نور. می خواستم بدونم رشته زیست در کانادا چه جایگاهی داره و ادامه تحصیلش چه جوریه؟ هزینش چه جوریاس؟ آیا برای لیسانس زیست کار هست؟ ممنون می شم راهنمایی کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
با درود
دوستان من از لحاظ نمره آیلتس مشکلی ندارم البته فکر میکنم که مشکلی نباشه.نمره هام هم اینه S:6.5 L:7 W:7 R:6 و لیسانس تاسیسات حراتی و برودتی از دانشگاه آزاد با معدل 14.1 دارم و 8 سال سابقه کار دارم 4 سال با بیمه و 4 سال بدون بیمه.مشکل من اینه که چطوری وضعیت مالیم رو به اداره ی مهاجرت ثابت کنم و دلیلش هم اینه که مگه عقلم کمه که با این اوضاع و احوال ریال، پولم رو تو بانک بزارم و به همین دلیل از دو سال قبل شروع کردم تا هر حقوقی رو که میگیرم رو به دلار تبدیل کنم و الان بیشتر از اون پول 11000 دلاری که برای حساب شخصی در کانادامیخوان رو دارم ولی تنها مشکل اثبات هست این وسط . به نظر شما چکار باید کرد؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
صرافیها همیشه ملزم به صدور فاکتور روی سربرگ و بامهرصرافی هستند...بنظرم فیشهای خرید دلارتان (ترجمه شده)را ضمیمه پرونده کنید و توضیح هم بدهید. اگر فاکتور ندارید بریداز یک صرافی که آشناست فاکتور بگیرید
پاسخ
تشکر کنندگان: mm_toraby
سلام
من همسرم کارشناس پرستاری هستش و 2 سال سلبقه کار داره ولی زبانمون در حد فهم مطالب هست وای تو حرف زدن مشکل داریم ... چه کاری می تونیم بکنیم ؟؟؟؟
2013 I WIN
پاسخ
تشکر کنندگان:
كسي ديگه جواب سوال نميده واسه كانادا!!!!!!
البته حق دارن سوال تكراري ميكنن!!!
مثه خود من
پاسخ
تشکر کنندگان:
با درود
دایی من تو تورنتو تو یه تلویزیون کار میکنه و کلاً مقیمه.
میخواستم بدونم آیا میتونه برای من دعوت نامه کاری بفرسته و من بتونم از این طریق برای مهاجرت اقدام کنم؟
خودم مدارک بین المللی ماکروسافت هم دارم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
ممنون میشم یکی جواب پست من رو بده
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من سه روز پیش از آنکارا ایمیل گرفتم که ازم پاسپورت و عکس می خواد. و گفته شخصا یا نماینده بیاد مدارک رو تحویل بده .
می خواستم ببینم چه قدر طول می کشه تا نتیجه یا ویزا رو بگیرم یک جا نوشته بود که روزی که مدارک رو دادو روز کاری بعد می تونم نتیجه رو دریافت کنم. آیا صحت داره؟ و اینکه از من landing fee هم نخواستن فلا تو ایمیل که ذکر نشده. کلا اگه ممکنه راهنمایی کنین. مرسی.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان