موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-29 ساعت 09:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-29 ساعت 09:37 توسط Azumi.)
ممنون از جواب کاملتون.
فقط یه چیزی رو من یادم رفت ذکر کنم اونم داشتن اقوام درجه یک توی کاناداست.
خواهر بنده چند ماهه که ساکن شده اونجا. این امتیازی داره؟
توی لینکی که دادید من جواب سوالات رو دادم و امتیازم 367 شد!!!فکر کنم به خاطر نمرات 6 و 6.5 که دادم برای آیلتس باشه
راستی زبان دوم فقط شامل فرانسه میشه؟ همسر من مدرک زبان ایتالیاییشو از سفارت ایتالیا در تهران گرفته. آیا این امتیازی محسوب میشه؟
این مابین شما کلاس خوبی برای آیتلس می شناسید؟
باتشکر فراوان
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز برای برنامه جدید دیگه امتیاز خویشاوندی نداره.
موفق باشید
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من توی تاپیک های مربوطه خیلی گشتم تا سوالم رو بپرسم اما انگار تاپیک های دیگه فعال نیستن به جز همین یکی.
سوال من در مورد اسکیل ورکر کبک هست.
در صورتی که آپ دیت دریافت کرده باشیم و مهلت بیشتری بخوایم، باید چه کار کنیم؟
ممنون
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من وهمسرم هردو فوق لیسانس هستیم وهمسرم مدرس دانشگاه هست منم سابقه ی کار تو یک تجهیزات پزشکی رو دارم زبان هم هردومتوسط به بالا هستیم توفکر مهاجرت به کاناداییم اگه میشه دوستان راهنمایی کنن که بهترین راه برای ما چی هست وکجای کانادا برای شرایط ما خوبه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.مدرک همسر من دکتری حرفه ای و خودم فوق لیسانس سازه هستم. سنمون هم 27 و 24 ه. همسرم 5 سال سابقه کار با بیمه و من 3 سال سابقه کار بدون بیمه دارم. دو تا سوال داشتم که ممنون میشم کمکم کنید: یکی اینکه من در حال حاضر زبانم در حد 7 ه آیلتسه و همسرم 6 آیلتس به نظرتون شانس کدوممون بیشتره؟ و اینکه اصلا شانس پذیرش داریم؟ معمولا مینیمم امتیازی که از رنکینگ انتخاب میشه چنده؟ من امتیاز همسرمو حساب کردم تو یکی 71 و تو سیستم جدید حدود 390 شد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من وهمسرم هردو Ùوق لیسانس هستیم وهمسرم مدرس دانشگاه هست منم سابقه ÛŒ کار تو یک تجهیزات پزشکی رو دارم زبان هم هردومتوسط به بالا هستیم توÙکر مهاجرت به کاناداییم اگه میشه دوستان راهنمایی کنن Ú©Ù‡ بهترین راه برای ما Ú†ÛŒ هست وکجای کانادا برای شرایط ما خوبه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-10 ساعت 16:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-10 ساعت 16:35 توسط love_rap.)
سلام به همه دوستان
این مهاجرت به کانادا از طریق Express Entry چگونه است؟ چکار باید کرد؟این ثبت نام در سایت bank job واسه چیه ؟در ضمن اگر مدیریت مفید فایده میدانند لطف کنند این موضوع را تاپیک کنند تا دیگران به راحتی بتوانند مسایل مربوط به این موضوع را پیدا کرده و بخوانند و خلاصه سهیم باشند. چون این روش جدیدی هست که امسال کلید خورده یعنی سال 2015 میلادی.ممنون