کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمايشات پزشكي
بچه ها من 23 ژانویه 2013 وقت سفارت دارم . از امروز فقط 18 روز وقت دارم که واکسن هامو توی انستیتو بزنم .اینجا خوندم دوستان نوشته بودن یک ماه قبل نباید هیچ تزریقی داشته باشیم ، میخواستم بدونم الان واکسن هامو بزنم یا نه؟ میشه لطفاً بهم یه جواب سریع بدین؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-01-04 ساعت 04:07)rosenthal نوشته:  بچه ها من 23 ژانویه 2013 وقت سفارت دارم . از امروز فقط 18 روز وقت دارم که واکسن هامو توی انستیتو بزنم .اینجا خوندم دوستان نوشته بودن یک ماه قبل نباید هیچ تزریقی داشته باشیم ، میخواستم بدونم الان واکسن هامو بزنم یا نه؟ میشه لطفاً بهم یه جواب سریع بدین؟

سفارتت کجاست دوست من؟ اگر آنکارا هستی دکترش ادم مزخرفیه و از این داستان ها در میاره اما در نهایت خودش میزنه... شما کاری به حرفایی که زده میشه نداشته باش... دکتر اونجا کلا مودیه... یه وقت حال کنه میزنه یه وقت حوصله نداشته باشه نمیزنه... شما 1 شنبه صبح بورو پاستور کارات رو انجام بده... تو صفحه ی قبلی هم کامنت های من رو بخون که اونجا گیر نکنی
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، melisa ، Tomas ، shabnam.84
ببخشید دوستان، واکسن مننژیت هم الزامی است؟ کجا می زنن؟ انستیتو پاستور چیزی در این مورد نگفت
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، الهه سابق
مننژیت رو برو توی بیمارستان بهراد توی تخت طاووس بزن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: b1347
(2013-01-03 ساعت 22:05)arian307 نوشته:  ینی سد غیرقابل عبور بود؟؟
اینجا هم آپلود کردم
[عکس: utqm5kdc1f1n9w5gi2nv.jpg]
ببین اکیه؟

هههه چه جالب واژه ی ف--ی=ل++ت(((ر رو عوض میکنه Smile)))))
منم این کارت و دارم Big Grin من مهر آینده مننزیت و آنفولانزا رو دوباره میزنم
بعد ببرم پاستور وارد کارت جدید میکنن؟

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307
سلام دوستان..کسی اینجا ویزای h4 آمریکا اقدام کرده؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها من الان شک کردم، واکسن ام ام آر همون مننژیته؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl
(2013-01-04 ساعت 20:12)shabnam.84 نوشته:  
(2013-01-03 ساعت 22:05)arian307 نوشته:  

آره فقط زدی بگو تو یه نامه ای نسخه ای چیزی بنویسه و مهر کنه بعد ببر پاستور وارد میکنن توشShy
شبنم واسه تو هم همینایی که من تیک زدم پر شده؟

(2013-01-04 ساعت 18:46)b1347 نوشته:  ببخشید دوستان، واکسن مننژیت هم الزامی است؟ کجا می زنن؟ انستیتو پاستور چیزی در این مورد نگفت

شما دختری یا پسر؟ اگر پسری قبل سربازیت زدی اگر هم دختر هستی که باید بری بیمارستان مهراد بزدی
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، b1347
(2013-01-04 ساعت 20:58)الهه سابق نوشته:  بچه ها من الان شک کردم، واکسن ام ام آر همون مننژیته؟

عزیزم مننزیت به اسم خودش میشه و mmr رو نمیدونم درست.

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
آرین مننژیت و ام ام آر دو تا واکسن جداگانه هستن. هردوشونو مهراد بزنم؟ پاستور نداره مننژیتو؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، arian307
mmr : واکسن سرخک.سرخجه.اوریون
مننژیت : (گفتم الان دوباره پستم پاک میشه Big Grin ) خلاصه یه بیماریه

(2013-01-04 ساعت 21:11)الهه سابق نوشته:  آرین مننژیت و ام ام آر دو تا واکسن جداگانه هستن. هردوشونو مهراد بزنم؟ پاستور نداره مننژیتو؟

الاهه جون من مننژیت رو قبل سربازیم زده بودم... نمیدونم پاستور میزنه یا نه Sad

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
(2013-01-04 ساعت 21:01)arian307 نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 20:12)shabnam.84 نوشته:  [quote='arian307' pid='258333' dateline='1357234557']

آره فقط زدی بگو تو یه نامه ای نسخه ای چیزی بنویسه و مهر کنه بعد ببر پاستور وارد میکنن توشShy
شبنم واسه تو هم همینایی که من تیک زدم پر شده؟

آرین من فقط مننریت و آنفولانزا رو میزنم به خاطر شغلم و این کارت زرد و دارم.
هردفعه هم جلوی واکسن مربوط تاریخ و مهر دکتر هستش.
بقیه اونایی که تیک داره رو نزدم چون لازم نداشتم

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق
آرین بچه های لاتاری میگم پاستور فقط هپاتیتو تزریق میکنه و هیچ واکن دیگه ای نمیزنه. خوب من آنفولانزا و ام ام آر رو که بیرون تهیه میکنم. ولی بقیه واکسنا چی پس؟ هیچی بهت تزریق نکردن؟
من هپاتیتو کزاز رو زدم قبلا. واکسنهای بچگی رو هم که زدم. الان فقط آنفولانزا و ام ام آر و مننژیت میمونه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84
(2013-01-04 ساعت 22:45)الهه سابق نوشته:  آرین بچه های لاتاری میگم پاستور فقط هپاتیتو تزریق میکنه و هیچ واکن دیگه ای نمیزنه. خوب من آنفولانزا و ام ام آر رو که بیرون تهیه میکنم. ولی بقیه واکسنا چی پس؟ هیچی بهت تزریق نکردن؟
من هپاتیتو کزاز رو زدم قبلا. واکسنهای بچگی رو هم که زدم. الان فقط آنفولانزا و ام ام آر و مننژیت میمونه؟

من انفولانرا رو بیرون خریدم و بردم پاستور واسم زدن الاهه جون ... mmr رو هم مهراد زدم... اما یه کارت گرفتم از دکترش که به پاستور ارائه بدم.... این که میگن نمیزنن نیست.. ندارن که بزنن... اگر با خودت ببری میزنن واست
من چون پرونده ی پرشکیم رو برده بودم دیگه هیچی نزدن بم...
الان تو انفولانزا و mmr رو بگیرو بزن که اگر نگیری کاری نمیکنن کلا... بعد بورو پاستور و بگو همش رو زدم... ببین چی میگه دکترش...
نگران نباش دکترش ماهه...

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: omnia ، الهه سابق
دوستان من فقط واکسن هپاتیتمو زدم . و میخوام بقیه واکسن هامو مطب دکتر اونگا بزنم .چقدر هزینش میشه؟ معمولا کی جواب بهم میدن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان