کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انجمن مهندسین کامپیوتر
(2015-01-24 ساعت 23:57)masoud768 نوشته:  
(2015-01-24 ساعت 12:43)sama* نوشته:  
(2015-01-24 ساعت 03:10)masoud768 نوشته:  والا من کف دستمو بو نکرده بودم که مثلا دانشگاه میخواد چی به ما یاد بده این قدر هم سر ما رو با درس های بیخود مشغول کردن که نمی تونستیم بریم چیزهای دیگه خارج دروس دانشگاه رو یاد بگیریم ، همین فتوشاپ رو هم دانشگاه در حد یه نقاشی کردن روی یه صفحه سفید آموزش دادن که البته بنده در دبیرستان یاد گرفته بودم ... دروس برنامه نویسی رو هم که استاتید با سواد فقط از جزوه هایی که از دوران دانشجویی خودشون بود درس میدادن ، یا برنامه بنویسید که اعداد زوج 2 رقمی رو براتون در بیاره ...
بعدش هم که رفتیم خدمت سربازی و الان بسیار سر خورده شدم چون از سواد فقط مدرکش رو داریم و هیچ کاری نمی تونیم انجام بدیم ، این مشکلات رو که عرض کردم فقط مشکل من نیست مشکل خیلی از فارغ التحصیل های دانشگاه آزاد هست .

در حال حاضر دنبال یاد گیری طراحی وب و فتوشاب هستم و قصد دارم بصورت حرفه ای آموزش ها رو دنبال کنم .
سلام دوست عزیز
بهتون این سایت رو معرفی می کنم که آموزش آن لاین در حوزه طراحی وب و کامپیوتر داره من خودم تازه ثبت نام کردم شاید بدردتون بخوره
http://FreeUni.ir/?mid=20
سلام دوست عزیز ممنونم از شما
باعث قوت قلب هست دوستانی همچون شما رو اینجا داریم.

خواهش میکنم، همچنین شما، ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: masoud768 ، t_arian_n
بنظر من مهم نیست چی و چقدر بلدی مهم اینه که چطوری و چی بفروشی
عباس.
پاسخ
تشکر کنندگان: t_arian_n
(2015-01-27 ساعت 02:33)abas_kashan نوشته:  بنظر من مهم نیست چی و چقدر بلدی مهم اینه که چطوری و چی بفروشی
عباس.

اگه خریدار (کارفرما) عوشقول باشه، که میشه هر چی رو فروخت! اما متاسفانه یا خوشبختانه اینجا بر خلاف ایران برای کارگزینی تو دانشگاه رشته دارن تا مقطع فوق دکترا!!

یعنی طرف لیسانس Human Resources میگیره میشه صراف آدمیزاد!
پاسخ
تشکر کنندگان: only_flight ، t_arian_n ، copol
(2015-01-27 ساعت 02:48)yami نوشته:  
(2015-01-27 ساعت 02:33)abas_kashan نوشته:  بنظر من مهم نیست چی و چقدر بلدی مهم اینه که چطوری و چی بفروشی
عباس.

اگه خریدار (کارفرما) عوشقول باشه، که میشه هر چی رو فروخت! اما متاسفانه یا خوشبختانه اینجا بر خلاف ایران برای کارگزینی تو دانشگاه رشته دارن تا مقطع فوق دکترا!!

دلالی کن الان مثل قدیم نیست بنده های خدا کور میشدن برنامه نویسی میکردن شما بهترین های دیگران به یک شرکت و بهترین های اینها به اونها بفروش

من تجربه آمریکا ندارم ولی خارج ایرانم از ایران میبرم میفروشم بهشون و بالعکس برای مثلا نرم افزار حسابداری شرکت های عربی خلیج فارس بیشتر کانادایی و هندی هست به ندرت عربی هست و مشکل بزرگ شارژی هست که میگیرن بابت ماهیانه
یکی از تو اهواز حسابداری در حد هلو نوشته بود به زبان فارسی و عربی و کردی که من بکیجشو خریدم بردم استقبال نشد ولی با هزار تا هدیه و تخفیف قبول کردن (اولش سخته) مابه التفاوتش 500 دلار را نسبت به 80 تومن خودمون گذاشتم تو جیبم کلاس آمورزشیم گذاشتم شمارمم دادم تا الان چند ماهیه همه چی اوکیه گاهی زنگ بزنن بابت اس کیو ال و بانکش (پارتی داشتم ولی برنامه خوب خاطر خواهش پیدا میشه)
این ماهم برم دو تا جدید پیدا شده میفروشم

حالا امریکا شما از چین و .... بخر بده مشتری ،پشتیبانیشم کار خاصی نداره بغلشم سیستم و شبکه و ....
یا سفارشات برنامه نویسی دلار بگیر بده تهران ریالی برات بنویسن
فقط باید بدونی چی میخواد مشتری بقیش با قیمت پایین و کیفیت بالا رفع میشه سود هم در کمیت و تعداد

ساده ترینش طراحی وب هست تا .......

راستی من تو سایتای دست دوم ول میخوردم چند تا سرور توپ با قیمت باور نکردنی پیدا کردم حیف آمریکا نیستم وگرنه اوکیش میکردم هاست به ملت های دست سه میفروختم

قدیم اینترنت و وب سایتی تبش ایران اومده بود این ایرانیا بودن که هاست هتلی رو کشف کردن میرفتن امارات اینترنت و برق هتل بفنا میدادن Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-27 ساعت 03:49)abas_kashan نوشته:  
عباس.

دلالی کن الان مثل قدیم نیست بنده های خدا کور میشدن برنامه نویسی میکردن شما بهترین های دیگران به یک شرکت و بهترین های اینها به اونها بفروش

من تجربه آمریکا ندارم ولی خارج ایرانم از ایران میبرم میفروشم بهشون و بالعکس برای مثلا نرم افزار حسابداری شرکت های عربی خلیج فارس بیشتر کانادایی و هندی هست به ندرت عربی هست و مشکل بزرگ شارژی هست که میگیرن بابت ماهیانه
یکی از تو اهواز حسابداری در حد هلو نوشته بود به زبان فارسی و عربی و کردی که من بکیجشو خریدم بردم استقبال نشد ولی با هزار تا هدیه و تخفیف قبول کردن (اولش سخته) مابه التفاوتش 500 دلار را نسبت به 80 تومن خودمون گذاشتم تو جیبم کلاس آمورزشیم گذاشتم شمارمم دادم تا الان چند ماهیه همه چی اوکیه گاهی زنگ بزنن بابت اس کیو ال و بانکش (پارتی داشتم ولی برنامه خوب خاطر خواهش پیدا میشه)
این ماهم برم دو تا جدید پیدا شده میفروشم

حالا آمریکا شما از چین و .... بخر بده مشتری ،پشتیبانیشم کار خاصی نداره بغلشم سیستم و شبکه و ....
فقط باید بدونی چی میخواد مشتری بقیش با قیمت پایین و کیفیت بالا رفع میشه سود هم در کمیت و تعداد

ساده ترینش طراحی وب هست تا .......

راستی من تو سایتای دست دوم ول میخوردم چند تا سرور توپ با قیمت باور نکردنی پیدا کردم حیف آمریکا نیستم وگرنه اوکیش میکردم هاست به ملت های دست سه میفروختم

قدیم اینترنت و وب سایتی تبش ایران اومده بود این ایرانیا بودن که هاست هتلی رو کشف کردن میرفتن امارات اینترنت و برق هتل بفنا میدادن Smile

بابا کارت درسته حاجی Smile

ولی اینجا نمیشه. غیر ممکنه. زیره به کرمان بردنه. با امارات مقایسه نکن.

مکانیک من یه نرم افزار ساده میخواست برا مغازه اش، سرچ کردم، مخم موشک شد از تعدد و تنوع نرم افزارهای مخصوص مغازه مکانیکی.

اینجا هم بیزنسها به مسله امنیت اطلاعات حساسن و به هر کسی اعتماد نمیکنن. بهترین بازار الان برای ایران افغانستانه. زبان و تاریخ ملی یکسان.

ویندوز ده هم که تقویم شمسی رو اضافه کرد. تبریک!!!

فکر کنم تحریم هاست دامین و دیگه برداشتن از سال پیش.
پاسخ
(2015-01-27 ساعت 06:31)yami نوشته:  
(2015-01-27 ساعت 03:49)abas_kashan نوشته:  
عباس.

من تجربه آمریکا ندارم ولی خارج ایرانم از ایران میبرم میفروشم بهشون و بالعکس برای مثلا نرم افزار حسابداری شرکت های عربی خلیج فارس بیشتر کانادایی و هندی هست به ندرت عربی ....

حالا آمریکا شما از چین و .... بخر بده مشتری ،پشتیبانیشم کار خاصی نداره بغلشم سیستم و شبکه و ....
....

بابا کارت درسته حاجی Smile

ولی اینجا نمیشه. غیر ممکنه. زیره به کرمان بردنه. با امارات مقایسه نکن.

مکانیک من یه نرم افزار ساده میخواست برا مغازه اش، سرچ کردم، مخم موشک شد از تعدد و تنوع نرم افزارهای مخصوص مغازه مکانیکی.
.....

الان در آمریکا توی بحث نرم افزار و خدمات نرم افزاری مهمترین نکته کیفیت خدمات دهی به مشتری هستش. مخصوصاً با بحث open source که دیگه توی خیلی از حوزه ها خوده نرم افزار مجانی با سورس موجوده. شما به هزار زحمت یک مشتری پیدا بکنی، بهترین محصول رو هم تولید بکنی ولی نتونی خدمات درست بدی به مشتری کاری از پیش نمیره.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: t_arian_n ، houmanmir ، sib 24
سلام بر بزرگان
نزدیک به 10 یاله برنامه نویسی میکنم اول با ویندوز فورم ها شروع کردم و بعد هم سیلور لایت به مدت دو سال و بعد هم wfp اون هم حدود دو سال ، توی هر کدوم خوب تجربه کسب کردم و پروژه های خوبی انجام دادم و از اونجایی که همه چیز در وب هست الان کمت از دوساله رفتم سراغ MVC , و برنامه نویسی وب البته مدرکم در مورد بهداشته ،
چند تا سوال دارم و خوشحال میشم کمک کنید ، پدر ابتدای ورود قصد دارم برم تکزاس اما بعد به ایلتهای شمالی امریکا مثلاً سیاتل در واشینگتون دی سی ،
ایا کسی میدونه اوضاع کار اونجا چه جوریه ؟ ایا توصیه ای دارین در این مورد ؟ به نظر شما یا برنامه نویسی wpf توی امریکا بهتره یا web ؟ چون گر قرار باشه ویندوز خوب باشه توی این زمان چند ماهی که وقت دارم تا کلیر شم ، برگردم و ویندوز نویسی رو به روز کنم
ایا اگر مثلاً برم نیویورک بهتر نخواهد بود؟
اگر کمک کنید ممنون میسم
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
پاسخ
(2015-02-21 ساعت 01:10)sunn789 نوشته:  سلام بر بزرگان
نزدیک به 10 یاله برنامه نویسی میکنم اول با ویندوز فورم ها شروع کردم و بعد هم سیلور لایت به مدت دو سال و بعد هم wfp اون هم حدود دو سال ، توی هر کدوم خوب تجربه کسب کردم و پروژه های خوبی انجام دادم و از اونجایی که همه چیز در وب هست الان کمت از دوساله رفتم سراغ MVC , و برنامه نویسی وب البته مدرکم در مورد بهداشته ،
چند تا سوال دارم و خوشحال میشم کمک کنید ، پدر ابتدای ورود قصد دارم برم تکزاس اما بعد به ایلتهای شمالی آمریکا مثلاً سیاتل در واشینگتون دی سی ،
ایا کسی میدونه اوضاع کار اونجا چه جوریه ؟ ایا توصیه ای دارین در این مورد ؟ به نظر شما یا برنامه نویسی wpf توی آمریکا بهتره یا web ؟ چون گر قرار باشه ویندوز خوب باشه توی این زمان چند ماهی که وقت دارم تا کلیر شم ، برگردم و ویندوز نویسی رو به روز کنم
ایا اگر مثلاً برم نیویورک بهتر نخواهد بود؟
اگر کمک کنید ممنون میسم

سایتهای کاریابی مثل indeed.com dice.com ziprecruiter.com و خیلی خیلی خیلی سایتهای دیگه بهترین راهنمای شماست.

هم خواهید دانست که کار کجا بیشتر یا کمتر هست و هم خواهید دانست تخثص و مهارتهای مورد نیاز اکثر شرکتها چیه.
پاسخ
یه نکته خیلی جالب که تو این جند سال خیلی بهش برخورد کردم ، تعداد زیاد ایرانیها در رده های بزرگ شرکتهای IT هست. چند روز پیش یک وبینار شرکت کرده بودم درباره vmware 6 که CTO شرکت داشت یه مسایل میگفت از روی اسمش فهمیدم ایرانیه Ben Fathi .
هرچند تاحالا تلاش من برای ارتباط با تمام این دوستان و انجمنهایی که توش عضویت دارن شکست خورده اما وجود این عزیزان یجور امیدواری هست برای آینده.

پاسخ
(2015-02-21 ساعت 20:04)stealth نوشته:  یه نکته خیلی جالب که تو اینایوای سال خیلی بهش برخورد کردم ، تعداد زیاد ایرانیها در رده های بزرگ شرکتهای IT هست. چند روز پیش یک وبینار شرکت کرده بودم درباره vmware 6 که CTO شرکت داشت یه مسایل میگفت از روی اسمش فهمیدم ایرانیه Ben Fathi .
هرچند تاحالا تلاش من برای ارتباط با تمام این دوستان و انجمنهایی که توش عضویت دارن شکست خورده اما وجود این عزیزان یجور امیدواری هست برای آینده.

از قضا من وقتی میفهمم در یک مجموعه ای ایرانی هست، مخصوصا در سطوح میانی مدیریتی، عملا قید آنجا رو میزنم!! چون بعید میدانم که روی خوشی به یک هموطن تازه وارد نشان داده و دست دوستی و عمکاری دراز کنند و به احتمال قوی از حضور یک ایرانی دیگر شدیدا ناراحت خواهند شد.

اکثر ایرانیها دوست دارند که تنها ایرانی محل کارشون باشند چون فکر میکنند، ایرانی دیگری وارد مجموعه بشه تمام رشته های آنها را پنبه کرده و اعتباری که آنها در این مدت بدست آورده اند، با عملکردی مغایر با آنچه مورد نظر آنهاست در محیط کار مخدوش خواهند کرد.

بقولی دوست دارند تنها معرف فرهنگ و ملیت ایرانی طبق طبق معیارهای خودشون باشند.

یک دلیل دیگر هم این است که ایرانیها به ندرت در محل کارشان صد در صد صادقانه کار میکنند و از اینکه یک ایرانی دیگر وارد سیستم شده و برخلاف بقیه هنمکاران دست آنها را بخواند و به شامورتی بازیهایشان پی ببرد، دل خوشی ندارند.

کلا استخدام یک ایرانی یا همکاری با ایرانی دیگر به معنی موی دماغ و از کار همدیگر سر در آوردن هست و هر کسی حاضر نیست آرامش موجود را با ورود یک هموطن به خطر اندازد.
پاسخ
تشکر کنندگان: stealth ، t_arian_n ، bozorg ، sib 24
سلام...
من 22 سالمه و لیسانس نرم افزار کامپیوتر دارم و از مجتمع فنی تهران مدرک MCITP و همچنین مدرک بین المللی MCSA 2012رو از Microsoft گرفتم و فعلا تجربه کمی در کار دارم آیا با این مدارک من میتونم کار خوبی پیدا کنم؟
و اینکه مدرکی که من از مجتمع فنی تهران گرفتم ارزش خاصی در آمریکا دارد یا خیر؟
ممنون از پاسخ شما دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-23 ساعت 17:31)xxkamixx نوشته:  سلام...
من 22 سالمه و لیسانس نرم افزار کامپیوتر دارم و از مجتمع فنی تهران مدرک MCITP و همچنین مدرک بین المللی MCSA 2012رو از Microsoft گرفتم و فعلا تجربه کمی در کار دارم آیا با این مدارک من میتونم کار خوبی پیدا کنم؟
و اینکه مدرکی که من از مجتمع فنی تهران گرفتم ارزش خاصی در آمریکا دارد یا خیر؟
ممنون از پاسخ شما دوستان

اگه منظورتون اینه به اعتبار اینا ویزای مهاجرت بگیرید که خیر!
اما اگه لاتاری برنده شدید یا بهرحال اینجا هستید، مهمتر از مدرک شما تجربه عملی و کاری شما ترجیحا در آمریکا و اگر نشد در هر جای دیگر هست.
کارفرماها هم میدانند که بخاطر گستردگی تست سنترها در دنیا، ممکنه است عده زیادی با تقلب موفق به اخذ سرتیفیکیت شده یا اساسا فردی باشند که با حفظ کردن از پس امتحانات بر می آیند ولی عملا کاری بلد نیستند.
بنابرین توصیه من به شما این هست که فعلا تا زمانی که تخصص و تجربه عملی در این زمینه کسب نکرده اید، وقت و هزینه تان را برای سرتیفیکیت صرف نکنید چون حتی اگر به اعتبار آن موفق به گرفتن مصاحبه حضوری یا تلفنی یا اسکایپی هم بشوید، در عرض چند دقیقه متوجه خواهند شد که تخصص آن چنانی در حد مدرکی که ارائه داده اید ندارید و مسئله از بیخ کان لم یکن!! تلقی خواهد شد!
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، reza.aa ، abas_kashan ، r.bazargan ، msar ، t_arian_n ، Memolk ، Siamak ، copol
سلام بر همگی، یکی از دوستانم دنبال یک نرم افزار نویس می گردد با تخصص asp.net و SQL server. اگر در منطقه bay area هستید و میتوانید به دوستم کمک بکنید برای من پیغام خصوصی بفرستید. ممنون از همه ی نرم افزار نویس های مهاجرسرایی
کیس نامبر:  2009as34700
دریافت نامه اول: may 27
تاریخ کارنت شدن:  بولتن june
(واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت)
تاریخ دریافت نامه دوم: 1 june
تاریخ مصاحبه کنسل شده: 15 july  
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 sep
دریافت ویزا:روز مصاحبه
اقدام برای سیتزن شیپ: Dec 2015
انگشت نگاری: Feb 2016
رسیدن نامه ی مصاحبه: May 14th 2016
مصاحبه : Jun 14th 2016
مراسم قسم: Jun 16th 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: msar ، Memolk ، t_arian_n
سلام.

کسی میدونه یه برنامه نویس اندروید چقد حقوقشه؟ و اینکه کار براش راحت پیدا میشه یا سخت....

فقط دوست دارم کسایی که تجربه دارن بگن
پاسخ
تشکر کنندگان: sarvee ، msar ، t_arian_n
سلام به همه دوستان
تو این انجمن کسی هست که تخصص Storage یا Virtualization داشته باشه و در آمریکا تو این زمینه کار کنه؟ یا اینکه تو گرایش هوش مصنوعی فعالیت کنه؟
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان