موضوعها: 0
رتبه:
44
1 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان
من اینجا کارشناسی ارشد حقوق رو گرفتم که میدونم اونجا بدردم نمیخوره. از طرفی توی کامپیوتر و مخصوصا محصولات اپل به تا حدودی تخصص دارم (البته منظورم برنامه نویسی و این چیزا نیست. کار با سیستم عامل و رفع مشکلات سیستم عامل و...) ولی همه اینا رو تجربی یاد گرفتم و هیچ مدرکی هم ندارم. به نظرتون چکار کنم که بتونم اونجا زود کار پیدا کنم و زیاد از جیب خرج نکنم. آیا بدون مدرک و صرفا از طریق تست گرفتن میتونم کار پیدا کنم؟! یا اگه مدرک میخواد چه راهی رو پیشنهاد میدید؟
ممنونم
کیس نامبر: 2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------
هزینه ها: کُلی
شیراز:
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
وحید جان
من چون در این زمینه تحصیل کردم اینجا و الان هم دنبال کار هستم (البته فقط کار دولتی وگرنه ادامه تحصیل میدم) تجربه عملی خودم رو عرض کنم خدمتت.
اگه زبانت خوب باشه، و به ویندوز هم تسلط کامل داشته باشی و بتونی مدرک CompTIA +A رو بگیری که دو امتحان در زمینه سخت افزار و ویندوز هست مطمئنم که در یکی از فروشگاههای کامپیوتر Best Buy در قسمت تیم تعمیرات که بهش میگن Geek Squad میتونی کار پیدا کنی.
البته واقعیت اینه که اگه شهر خیلی بزرگ و شلوغی باشه زیاد نمیشه امیدوار بود چون تقاضا برای این مشاغل در شهرهای بزرگ بسیار بیش از نیاز هست ولی در شهرهای متوسط و کوچک که نیروی کار بیشتر صنعتی کشاورزی هست نیروی IT با سطح پایین هم راحت میتونه عرض اندام کنه.
برعکس در شهرهای بزرگ برای سطوح بالاتر مشاغل IT کار بسیار زیادتری هست مثلا مدیران سیستم یا مدیران شبکه عملا بازاری برای کار در شهرهای کوچیکتر ندارند و این سطوح کاری معمولا از شهر بزرگتر نزدیک به شهرهای کوچک تامین میشه.
بهترین کار این هست که بری در سایت indeed.com برای کلمات computer و IT هر شهر یا ایالتی که مد نظرت هست رو سرچ کنی. البته بازم میگم، برای شهرهای بزرگ احتمالا نتایج بسیار بیشتری میگیری ولی متاسفانه عرضه نیروی کار بسیار بیش از اندازه نیاز هست. مگه با گرفتن همین مدرک کامپتیا ای پلاس بتونی از همه رقبا یک قدم جلوتر بیوفتی. امتحان آسانی هست.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها میگن حقوق برنامه نویس ساعتی ۹ دلار شروعش در لس آنجلس!!!! این که داغون!!! حداکثر به ۲۰ دلار میرسه!!! این یعنی چی!!؟
شماره کیس: 2015AS33XX > تاریخ رویت برنده شدن: 3 May > کنسولگری : ابوظبی > تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 1 Sep > کارنت شدن کیس: 9 Dec > دریافت نامه دوم : Feb 24 > مکان مصاحبه : ابوظبی > تاریخ مصاحبه : Apr 30 > وضعيت : AP > تاریخ کليرنس : Apr 30 > آپدیت ها : Apr 30 , May 4 , May 5 , May 6 , May 7 , June 23 , July 1 , July 2 > تاریخ کلیر : July 2 > دریافت ویزا : 13 July > تاريخ ورود به آمریکا : ؟ > مقصد : کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
بنده 25 ساله کاردانی کامپیوتر دانشگاه آزاد ، خودتون میدونید که در مقطع کاردانی و اونم دانشگاه آزاد چیز بدرد بخوری به دانشجو یاد نمیدن که براش درآمد زا باشه ، سوالم اینکه بنده که قصد اومدن به آمریکا رو دارم ، در این مدتی که در ایران هستم ، چه چیزی از کامپیوتر رو به صورت حرفه ای یاد بگیرم ؟ در حال حاضر دارم روی برنامه فتوشاپ کار می کنم . آیا فتوشاپ برای اینکه بگم میتونم باهاش کار پیدا کنم کافیه ؟ لطفاً راهنمایی کنید ، خیلی ممنون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
والا من کف دستمو بو نکرده بودم که مثلا دانشگاه میخواد چی به ما یاد بده این قدر هم سر ما رو با درس های بیخود مشغول کردن که نمی تونستیم بریم چیزهای دیگه خارج دروس دانشگاه رو یاد بگیریم ، همین فتوشاپ رو هم دانشگاه در حد یه نقاشی کردن روی یه صفحه سفید آموزش دادن که البته بنده در دبیرستان یاد گرفته بودم ... دروس برنامه نویسی رو هم که استاتید با سواد فقط از جزوه هایی که از دوران دانشجویی خودشون بود درس میدادن ، یا برنامه بنویسید که اعداد زوج 2 رقمی رو براتون در بیاره ...
بعدش هم که رفتیم خدمت سربازی و الان بسیار سر خورده شدم چون از سواد فقط مدرکش رو داریم و هیچ کاری نمی تونیم انجام بدیم ، این مشکلات رو که عرض کردم فقط مشکل من نیست مشکل خیلی از فارغ التحصیل های دانشگاه آزاد هست .
در حال حاضر دنبال یاد گیری طراحی وب و فتوشاب هستم و قصد دارم بصورت حرفه ای آموزش ها رو دنبال کنم .