کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به کانادا- فدرال
ممنون از جواب کاملتون.
فقط یه چیزی رو من یادم رفت ذکر کنم اونم داشتن اقوام درجه یک توی کاناداست.
خواهر بنده چند ماهه که ساکن شده اونجا. این امتیازی داره؟

توی لینکی که دادید من جواب سوالات رو دادم و امتیازم 367 شد!!!فکر کنم به خاطر نمرات 6 و 6.5 که دادم برای آیلتس باشه
راستی زبان دوم فقط شامل فرانسه میشه؟ همسر من مدرک زبان ایتالیاییشو از سفارت ایتالیا در تهران گرفته. آیا این امتیازی محسوب میشه؟

این مابین شما کلاس خوبی برای آیتلس می شناسید؟
باتشکر فراوان
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-29 ساعت 09:35)Azumi نوشته:  ممنون از جواب کاملتون.

توی لینکی که دادید من جواب سوالات رو دادم و امتیازم 367 شد!!!فکر کنم به خاطر نمرات 6 و 6.5 که دادم برای آیلتس باشه
راستی زبان دوم فقط شامل فرانسه میشه؟ همسر من مدرک زبان ایتالیاییشو از سفارت ایتالیا در تهران گرفته. آیا این امتیازی محسوب میشه؟

باتشکر فراوان

توی سیستم جدید نمیدونم.فکر کنم امتیازی داشته باشه.درست خاطرم نیست.2014 که 5 امتیاز تعلق میگرفت.
بله اگر شما نمراتتون رو به 7 برسونید همه اسکیل هارو و 8 در لیسنینگ ببینید نمرتون بیشتر میشه.
زبان دوم هم فرانسه فقط هست.
متاسفانه نمیشناسم.
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، Azumi
(2015-04-29 ساعت 14:09)ali diana نوشته:  
(2015-04-29 ساعت 09:35)Azumi نوشته:  ممنون از جواب کاملتون.

باتشکر فراوان

توی سیستم جدید نمیدونم.فکر کنم امتیازی داشته باشه.درست خاطرم نیست.2014 که 5 امتیاز تعلق میگرفت.
بله اگر شما نمراتتون رو به 7 برسونید همه اسکیل هارو و 8 در لیسنینگ ببینید نمرتون بیشتر میشه.
زبان دوم هم فرانسه فقط هست.
متاسفانه نمیشناسم.

با تشکر از لطف شما
پاسخ
تشکر کنندگان: ali diana
دوست عزیز برای برنامه جدید دیگه امتیاز خویشاوندی نداره.
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: Azumi
(2015-05-03 ساعت 12:27)ali diana نوشته:  دوست عزیز برای برنامه جدید دیگه امتیاز خویشاوندی نداره.
موفق باشید

ممنون از شما
پس این قضیه خویشاوندی دیگه امتیازی محسوب نمیشه....
راه دیگه ای برای بالا بردن امتیاز هست غیر از آیتلس؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-04 ساعت 12:15)Azumi نوشته:  
(2015-05-03 ساعت 12:27)ali diana نوشته:  دوست عزیز برای برنامه جدید دیگه امتیاز خویشاوندی نداره.
موفق باشید

ممنون از شما
پس این قضیه خویشاوندی دیگه امتیازی محسوب نمیشه....
راه دیگه ای برای بالا بردن امتیاز هست غیر از آیتلس؟

خویشاوندی برای اینکه شما واجد شرایط بشید خوبه و 5 امتیاز میگیرد. ولی واسه امتیاز در برنامه 2015 امتیازی نداره.
نه دیگه چیز خاصی نیست.
به نظرم که وقت بزارید روی ایلس فعلا شرکت کنید بعدش باز نمرتون رو تقویت کنید.فقط باید در هر اسکیل 6 رو بگیرید یادتون نره.
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان، من توی تاپیک های مربوطه خیلی گشتم تا سوالم رو بپرسم اما انگار تاپیک های دیگه فعال نیستن به جز همین یکی.
سوال من در مورد اسکیل ورکر کبک هست.
در صورتی که آپ دیت دریافت کرده باشیم و مهلت بیشتری بخوایم، باید چه کار کنیم؟
ممنون
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-03-26 ساعت 20:34)be khatere pesaram نوشته:  سلام دوستان
ما براي ويزاي skilled worherاقدام كرديم. البته با وكيل . از ما حساب بانكي قابل ملاحظه خواسته. در صورتيكه همونطوري كه خودتون ميدونين تو ايران همه سرمايشونو به صورت ملك نگه مي دارن. ما هم سند خونه داريم. مثل اينكه سند ماشين كه كاملن براشون بي ارزشه. شما فكر ميكنيد با ترجمه سند خونه ما بتونيم اداره مهاجرت را راضي كنيم؟
ممنون

دوست عزیز سلام. شما ساکن کدام شهر هستین؟از کار وکیلتون راضی هستین؟ از شرکت مشخصی وکیل گرفتین؟
یک روزی
در جایی خواهم بود
که همیشه میخواستم باشم

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من وهمسرم هردو فوق لیسانس هستیم وهمسرم مدرس دانشگاه هست منم سابقه ی کار تو یک تجهیزات پزشکی رو دارم زبان هم هردومتوسط به بالا هستیم توفکر مهاجرت به کاناداییم اگه میشه دوستان راهنمایی کنن که بهترین راه برای ما چی هست وکجای کانادا برای شرایط ما خوبه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-09 ساعت 15:46)پریسا۲ نوشته:  سلام
من وهمسرم هردو فوق لیسانس هستیم وهمسرم مدرس دانشگاه هست منم سابقه ی کار تو یک تجهیزات پزشکی رو دارم زبان هم هردومتوسط به بالا هستیم توفکر مهاجرت به کاناداییم اگه میشه دوستان راهنمایی کنن که بهترین راه برای ما چی هست وکجای کانادا برای شرایط ما خوبه؟

درود
بهترین و اسونترین راه مهاجرت، از طریق نیرو متخصص هست که توی پستهای قبل توضیحاتش هست.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.مدرک همسر من دکتری حرفه ای و خودم فوق لیسانس سازه هستم. سنمون هم 27 و 24 ه. همسرم 5 سال سابقه کار با بیمه و من 3 سال سابقه کار بدون بیمه دارم. دو تا سوال داشتم که ممنون میشم کمکم کنید: یکی اینکه من در حال حاضر زبانم در حد 7 ه آیلتسه و همسرم 6 آیلتس به نظرتون شانس کدوممون بیشتره؟ و اینکه اصلا شانس پذیرش داریم؟ معمولا مینیمم امتیازی که از رنکینگ انتخاب میشه چنده؟ من امتیاز همسرمو حساب کردم تو یکی 71 و تو سیستم جدید حدود 390 شد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
این مهاجرت به کانادا از طریق Express Entry چگونه است؟ چکار باید کرد؟این ثبت نام در سایت bank job واسه چیه ؟در ضمن اگر مدیریت مفید فایده میدانند لطف کنند این موضوع را تاپیک کنند تا دیگران به راحتی بتوانند مسایل مربوط به این موضوع را پیدا کرده و بخوانند و خلاصه سهیم باشند. چون این روش جدیدی هست که امسال کلید خورده یعنی سال 2015 میلادی.ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-09 ساعت 21:49)Maryam258 نوشته:  سلام دوستان.مدرک همسر من دکتری حرفه ای و خودم فوق لیسانس سازه هستم. سنمون هم 27 و 24 ه. همسرم ۵ سال سابقه کار با بیمه و من ۳ سال سابقه کار بدون بیمه دارم. دو تا سوال داشتم که ممنون میشم کمکم کنید: یکی اینکه من در حال حاضر زبانم در حد ۷ ه آیلتسه و همسرم ۶ آیلتس به نظرتون شانس کدوممون بیشتره؟ و اینکه اصلا شانس پذیرش داریم؟ معمولا مینیمم امتیازی که از رنکینگ انتخاب میشه چنده؟ من امتیاز همسرمو حساب کردم تو یکی 71 و تو سیستم جدید حدود 390 شد.

کمترین امتیازی که ماه قبل قبول شده 453 هست.معلوم نیست این امتیاز تا چه حد پایین تر بیاد.اگر نمره زبانتون رو بتونید تفویت کنید امتیازتون میره بالای 450.
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-10 ساعت 16:28)love_rap نوشته:  سلام به همه دوستان
این مهاجرت به کانادا از طریق Express Entry چگونه است؟ چکار باید کرد؟این ثبت نام در سایت bank job واسه چیه ؟در ضمن اگر مدیریت مفید فایده میدانند لطف کنند این موضوع را تاپیک کنند تا دیگران به راحتی بتوانند مسایل مربوط به این موضوع را پیدا کرده و بخوانند و خلاصه سهیم باشند. چون این روش جدیدی هست که امسال کلید خورده یعنی سال ۲۰۱۵ میلادی.ممنون

درود

پست اول صفحه قبل رو عکسهارو باز کنید.امتیازتون رو حساب کنید.باید حداقل 67 امتیاز بیارید.اگر اوردید میتونید واسه برنامه ee 2015 اقدام کنید.جاب بانک هم واسه بعدش هست که پروفایلتون رو باز کردید.
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، nazi56 ، leader-m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان