موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم از پاسختون
اما سوال دیگه از دوستان اینه که با شرایط من (27 سالمه کارشناسی ارشد معماری با تقریبا 2 سال سابقه کار و بیمه)
استرالیا بهتر میتونم اقامت بگیرم یا کانادا؟
کدام روند کار سریع تره و رراحتتره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-10 ساعت 12:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-10 ساعت 13:29 توسط maria2000.)
باسلام خدمت همه دوستان.من کارشناسی ارشدحقوق بامعدل18وهمسرم کارشناس گرافیک وتبلیغات بامعدل17.5وهردو39ساله هستیم ودارای12سال سابقه خدمات دولتی والبته همسرم کارآزادهم انجام میدن.من زبانم خوبه اماتازه دارم کلاس آی بی تی میرم برای امتیازش وهمسرم ازابتداشروع کرده.لطفاراهنمایی کنیدامیدی هست برای اقدام مهاجرت کانادا مثلااقامت تحصیلی باشرایط جدید؟ممنون ازراهنمایی شما.همچنین من، دوستم که دفترمهاجرتی داره وخودش کاناداست قراره کمکم کنه چون من دقیقاراهشوبلدنیستم.آیاکاردرستی میکنم به نظرشما؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه. قوانین مهاجرت کانادا که از ژانویه امسال تغییر کرده به چه شکل شده؟ برای دانشجویان دکتری منظورم هست. نسبت به قبل سخت تر شده آیا؟
رتبه:
1
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
من می خوام تور ی ماهه برم کانادا و ممکنه در اونجا ی اسپانسر برام کار جور کنه !!! حالا سوالی که دارم برای سفر های توریستی در ایران می تونم اونو رزرو کنم ایا کانادا دفترش تو ایران فعاله ؟؟؟ من زیاد درباره سفر به کانادا اطلاعاتی ندارم خوشحالم میشم اساتید راهنماییم کنن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
من 23 سالمه و کارشناسی دارم و دارم برای زبان میخونم.
به فرض اینکه من 28 امتیاز زبان رو بگیرم: 28 امتیاز زبان + 12 امتیاز سن + 22 امتیاز مدرک؛ تازه جمع امتیازاتم 62 میشه.
من حتما باید سابقه کار جور کنم؟ چجور کاری باید باشه؟ منظورم اینه که چه مدارکی نیاز هست که ثابت کنه من سر کار میرفتم یا میرم؟ (میخوام یک سال رو اگر بشه سر کار برم برای این کار)
چجوری دیگه میتونم امتیازم رو بالا ببرم؟
و در آخر اینکه باید چجوری برای تشکیل پرونده اقدام کنم؟ اطلاعات درستی ندارم. اگه میشه منو کامل راهنمایی کنید
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برادر من توی شرکت تصفیه آب خوزستان کار میکنه که قبلا این شرکت رو کانادایی ها درست کرده بودن حالا میخواستم بدونم که چطور از یک شرکت تصفیه آب در کانادا براش در خواست بگیرم از طرف کار فرما؟ خیلی ممنونم
A man with dreams needs a woman with vision