کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به کانادا- فدرال
شرایط رفتن ب کانادا چیه

کانادا چطور شهری
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-03 ساعت 16:32)fatima96 نوشته:  دوستان برادر من توی شرکت تصفیه آب خوزستان کار میکنه که قبلا این شرکت رو کانادایی ها درست کرده بودن حالا میخواستم بدونم که چطور از یک شرکت تصفیه آب در کانادا براش در خواست بگیرم از طرف کار فرما؟ خیلی ممنونم

درود
شما نمیتونی براش درخواست بگیری...طبق قانون جدید باید اقدام کنه و افر از کانادا برای ایشون بیاد

(2015-04-06 ساعت 23:10)یاغی نوشته:  شرایط رفتن ب کانادا چیه

کانادا چطور شهری

از چند روش میشه واسه کانادا اقامت گرفت.
تخصص
سرمایه گذاری
برنامه های استانی

که راحت ترینش و کم خرج ترینش تخصص هست.
موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام و احترام خدمت مدیران تالار و همه دوستان
من تمام پرونده ام رو که کامل هم بود از لحاظ مدارک ( برای خودم ، همسرم و پسر 5 ساله ام ) در آذر ماه 93 یعنی دیگه تقریبا آخرهای سال 2014 میلادی فرستادیم سیدنی کانادا برای Skilled worker فدرال و برای 10 اسفند برای ما یه ایمیل اومد که شامل UCI و Application number بود و نوشته بود که پرونده ما قابل قبول هستش . این الان به چه معناست ؟ یعنی اینکه پرونده ما رو فرستادن سفارت برای تعیین زمان مدیکال ؟ یا هنوز توی سیدنی در دست بررسی هستش ؟ ما وضعیت رو که چک میکنیم توی خود سایت کانادا نوشته in prosses . الان باید منتظر چی باشیم ؟ آیا باز هم دارن توی سیدنی رو پرونده ما بررسی میکنن ؟ و یا اینکه فرستادن سفارت که اونها بررسی کنن . البته توی ایمیلشون نوشیته که از نظر اداره مهاجرت پرونده شما قابل قبول هست ولی تصمیم گیرنده نهایی آفیسر می باشد . اگر ممکنه به سوالات بنده جواب بدید ممنون میشم
شماره کیس 3XXX تاریخ رویت قبولی:6 June کنسولگری:ایروان فرمهای سری اول:26 june تاریخ مصاحبه هفته اول فوریه هزینه ها: 36000 عکس و 114000 واکسن ترجمه 190 دو سری
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
(2015-04-12 ساعت 16:00)رایانه نوشته:  با سلام و احترام خدمت مدیران تالار و همه دوستان
من تمام پرونده ام رو که کامل هم بود از لحاظ مدارک ( برای خودم ، همسرم و پسر 5 ساله ام ) در آذر ماه 93 یعنی دیگه تقریبا آخرهای سال 2014 میلادی فرستادیم سیدنی کانادا برای Skilled worker فدرال و برای 10 اسفند برای ما یه ایمیل اومد که شامل UCI و Application number بود و نوشته بود که پرونده ما قابل قبول هستش . این الان به چه معناست ؟ یعنی اینکه پرونده ما رو فرستادن سفارت برای تعیین زمان مدیکال ؟ یا هنوز توی سیدنی در دست بررسی هستش ؟ ما وضعیت رو که چک میکنیم توی خود سایت کانادا نوشته in prosses . الان باید منتظر چی باشیم ؟ آیا باز هم دارن توی سیدنی رو پرونده ما بررسی میکنن ؟ و یا اینکه فرستادن سفارت که اونها بررسی کنن . البته توی ایمیلشون نوشیته که از نظر اداره مهاجرت پرونده شما قابل قبول هست ولی تصمیم گیرنده نهایی آفیسر می باشد . اگر ممکنه به سوالات بنده جواب بدید ممنون میشم
این یعنی اینکه شما امتیاز لازم را برای مهاجرت به کانادا دارید . در این مرحله در سیدنی تصمیم گرفته می شود که به کدام کشور پرونده شما ارسال شود ( پاریس . ورشو و یا انکارا) که به شما اطلاع داده خواهد شد . بعد از ان باید منتظر مدیکال باشید . به طور معمول گرفتن مدیکال در دو سال اخیر یکسال زمان میبرد که با توجه به شانس شما کمتر و یا بیشتر خواهد شد.
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، رایانه ، lighter
سلام دوستان

قراره اخر آپریل pr کارت من صادر شه به سفارت کانادا در هند

1-اگه من برم کانادا چقدر طول میکشه تا ویزا و بلیط هواپیمای من آماده شه؟
2-اگه طول میکشه این پروسه ،آیا من میتونم یه شورتکات بزنم بشه از ایران پرواز کنم؟
3-آیا سفارت کانادا در هند میتونه برای من اسکان بده جایی که بتونم ساکن باشم؟

ضمن اینکه سفارت کانادا از من جواب آزمایش خون و برگه پلیس که نشون بده جرمی مرتکب نشدم رو میخاد

ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام همراهان خوب همیشگی
خدا رو شکر دیروز برای ما از پاریس یه ایمیل اومد . هر چند یه سری موارد رو گفته بود که باید براشون از طری ایمیل ارسال کنیم . اگر چه تمام مواردی رو که خواسته بودن توی همون مدارکمون که حدود 5 ما پیش فرستادیم به سیدنی توی کانادا موجود بود ولی بهر حال باز مدارک خواستن و یه هزینه به اسم RPRF. این چیه دیگه ؟
مگه ما نفری 550 دلار برای خودم و همراهانم پرداخت نکردم و مانی اردر رو به همراه مدارک نفرستادم ؟؟؟؟پس الان این هزینه چی هست ؟؟؟ ضمنا الان که از پاریس از ما مدارک خواستن یعنی ما باید برای انجتم مدیکال و سایر کارهامون بریم پاریس و یا اینکه باز تغییر میدن ؟؟؟
- the Right of Permanent Residence Fee (RPRF)

- a detailed and updated copy of the Curriculum Vitae (CV or resume) bearing information about employer, responsibilities and education for yourself and your spouse

- details of your activities from December 2004 to March 2005

- details of your military service: names of the commanding officer
اینها تمام مواردی که خواستن . لطفا سریعا راهنمایی بفرمایید . چون به ما 30 روز مهلت دادن که از طریق ایمیل بهشون اطلاع بدیم .
با تشکر
شماره کیس 3XXX تاریخ رویت قبولی:6 June کنسولگری:ایروان فرمهای سری اول:26 june تاریخ مصاحبه هفته اول فوریه هزینه ها: 36000 عکس و 114000 واکسن ترجمه 190 دو سری
پاسخ
تشکر کنندگان:
مدیران پیشکسوت تالار سلام . لطفا بنده رو راهنمایی و کمک کنید
برای ما فرم مدیکال اومده . توی سایت هم اسم پزشکهای ایرانی هست میخواستم ببینم اینها هنوز معتبر هستند ؟؟؟؟
یعنی میشه پیش پزشک های ایرانی مدیکال رو هنوزم انجام داد ؟
یا باید بریم پاریس یا آنکارا ؟؟؟؟
پاسخ
(2015-04-22 ساعت 01:07)رایانه نوشته:  مدیران پیشکسوت تالار سلام . لطفا بنده رو راهنمایی و کمک کنید
برای ما فرم مدیکال اومده . توی سایت هم اسم پزشکهای ایرانی هست میخواستم ببینم اینها هنوز معتبر هستند ؟؟؟؟
یعنی میشه پیش پزشک های ایرانی مدیکال رو هنوزم انجام داد ؟
یا باید بریم پاریس یا آنکارا ؟؟؟؟
سلام
بله همون پزشکان معتبر هستند.
با ارزوی موفقیت برای شما
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter
(2015-04-21 ساعت 08:35)رایانه نوشته:  سلام همراهان خوب همیشگی
خدا رو شکر دیروز برای ما از پاریس یه ایمیل اومد . هر چند یه سری موارد رو گفته بود که باید براشون از طری ایمیل ارسال کنیم . اگر چه تمام مواردی رو که خواسته بودن توی همون مدارکمون که حدود 5 ما پیش فرستادیم به سیدنی توی کانادا موجود بود ولی بهر حال باز مدارک خواستن و یه هزینه به اسم RPRF. این چیه دیگه ؟
مگه ما نفری 550 دلار برای خودم و همراهانم پرداخت نکردم و مانی اردر رو به همراه مدارک نفرستادم ؟؟؟؟پس الان این هزینه چی هست ؟؟؟ ضمنا الان که از پاریس از ما مدارک خواستن یعنی ما باید برای انجتم مدیکال و سایر کارهامون بریم پاریس و یا اینکه باز تغییر میدن ؟؟؟
- the Right of Permanent Residence Fee (RPRF)

- a detailed and updated copy of the Curriculum Vitae (CV or resume) bearing information about employer, responsibilities and education for yourself and your spouse

- details of your activities from December 2004 to March 2005

- details of your military service: names of the commanding officer
اینها تمام مواردی که خواستن . لطفا سریعا راهنمایی بفرمایید . چون به ما 30 روز مهلت دادن که از طریق ایمیل بهشون اطلاع بدیم .
با تشکر

سلام دوست عزیز
ما الان کانادا هستیم و این موارد رو گذروندیم . نگران نباش . دورانیه که میگذره میره .
مبلغی که از شما خواسته اند در واقع هزینه لندینگ فی هستش که زمان ما (سال پیش ) زن و شوهر هرکدام میشد 490 دلار یعنی 980 دلار در مجموع. برای بچه ها نیازی نیست پرداخت بشه . مجرد هم که یه 490 دلار میده.
اون هزینه اول که داده بودی هزینه بررسی پرونده هستش.

مدارکی که ازت خواسته اند در واقع مدارک اپدیت هستش . یعنی میخوان ببینن که از زمانیکه فرمها رو تکمیل کردید چه تغییراتی داشته اید که از زمانهای خواسته شده باید مثل گذشته پر کنید . مثلا میخوان ببینن در این مدت محل کارتون عوض شده یا نه . فقط یادتون باشه که اصلا نباید با فرمهایی که قبل تکمیل کردید تناقضی ببینن وگرنه کارت خیلی به مشکل میخوره . ما حداقل 10 بار چک کردیم که مو لا درزش نره به قول معروف.

موفق باشید
پاسخ
با سلام و خسته نباشید.
من به تازگی اقدام به جمع آوری اطلاعات برای مهاجرت کردم.
خودم لیسانس ادبیات انگلیسی هستم اما 5 سال سابقه کار مدیریت بازرگانی دارم که ارتباط چندانی به رشته تحصیلیم نداره.
همسرم برق خونده و سابقه کار هم نداره.
زبانمون خوبه
داشتم لیست مشاغل مورد نیاز 2014 رو می دیدم.
اما بسیار نا امید شدم چون فکر کنم اصلا شغلی مرتبط به کار من و همسرم نباشه.
از اونجایی که اطلاعاتم بسیار پایینه و تازه شروع به تحقیق کردم میشه یه راهنمایی بفرمایید آیا اصلا واجد شرایط هستم؟ چه شغلی مناسبمون هست و اصلا آیا امیدی هست به مهاجرت؟؟؟
کلا راهنمایی می فرمایید؟ من اصلا نمی دونم روند مهاجرت به چه صورته! تا الانم مطالبی خوندم اما روند کار رو اصلا نمی دونم! از لحظه ای که تصمیم به مهاجرت میگیری تا ویزا دقیقه چه مسیری طی میشه!؟
با تشکر از مدیران و کاربران عزیز
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-27 ساعت 11:12)Azumi نوشته:  با سلام و خسته نباشید.
خودم لیسانس ادبیات انگلیسی هستم اما 5 سال سابقه کار مدیریت بازرگانی دارم که ارتباط چندانی به رشته تحصیلیم نداره.
زبانمون خوبه
داشتم لیست مشاغل مورد نیاز 2014 رو از لینک می دیدم.
از اونجایی که اطلاعاتم بسیار پایینه و تازه شروع به تحقیق کردم میشه یه راهنمایی بفرمایید آیا اصلا واجد شرایط هستم؟ چه شغلی مناسبمون هست و اصلا آیا امیدی هست به مهاجرت؟؟؟
کلا راهنمایی می فرمایید؟ من اصلا نمی دونم روند مهاجرت به چه صورته! تا الانم مطالبی خوندم اما روند کار رو اصلا نمی دونم! از لحظه ای که تصمیم به مهاجرت میگیری تا ویزا دقیقه چه مسیری طی میشه!؟

درود
دوست عزیز برای برنامه مهاجرت کانادا(ee 2015) شغلی خاصی در نظر نگرفتن.همه مشاغل میتونن شرکت کنند.فقط کافیه شما امتیاز مناسب رو از برنامه 2014 بیاری که بتونی در برنامه 2015 شرکت کنی.داشتن حداقل نمره ایلس 6 در هر مهارت و یک سال سابقه کار هم باید داشته باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-27 ساعت 15:00)ali diana نوشته:  
(2015-04-27 ساعت 11:12)Azumi نوشته:  با سلام و خسته نباشید.
زبانمون خوبه
داشتم لیست مشاغل مورد نیاز 2014 رو از لینک می دیدم.

درود
دوست عزیز برای برنامه مهاجرت کانادا(ee 2015) شغلی خاصی در نظر نگرفتن.همه مشاغل میتونن شرکت کنند.فقط کافیه شما امتیاز مناسب رو از برنامه 2014 بیاری که بتونی در برنامه 2015 شرکت کنی.داشتن حداقل نمره ایلس 6 در هر مهارت و یک سال سابقه کار هم باید داشته باشید.

با سلام و ممنون از پاسختون.
من 5 سال سابقه کار دارم. همسرمم یک سال
آیلتس هم هر دو می تونیم بگیریم.
امتیاز هم تا اونجایی که من حساب کردم فکر می کنم 50 و خورده ای بشه.
بازم نمی دونم چطور حساب میشه! من فقط فاکتور های سن و زبان و سابقه کار و تحصیلات همسر ور حساب کردم.

کلا چه امتیازی خوبه؟ چقدر باید امتیاز جمع کنم تا بتونم مهاجرت کنم؟

ممنون از شما
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-28 ساعت 08:26)Azumi نوشته:  با سلام و ممنون از پاسختون.
بازم نمی دونم چطور حساب میشه! من فقط فاکتور های سن و زبان و سابقه کار و تحصیلات همسر ور حساب کردم.

ممنون از شما

امتیاز شما باید حداقل 67 بشه که بتونید در سیستم جدید شرکت کنید.
فکر کنم امتیاز شما تقریبا 67 یا 68 میشه.فقط در صورتی که ایلس رو داشته باشید.
لیسانس 21
زبان اگر در هر اسکیل نمره 6 رو بگیرید 16
سابقه 14
سن هم اگر بین 18-35 باشید 12
سطح زبان همسر 5
جمع امتیاز هاای شما اینجوری میشه.البته اگر سن رو درست گفته باشم.اگر هم زبان رو نمره های بیشتری بگیرید امتیاز بیشتر میشه و توی سیستم جدید هم امتیازتون بالاتر میره و زودتر دعوت نامه میگیرد.طوری که اگر همه مهارت ها رو به غیر از لیسنینگ 7 بگیرید.لیسنینگ هم 8 بگیرید امتیاز بالایی میتونید بگیرید.تقریبا 450 به بالا میشه.موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-28 ساعت 11:23)ali diana نوشته:  
(2015-04-28 ساعت 08:26)Azumi نوشته:  با سلام و ممنون از پاسختون.

ممنون از شما

امتیاز شما باید حداقل 67 بشه که بتونید در سیستم جدید شرکت کنید.
فکر کنم امتیاز شما تقریبا 67 یا 68 میشه.فقط در صورتی که ایلس رو داشته باشید.
لیسانس 21
زبان اگر در هر اسکیل نمره 6 رو بگیرید 16
سابقه 14
سن هم اگر بین 18-35 باشید 12
سطح زبان همسر 5
جمع امتیاز هاای شما اینجوری میشه.البته اگر سن رو درست گفته باشم.اگر هم زبان رو نمره های بیشتری بگیرید امتیاز بیشتر میشه و توی سیستم جدید هم امتیازتون بالاتر میره و زودتر دعوت نامه میگیرد.طوری که اگر همه مهارت ها رو به غیر از لیسنینگ 7 بگیرید.لیسنینگ هم 8 بگیرید امتیاز بالایی میتونید بگیرید.تقریبا 450 به بالا میشه.موفق باشید

خیلی خیلی ممنون از لطف شما.
من خودم 28 ساله ام.
آیلتس رو فکر کنم بتونم 6 بگیرم. لیستنین و اسپیکینگم عالیه. فقط دامنه لغتم پایینه!
پس با این احتساب من مجاز میشم برای درخواست دادن....
این امتیازات رو به چه صورت حساب کردید؟ لینک خاصی هست؟ من از توی ویکی حساب کردم. اون عدد به دست اومد.

فقط یک سوال. اگه آیلتش رو بدیم و نمره پایین بگیریم میشه مجدا دوره بعدی آیلتش شرکت کنیم؟ یا فقط یک بار در هر سال میشه شرکت کرد؟
نمی دونم سوالمو خوب مطرح کردم؟!

و یه سوال دیگه. فرض اینکه من رزومه ارسال کنم و یک شرکت کانادایی قبول کرد. اونوقت تا زمانیکه من ویزا بگیرم اون کار رو از دست خواهم داد؟! چطوریه این شرایط؟

این عدد 450 که فرمودید چی هست؟؟؟ امتیازم؟ چطور از 67 68 یهو شد 450؟!
راستی از نظر مالی هم مشکلی نیست. این هم امتیاز محسوب میشه؟!
پاسخ
تشکر کنندگان:
تحصیلات
-->

زبان
-->
-->

سابقه
-->

پیشنهاد کار
-->

انطباق پذیری
-->

این 67 امتیاز رو باید از این جدولها بگیری.
بعدش برنامه 2015 امتیاز بندیش فرق میکنه.
مشکلی نداره که شما با ایلس کم وارد برنامه بشی بعد میتونید اطاعاتتون رو اپدیت کنید.مثلا نمره بالایی در زبان گرفتید میتونید قرار بدید در پروفایلتون.واسه ند بار امتحان دادن هم مشکلی نیست.

اینم لینک امتیاز بندی جدید.
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/s...s-tool.asp

برای اینکه شرکت کاندایی خوششون بیاد از شما فکر نکنم خیلی شانس باشه چون اونطوری دیگه 600 امتیاز جدا میگیرید و راحت میتونید برید.بخاطر همین ایرانی ها بیشتر زیر 600 هست امتیازشون.

اخرین که امتیازی هم که دعوت شده 453 بود.اولین سری دعوت نامه ها که اومد کمترین امتیاز بالای 900 بود فکر کنم.
شما به نظر من روی زبان فقط کار کنید.نمره بالای 7 خیلی امتیازتون رو بالا میبره و8 در لیسنینگ.
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: Azumi ، ParsTrader ، lighter ، leader-m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان